זהו, אני חמוש. :)
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: זהו, אני חמוש. :)
תודה רבה לכולם.
יש לי שאלה, בערכה הגיע גם מנעול, ראיתי אותו רק עכשיו. השארתי אותו באריזה בינתיים, כך שאולי יש הסבר בפנים, אבל בטח תוכלו להגיד לי למה זה משמש?
מקווה באמת שהשימוש ייעשה רק במטווח, מה גם שזה ממש כיף, אז בטוח שלא ארה רק בחידוש. כמה שהתקציב יאפשר לי, מינימום 3 פעמים בשנה.
יש לי שאלה, בערכה הגיע גם מנעול, ראיתי אותו רק עכשיו. השארתי אותו באריזה בינתיים, כך שאולי יש הסבר בפנים, אבל בטח תוכלו להגיד לי למה זה משמש?
מקווה באמת שהשימוש ייעשה רק במטווח, מה גם שזה ממש כיף, אז בטוח שלא ארה רק בחידוש. כמה שהתקציב יאפשר לי, מינימום 3 פעמים בשנה.
Arco כתב:תודה רבה לכולם.
https://www.youtube.com/watch?v=rBQu1uYOk0U
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
Arco כתב:שלום לכולם.
מהיום אני הבעלים המאושר של סמיט&ווסון שילד, שרכשתי במאיר רוט. %%$0066
להלן סיכום קצר על תהליך הרכישה שעברתי, אולי יעניין מישהו:
תחילה בדקתי את החנויות בירושלים, גם נרשמתי לכאן ושאלתי מי מומלץ באיזור. הומלץ לי דווקא לבדוק את להב ומאיר רוט. בדקתי קודם כל את להב, כי הם לפי מה שהבנתי היבואנים של האקדח, יפתח שם המליץ לי לפנות לאחת החנויות בירושלים. הסתבר שזו הייתה גם החנות הכי יקרה כאן (וכולן יקרות אש). לפחות יצא משהו טוב מהביקור בה ויצאתי עם החלטה סופית לרכוש את השילד כי הוא ישב לי הכי טוב ביד (אבל הזיג היה הכי יפה), המחיר שלו הוא סביר בהחלט (רק לא באותה חנות) ולא צריך להתעסק איתו יותר מדי, כמו למשל לדאוג בגלל כוונות פלסטיק בגלוק או להחליף אותן שזה עוד תוספת תשלום.
ראיתי שיש אנשים שהדרימו עד באר-שבע או הצפינו עד קצרין (אם אני זוכר נכון) כדי לירות בשילד לפני רכישה, אני הסתפקתי בנסיעה לראשון לציון, אפילו שלא נתנו לי שם לירות בו לפני הרכישה. שתי סיבות למה לא רציתי להשקיע בהמשך חיפוש אחרי חנות שיש לה שילד לירי - 1) מבין האקדחים הקטנים כבר לא היה לי ספק מה אקח, הספק היה האם אני רוצה בכלל אקדח קטן, כי בהתחלה הייתי מעוניין במשהו גדול יותר. גם כי הנסיון היחיד שלי עד כה עם אקדח היה עם יריחו ברזל והיה טוב וגם כי אקדחים גדולים הם גם יפים ומושכים אסטטית. אך מהר מאוד הבנתי שלא אסתובב ביומיום אפילו עם אקדח בינוני כמו גלוק 19. 2) לא רציתי לנסוע רחוק מדי.
אז ברוט נתנו לי לירות בסמית 3913 שגם הוא אקדח קטן ודק וגם עם 8 כדורים בשורה אחת. הגעתי איתו לתוצאות יפות בסוף האימון הראשון והשתכנעתי שאקדח קטן זה לא נורא בכלל ויספק את צרכי ההגנה עצמית שלי היטב ורכשתי את השילד. הבוקר קיבלתי את הרשיון במשרד לבט"פ ונסעתי לרוט לקבל את הנשק. שילמתי כמובן על 50 כדורים כי 5 זה לא רציני לאקדח שלא התנסתי בו עדיין. מהכדור השלישי בערך כבר היינו חברים טובים, מה שאיפשר לי במסגרת האימון להתנסות גם בירי משליפה וגם בירי ביד אחת. השילד נוח משעותית מה-3913 לרבות הדק עדיף לדעתה של האצבע שלי ביד ימין. כמובן שירי ביד אחת יצא פחות טוב, אבל לפי השיפור שחל בסוף אני מאמין שניתן להגיע לתוצאות טובות אם מתאמנים מספיק. בקיצור יצאתי מרוצה מאוד, אך רעב לעוד הרבה אימונים. :) במקרה יצא שבשני המקרים טיפל לי בניירת מאיר רוט בעצמו, קיבלתי ממנו המלצה בנושא התחמושת - לא לקחת כדורים חלולים כל עוד אני לא מנוסה מספיק.
לעניין בעיות בדריכה שמישהו כאן כתב עליהן. הרגשתי שהיא קשה רק לצורך פירוק, אבל קלטתי איך לעשות את זה די מהר. במטווח עצמו לא נדרך לי טוב בהתחלה (אך לא בגלל שהדריכה קשה), לדבריו של המדריך זה כי ליוויתי את הצינה בדרכה חזרה במקום לשחרר אותה מיד לאחר המשיכה אחורה. אחרי תרגול קצר בהדרכתו הבעיה נעלמה ולא חזרה לה עד סוף המטווח ואני מעריך שלא תחזור עוד.
אגב שקלתי טרם הנסיעה, אחרי המטווח לנסוע לראש העין ולקנות לי את UPLULA שאורגנה כאן ברכישה קבוצתית אך בסוף וויתרתי, כי ראיתי שאני מתחיל להסתדר עם המחסנית הגדולה. הקטנה יותר בעייתית בכדור השביעי, אבל היא תהיה בכיס או בכלל בכספת, עוד לא הוחלט סופית. בכל מקרה כנראה שלא אשתמש בה יותר מדי במטווחים העתידיים למעט איזה מקצה שארצה להחליף מחסניות.
סליחה אם חפרתי יותר מדי :)
אחד הפוסטים היותר מלחיצים שפרסמו פה בזמן האחרון...
- סליקאי ארד
עדן, תודה. אני די מתקשה למצוא לזה שימוש אם הנשק נמצא עליי או בכספת שיש רק לי גישה עליה.. האם כדאי לנעול את הנשק במקרה של הפקדה בחנות?
swgs למה פוסט זה הלחיץ אותך, עד כדי כך שציטטת את כולו בשביל משפט קצר?

המנעול הזה הוא בעיקר כסת"ח אמריקאי כדי שבני הבית לא ירו בטעות.
אם אתה שומר את הנשק בכספת בבית ואין גישה לבני הבית זה תחליף למנעול.
השימוש היחיד שאעשה במנעול, כאשר בקרוב אטוס לאילת ואשלח את הנשק לפי ההנחיות של חברצ התעופה, אז אני מתכוון לנעול את הנשק.
אם אתה שומר את הנשק בכספת בבית ואין גישה לבני הבית זה תחליף למנעול.
השימוש היחיד שאעשה במנעול, כאשר בקרוב אטוס לאילת ואשלח את הנשק לפי ההנחיות של חברצ התעופה, אז אני מתכוון לנעול את הנשק.
- סליקאי כסף
Arco כתב:עדן, תודה. אני די מתקשה למצוא לזה שימוש אם הנשק נמצא עליי או בכספת שיש רק לי גישה עליה.. האם כדאי לנעול את הנשק במקרה של הפקדה בחנות?
קודם כל תתחדש וברוך הבא לפורום, תמצא פה כמה חבר'ה מקצוענים (אני לא אחד מהם... )
לצטט הודעה שלמה זה בסה"כ לחיצה על כפתור, ציטטתי את כל הפוסט כי היו כמה משפטים שמעידים על זחיחות (תכונה מסוכנת למחזיק אקדח בימינו)
- סליקאי ארד
תודה.
אל דאגה, אני עם הרגליים על הקרקע. אגב מעניין אותי איזה משפטים בדיוק. אפשר פה או בפרטי..
אל דאגה, אני עם הרגליים על הקרקע. אגב מעניין אותי איזה משפטים בדיוק. אפשר פה או בפרטי..
תתחדש על הרכישה :)
רציתי לשאול ולציין כמה דברים.
1. כמה עלה האקדח? נשמח לדעת למען השוואת מחירים.
2. לא הבנתי למה להתנסות בסמית אחר שיש לו הדק ורתע שונה וגם ידית אחיזה קצת שונה
ולא ללכת להתנסות בשילד עצמו?
שמח שהשילד בסוף מתאים לך וגם אני אחרי שניסתי מספר אקדחים (בערך את כולם) היה קליק בכדור 2-3 בשילד והתאהבנו :)
השימוש בשילד שונה מאוד מאקדחים שונים וכדאי להתאמן איתו כדי להגיע ליכולות טובות.
בהקשר של לא לקחת כדורי הולופוינט, מסכים עם מי שאמר לך את זה.
3. בשונה מכלים אחרים שבאים "מוכנים" לשימוש ישיר מהמפעל, שילד מגיע בתול וצריך לעשות איתו הרבה "אהבה" עד שהוא מגיע לביצועים טובים בדריכה ובשחרור עצר המחלק.
ככה שאין לך ממה לדאוג, תתאמן הרבה תראה איך הוא משתפר עם הזמן.
4. Uplula - שווה, שווה, שווה! במיוחד בשילד... לפני שרכשתי את המוצר הזה לא הייתי מכניס יותר מ-6 באימונים כי פשוט לא היה לי כוח וסבלנות....
עכשיו אני מכניס 8 במהירות וביעילות, ממליץ ;)
5. מנעול הדק - סתם זבלה, חותכים את זה עם קטר בינוני בשנייה
אגב, לא חפרת כלל.
רציתי לשאול ולציין כמה דברים.
1. כמה עלה האקדח? נשמח לדעת למען השוואת מחירים.
2. לא הבנתי למה להתנסות בסמית אחר שיש לו הדק ורתע שונה וגם ידית אחיזה קצת שונה
ולא ללכת להתנסות בשילד עצמו?
שמח שהשילד בסוף מתאים לך וגם אני אחרי שניסתי מספר אקדחים (בערך את כולם) היה קליק בכדור 2-3 בשילד והתאהבנו :)
השימוש בשילד שונה מאוד מאקדחים שונים וכדאי להתאמן איתו כדי להגיע ליכולות טובות.
בהקשר של לא לקחת כדורי הולופוינט, מסכים עם מי שאמר לך את זה.
3. בשונה מכלים אחרים שבאים "מוכנים" לשימוש ישיר מהמפעל, שילד מגיע בתול וצריך לעשות איתו הרבה "אהבה" עד שהוא מגיע לביצועים טובים בדריכה ובשחרור עצר המחלק.
ככה שאין לך ממה לדאוג, תתאמן הרבה תראה איך הוא משתפר עם הזמן.
4. Uplula - שווה, שווה, שווה! במיוחד בשילד... לפני שרכשתי את המוצר הזה לא הייתי מכניס יותר מ-6 באימונים כי פשוט לא היה לי כוח וסבלנות....
עכשיו אני מכניס 8 במהירות וביעילות, ממליץ ;)
5. מנעול הדק - סתם זבלה, חותכים את זה עם קטר בינוני בשנייה
אגב, לא חפרת כלל.
S&W M&P Shield
תודה.
1. 3300 המחירון, אחרי הנחה של הסליק זה יוצא 2970.
2. בעיקרון אתה צודק, אבל לא הרגשתי שזה חובה מבחינתי, הסברתי גם.. אני אתאמן עוד עם השילד כבר בהמשך. שוקל לעושת את הירי מבצעי ברוט, אבל לפני זה עוד מטווח רגיל כדי להרגיש עוד יותר בטוח עם הכלי.
3. שיחרור עצר המחלק איכשהו לא מרגיש לי פעולה טבעית בלי שום קשר לשילד, אני פשוט עובד עם הצינה אחרי החלפת מחסנית, הרבה יותר אינטואיטיבי לטעמי.
1. 3300 המחירון, אחרי הנחה של הסליק זה יוצא 2970.
2. בעיקרון אתה צודק, אבל לא הרגשתי שזה חובה מבחינתי, הסברתי גם.. אני אתאמן עוד עם השילד כבר בהמשך. שוקל לעושת את הירי מבצעי ברוט, אבל לפני זה עוד מטווח רגיל כדי להרגיש עוד יותר בטוח עם הכלי.
3. שיחרור עצר המחלק איכשהו לא מרגיש לי פעולה טבעית בלי שום קשר לשילד, אני פשוט עובד עם הצינה אחרי החלפת מחסנית, הרבה יותר אינטואיטיבי לטעמי.
אין עצר מחלק בשילד
יש Slide Lock
אתה לא אמור לשחרר אותו בלחיצה עליו
אתה אמור לשחרר עם משיכה של הצינה
בנוסף בנוגע לדריכות חלקיות חסרות פגומות עדינות
תקנה ב30 שקל אביזר שנקרא בלוקר (יכולת לרכוש מרוט) זה תותב שמורכב בתוך הקנה
ואם דורכים בצורה לא תקינה הצינה לא מצליחה להנעל
300 יבשים עם האביזר הזה ותהיה לך דריכה של קינג
אגב מחיר יפה מאוד, אני מניח שזה לא נגמר במחיר הזה כי יש אימון נרתיק וכו'
כמה יצא לך הכל כולל הכל
יש Slide Lock
אתה לא אמור לשחרר אותו בלחיצה עליו
אתה אמור לשחרר עם משיכה של הצינה
בנוסף בנוגע לדריכות חלקיות חסרות פגומות עדינות
תקנה ב30 שקל אביזר שנקרא בלוקר (יכולת לרכוש מרוט) זה תותב שמורכב בתוך הקנה
ואם דורכים בצורה לא תקינה הצינה לא מצליחה להנעל
300 יבשים עם האביזר הזה ותהיה לך דריכה של קינג
אגב מחיר יפה מאוד, אני מניח שזה לא נגמר במחיר הזה כי יש אימון נרתיק וכו'
כמה יצא לך הכל כולל הכל
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
חחח ידוע שזה לא עצר מחלק - אבל זה עובד אותו דבר בשבילי
איזה בלוקר? והאם יש לו קפיץ או שזה סתם פלסטיק? (רוצה שהנוקר יפגע בקפיץ ולא בסתם פלסטיק)
ובאמת המחיר טוב, עם אימון וכדורים בטח הוא הגיע ל-3300

איזה בלוקר? והאם יש לו קפיץ או שזה סתם פלסטיק? (רוצה שהנוקר יפגע בקפיץ ולא בסתם פלסטיק)
ובאמת המחיר טוב, עם אימון וכדורים בטח הוא הגיע ל-3300

S&W M&P Shield
יש לו קפיץ כמובן, שמנגד לצינה
לכן בלי דריכה נכונה הצינה לא ננעלת
בקשר למחיר נחכה ונראה מה יגיד,
הערכה כזה :
300 שקל אימון + תחמושת
100 שקל תחמושת כוננות
100 שקל נרתיק
הערכה גסה שהוא סיים בערך ב-3500 שקל
בקשר למחיר נחכה ונראה מה יגיד,
הערכה כזה :
300 שקל אימון + תחמושת
100 שקל תחמושת כוננות
100 שקל נרתיק
הערכה גסה שהוא סיים בערך ב-3500 שקל
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
סה"כ יצא בערך 3600 כולל הביקור השני שבו קניתי עוד 50 כדורים, ערכת ניקוי ושמנים..
goral כתב:יש לו קפיץ כמובן, שמנגד לצינה
יש לך תמונה של זה?
אני צריך כזה השאלה האם יש להשגה בעוד מקומות.
S&W M&P Shield
Dark
קבוצת רכישה ?
קבוצת רכישה ?

- סליקאי כסף
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד