שלום רב. התלבטות על הישורת האחרונה בקניית האקדח הראשון שלי
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: שלום רב. התלבטות על הישורת האחרונה בקניית האקדח הראשון ש
יש לך אפשרות לנסות את השילד בירי ?
אם כן, אז אתה תגיע בעצמך למסקנה הנכונה .
אם אין לך יכולת לנסות ואין לך נסיון כפי שציינת אז אני מציע לך לוותר עליו לטובת ה cz.
אין ספק ש cz הרבה יותר נוח לתפעול ויתן תוצאות יותר טובות בירי, ככלל אקדח גדול נשלט יותר מקדח קטן , אם p07 מרתיע אותך מבחינת הסלקה אז נסה גם את ה rami - אלו שני אקדחים שניתן לנסות אצל היבואן מאיר רוט.
אם כן, אז אתה תגיע בעצמך למסקנה הנכונה .
אם אין לך יכולת לנסות ואין לך נסיון כפי שציינת אז אני מציע לך לוותר עליו לטובת ה cz.
אין ספק ש cz הרבה יותר נוח לתפעול ויתן תוצאות יותר טובות בירי, ככלל אקדח גדול נשלט יותר מקדח קטן , אם p07 מרתיע אותך מבחינת הסלקה אז נסה גם את ה rami - אלו שני אקדחים שניתן לנסות אצל היבואן מאיר רוט.
- סליקאי טיטניום

אני הסתובבתי עד לפני שבוע עם ה 26.ועכשיו אני עם ה 17.
ה 26 בלתי מורגש על הגוף אבל בירי הוא לא נח.
להפתעתי הוא מאד מדויק.
אבל לירי מעשי הוא לא נח.במיוחד לירי מהיר.
החלפת מחסניות לא נוחה בעליל.
חוץ מזה עם מחסניות ארוכות של 23 או. 25 כדור הוא נראה מצחיק.
ה 26 בלתי מורגש על הגוף אבל בירי הוא לא נח.
להפתעתי הוא מאד מדויק.
אבל לירי מעשי הוא לא נח.במיוחד לירי מהיר.
החלפת מחסניות לא נוחה בעליל.
חוץ מזה עם מחסניות ארוכות של 23 או. 25 כדור הוא נראה מצחיק.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
אני גם הייתי בהתלבטות לגבי זהות האקדח שארכוש. בהתחלה גם רציתי CZ או M&P Pro אבל אחרי שראיתי כמה השילד דק ויחד עם זאת נוח מאוד לאחיזה עם מחסנית ה-8 כדורים, לדעתי אלך על השילד. לא יריתי באף אחד מהם, יש לציין. החזקתי גם גלוק 43 ביד והוא הרגיש לי לא כל כך נוח וקטן מדי.
אצלי החשש שאקדח גדול יציק לי ביומיום גבר על רצון לקנות אחד. וגם המון ביקורות טובות על השילד עושות את שלהן. מה גם שלפי מה שהבנתי (אולי אני טועה) ששילד out of the box הוא אחלה עיסקה והדיוט כמוני יכול לא לשדרג בו כלום.
אגב אם מישהו יודע איפה יש אותו באיזור המרכז וירושלים במלאי במחיר סביר מוזמן לרשום לי בפרטי.
אצלי החשש שאקדח גדול יציק לי ביומיום גבר על רצון לקנות אחד. וגם המון ביקורות טובות על השילד עושות את שלהן. מה גם שלפי מה שהבנתי (אולי אני טועה) ששילד out of the box הוא אחלה עיסקה והדיוט כמוני יכול לא לשדרג בו כלום.
אגב אם מישהו יודע איפה יש אותו באיזור המרכז וירושלים במלאי במחיר סביר מוזמן לרשום לי בפרטי.
לגבי הCZ צריך לשקול רק עניין הנוחות והמשקל הנוסף לדעתי. עם הנרתיק הנכון, הוא ניתן להסלקה לא פחות מהכלים הקטנים יותר. זה לפחות הניסיון שלי איתו. אז נשאר רק לוודא שהמשקל הנוסף לא יגרום לאקדח לשבת בכספת בטווח הארוך...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
Arco כתב:אני גם הייתי בהתלבטות לגבי זהות האקדח שארכוש. בהתחלה גם רציתי CZ או M&P Pro אבל אחרי שראיתי כמה השילד דק ויחד עם זאת נוח מאוד לאחיזה עם מחסנית ה-8 כדורים, לדעתי אלך על השילד. לא יריתי באף אחד מהם, יש לציין. החזקתי גם גלוק 43 ביד והוא הרגיש לי לא כל כך נוח וקטן מדי.
הכי חשוב זה אקדח זמין ואם אקדח גדול וכבד יותר יגרום לך להשאיר אותו בבית אז אין בכלל שאלה מה עדיף.
אין משהו רע בשילד, ספק אם הייתי משנה בו משהו עבור עצמי, הייתי משקיע באימון מתאים בראש ובראשונה.
כשרואים סרטונים של היקוק45 מפרק איתו מטרות מ 50 מטר בלי להתאמץ, זה מטעה. הקונה הממוצע לא ירה בחייו מעל מליון כדורים ממאות סוגי אקדחים, אפשרויות האימון שלו מוגבלות ויקרות. מצד שני, למי שאין שאיפה לצוד שלווים או לחלץ בני ערובה ומבין שאקדח ברשיון אזרחי לא צריך לעשות יותר מלנטרל תקיפה ממרחק 2-3 מטר - זה בהחלט פתרון טוב.
- סליקאי טיטניום

ניר אתה יודע לעומק מה זה לנטרל תקיפה מ2-3 מטר..אקדח [מוסלק לפי הטרנד החדש] מול סכין.
לא כולם יבינו את הכוונה.
לא כולם יבינו את הכוונה.
פחות -לרוב זה יותר,,
GUSS כתב:ניר אתה יודע לעומק מה זה לנטרל תקיפה מ2-3 מטר..אקדח [מוסלק לפי הטרנד החדש] מול סכין.
לא כולם יבינו את הכוונה.
+1
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
אתם שוכחים שהשילד ודומיו נולדו כאקדחי גיבוי.
היתרון של השילד שהוא צר בכמה מ"מ מאקדחים רבי כדורים.
מצד שני בגובה הוא מתקרב לרבי הכדורים.אחרת האחיזה לא טובה.
אני מעדיף רב כדורי.אין משמעות לדעתי להפרש ברוחב.
בכל מקרה כאקדח ראשי לא היתי בוחר בשילד.אולי בקומפקט.
7
היתרון של השילד שהוא צר בכמה מ"מ מאקדחים רבי כדורים.
מצד שני בגובה הוא מתקרב לרבי הכדורים.אחרת האחיזה לא טובה.
אני מעדיף רב כדורי.אין משמעות לדעתי להפרש ברוחב.
בכל מקרה כאקדח ראשי לא היתי בוחר בשילד.אולי בקומפקט.
7
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
GUSS כתב:ניר אתה יודע לעומק מה זה לנטרל תקיפה מ2-3 מטר..אקדח [מוסלק לפי הטרנד החדש] מול סכין.
לא כולם יבינו את הכוונה.
הכוונה כמובן לפתיחה באש מהטווח הזה + - , לא שאני מצפה להיות מותקף מטווח כזה ולהספיק לעשות משהו עם אקדח מוסלק...
- סליקאי טיטניום

אני קופץ פה מבלי ממש לקרוא את כל הדיון...
אבל בדיוק על זה אני מתאמן בזמן האחרון.
שליפה מהירה מהסלקה עם יד אחת וירי ביד אחת למטרה שמסתערת עליך מ2 מטר.
חייב לציין שרוב הסיכויים שדקירה ראשונה אתם תחטפו, במיוחד אם צריך לדרוך את הנשק (למי שהולך בלי כדור בקנה)
למי שיש חבר משועמם, ורוצה להתאמן על זה, קחו אקדח דמה (צעצוע) ותתרגלו שהחבר תוקף אתכם מקרוב.
עשיתי את זה כמה פעמים והבנתי שבלי האימון הזה, כנראה במצב אמת (חס וחלילה) לא הייתי שורד, עכשיו אחרי קצת אימונים אני חושב שיש לי סיכוי יותר טוב
אבל בדיוק על זה אני מתאמן בזמן האחרון.
שליפה מהירה מהסלקה עם יד אחת וירי ביד אחת למטרה שמסתערת עליך מ2 מטר.
חייב לציין שרוב הסיכויים שדקירה ראשונה אתם תחטפו, במיוחד אם צריך לדרוך את הנשק (למי שהולך בלי כדור בקנה)
למי שיש חבר משועמם, ורוצה להתאמן על זה, קחו אקדח דמה (צעצוע) ותתרגלו שהחבר תוקף אתכם מקרוב.
עשיתי את זה כמה פעמים והבנתי שבלי האימון הזה, כנראה במצב אמת (חס וחלילה) לא הייתי שורד, עכשיו אחרי קצת אימונים אני חושב שיש לי סיכוי יותר טוב
S&W M&P Shield
שילד נורא סקסי, חמוד, קל ונוח, אבל ברגע האמת, עם כל הלחץ והאדרנלין זה יגמר ככה:
https://www.youtube.com/watch?v=0Ae6B7C05Nk
זה אקדח שלא קל לשלוט עליו גם בתנאי מעבדה (מטווח). ברגע האמת זה יגמר עם 7 כדורים בכל מיני כיוונים וניסינות נואשים להמשיך ללחוץ על ההדק אחרי שהצינה ננעלה לאחור.
לכל אלו שאומרים שעדיף שהאקדח יהיה על החגורה ולא בבית - עדיף שיורה לא מנוסה ישאיר את האקדח בבית, במיוחד אקדח לא פשוט לירי כמו שילד. אחרי שיעשה קורס או ילמד לשלוט באקדח, אז אפשר להתחיל לקחת את האקדח לטיול ברחוב.
אשליית ביטחון הרבה יותר גרוע מחוסר בטחון....
https://www.youtube.com/watch?v=0Ae6B7C05Nk
זה אקדח שלא קל לשלוט עליו גם בתנאי מעבדה (מטווח). ברגע האמת זה יגמר עם 7 כדורים בכל מיני כיוונים וניסינות נואשים להמשיך ללחוץ על ההדק אחרי שהצינה ננעלה לאחור.
לכל אלו שאומרים שעדיף שהאקדח יהיה על החגורה ולא בבית - עדיף שיורה לא מנוסה ישאיר את האקדח בבית, במיוחד אקדח לא פשוט לירי כמו שילד. אחרי שיעשה קורס או ילמד לשלוט באקדח, אז אפשר להתחיל לקחת את האקדח לטיול ברחוב.
אשליית ביטחון הרבה יותר גרוע מחוסר בטחון....
Heavy is good...heavy is reliable.
If it doesnt work,you can always hit with it.
אני מאד מסכים עם המושג שציינת ״אשליית בטחון״ , זה מה שאקדח מספק בפועל ל 99% מנושאי הנשק הפרטי. אבל אני לא חושב שזה דבר רע וכן חושב שהם צריכים לשאת אותו עליהם גם אם אינם מאומנים כמו שהייתי מעדיף.
אם אני זה שאותקף ע״י מחבל עם סכין או יותר מזה, אני מעדיף שעובר אורח עם אשליית בטחון ינסה לעזור לי מאשר שיברח ויסתפק בטלפון למשטרה ...
אחת המחסניות במטווח צריכה לשמש לניסוי כזה - כשהדף עדיין נקי - רסס את כל הכדורים וספור פגיעות. זה יתן מושג למה אתה מסוגל כשלא ניתנת לך ההזדמנות לכוון כל כדור ולהכיר את המגבלות שלך.
אם אני זה שאותקף ע״י מחבל עם סכין או יותר מזה, אני מעדיף שעובר אורח עם אשליית בטחון ינסה לעזור לי מאשר שיברח ויסתפק בטלפון למשטרה ...
אחת המחסניות במטווח צריכה לשמש לניסוי כזה - כשהדף עדיין נקי - רסס את כל הכדורים וספור פגיעות. זה יתן מושג למה אתה מסוגל כשלא ניתנת לך ההזדמנות לכוון כל כדור ולהכיר את המגבלות שלך.
- סליקאי טיטניום

חברים, או שאתם עשויים מקרטון או שלא יודע מה
גם בלי לכוון עם יד אחת למטרה ועיניים עצומות (סתם
) פגעתי במטרה (לא אומר במרכז, אבל במטרה שמונחת 7 מטר ממני כן)
לא יודע מאיפה הבאתם ששילד הוא אקדח שקשה לתפעל, הוא הכי קל מכל ה-12 (!) אקדחים שבדקתי לפני הרכישה והכי נוח.
חשוב לי לציין שרק עם המחסנית של ה7 כדורים האחיזה לא משהו, בגלל זה זרקתי אותו קיבינמט ורכשתי עוד של 8.
חוץ מזה, הרתע והלחץ של ההדק הרבה יותר טובים מהרבה אחרים
תפסיקו להכפיש את השילד החמוד שלי
גם בלי לכוון עם יד אחת למטרה ועיניים עצומות (סתם
לא יודע מאיפה הבאתם ששילד הוא אקדח שקשה לתפעל, הוא הכי קל מכל ה-12 (!) אקדחים שבדקתי לפני הרכישה והכי נוח.
חשוב לי לציין שרק עם המחסנית של ה7 כדורים האחיזה לא משהו, בגלל זה זרקתי אותו קיבינמט ורכשתי עוד של 8.
חוץ מזה, הרתע והלחץ של ההדק הרבה יותר טובים מהרבה אחרים
תפסיקו להכפיש את השילד החמוד שלי
S&W M&P Shield
אכן ניסוי מעניין, אבל רק לצורך הוכחה שגם במצבי לחץ עדיף ירי איטי ומדויק מאשר ריסוס ללא הבחנה. חייבים לכוון כל כדור ואם אין אפשרות או הזדמנות כזו, אז לא משחררים כדור בכלל.
ל-DROID
1. קל זה לא יתרון בירי. אי אפשר להתוכח עם פיזיקה.
2. ראה חתימה לי:)
ל-DROID
1. קל זה לא יתרון בירי. אי אפשר להתוכח עם פיזיקה.
2. ראה חתימה לי:)
Heavy is good...heavy is reliable.
לא יודע איזה אקדח יש ברשותך, אבל אתה מוזמן לבוא איתי למטווח ולראות את הביצועים של השילד.
אימון אחרון יריתי 50 כדור רגועים למטרה (כדור כדור, נשימות, חזרה איטית לכוונות, תיקון סטייה וכו')
ואח"כ עוד 50 של - מחבל לפניך חרר לו ת'צורה תוך כדי תנועה ל-3 דפי מטרות שונים, יד אחת, בלי כניסה לכוונות (הצבעה למטרה), ירי ישיר משליפה מהסלקה ועוד שגענות שלי
באימון 50 הראשונים, 50 במטרה, מקבץ מרוכז באמצע.
באימון 50 השני, 48 במטרות (3) פזורות בכל מקום אבל עדין 48 במטרה שמדמה גוף אדם - משמע רק 2 כדורים נעלמו לי לאן שהוא.
הייתי בטוח שיהיה פחות מ20
חוץ מהחיסרון שיש רק 8 כדורים שנבלעים לי ברגע (אני יורה מהר) לא מצאתי שום חסרון בכלי הזה.
אימון אחרון יריתי 50 כדור רגועים למטרה (כדור כדור, נשימות, חזרה איטית לכוונות, תיקון סטייה וכו')
ואח"כ עוד 50 של - מחבל לפניך חרר לו ת'צורה תוך כדי תנועה ל-3 דפי מטרות שונים, יד אחת, בלי כניסה לכוונות (הצבעה למטרה), ירי ישיר משליפה מהסלקה ועוד שגענות שלי
באימון 50 הראשונים, 50 במטרה, מקבץ מרוכז באמצע.
באימון 50 השני, 48 במטרות (3) פזורות בכל מקום אבל עדין 48 במטרה שמדמה גוף אדם - משמע רק 2 כדורים נעלמו לי לאן שהוא.
הייתי בטוח שיהיה פחות מ20
חוץ מהחיסרון שיש רק 8 כדורים שנבלעים לי ברגע (אני יורה מהר) לא מצאתי שום חסרון בכלי הזה.
S&W M&P Shield
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד