עקב מחסנית עם מנפץ חלונות
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: עקב מחסנית עם מנפץ חלונות
לכל אלו שרוצים את האפשרות להציל נשחכים ברכבים יש פתרון זול ויעיל ששמו resqme
ולא צריך עקבים וגלוקים וסיפורים
http://resqme.com/
ולא צריך עקבים וגלוקים וסיפורים
http://resqme.com/
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
זכור לי מיקרה חרום, ברכבת ישראל שהתלה להעלות עשן מסיבה טכנית,
הנוסעים נלחצו, ואחד החיילים ניפץ את החלון ביריות מנשקו בכדי שהאנשים יוכלו לקפוץ מהם.
הנוסעים נלחצו, ואחד החיילים ניפץ את החלון ביריות מנשקו בכדי שהאנשים יוכלו לקפוץ מהם.
פחות -לרוב זה יותר,,
GUSS כתב:זכור לי מיקרה חרום, ברכבת ישראל שהתלה להעלות עשן מסיבה טכנית,
אחת הסיבות - שכל פטישי הניפוץ נמצאים איפשהו רחוק בקדמת הקרון.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק
הכוונה שלי הייתי שאם יקרה מצב שיהיה צריך לנפץ שמשה כמו:
תאונת דרכים שאנשים לכודים בתוך האוטו והדלתות נעולות וצריך לחלץ אותם (כבר קרה לי), או ילד/כלב שנשכח ברכב (גם קורה לא מעט), או כל דבר אחר שמצריך ניפוץ שמשה.
המחשבה מאחורי זה הייתה שהאקדח איתי כל הזמן וזה יכול להיות שימושי מאוד.
(ולמי שלא הבין הכוונה הייתה להוציא את המחסנית מהאקדח ולדפוק על החלון(אפשר לכסות את היד בבד או בחולצה לכל הפרנואידים).
תאונת דרכים שאנשים לכודים בתוך האוטו והדלתות נעולות וצריך לחלץ אותם (כבר קרה לי), או ילד/כלב שנשכח ברכב (גם קורה לא מעט), או כל דבר אחר שמצריך ניפוץ שמשה.
(ולמי שלא הבין הכוונה הייתה להוציא את המחסנית מהאקדח ולדפוק על החלון(אפשר לכסות את היד בבד או בחולצה לכל הפרנואידים).
"לכל מקום שנרצה, בכל דרך שנבחר"
Noy_haslik כתב:הכוונה שלי הייתי שאם יקרה מצב שיהיה צריך לנפץ שמשה כמו:
טוב, כמו שכבר אמרתי, אני לא חש צורך לבקש ממך הסברים, אבל כן אסכים עם חברי, ואומר שאני לא רואה איך עקב כזה, לא יפגע ביכולת שלך לתפעל מעצור. לתת מכה עם היד על השפיץ הזה, לא נראה כמו חוויה מלבבת... גם הכנסה של מחסנית כזו ברגעי לחץ עלולה להפוך לחוויה כואבת.
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
Digo כתב:Noy_haslik כתב:הכוונה שלי הייתי שאם יקרה מצב שיהיה צריך לנפץ שמשה כמו:
טוב, כמו שכבר אמרתי, אני לא חש צורך לבקש ממך הסברים, אבל כן אסכים עם חברי, ואומר שאני לא רואה איך עקב כזה, לא יפגע ביכולת שלך לתפעל מעצור. לתת מכה עם היד על השפיץ הזה, לא נראה כמו חוויה מלבבת... גם הכנסה של מחסנית כזו ברגעי לחץ עלולה להפוך לחוויה כואבת.
בסדר גמור, ואני מקבל את זה.
זה למה התייעצתי איתכם!

בסדר. קצת התלוצצנו. הנושא של להקנות יכולת באמצעות משהו שממילא הולך איתך היה ברור, ולכן המוצר שהוצע כאן למחזיק המפתחות נראה מתאים מאוד למטרה הזו.
חוץ מזה... נתת לכולם משהו פיקנטי להתעסק איתו קצת, מה רע?
חוץ מזה... נתת לכולם משהו פיקנטי להתעסק איתו קצת, מה רע?
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
אני דווקא אהבתי את המוצר. לא פעם נתקלתי בדפי עיתון המספרים על הורים שהשאירו את ילדיהם באוטו או שהילד נעל את האוטו עם המפתחות בפנים. לפעמים בתאונה חלילה, צריך לנפץ חלון בכדי לחלץ או להיחלץ. מי אמר שזה טוב רק לחלונות? ניראה לי די קטלני אם פוגע בראש או יד של מישהו המנסה לחטוף את כלי הנשק. ובכלל לא מחייב להשתמש בשובר החלונות כאשר המחסנית בהכנס, אפשר להוציא מחסנית ולהישתמש רק כשובר חלונות.
הטענה שתפעול מעצורים הוא לא אידיאלי עם עקב מחסנית מסוג זה נכון. וגם לשימוש כמחסנית חילופית לא ממש מומלץ. מי שקונה את המוצר צריך להבין שכאשר יש לו מעצור, או שיזהר בתפעול או שיחליף למחסנית החילופית. זה מאוד חשוב להיות מודע לציוד שיש עליך. פלוסים ומינוסים.
לי יצא לשבור חלון בגלל שתינוק נעל את עצמו באוטו באמצע הקיץ והאמא כמעט התעלפה מדאגה. אז נשבר חלון צד קטן ותוך שניות נפתחה הדלת והכל חזר לשגרה. קורה.
לפעמים במקרים מסוג זה כל שניה חשובה. ולא תמיד יש אבן באיזור או משהו לשבור איתו חלון של רכב, אז עקב מחסנית עם שובר חלונות יכול להיות הנדי מאוד.
הצעה לשיפור,
אם היה ניתן להכניס את הראש של שובר החלונות פנימה כנגד קפיץ ולסגור עליו סוג של תריס, זה היה תורם לאיכות המוצר ומשחרר אותו מהשאלה פה.
הטענה שתפעול מעצורים הוא לא אידיאלי עם עקב מחסנית מסוג זה נכון. וגם לשימוש כמחסנית חילופית לא ממש מומלץ. מי שקונה את המוצר צריך להבין שכאשר יש לו מעצור, או שיזהר בתפעול או שיחליף למחסנית החילופית. זה מאוד חשוב להיות מודע לציוד שיש עליך. פלוסים ומינוסים.
לי יצא לשבור חלון בגלל שתינוק נעל את עצמו באוטו באמצע הקיץ והאמא כמעט התעלפה מדאגה. אז נשבר חלון צד קטן ותוך שניות נפתחה הדלת והכל חזר לשגרה. קורה.
לפעמים במקרים מסוג זה כל שניה חשובה. ולא תמיד יש אבן באיזור או משהו לשבור איתו חלון של רכב, אז עקב מחסנית עם שובר חלונות יכול להיות הנדי מאוד.
הצעה לשיפור,
אם היה ניתן להכניס את הראש של שובר החלונות פנימה כנגד קפיץ ולסגור עליו סוג של תריס, זה היה תורם לאיכות המוצר ומשחרר אותו מהשאלה פה.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
נכון, ואז גם אפשר לשים אותו על המחסנית הרזרבית, בלי הדאווין והצורך המיותר להתעסק בנשק.
אבל שוב, המוצר החלופי שהוצע כאן, שמתחבר למחזיק המפתחות — נראה מתאים יותר. גם עצם העובדה שלא צריך להפעיל כח ולרסן אותו, אלא רק ללחוץ — רעיון גאוני.
אני רואה את אשתי שוברת עם זה חלון בלי בעייה. עם המחסנית — לא כ"כ....
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
חבר'ה, אני מניח שיש כאן מתנדבים במשטרה, אולי אפילו משטרת תנועה...או כאלו שיש להם חברים במשטרה. כמה יוצא לשוטרים, שהם נתקלים טיפה יותר מאזרח ממוצע בתאונות דרכים או בילדים שנשכחו ברכב, לנפץ שמשות?
כל הדיון הזה הוא ניסיון להתאים בעיה לפתרון קיים ולא לפתור בעיה קיימת.
כל הדיון הזה הוא ניסיון להתאים בעיה לפתרון קיים ולא לפתור בעיה קיימת.
Heavy is good...heavy is reliable.
If it doesnt work,you can always hit with it.
If it doesnt work,you can always hit with it.
Digo כתב:הקיץ מגיע... הוא רוצה אפשרות להציל את הילד הבא שמישהו ישכח ברכב...
Boltik... את השאלה אני לא אוהב... לא אמרתי שום דבר לגביך %3 תחפש אהבה, זה שווה את זה...![]()
זה פשוט מזכיר לי את מבול השאלות לכל החבר'ה שרצו לקנות ערכות הסבה... אנחנו ילדים מגודלים, רק שהפעם, יש לנו כסף לקנות צעצועים לעצמינו... אם מישהו רוצה וואסח, יערב לו... אני לא רואה סיבה לגרום לו להתגונן...
1+ לאהבה ולצעצועים
- סליקאי ארד
לחובבים של אבזרי-מסילה, יש מתקן ניפוץ שמשות חצי-אוטומטי שמתיישב על המסילה שמתחת לקנה, לא צריך להפוך את האקדח או לשנות אחיזה. מצמידים קנה לשמשה ולוחצים על מנוף צידי, משתחרר נוקר-טונגסטן טעון קפיץ ושובר את השמשה. מצריך כמובן נרתיק תואם (כמו פנס או ציין לייזר שמחוברים למסילה).
לטעמי resqume עדיף - יש משווק בארץ, או למי שנושא סכין ביומיום (שאלת החוקיות לא לכאן) - יש לא מעט דגמי סכינים עם שובר משולב ולפעמים גם חותך רצועות, למשל אצל Blackhawk או סדרת MOD. יש גם אצל יצרנים סינים (מהיותר איכותיים שבהם). באלה הטקטית של FAB יש חוד ניפוץ בקצה התחתון.
לטעמי resqume עדיף - יש משווק בארץ, או למי שנושא סכין ביומיום (שאלת החוקיות לא לכאן) - יש לא מעט דגמי סכינים עם שובר משולב ולפעמים גם חותך רצועות, למשל אצל Blackhawk או סדרת MOD. יש גם אצל יצרנים סינים (מהיותר איכותיים שבהם). באלה הטקטית של FAB יש חוד ניפוץ בקצה התחתון.
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
BROADAXE כתב:לחובבים של אבזרי-מסילה, יש מתקן ניפוץ שמשות חצי-אוטומטי שמתיישב על המסילה שמתחת לקנה, לא צריך להפוך את האקדח או לשנות אחיזה. מצמידים קנה לשמשה ולוחצים על מנוף צידי, משתחרר נוקר-טונגסטן טעון קפיץ ושובר את השמשה. מצריך כמובן נרתיק תואם (כמו פנס או ציין לייזר שמחוברים למסילה).
אני מכיר את הסכינים שאתה מדבר עליהם ואפילו יש לי כמה כאלה..אני פשוט לא שש להסתובב איתם ביום יום בגלל שזה לא הכי חוקי..אשמח לקישור למוצר שסיפרת שמתלבש על המסילה הקדמית.
תודה.
ד"א מי שזה מעניין אותו יש גם פנס עם מנפץ חלונות ועט "טקטי" עם מנפץ חלונות, הנה קישורים:
פנס:
http://www.aliexpress.com/item/Night-Tr ... 34703.html
עט מנפץ חלונות:
http://www.aliexpress.com/item/GRAY-LAI ... 53151.html
עט מנפץ עם פנס וסכין:
http://www.aliexpress.com/item/2016-Lai ... 44145.html
פנס:
http://www.aliexpress.com/item/Night-Tr ... 34703.html
עט מנפץ חלונות:
http://www.aliexpress.com/item/GRAY-LAI ... 53151.html
עט מנפץ עם פנס וסכין:
http://www.aliexpress.com/item/2016-Lai ... 44145.html