מותר להכניס נשק אישי למגרשי הכדורגל ?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
trail_g19c כתב:איסור בקבוקי מים זה לשמור על בלעדיות הזכיון של הגזלנים במקום.![]()
איסור וידאו זה לאור זכויות שידור של תחנות הטלויזיה.![]()
מעבר לזה כמובן ששניהם יכולים לשמש כנשק או להסתיר נשק. כשבאים לסנן עשרות אלפי (הלוואי) אוהדים עצבניים לפבני כניסה למשחק לא ניתן לבדוק כל מצלמה האם היא מצלמה או...
טרייל, אני חושב שראית יותר מדי סרטי ג'ימס בונד...

תקווה היא התחושה שיש לך ,
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------

ברק, תודה, אתה צודק ב 100 אחוז, אכן ג'ימס בונד.
בגלל זה אני צריך לתת מצלמות לביקורת במקומות מסויימים, כולל צילום על ריק...

בגלל זה בודקים ב 7 עיניים את המחשב הנייד שלי, כולל הפעלה, שיקוף...

בקבוק ליטר וחצי של קרח זה נשק "קר" קטלני לא פחות מאלה, לום.... גם בקבוק מלא רק במים יכול לפגוע בראש קשות. אבל זה רק בג'ימס בונד, במגרשי הכדורגל כולם מתנהגים כמו ג'נטלמנים, חס וחלילה שיתנהגו כקומץ של חוליגנים.

מצלמת וידאו בהחלט יכולה להיות מקום מסתור באם רוצים. ראה מקרה של נסיון הברחת סמים בתוך מארז של מחשב נייד.....

וכל זאת ללא קשר שאכן מדובר בשיקולים מסחריים טהורים משולבים בקצת פארנויה בטחונית וידיעה כי יש לשים גבול מתי שהוא ואיפה שהוא, אחרת השליטה תאבד.. ואצל מאבטחים ומארגנים של ארועי המוניים שופעי קהל נמרץ, עצבני, אלים, חסר משמעת ופורק כל עול וחוק הגבול הוא ההבדל בין סיום משחק עם אמבולנסים ריקים לבין ארועי השתוללות המונייים כמו לפני שנה (הילד עדיין צמח !!!) או כמו בחו"ל, עם עשרות ומאות פצועים והרוגים.
זוכר את אסון גשר הירקון? בהופעה של מייקל ג'קסון זה כמעט קרה, על הגשר שהיה שם, מאות עליו,עשרות אלפים לפני ואחרי, התעלפויות, מכות ודריסות. כל מה שהיה צריך זה כמה חוליגנים עם בקבוקי ליטר וחצי או חפצים קשים וכבדים בידים כדי להפוך את זה למרחץ דמים, אני היתי שם, פיניתי את עצמי ואת משפחתי בקושי רב וחזרתי לסייע ולהביא את המשטרה ומד"א. המשטרה הייתה חסרת אונים מול הנהר האנושי הזה.
נקודה למחשבה.
1. מעניין יהיה לשער עד כמה מסוכן צרור מפתחות המחובר לאבזם על קצה חגורת עור בתור כלי משחית בתוך מגרשים האוסרים על הכנסת "נשק". מפתח ארוך יכול בקלות לשבור כפות ידיים כאשר מחזיקים אותו בתוך אגרוף.
2. אחרי קריאה של שלטים סביב משחקי כדורגל, הגעתי למסקנה שמותר להכניס שקיות טרופית. תקנו אותי אם אני טועה.
3. הרעיון של כבילה באזיקים הוא מצוין - כל אחד שמעוניין להיכנס למטוס, מגרש כדורגל או בית משפט בלי חיפוש - בבקשה למסלול הירוק, עם אזיקונים. חשבתי על זה בעבר: באנגלית קראתי לזה wands or bonds. [אל תקחו אותי ברצינות].
2. אחרי קריאה של שלטים סביב משחקי כדורגל, הגעתי למסקנה שמותר להכניס שקיות טרופית. תקנו אותי אם אני טועה.
3. הרעיון של כבילה באזיקים הוא מצוין - כל אחד שמעוניין להיכנס למטוס, מגרש כדורגל או בית משפט בלי חיפוש - בבקשה למסלול הירוק, עם אזיקונים. חשבתי על זה בעבר: באנגלית קראתי לזה wands or bonds. [אל תקחו אותי ברצינות].
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד