מחשבה בעקבות גל הטרור האחרון
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: מחשבה בעקבות גל הטרור האחרון
בכל עניין המיגון הנוסף, מסכים במאה אחוז. צריך לשמור על שפיות...
גם העובדה שאני לא עובד אצל משרד החוץ נכונה.
לגבי ילדה בת 13, נכון שאני לא הולך לבקש תעודת זהות, אבל אם אני אראה ילדה בחצי גובה מימני רצה אלי עם סכין/מספריים/מברג, אני כנראה אבין שאמצעי יש, כוונה יש, אבל יכולת... חצי קלאצ'... אז כן, אם אני אוכל, אשתדל לסיים את העניין עם בעיטה הגונה לראש...
גם העובדה שאני לא עובד אצל משרד החוץ נכונה.
לגבי ילדה בת 13, נכון שאני לא הולך לבקש תעודת זהות, אבל אם אני אראה ילדה בחצי גובה מימני רצה אלי עם סכין/מספריים/מברג, אני כנראה אבין שאמצעי יש, כוונה יש, אבל יכולת... חצי קלאצ'... אז כן, אם אני אוכל, אשתדל לסיים את העניין עם בעיטה הגונה לראש...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
ילדה בת 13 יכולה להיות יותר גדולה וכבדה מגבר צנום מידות.
אני רוצה להבין, אם אני רואה בהמה רצה לכיווני עם סכין אני צריך לנחש מה הגיל שלה?
אסור לי לירות מבחינה משפטית? אם ככה אני בכלל לא אקנה אקדח, שידקרו אותי וזהו. עדיף למות מאשר לשבת בכלא, לפחות משפחה תקבל כספי ביטוח חיים.
אני רוצה להבין, אם אני רואה בהמה רצה לכיווני עם סכין אני צריך לנחש מה הגיל שלה?
אסור לי לירות מבחינה משפטית? אם ככה אני בכלל לא אקנה אקדח, שידקרו אותי וזהו. עדיף למות מאשר לשבת בכלא, לפחות משפחה תקבל כספי ביטוח חיים.
משתנה מאדם לאדם אני מניח... באקלים החוקי הנוכחי, אני בספק גדול אם אבצע ירי לעבר ילדה... איך בדרך כלל מסכמים דיונים מהסוג הזה?
"שכל אחד יעשה לפי הבנתו, ולפי היכולת שלו להתמודד עם ההשלכות המשפטיות והמוסריות של מעשיו..."
או משהו בסגנון הזה... לשיקולך...
"שכל אחד יעשה לפי הבנתו, ולפי היכולת שלו להתמודד עם ההשלכות המשפטיות והמוסריות של מעשיו..."
או משהו בסגנון הזה... לשיקולך...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
אפשר לסכם את כל ההתפלמסויות עם מ' אחד שהוא די ברור:
משתמשים באקדח כשהאפשרות לשבת בכלא עדיפה מהאפשרות למות.
משתמשים באקדח כשהאפשרות לשבת בכלא עדיפה מהאפשרות למות.
- סליקאי זהב

אגב מישהו יודע מה עלה בגורלו של מי שירה בשתי ילדות עם מספריים בירושלים? נראה לי רלוונטי לדיון.
Arco כתב:אגב מישהו יודע מה עלה בגורלו של מי שירה בשתי ילדות עם מספריים בירושלים? נראה לי רלוונטי לדיון.
או במילים אחרות: מישהו יודע מה נגזר עליו?
- סליקאי זהב

TsurTriger כתב:Arco כתב:אגב מישהו יודע מה עלה בגורלו של מי שירה בשתי ילדות עם מספריים בירושלים? נראה לי רלוונטי לדיון.
או במילים אחרות: מישהו יודע מה נגזר עליו?
נראה לי שמח"ש חקר את החבלן.
G-19
Arco כתב:אגב מישהו יודע מה עלה בגורלו של מי שירה בשתי ילדות עם מספריים בירושלים? נראה לי רלוונטי לדיון.
נחקר במח"ש ויצא נקי.
- סליקאי זהב

argra11 כתב:bnsagi כתב:ואז מה, נישא עלינו גם טייזר? נמגן את עצמנו לדעת?
מחבל/ת - ולא משנה מה גילם - צריך לנטרל באמצעות ירי חי למרכז מסה ולהשתדל לחסל אותם on site.
שום פתרון אחר אינו נדרש כאן.
זו דעתך האישית ,זכותך.
רק שלדעתי היא לא "עומדת" מבחינה משפטית.
אני הייתי שמח אם הודעות כאלו היו מתחילים במילה "לדעתי" .
ודאי שזו דעתי, ואני לא מתבייש בה.
אנחנו חיים בשכנות עם חיות אדם צמאי דם.
אין פתרון אחר. משפטי או לא צריך לעשות מה שצריך לעשות כדי להישאר בחיים.
Glock 26 GEN4
bnsagi כתב:argra11 כתב:bnsagi כתב:ואז מה, נישא עלינו גם טייזר? נמגן את עצמנו לדעת?
מחבל/ת - ולא משנה מה גילם - צריך לנטרל באמצעות ירי חי למרכז מסה ולהשתדל לחסל אותם on site.
שום פתרון אחר אינו נדרש כאן.
זו דעתך האישית ,זכותך.
רק שלדעתי היא לא "עומדת" מבחינה משפטית.
אני הייתי שמח אם הודעות כאלו היו מתחילים במילה "לדעתי" .
ודאי שזו דעתי, ואני לא מתבייש בה.
אנחנו חיים בשכנות עם חיות אדם צמאי דם.
אין פתרון אחר. משפטי או לא צריך לעשות מה שצריך לעשות כדי להישאר בחיים.
זו דעתך וזו זכותך , לא "שפטתי" או הבעתי דעה בנוגע לדעתך.
רק בבקשה , ציין שזו דעתך , יש קוראים הנכנסים לשרשורים הללו ומקבלים תמונה שבבוא היום יכולה לסבך אותם.
קל להקליד ולצערי למילה הכתובה יש יכולות "מאגיות" שלא תמיד מובנות לקורא.
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
תשובה ל dark droid : אתה צודק במאה אחוז , איך לא חשבתי על זה ? תשובה לbnsangi : ממש עצוב שכולם בוחרים לטמון את ראש בחול ולא רואים את התמונה הכוללת. מדינות אירופה לא אוהבים אותנו והלחץ על ישראל רק מתחיל . צרפת כבר הציעו לשלוח חיילים כדי לשמור על הפלסטינים ועל המקומות הקדושים. הם לא ויתרו על הרעיון . האפשרות קיימת שיום אחד נראה חיילים צרפתיים ואנגלים מסיירים ברחובות ירושלים. אנחנו צודקים במאה אחוז להגן על עצמנו אבל כל הסיפור הזה של הדקירות רק שופך דלק על המדורה ונותן תירוצים לשונאים שלנו.
- סליקאי ארד

טייזר נועד לסיוע במעצר במקרה של התנגדות ולא למצבים של סכנת חיים או אירוע פחע. כל אמצעי והמטרה שלו.
Heavy is good...heavy is reliable.
If it doesnt work,you can always hit with it.
If it doesnt work,you can always hit with it.
Randy כתב:תשובה ל dark droid : אתה צודק במאה אחוז , איך לא חשבתי על זה ? תשובה לbnsangi : ממש עצוב שכולם בוחרים לטמון את ראש בחול ולא רואים את התמונה הכוללת. מדינות אירופה לא אוהבים אותנו והלחץ על ישראל רק מתחיל . צרפת כבר הציעו לשלוח חיילים כדי לשמור על הפלסטינים ועל המקומות הקדושים. הם לא ויתרו על הרעיון . האפשרות קיימת שיום אחד נראה חיילים צרפתיים ואנגלים מסיירים ברחובות ירושלים. אנחנו צודקים במאה אחוז להגן על עצמנו אבל כל הסיפור הזה של הדקירות רק שופך דלק על המדורה ונותן תירוצים לשונאים שלנו.
עד כמה שהם לא אוהבים אותנו, הם לא יכולים לשלוח את הצבא שלהם לשטחי מדינה ריבונית ללא הסכמה.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

Boltik כתב:טייזר נועד לסיוע במעצר במקרה של התנגדות ולא למצבים של סכנת חיים או אירוע פחע. כל אמצעי והמטרה שלו.
טייזר וכל שאר אמצעי אל-הרג (גז פלפל, כדורי גומי, ספוג, וכו) משמשים בכל אירוע שניתן לסיים אותו ללא הפעלת נשק חם. זה יכול להיות התנגדות למעצר, נסיון תקיפה, השתלטות וכו'.
לא פעם ולא פעמיים שוטרי סיור מפעילים טייזר נגד נערים שיכורים חמושים בסכין או בקבוק שבור.
זה פשוט לא מגיע לחדשות.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

Randy כתב:תשובה ל dark droid : אתה צודק במאה אחוז , איך לא חשבתי על זה ? תשובה לbnsangi : ממש עצוב שכולם בוחרים לטמון את ראש בחול ולא רואים את התמונה הכוללת. מדינות אירופה לא אוהבים אותנו והלחץ על ישראל רק מתחיל . צרפת כבר הציעו לשלוח חיילים כדי לשמור על הפלסטינים ועל המקומות הקדושים. הם לא ויתרו על הרעיון . האפשרות קיימת שיום אחד נראה חיילים צרפתיים ואנגלים מסיירים ברחובות ירושלים. אנחנו צודקים במאה אחוז להגן על עצמנו אבל כל הסיפור הזה של הדקירות רק שופך דלק על המדורה ונותן תירוצים לשונאים שלנו.
שמע... לא יודע אם לענות בציניות או ברצינות
ואני חושב שכבר שמעו פה את הדעה שלי על איך העולם חושב עלינו, יכולים לדחוף את זה עמוק לאתה יודע איפה.
ועוד מעט הם יאכלו את אותו החרא ונראה איך הם מתמודדים עם זה, לא חושב שזה יהיה עם טייזר
S&W M&P Shield
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד