חוות דעת קצת שלילית על מאיר רוט

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

חווית בדיקת נשק במאיר רוט לפני רכישה

על ידי Dark Droid » 12 דצמבר 2015, 22:05

ArikB, גם ביום שלישי שהגענו היה עמוס ויכול להיות שנוצר בילבול בהתחלה, אבל למה נמשך "הבילבול" לאחר שאמרנו למדריך שאנחנו באנו לירי חופשי ולא אימון והוא התעצבן ודרש שנמשיך?
זה הבעיה העיקרית שחוויתי באותו יום.
S&W M&P Shield
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

Re: חוות דעת קצת שלילית על מאיר רוט

על ידי ramdishon » 12 דצמבר 2015, 22:10

בפגישתנו עם מר הרצל קבלו, בררנו את נושא ניפוק רשיון לנשק יד שניה.
תשובתו היתה שהמשרד ינפק רשיון כזה, מותנה בבדיקת שמישות של הכלי.
יתכן שמכאן הדרישה לירות מספר כדורים בכלי הנרכש, ואי הבנה של הפקידים והמדריכים אם הכלי חדש או יד שניה.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ArikB » 12 דצמבר 2015, 22:21

אני לא היתי שם איתך.
אני יכול להגיד לך מנסיוני כמדריך ומפקח מטווח בעבר.הסביבה מלחיצה עומדים מולך 10 אנשים שחלקם מסוכנים לעצמם ולסביבתם ואוחזים נשק.
ומדריך צריך להיות דרוך וערני וכן לחוץ.
כל פעם שאני נכנס למטווח נמצא האידיוט התורן שלא מוציא אצבע מההדק.נוגע באקדח שהולכים לסמן מטרות וכד.בשלב זה מדריך לא יכול לעצור הכל ולטפל באי ההבנה הזאת.
כנראה שהיה קצר כל שהוא בתקשורת במטווח.בן הדלפק לבן המדריך.
הייתה צריך להניח את האקדח על השולחן לצאת לדלפק ולהבהיר את העניין.
זה מה שהיתי עושה במקומך.
לגבי כמות התחמושת מחסנית אחת או שניים לטעמי לא משקפים התרשמות מכלי.
ולא שאני מצדיק שביצעתה אימון לחידוש רישיון כנגד רצונך.לדעתי האימון יכל לתת לך התרשמות יותר טובה מסתם לירות.
אדם באמונתו יחיה
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי rubimor » 12 דצמבר 2015, 22:46

מותר לך להביע את מורת רוחך מחנות נשק או מטווח כלשהו בפורום, ותודה שעשית זאת. הפורום הזה הפך לפורום להגנת מאיר רוט, ומי שהיתה לו התנסות לא טובה איתם לרוב מצניע אותה כדי לא לקבל תגובות לא נעימות. למען האמת התגובות שקיבלת הפתיעו אותי לטובה כי ציפיתי שישתלחו בך. אישית גם היתה לי התנסות לא טובה איתם לפני כמה שנים, בסופו של דבר השירות שקיבלתי במקום אחר בצפון הארץ (שמן הסתם לא אציין את שמו כדי שלא יגידו שאני משבח אותו על חשבון אחרים) היה נעים יותר. בחרתי שלא לרשום זאת בזמנו בפורום כדי להימנע מוויכוחים כשראיתי שכל התגובות כאן מסתיימות ב"וכמובן השירות המדהים של רוט, הידוע, השגור בפי כל".

אז כן, זו לא הפעם הראשונה שהם מנסים לדחוף CZ (לידיעת bnsagi), זה גם הגיוני כי מאיר רוט זה CZ ו-CZ (בארץ) זה מאיר רוט, זה עניין מוכר וידוע, ראה את מערך השיווק של הדיוטי לפני מספר שנים. אם הייתי יבואן בלעדי של מוצר, גם אני הייתי מנסה לקדם אותו. אבל כשזה הופך להטרדה, זה כבר פוגע באיכות השירות. פעם אחת לא זה מספיק (וזה לא משפט שמתאים רק למקרי אונס).

זה שכל אדם שני ביקש את אלעד זה יפה, זה אומר משהו על הבנאדם, והוא בטח גם יגיב כאן. אבל חווית הקניה או השרות של צרכן מבוססת על האדם שעמד מולו, לא זה שהוא היה רוצה שיעמוד מולו. אם מישהו בחנות "חורק" זה אומר שהשרות של אותה חנות "חורק". ומותר להגיד את זה לטובת אחרים.

ולגבי מדריך הירי, לתומי חשבתי שמכיוון שהמקצוע של הנ"ל לא ממש מבוקש בימינו, הם יעשו הכל כדי לשרת את הלקוח טוב. אבל במקרים רבים זה לא כך. הגיע הזמן שהם יבינו שהם לא מדריכים בקומנדו אלא נותני שרות לצרכן. אין לאף אחד זכות לזלזל בך, אתה הלקוח, ואם אתה בוחר לעשות משהו מסוים הם לא יכולים לאלץ אותך לעשות משהו אחר (אני לא מדבר על הירי עצמו שכמובן שהם אלו שינחו אותך איך לפעול, אלא על המטרה שלשמה באת). אם אכן הסברת למדריך שזה לא השרות שביקשת, ולא לשם כך אתה טווח, וכתגובה הוא איים לזרוק אותך החוצה, אז מאיר רוט - האדם והשירות - צריכים לעשות בירור בעניין.

נב. "מה זה משנה, גם ככה תצטרכו לעבור אימון לצורך הוצאת הרישון, אז עשית את זה עכשיו ונפתרתם מזה" - זו תגובה שערורייתית. במקומות מסויימים בעולם על תגובה כזאת אתה יכול לבקש את הכסף חזרה, גם אם קיבלת בסופו של דבר את השירות שלא אותו ביקשת.
נערך לאחרונה על ידי rubimor בתאריך 12 דצמבר 2015, 23:08, נערך פעם אחת בסך הכל.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Dark Droid » 12 דצמבר 2015, 23:06

ArikB, אני במקרה לא הלקוח הטיפש והמסוכן (נסיון צבאי)
בכל מקרה הסיטואציה הזאת הייתה ברורה, הוא יודע מה אנחנו אמורים לעשות והחליט אחרת.
בקשר לזה שהייתי צריך לצאת ולהסביר את המצב - מסכים.
לא רציתי ולא היה לי כוח לזה, הגענו ב11 ונכנסו למטווח רק ב14:00 התייבשתי שם כמו חמור בשמש, רק רציתי להתנסות וללכת.
בקשר לכמות הכדורים, התנסתי בעבר במספר אקדחים שונים, במקרה שעליו באתי כן היו מספיקים לי מספר כדורים כדי להבין את ההתלבטות שלי ברכישה.
(רציתי לדעת עד כמה שונה ה42 מה-43)
העניין הוא לא אם זה טוב וכדאי ועדיף ורצוי לעשות אימון מלא כדי להתרשם כמו שצריך, אלא זה שלא ביקשתי ונדרשתי לבצע ללא רצוני את האימון (וכן אני אומר שוב שאני זה שנשאר וביצע את האימון בכל זאת מסיבות שונות של זמן והתייאשות)

rubimor, תודה לך על התגובה.
אני לא מישהו שדופק חשבון לאחרים או מפחד מויכוח, השרשור הזה הגיע בדיוק לאן שרציתי - דיון שיגיד לי שמה שנעשה, נעשה באמת לא בצדק גם אם זה טעות או לא.
אני חדש בכל מה שקשור לרשיון פרטי ולא יודע אם זה מקובל דברים כאלה או אחרים במטווחים השונים, ולכן חשוב לי הדעה של כולם.

בקשר לשירות ומה שנעשה - אני בעל עסק בעצמי וידוע ששירות זה קודם כל, אחר כך חושבים על הרווח.
השירות כאן היה לא במקום ואני יודע שאני לא אחזור לשם.
אני לא בנאדם כבד ולא אוהב לעשות רעש, האימון עבר בצורה מקצועית בסופו של דבר ולכן השלמתי עם המצב ושילמתי עבור הכל.
במצב אחר שלא הייתי מסופק מהירי הייתי מגיב אחרת.

תודה לכולם על המענה, תמשיכו לדון, אני אשמח לשמוע עוד דעות :)
S&W M&P Shield
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ArikB » 12 דצמבר 2015, 23:30

גם אני כבעל עסק מודע לשירות.ואם אני בא לעסק מסוים ומקבל שרות לא טוב לא חוזר אליו.
עצם העובדה שהם מאפשרים למי שרוצה להיתנסות בכלים שונים ואחרים לא.זה תודעת שרות ושיוק.
היה לך יותר קל להיכנס למטווח על יד הבית אבל לא היה לו אקדח כזה לניסיון.
לגבי הניסיון שלך כן או לא לגבי המדריך אתה כמו כולם.
כמובן שאני מסכים שדחפו לך משהו שלא ביקשתה ולא היתה אמור לשלם עליו.
כמוך חיפשתי את הטוב שבדבר.
ולסיום אתה בטוח שהיתה אצל מאיר רוט?
איזה שמש היתה שם בחניון?
אדם באמונתו יחיה
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Dark Droid » 12 דצמבר 2015, 23:43

שמש? לא יודע למה אתה מתכוון...
אבל כן הייתי במאיר רוט, סמים עוד לא התחלתי לקחת.
ואם אתה מחפש הוחכה, שירותים אין להם וצריך ללכת למעמקי החניון לתאי שירותים מוזנחים. (מסופק?)

ד"א אחרי המסע הזה גילתי שלא הייתי צריך לנסוע עד לשם והיה במטווח קרוב לבית מה שרציתי (גם ככה במאיר לא נתנו לי לירות בשילד)
אבל מה שהיה, היה.
S&W M&P Shield
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ArikB » 12 דצמבר 2015, 23:51

אז כנראה שאני על סמים.אבל אתה כתבתה:
התייבשתי שם כמו חמור בשמש.
אדם באמונתו יחיה
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי BOP » 13 דצמבר 2015, 00:47

אתה שם לב שזאת הייתה מטפורה נכון?
אם כך, למה אתה לא שואל אותו איפה אוזני החמור שלו?

כמו "חמור בשמש", כמו.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי ArikB » 13 דצמבר 2015, 06:58

BOP ,Dark Droid
רק להבהיר שזה היה בהומור.וברור לי שזה היה ביטוי שגור להמתנה ארוכה.
ונבע מתיסכול.
אם מישהו נפגע.קבל את היתנצלותי.
אדם באמונתו יחיה
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 13 דצמבר 2015, 07:56

Dark Droid כתב:ArikB,
לא רציתי ולא היה לי כוח לזה, הגענו ב11 ונכנסו למטווח רק ב14:00 התייבשתי שם כמו חמור בשמש, רק רציתי להתנסות וללכת.
בקשר לכמות הכדורים, התנסתי בעבר במספר אקדחים שונים, במקרה שעליו באתי כן היו מספיקים לי מספר כדורים כדי להבין את ההתלבטות שלי ברכישה.

איך אומרים - גם קופים נופלים לפעמים מהעצים...
בדרך כלל השירות שם טוב ויש סבלנות וזמן לכולם.
כנראה נפלת על יום שהיה שם עומס במטווח ולא היו מספיק מדריכים כדי לענות לצרכים של כולם.
ויש מדריכים טובים יותר ויש פחות (גם אני נפלתי שם פעם על איזה מדריך ממורמר - לא רוצה לנקוב בשמו).
מהנסיון של רובם, המוניטין והשירות חשובים מאד למאיר רוט.
מציע לך בחום לשוחח עם הבעלים, ואני מניח שלא תתאכזב.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי argra11 » 13 דצמבר 2015, 08:18

לפני הרבה שנים שוחחתי בטלפון עם אמיר ובעקבות השיחה הגעתי (מעל שעה וחצי נסיעה )לביקור הראשון שלי במטווח בקצרין אצל אמיר שושני ,לדאבוני אמיר לא היה בחנות ודיברתי עם רומן וכנראה היה קצר בתקשורת ויצאתי בהרגשה ש"לפה אני לא חוזר" .
בעקבות כמה ביקורים במטווחים אחרים וקצת התנסות הגעתי למסקנה שיכול להיות שאני הייתי שותף לחוויה הקלוקלת.
בהמשך הגעתי לשם עוד פעמיים כשטיילתי בצפון ואני רק יכול לציין את המטווח הזה לטובה.
אני לא מנסה להגן על "מאיר רוט" ,הניסיון שיש לי עם אלעד הוא מעולה וחבל לי שככה נראו הדברים , גם למקום טוב יש ימים רעים וכמו שאני מכיר את אלעד (שגולש פה בפורום) הם יבצעו תחקיר לעומק.
מקווה שמהיום והלאה יהיו לך רק חוויות טובות.(בכל מטווח שתבחר)

בהמשך למה שחיפשת , אולי תוכל לפתוח שרשור חדש שיסביר את המסקנות שהגעת לגבי הכלים שחיפשת? הבדלים בגודל ,בנוחות , בירי , נוחות ההדק ומשקל ההדק וכו'.

תודה מראש.
בברכת יום טוב.
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
==============================
GLOCK 26
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ניר ל » 13 דצמבר 2015, 08:37

itamar כתב:
Dark Droid כתב:ArikB,

איך אומרים - גם קופים נופלים לפעמים מהעצים...
בדרך כלל השירות שם טוב ויש סבלנות וזמן לכולם.
כנראה נפלת על יום שהיה שם עומס במטווח ולא היו מספיק מדריכים כדי לענות לצרכים של כולם.
ויש מדריכים טובים יותר ויש פחות (גם אני נפלתי שם פעם על איזה מדריך ממורמר - לא רוצה לנקוב בשמו).
מהנסיון של רובם, המוניטין והשירות חשובים מאד למאיר רוט.
מציע לך בחום לשוחח עם הבעלים, ואני מניח שלא תתאכזב.

א.

אני התרשמתי מביקורי האחרון שם שהם שומרים על הסטנדרטים הגבוהים גם תחת הלחץ של התקופה הנוכחית. לא הפריע לדוד לעבור שוב ושוב על הטפסים לפקיד הרישוי ולא ליובל להסביר יותר ממה שרצינו לדעת הגם שהתור כבר הגיע כמעט לשירותים בחוץ.
לגבי ההמלצה על cz - גם לנו הראו בראש ובראשונה דגמים מסויימים, לאו דווקא cz - גם גלוק וברטה ושאלו אם נרצה לראות גם משומשים. היה גם הסבר לכך - שהם מעדיפים להראות קודם אקדחים שהם עומדים מאחוריהם ב 100%, אפילו משומשים.
אני הסקתי מכך שכנראה מדובר באקדחים שהם מייבאים בעצמם ויש להם שליטה על מלאי חלפים וכו׳
חבל לך שיצאת עם תסכול ולא ניגשת לבעלים במקום, בעוד שקראת כאן שהם מתייחסים ברצינות לתלונות וזה לא בזבוז אנרגיה מיותר.
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי goral » 13 דצמבר 2015, 10:13

לפני שבוע וחצי הייתי שם לרכוש אקדח (עם אבי) - האקדח הרביעי בחצי שנה האחרונה,
אין ספק שהלחץ לא עושה להם טוב, רמת השירות שיש היום הרבה יותר "קצרה" ו"עיניינית" מאשר רמת השירות הנהוגה בעבר.

עדיין מדובר ברוט והשירות שלהם טוב, רק צריך לדעת לעבוד איתם הם מאוד מקובעים מאוד מונוטוניים, עובדים לפי הספר גם שכלל אין ספר מה שנקרא, וזה לטוב ולרע.

ברכישה האחרונה הגעתי לבצע רכישה היו קצת קשיים ואפילו וויכוחים וחוסר הבנה כזה או אחר שלי,
וגם של מדריכים כאלו או אחרים,
וכן יש הרגשה שיש מניעים עסקיים כאלו ואחרים, ואגב יש המון המון המון הבדל בין מדריך למדריך וזה הגיוני וטבעי, אחד משבח כלי מסויים ואומר לך "לך עליו בעיניים עצומות" השני אומר לך "לא מכירים אותו מספיק בארץ לטוב ולרע" והשלישי אומר לך "אין חלקים אין שירות יש תקלות אל תתעסק עם זה" וזה הכל חוות דעת על אותו כלי :), אז כן כדאי לקרא ביקורות אובייקטיביות באינטרנט להתכונן ולבוא מוכוון מטרה, ולא תמיד לקבל כתורה כל חוות דעת של מדריך ירי.
אבל כמו בכל ביקור ברוט בסופו של דבר יצאתי מרוצה שכל התנאים הרצונות והצרכים שלי מהעסקה התקבלו ומולאו והכל בא על מקומו בשלום

ואני חושב שזאת הנקודה הכי חשובה במאיר רוט, כולם שם בני אדם וגם הם קמים על רגל שמאל פה ושם, אבל וזה אבל גדול - כאשר אתה לא מרוצה, יש למי להתלונן ויש מי שיטפל בתלונה כאילו הגיע מהאדם החשוב ביותר בעולם, ופה הגדולה הענקית שלהם ועל זה אני בהחלט מוריד ותמיד אוריד את הכובע !
Glock 19C
S&W MP Shield
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי higt-power » 13 דצמבר 2015, 12:20

גם אני מגיע לעיתים למאיר רוט מרחוק .
תמיד יש שם לחץ גדול של יורים שונים על משרד הקבלה .
ומה לעשות שכאשר לקוח אחד מקבל שרות השאר נאלצים להמתין .
אני מנייח שהלחץ הזה גובה מחיר גם מנותני השרות במקום טעיות נעשות ,עצבים מתרופפים קצת .....
דבר שמתבטא בלקוחות שיוצאים עם טעם חמוץ מהמקום .
ולצערי אני שומע לאחרונה את הדברים הללו מיותר ויותר יורים שמבקרים שם וחבל .
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד