ארדן: רוצה לראות יותר אזרחים מיומנים עם נשק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: ארדן: רוצה לראות יותר אזרחים מיומנים עם נשק
ArikB כתב:תצטרף לירי מעשי או לקבוצת אימון.
נכון תשלם על ההדרכה אבל תקנה תחמושת במחיר הוגן.
ותרוויח פעמיים.גם הכשרה וגם תחמושת.
ירי מעשי העלויות הן מאות רבות של שקלים בשנה.
1. עלות הקורס
2. עלות חברות במועדון
3. עלות חברות בהתאחדות הקליעה
4. השתתפות בתחרויות
כל זה עוד לפני עלויות התחמושת, ציוד וכו'.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

Dark Droid כתב:נו, לא טימטום?
תאר לך ש50 כדור בארץ היו עולים 40-60 שקל
יותר אנשים היו באים להתאמן (אני אישית הייתי מעיף 500 כדור באימון ולא מתקמצן על 100) תע"ש היו עושים יותר כסף, המדינה הייתה גם מרוויחה מזה, הסוחרים כנ"ל...
זה win-win לכולם.
אבל מה לעשות, מדינה דפוקה.
זה לא יקרה.
התחמושת שמייבאים לארץ לא יותר יקרה לבעל המטווח מהתחמושת שמיוצרת בתע"ש.
יש מצב שאפילו יותר זולה כי לפה מייבאים את הזבל שבזבל.
אז כן, תוסיף למחיר התחמושת מכס, הובלה ביטוח וכל השאר עדיין זה משאיר לבעל המטווח יותר מ-100% רווח על המחיר שהוא משלם.
קח בחשבון שאת התרמילים של התחמושת, בעל המטווח אוסף ומוכר אותם בכסף טוב - אז גם על זה הוא מרוויח בין 9-15 ש"ח לקילו.
http://www.kidum4u.co.il/index.php?m=text&t=18371
מה שאני מנסה להגיד שאם בעלי המטווחים היו רוצים להוריד את מחירי התחמושת הם היו יכולים לעשות את זה כבר היום. שום דבר לא עומד בדרכם.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

השאלה גם מה הסמכויות האם אדם כזה יחשב כשוטר מתנדב \ כיתת כוננות כי בנתיים למתנדבי המשא"ז עושים בעיות עם הנשק האישי.
G-19
מחיר התחמושת במטווחים מגלם את סך ההוצאות שיש לעסק.
מה זה משנה אם גובים את הכסף דרך דמי כניסה או דרך מחיר התחמושת ?
ספורטאים משלמים חצי מחיר על התחמושת אבל מאות או אלפי ₪ בשנה עבור חברות בהתאחדות/ מועדון/ השתתפות חובה בתחרויות.
אנחנו לא אמריקה, אסור לנו למלא תחמושת בעצמנו ולצאת לטווח בשדות להנאתנו, מה שיותר מטריד אותי הוא מספרם ההולך ופוחת של המטווחים הפעילים שחלקו עקב כך שקשה להחזיק עסק כזה חי.
ספק אם מישהו יוציא 500 כדור באימון ... אין בזה תועלת שולית לעומת ירי של 100-200 כדור , סתם מעייף ומרעיל. הסכום הכללי שתוציא באימון יהיה זהה בין אם תירה 50 יקרים או 500 זולים, המטווח ירוויח פחות.
נסו להתארגן על מקום ספציפי ולקנות במרוכז תחמושת מראש כקבוצה, אולי יהיה משתלם לבעל מטווח ללכת לקראתכם.
מה זה משנה אם גובים את הכסף דרך דמי כניסה או דרך מחיר התחמושת ?
ספורטאים משלמים חצי מחיר על התחמושת אבל מאות או אלפי ₪ בשנה עבור חברות בהתאחדות/ מועדון/ השתתפות חובה בתחרויות.
אנחנו לא אמריקה, אסור לנו למלא תחמושת בעצמנו ולצאת לטווח בשדות להנאתנו, מה שיותר מטריד אותי הוא מספרם ההולך ופוחת של המטווחים הפעילים שחלקו עקב כך שקשה להחזיק עסק כזה חי.
ספק אם מישהו יוציא 500 כדור באימון ... אין בזה תועלת שולית לעומת ירי של 100-200 כדור , סתם מעייף ומרעיל. הסכום הכללי שתוציא באימון יהיה זהה בין אם תירה 50 יקרים או 500 זולים, המטווח ירוויח פחות.
נסו להתארגן על מקום ספציפי ולקנות במרוכז תחמושת מראש כקבוצה, אולי יהיה משתלם לבעל מטווח ללכת לקראתכם.
- סליקאי טיטניום

dmsh כתב:השאלה גם מה הסמכויות האם אדם כזה יחשב כשוטר מתנדב \ כיתת כוננות כי בנתיים למתנדבי המשא"ז עושים בעיות עם הנשק האישי.
שום שאלה , אין סמכויות - שברת שילמת.
תירה במחבל ותיכנס להליך חקירה בנוהל המקובל , אם האירוע תועד , יש עדים וכו׳ , המחבל הוא שב״ח ערבי ואין ספק שכוונתו הייתה להרוג - אז כנראה שהתיק יסגר ולא תסתבך. מרוב אירועים אני לא יודע אם נהוג עדיין לחלק תעודת הוקרה במקרה כזה.
אם משהו השתבש ... קח עו״ד טוב ושבור את קרן ההשתלמות ...
- סליקאי טיטניום

ניר ל כתב:מה שיותר מטריד אותי הוא מספרם ההולך ופוחת של המטווחים הפעילים שחלקו עקב כך שקשה להחזיק עסק כזה חי.
+1
בעייתי ביותר
dmsh כתב:השאלה גם מה הסמכויות האם אדם כזה יחשב כשוטר מתנדב \ כיתת כוננות כי בנתיים למתנדבי המשא"ז עושים בעיות עם הנשק האישי.
שום סמכויות וגם למתנדבי משא"ז יש אפס סמכויות.
הנשק ניתן למטרות הגנה עצמית בלבד, כל שימוש שחורג מזה על אחריותך בלבד.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

ניר ל כתב:נסו להתארגן על מקום ספציפי ולקנות במרוכז תחמושת מראש כקבוצה, אולי יהיה משתלם לבעל מטווח ללכת לקראתכם.
לי במקרה אין בעיה, יש לי מחיר טוב לתחמושת
אני מדבר על הכלל...
אותו סיפור עושים בכל דבר בארץ, לישראלי יש טבע לקנות לקנות לקנות - אם תעשו יותר זול הוא יקנה יותר.
כנ"ל ברכבים, אם המחירים לרכבים היה כמו בארה"ב הייתי קונה 3
S&W M&P Shield
לי יש הרגשה שבסוף יגיעו לוביסטים ויגרמו לכל הסיפור הזה לעלות לנו המון כסף בשנה. 
- סליקאי זהב

TsurTriger כתב:לי יש הרגשה שבסוף יגיעו לוביסטים ויגרמו לכל הסיפור הזה לעלות לנו המון כסף בשנה. %%$0077
לגמרי.
בסוף יתברר שהדוד של/ אשתו/ החברה שהוא מושקע בה פותחים מטווחים/ מיבאים / מוכרים.
ככה זה פה וכל אלו שטוענים ש"חייבים להתנות את הרשיון בכשירות מבצעית" פשוט לא מבינים שהם כורתים את הענף שהם יושבים עליו.
- סליקאי כסף

שים לב שאמרתי ירי מעשי או קבוצת אימון.
יש קבוצות אימון שלא שיכות לירי מעשי שאתה יכול להגיע לפי רצונך.לקבל הדרכה ותחמושת במחיר הוגן.
אין חובה להצטרף לאיגוד הקליעה.
מחיר לאימון כזה כ200 ש"ח.ומחיר כדור כ 1 ש"ח.
יש קבוצות אימון שלא שיכות לירי מעשי שאתה יכול להגיע לפי רצונך.לקבל הדרכה ותחמושת במחיר הוגן.
אין חובה להצטרף לאיגוד הקליעה.
מחיר לאימון כזה כ200 ש"ח.ומחיר כדור כ 1 ש"ח.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
לצערי ובאמת לצערי גם הסוחרים בארץ טומנים ידם בצלחת 120 שח ל50 כדור לא פלא שאנשים טווחים רק בחידוש רישיונות גם ב75 שח הם מרוויחים וגם ב 70 במיוחד לאלו שקנו אקדחים חדשים ב4000 שח ומעלה הם יכולים להרוויח בציוד הנלווה בכוונות בנרתיקים בציוד המותרות לא באימונים.
לגבי הדבר ה2 רוצים לבחון לתת ליותר אנשי מילואים נשק רק שכחו לציין פרט חשוב תקנו נשק יקר תשקיעו כסף ואימונים ובגיל 40 עם הפטור מהצבא תחזירו את הרישיון ממש חוכמה גדולה יד מלטפת יד מרביצה
לגבי הדבר ה2 רוצים לבחון לתת ליותר אנשי מילואים נשק רק שכחו לציין פרט חשוב תקנו נשק יקר תשקיעו כסף ואימונים ובגיל 40 עם הפטור מהצבא תחזירו את הרישיון ממש חוכמה גדולה יד מלטפת יד מרביצה
g26
- סליקאי ארד

ועוד הצעה למנהלי המטווחים ולסוחרים פרסמו פה בסליק מבצע לזמן מוגבל על 50 כדור נניח 65 שח ןתשימו לב שבאותו חודש נוכחי המכירות יקפצו תרוויחו פחות על כל כדור אבל תמכרו הרבה יותר וככה גם אנחנו מחזיקי האקדחים נגיע יותר למטווחים נהיה כשירים יותר ועם האוכל בא התאבון פתאם קונים נרתיק פתאם רוצים כוונות חדשות הרי גם ב 65 אתם לא תפסידו כבר היום יש מטווחים שיוצאים במבצע של 500 כדור ב750 כמו בחיפה למשל אז למה זה לא יכול להיות בכל הארץ.
בסוף נגלה כמו בענף הסלולר שכל השנים האלו שילמנו 110 במקום 60 או 70 שזה כמעט פי 2.
בסוף נגלה כמו בענף הסלולר שכל השנים האלו שילמנו 110 במקום 60 או 70 שזה כמעט פי 2.
g26
- סליקאי ארד

hnh כתב:ממש בקרוב, רשת מטווחי רמי לוי.
''מטווחי השקמה''
הלוואי.
כניסה לענף של יזמים חזקים בעלי הרבה הון וקשרים בשלטון רק תעשה טוב לכולם.
קשרים של גורמים כלכליים עם השלטון יעשו לענף הזה בשנה מה ששום עמותה לא תצליח לעשות גם בעוד 100 שנים. ראו לדוגמא לובי תעשיית הנשק בארה"ב.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

מי מחובר