מעצור בגלוק חדש
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: מעצור בגלוק חדש
ניר ל כתב:ירית תחמושת פיוקי במקרה ?
יודע למה שאלת אותו את זה.. שאלה במקום.
יש להם תחמושת מוחלשת שלא מזינה טוב. אצלי ב-26 לא הצלחתי בכלל לירות אותם.
Glock 26 GEN4
אני יורה מצוין ומעולם לא חשבתי שזה הופך אותי למומחה טכני.
כמו שאומרת החתימה של החבר אמסטל, אני מגיב על מה שאני מבין בו.
אישית קטונתי מלהשיא עצות טכניות ולכן לא אוכל להתייחס לנושא הטכני.
העצה היחידה שלי היא לעשות בירור מקיף בהקדם ובטרם תפקע האחריות.
אני העליתי תאוריה שזה אולי קשור לתחמושת פגומה או למחסנית הנוספת שאחינו נוי רכש והלוואי שזו אכן הבעיה.
לגבי מה ששגיא ציין בנושא תחמושת פיוקי, אני אכן שמעתי את הטענה הזו מעוד מספר אנשים אך מנסיוני האישי כאזרח (שהוא לא רב) בגלוק 19 ו 17 תחמושת פיוקי עבדה תמיד מצויין.
התחושה האישית שלי ומסיפורים אישיים ששמעתי וקריאת חומר, היא שהחל מדור 4 ותחילת הייצור בארה״ב האיכות בגלוק אינה אחידה.
אם זה המצב זה תחילת הסוף של המותג החזק הזה.
הדבר האחרון שצרכני נשק צריכים הוא חוסר וודאות.
כמו שאומרת החתימה של החבר אמסטל, אני מגיב על מה שאני מבין בו.
אישית קטונתי מלהשיא עצות טכניות ולכן לא אוכל להתייחס לנושא הטכני.
העצה היחידה שלי היא לעשות בירור מקיף בהקדם ובטרם תפקע האחריות.
אני העליתי תאוריה שזה אולי קשור לתחמושת פגומה או למחסנית הנוספת שאחינו נוי רכש והלוואי שזו אכן הבעיה.
לגבי מה ששגיא ציין בנושא תחמושת פיוקי, אני אכן שמעתי את הטענה הזו מעוד מספר אנשים אך מנסיוני האישי כאזרח (שהוא לא רב) בגלוק 19 ו 17 תחמושת פיוקי עבדה תמיד מצויין.
התחושה האישית שלי ומסיפורים אישיים ששמעתי וקריאת חומר, היא שהחל מדור 4 ותחילת הייצור בארה״ב האיכות בגלוק אינה אחידה.
אם זה המצב זה תחילת הסוף של המותג החזק הזה.
הדבר האחרון שצרכני נשק צריכים הוא חוסר וודאות.
נערך לאחרונה על ידי Warlord בתאריך 30 אפריל 2016, 21:54, נערך 3 פעמים בסך הכל.
WARLORD
- סליקאי זהב
Warlord כתב:נוי אחינו.
אני החלפתי לא מעט גלוקים וחלק מהם היו חדשים מהקופסה.
גלוק זה נשק שאמור לזלול כל תחמושת כולל תחמושת ״פח״.
לא שמעתי על מעצורים בגלוקים חדשים ויתרה מכך אולי אני טועה וזה קרה אך לא זכור לי מעצור בגלוק אי פעם ויריתי להערכתי עשרות אלפי כדורים במצטבר.
כשהמדריכים שלנו היו רוצים לתרגל לנו מעצורים היו מבקשים מאיתנו לטעון בכל מחסנית מספר כדורים עקרים ואז לוקחים את המחסניות ומחלקים מחדש בין היורים, שלא נדע מתי המעצור יבוא.
עד כדי כך הנשק הזה אמין. נדיר להתקל בו במעצור.
עצתי: לך תעשה מקצה נוסף עם המחסניות האורגינליות שקיבלת עם האקדח ואם זה יישנה בכל שלב (יש לך לפחות שנה אחריות) לך ותתלונן לסוחר שממנו רכשת ודרוש שיפתור לך את הבעייה.
כמו שכבר נאמר בסדרות הראשונות של הדור 4 היו בעיות. זה היה די מזמן והן טופלו.
אם מכרו לך אקדח מאותה תקופה זה חמור שבעתיים.
לדעתי אין לך טעם לפנות לחברה עצמה . אנו לא בארה״ב.
שווה לך לברר את תאריך הייצור. דבר איתי אחרי החג ואסביר לך מה לעשות
או שלא ירית עשרות אלפי כדורים או שאתה לא זוכר... אבל גם גלוק עושה יופי של מעצורים
- סליקאי טיטניום
ניר היקר.
עד עכשיו נמנעתי מויכוחים בסליק והאם שווה לשבור את הרצף בערב החג ? אני לא בטוח.
אם היה קורה לי מעצור בסיטואציה מבצעית הייתי זוכר גם זוכר.
אבל אם קרה לי במטווח באיזה חור מעצור לפני כך וכך שנים לא בטוח שהייתי זוכר. בטח לא עם מהלך השירות שאני עברתי וכאשר זה באמת דבר כל כך נדיר, לפחות מנסיוני.
מה שאני אומר בעצם הוא שבחוויה האישית שלי מעצור בגלוק הוא נדיר.
זה שלך היו מעצורים זה מצער אך זו לא סיבה לתקוף אישית.
עד עכשיו נמנעתי מויכוחים בסליק והאם שווה לשבור את הרצף בערב החג ? אני לא בטוח.
אם היה קורה לי מעצור בסיטואציה מבצעית הייתי זוכר גם זוכר.
אבל אם קרה לי במטווח באיזה חור מעצור לפני כך וכך שנים לא בטוח שהייתי זוכר. בטח לא עם מהלך השירות שאני עברתי וכאשר זה באמת דבר כל כך נדיר, לפחות מנסיוני.
מה שאני אומר בעצם הוא שבחוויה האישית שלי מעצור בגלוק הוא נדיר.
זה שלך היו מעצורים זה מצער אך זו לא סיבה לתקוף אישית.
נערך לאחרונה על ידי Warlord בתאריך 30 אפריל 2016, 21:55, נערך 4 פעמים בסך הכל.
WARLORD
- סליקאי זהב
רוצה ללכת הצידה ולהשוות למי יש גדול יותר ?
מה שאמרתי נאמר ברצינות מלאה וללא שום נימה אישית.
אחד מחבריי למועדון עמד להחליף אקדח אחרי שהיה משוכנע שכבר העביר בו לפחות 20 אלף כדור בשנתיים האחרונות, בערך זמן מחצית חיים של אקדח מהסוג הזה ( לא גלוק) ואחרי שעשיתי איתו יפה יפה חשבון, הוכחתי לו שלא ירה יותר מ 7 אלפים ויש לו עוד דרך ארוכה עם האקדח.
לגבי מעצורים בגלוק - יריתי מהאקדח הנוכחי שלי (דור 3 אוסטרי שנת 2007) כ 3000 כדור, מעצורים אכן נדירים יחסית אבל קיימים, אני מעריך בין 10 ל 20, יש סביבי לא מעט אנשים שמתחרים עם גלוק וגם אצלם קורה שיש מעצור. אז סטטיסטית לא רואה מצב שירית עשרות אלפי כדורים מאקדחים שונים, ברמות בלאי שונות של כלים ומחסניות ולא חווית מעצורים.
אני סבור (גם מלשון סביר) שאמנם ירית הרבה, אבל הדחקת את עניין המעצורים, אולי בגלל שייחסת אותם למחסניות בלאי וכו׳ וגם בגלל שהם די נדירים. מעצור זה מעצור, לא משנה מה הייתה הסיבה שלו, אם לא היו קיימים באקדחי גלוק, גם לא היינו מבזבזים זמן על תרגול של תפעול שלהם.
מה שאמרתי נאמר ברצינות מלאה וללא שום נימה אישית.
אחד מחבריי למועדון עמד להחליף אקדח אחרי שהיה משוכנע שכבר העביר בו לפחות 20 אלף כדור בשנתיים האחרונות, בערך זמן מחצית חיים של אקדח מהסוג הזה ( לא גלוק) ואחרי שעשיתי איתו יפה יפה חשבון, הוכחתי לו שלא ירה יותר מ 7 אלפים ויש לו עוד דרך ארוכה עם האקדח.
לגבי מעצורים בגלוק - יריתי מהאקדח הנוכחי שלי (דור 3 אוסטרי שנת 2007) כ 3000 כדור, מעצורים אכן נדירים יחסית אבל קיימים, אני מעריך בין 10 ל 20, יש סביבי לא מעט אנשים שמתחרים עם גלוק וגם אצלם קורה שיש מעצור. אז סטטיסטית לא רואה מצב שירית עשרות אלפי כדורים מאקדחים שונים, ברמות בלאי שונות של כלים ומחסניות ולא חווית מעצורים.
אני סבור (גם מלשון סביר) שאמנם ירית הרבה, אבל הדחקת את עניין המעצורים, אולי בגלל שייחסת אותם למחסניות בלאי וכו׳ וגם בגלל שהם די נדירים. מעצור זה מעצור, לא משנה מה הייתה הסיבה שלו, אם לא היו קיימים באקדחי גלוק, גם לא היינו מבזבזים זמן על תרגול של תפעול שלהם.
- סליקאי טיטניום
הדבר האחרון שהיתי הולך אליו הוא בעיה בתכנון האקדח במהלך אחורה.
יש אפשרות ל 3 בעיות.
1.תחמושת.
2.קפיץ מחזיר לא נדרך עד הסוף.
3.שן חולצת.
עם איזה תחמושת יריתה.לי היה פעם אחת כזאת עם מגטק.מתוך כ1500 כדור.
שן חולצת אפשר לבדוק אם הצורה היא החדשה.יש להשיג שן חולצת חרוטה של אפקס.
לגבי קפיץ אפשר לשים קפיץ דור 3 עם מתאם.
אני יכול להשאיל לך קפיץ ומתאם ושן חולצת.
היתי מתחיל עם תחמושת.
שגיא.עם איזה תחמושת של פיוקי היתה לך בעיה?
יש אפשרות ל 3 בעיות.
1.תחמושת.
2.קפיץ מחזיר לא נדרך עד הסוף.
3.שן חולצת.
עם איזה תחמושת יריתה.לי היה פעם אחת כזאת עם מגטק.מתוך כ1500 כדור.
שן חולצת אפשר לבדוק אם הצורה היא החדשה.יש להשיג שן חולצת חרוטה של אפקס.
לגבי קפיץ אפשר לשים קפיץ דור 3 עם מתאם.
אני יכול להשאיל לך קפיץ ומתאם ושן חולצת.
היתי מתחיל עם תחמושת.
שגיא.עם איזה תחמושת של פיוקי היתה לך בעיה?
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
היי ניר
עכשיו אתה כבר נשמע יותר טוב.
אני מאשר שהיו במהלך השנים בעיות שיוחסו למחסניות אימונים שחוקות (בעיקר כאלה עם שפתיים פתוחות מדיי) או תחמושת פגומה (לא תחמושת לא איכותית כי גלוק יורה מצוין גם כאלה אלא פגומה).
אני חושב שלא נכון לייחס מעצור כזה לאקדח, אם אתה בודק את אותה מחסנית באקדח אחר והיא ממשיכה לייצר בעיות ובמקביל אתה מכניס מחסנית אחרת לאותו אקדח עם המעצור והוא עובד פיקס , או שאתה מחליף תחמושת והאקדח עובד פיקס.
אני חושב שכן היה בדבריך טון לא סימפטי אבל אני ממש לא מתרגש מזה אחי.
אני בטוח שלא התכוונת לרע ומאחל לך חג שמח.
אם היית יודע איזה תחמושת באיכות ירודה יצא לי לירות לעיתים בגלוק במהלך שירותי והוא זלל הכל, היית כנראה מצדיע לו.
הוא אקדח מכוער ומשעמם עם הדק גרוע וכוונות שלא קשורות לכלום אבל יש דברים שאי אפשר לקחת ממנו.
חג שמח
עכשיו אתה כבר נשמע יותר טוב.
אני מאשר שהיו במהלך השנים בעיות שיוחסו למחסניות אימונים שחוקות (בעיקר כאלה עם שפתיים פתוחות מדיי) או תחמושת פגומה (לא תחמושת לא איכותית כי גלוק יורה מצוין גם כאלה אלא פגומה).
אני חושב שלא נכון לייחס מעצור כזה לאקדח, אם אתה בודק את אותה מחסנית באקדח אחר והיא ממשיכה לייצר בעיות ובמקביל אתה מכניס מחסנית אחרת לאותו אקדח עם המעצור והוא עובד פיקס , או שאתה מחליף תחמושת והאקדח עובד פיקס.
אני חושב שכן היה בדבריך טון לא סימפטי אבל אני ממש לא מתרגש מזה אחי.
אני בטוח שלא התכוונת לרע ומאחל לך חג שמח.
אם היית יודע איזה תחמושת באיכות ירודה יצא לי לירות לעיתים בגלוק במהלך שירותי והוא זלל הכל, היית כנראה מצדיע לו.
הוא אקדח מכוער ומשעמם עם הדק גרוע וכוונות שלא קשורות לכלום אבל יש דברים שאי אפשר לקחת ממנו.
חג שמח
נערך לאחרונה על ידי Warlord בתאריך 30 אפריל 2016, 21:58, נערך 2 פעמים בסך הכל.
WARLORD
- סליקאי זהב
Warlord כתב:נוי אחינו.
אני החלפתי לא מעט גלוקים וחלק מהם היו חדשים מהקופסה.
גלוק זה נשק שאמור לזלול כל תחמושת כולל תחמושת ״פח״.
לא שמעתי על מעצורים בגלוקים חדשים ויתרה מכך אולי אני טועה וזה קרה אך לא זכור לי מעצור בגלוק אי פעם ויריתי להערכתי עשרות אלפי כדורים במצטבר.
כשהמדריכים שלנו היו רוצים לתרגל לנו מעצורים היו מבקשים מאיתנו לטעון בכל מחסנית מספר כדורים עקרים ואז לוקחים את המחסניות ומחלקים מחדש בין היורים, שלא נדע מתי המעצור יבוא.
עד כדי כך הנשק הזה אמין. נדיר להתקל בו במעצור.
עצתי: לך תעשה מקצה נוסף עם המחסניות האורגינליות שקיבלת עם האקדח ואם זה יישנה בכל שלב (יש לך לפחות שנה אחריות) לך ותתלונן לסוחר שממנו רכשת ודרוש שיפתור לך את הבעייה.
כמו שכבר נאמר בסדרות הראשונות של הדור 4 היו בעיות. זה היה די מזמן והן טופלו.
אם מכרו לך אקדח מאותה תקופה זה חמור שבעתיים.
לדעתי אין לך טעם לפנות לחברה עצמה . אנו לא בארה״ב.
שווה לך לברר את תאריך הייצור. דבר איתי אחרי החג ואסביר לך מה לעשות
ללא רצון להתווכח, הכל בכוונות טובות:
אני לא יודע אם גלוק זה נשק שאמור לאכול כל תחמושת (ואם כן, אז לא יותר מהמקבילים לו בקטגוריה, זה בטוח), אבל זה שלא שמעת שהיו מעצורים בגלוקים חדשים, זה קצת אומר דרשני.
רבים בפורום הזה בעלי ותק של ירי כמו שלך ויותר, ולחלקם מהם, כולל עבדך הנאמן, היו מעצורים בגלוק יותר מבאקדחים אחרים.
קראתי לפני כמה שנים בפורום של AR15 על מישהו שהיה "הסנגור הראשי" של גלוק, מבחינתו הדבר המושלם, הוא גם היה שוטר לשעבר אם אני זוכר טוב וגם אקדח השירות שלו היה גלוק. הניסיון שלו בגלוק בכל אופן היה אדיר. כשיצאה הסדרה החדשה בארה"ב (נדמה לי שדור 3?) הוא רכש אקדח חדש, וסו"ש אחד הלך בכליון עיניים לנסות את הכלי בחצר של חבר, ובאותו יום היו לו מספר מעצורים בדיוק כמו המתוארים כאן. הוא גם ניסה מחסניות קודמות ועדיין מעצורים מדי כמה מחסניות.
אז הוא החליט להחליף את האקדח באחר, כי הוא חשב שהכלי הספציפי הזה פגום, העניין שהוא החליף באותה חנות וקרוב לוודאי מאותה סדרה.
למה הוא סיפר את הסיפור? כי רצה הגורל ויומיים אחרי ההחלפה (!) הוא היה מעורב בשוד מזוין, בו שלף את האקדח החדש וכיוון לשודד, שלמזלו זרק את התופי שהיה לו ביד וירד על הברכיים. באותו ערב הוא הלך לתפעל את האקדח, לוודא שהכל כשורה, והכדור הראשון שהוא רצה לירות נתקל באותו מעצור! הוא סיפר שהוא לא הצליח לישון במשך שבועות.
.
אז יכול להיות שהסדרה היתה פגומה, אבל כמו שהבחור אמר: כאן זו הסדרה, וכאן זו צורת האחיזה, וכאן זו המחסנית, תהיה הסיבה שתהיה, זו בעיה. אז יכול להיות שאדם שאוחז נכון, והאקדח שלו לא מסדרה פגומה, והמחסנית לא מסדרה מסוימת וכו' לא יהיו לו מעצורים בכלל, גם לאחר ניסיון עשיר בירי, אפילו במספר אקדחים, כי בסה"כ מדובר באקדח מצוין כל עוד... הפרמטרים הספציפיים האלו לא קיימים. אז חלק שייך לאימון, נכון, צריך להתאמן, כולל על האחיזה, אבל יש אקדחים מקבילים שהאחיזה לא גורמת למעצור. וכן, צריך לא ליפול על סדרה כזו או אחרת, וכו'. אישית אני מודה שלגלוק יתרונות לא מעטים, אבל ממש אי אפשר לומר שמדובר על נשק ללא מעצורים (וחלקים שנשברים, כמו שקרה לי). לכן אני לא ממש מסמפט אותו, וכיום יש לי כלי מדגם אחר.
- סליקאי ארד
Pichinan
אני די חדש בפורום (שאגב, הוא מקום מעולה להתייעצות ושיתוף מידע).
יכול להיות שזו הסיבה שלא שמעתי על מעצורים בנשק חדש.
אני אזרח רק כשנתיים.
נשאתי גלוק תקופה משמעותית (במהלך שירותי ) ואף אחד מהגלוקים שנשאתי במהלך שירותי לא היה דור רביעי.
יתרה מכך, אני סבור כי לפני שהונפקו לי האקדחים הנשק שהנפיק לי אותם תמיד בדק אותם בדיקה מקיפה.
בנוסף כאמור, נסיוני מתקופת השירות אינו כולל דור 4 כלל ונסיוני כאזרח אינו כולל דור 4 אמריקאי!
בקיצור,אני מודה שלא שמעתי על תופעה של מעצורים בנשק חדש. ייתכן ולמרות שלא שמעתי על התופעה הזו היא ידועה וקיימת.
אני מגיב על סמך הניסיון האישי שלי שהוא אישי שלי...
כפי שכבר הבנת מן הסתם, הסיטואציה שלי היא ברובה המכריע סיטואציה שונה בתכלית מאזרח שהולך לאיזה סוחר וקונה ממנו נשק שלך ותדע מה קרה איתו קודם. הניסיון שלי הוא אחר ויכול להיות שפחות רלוונטי לדיון הזה.
אני מוכן להרחיב לך בפרטי על שתי רכישות שביצעתי כאזרח מסוחר והרושם ה״עז״ שהותירו עליי. אני מגדיר את שתיהן כמזל טוב ופחות כרכישה אמינה...
עם זאת - לשאלתך - כאזרח קניתי שני גלוקים אוסטריים כולל אחד מדור 4, ושניהם פעלו וירו בממוצע מדי שבועיים ללא מעצור אחד.
לכן, אם אסכם סיכום ביניים, מעצורים בגלוק ככלל וגלוק חדש בפרט, הקשורים לאקדח עצמו ולא למחסנית בלאי או תחמושת פגומה, מנסיוני האישי הם דבר נדיר.
אני לא יודע אם גלוק מתוכנן לירות כל תחמושת אבל ראיתי אותו נוקר תחמושת שאני מחשיב אותה כגרועה והוא ״טרף״ אותה בלי שום בעיה כל עוד היתה תקינה.
כל אחד משתף בניסיון האישי שלו.
תכבדו דעות של אחרים..
אני מסייג שוב שאני לא נשק ולא מומחה טכני!!!!!
אני מסכים איתך מאוד שבכל מוצר יכולה להיות סדרה פגומה או אפילו כלי בודד שיצא מהמפעל פגום ולכן המלצתי לנוי אחינו לחקור את העניין בצורה יסודית וכל עוד האחריות שלו בתוקף.
אגב, גם אני החלפתי (לאחרונה) לנשק מתוצר אחר
לילה טוב
אני די חדש בפורום (שאגב, הוא מקום מעולה להתייעצות ושיתוף מידע).
אני אזרח רק כשנתיים.
נשאתי גלוק תקופה משמעותית (במהלך שירותי ) ואף אחד מהגלוקים שנשאתי במהלך שירותי לא היה דור רביעי.
יתרה מכך, אני סבור כי לפני שהונפקו לי האקדחים הנשק שהנפיק לי אותם תמיד בדק אותם בדיקה מקיפה.
בנוסף כאמור, נסיוני מתקופת השירות אינו כולל דור 4 כלל ונסיוני כאזרח אינו כולל דור 4 אמריקאי!
בקיצור,אני מודה שלא שמעתי על תופעה של מעצורים בנשק חדש. ייתכן ולמרות שלא שמעתי על התופעה הזו היא ידועה וקיימת.
אני מגיב על סמך הניסיון האישי שלי שהוא אישי שלי...
כפי שכבר הבנת מן הסתם, הסיטואציה שלי היא ברובה המכריע סיטואציה שונה בתכלית מאזרח שהולך לאיזה סוחר וקונה ממנו נשק שלך ותדע מה קרה איתו קודם. הניסיון שלי הוא אחר ויכול להיות שפחות רלוונטי לדיון הזה.
אני מוכן להרחיב לך בפרטי על שתי רכישות שביצעתי כאזרח מסוחר והרושם ה״עז״ שהותירו עליי. אני מגדיר את שתיהן כמזל טוב ופחות כרכישה אמינה...
עם זאת - לשאלתך - כאזרח קניתי שני גלוקים אוסטריים כולל אחד מדור 4, ושניהם פעלו וירו בממוצע מדי שבועיים ללא מעצור אחד.
לכן, אם אסכם סיכום ביניים, מעצורים בגלוק ככלל וגלוק חדש בפרט, הקשורים לאקדח עצמו ולא למחסנית בלאי או תחמושת פגומה, מנסיוני האישי הם דבר נדיר.
אני לא יודע אם גלוק מתוכנן לירות כל תחמושת אבל ראיתי אותו נוקר תחמושת שאני מחשיב אותה כגרועה והוא ״טרף״ אותה בלי שום בעיה כל עוד היתה תקינה.
כל אחד משתף בניסיון האישי שלו.
תכבדו דעות של אחרים..
אני מסייג שוב שאני לא נשק ולא מומחה טכני!!!!!
אני מסכים איתך מאוד שבכל מוצר יכולה להיות סדרה פגומה או אפילו כלי בודד שיצא מהמפעל פגום ולכן המלצתי לנוי אחינו לחקור את העניין בצורה יסודית וכל עוד האחריות שלו בתוקף.
אגב, גם אני החלפתי (לאחרונה) לנשק מתוצר אחר

לילה טוב
נערך לאחרונה על ידי Warlord בתאריך 30 אפריל 2016, 22:03, נערך פעם אחת בסך הכל.
WARLORD
- סליקאי זהב
חברים התחמושת שיריתי הייתה magtech, אני מודה לכולם על התשובות ועל הניסיון לעזור, אני אנסה לבדוק את זה יותר לעומק, אני צריך לירות עוד ולהבין אם זה בעיה של האקדח או שלי..הרי הרבה יותר קל להגיד שהרצפה עקומה מאשר שאתה לא יודע לרקוד..
אני אתן גם לנשק להסתכל לי שוב על הנשק..אולי הוא ימצא משהו..אריק אתה גר בצפון? הייתי רוצה להתייעץ איתך
אני אתן גם לנשק להסתכל לי שוב על הנשק..אולי הוא ימצא משהו..אריק אתה גר בצפון? הייתי רוצה להתייעץ איתך
"לכל מקום שנרצה, בכל דרך שנבחר"
אנחנו יורים מגטק (אני וחבריי למועדון הירי המעשי) מעל 1000 כדור פעמיים בשבוע, הייתה תופעה של של פיקות קשות בשנה האחרונה, היו כדורים ״חלשים״ והיו גם תרמילים מעוותים או עם שבבים, אבל בגדול זו תחמושת סבירה ולא בעייתית, לא חלשה מדי.
האקדח שלך חדש, הקפיץ המחזיר שלו קשה, יכול להיות שיעבור לו, אבל שני מעצורים ב 200 כדור עם מחסניות חדשות, זה מצריך בדיקה.
צריך לוודא שהאחיזה שלך טובה ויציבה, שאתה לא נוגע בצינה, בשביל זה צריך עין של מדריך מנוסה וירי של כמה כדורים, על פניו מעצור די נדיר שלא נראה לי מהסיבות הנ״ל הייתי בודק שן חולצת / מבקש להחליף אותה ואת הקפיץ שלה, העלות זניחה ואין סיבה שמי שמכר לך את האקדח לא יבצע את זה בלי לחשוב פעמיים.
האקדח שלך חדש, הקפיץ המחזיר שלו קשה, יכול להיות שיעבור לו, אבל שני מעצורים ב 200 כדור עם מחסניות חדשות, זה מצריך בדיקה.
צריך לוודא שהאחיזה שלך טובה ויציבה, שאתה לא נוגע בצינה, בשביל זה צריך עין של מדריך מנוסה וירי של כמה כדורים, על פניו מעצור די נדיר שלא נראה לי מהסיבות הנ״ל הייתי בודק שן חולצת / מבקש להחליף אותה ואת הקפיץ שלה, העלות זניחה ואין סיבה שמי שמכר לך את האקדח לא יבצע את זה בלי לחשוב פעמיים.
- סליקאי טיטניום
צרוף " קטלני" של אקדח חדש ויורה חדש שירו יחד 200 כדור
תירה עוד 500-1000 כדור , אני מאמין שהתמונה תשתנה.
וגלוק עושה מעצורים ,אבל כל אקדח עושה מעצורים, אל תחליף עדין חלקים, נסה סוגי תחמושת שונים,מדריכי ירי שונים, מטווחים שונים.
בהצלחה.
תירה עוד 500-1000 כדור , אני מאמין שהתמונה תשתנה.
וגלוק עושה מעצורים ,אבל כל אקדח עושה מעצורים, אל תחליף עדין חלקים, נסה סוגי תחמושת שונים,מדריכי ירי שונים, מטווחים שונים.
בהצלחה.
פחות -לרוב זה יותר,,
נוי
אני נמצא באזור המרכז.
יריתי ב17 שלי פיוקי 115 גרין כמה מאות ללא שום בעיה וגם תחמושת צכית ללא בעיה.
המעצור שהיה לי היה במגטק.
החלפתי קפיץ מוביל והחזרתי את המקורי והתופעה לא חזרה.
העלתי את השאלה בזמנו בפורום ואמרו לי שהבעיה לא ידועה עם המגטק.
האקדח שלי יורה בן 200 ל300 כדור בשבוע.עד היום האקדח ירה כ1500 כדור מגטק והשאר פיוקי ותחמושת צכית.
אחד הסיבות שהחלפתי את הקפיץ המחזיר לדור 3 היתה החשש שהוא לא ידרך עד הסוף.
אני נמצא באזור המרכז.
יריתי ב17 שלי פיוקי 115 גרין כמה מאות ללא שום בעיה וגם תחמושת צכית ללא בעיה.
המעצור שהיה לי היה במגטק.
החלפתי קפיץ מוביל והחזרתי את המקורי והתופעה לא חזרה.
העלתי את השאלה בזמנו בפורום ואמרו לי שהבעיה לא ידועה עם המגטק.
האקדח שלי יורה בן 200 ל300 כדור בשבוע.עד היום האקדח ירה כ1500 כדור מגטק והשאר פיוקי ותחמושת צכית.
אחד הסיבות שהחלפתי את הקפיץ המחזיר לדור 3 היתה החשש שהוא לא ידרך עד הסוף.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
אני מודה שסיקרנתם אותי לגבי מעצורים ותקלות בנשק חדש.
מזל שלא קרה לי כי הייתי מאוד מתבאס.
האם זו תופצה נפוצה ?
האם זה כמו ״מחלת ילדות״ של נשקים מסוימים?
האם זה נובע מפגם בייצור , או ממשחקים ששיחקו עם הנשק אצל הסוחר שדפקו בו משהו?
מה התדירות שזה קורה?
חלקכם כנראה אנשים מאוד סלחנים. אישית לא ברור לי למה שמישהו שרכש נשק חדש יסכים להתרוצץ לתיקונים ולהחליף בו חלקים?
בעיני נשק חדש מתוצר מוכר זה כמו רכב חדש.
הוא אמור לתת שקט לתקופה ארוכה!
דמיינו מצב שקניתם רכב חדש ונתקעתם איתו אחרי כמה עשרות ק״מ.
מצב לא סביר.
אני אישית לא הייתי מגיב בסלחנות ועומד על החלפתו.
מזל שלא קרה לי כי הייתי מאוד מתבאס.
האם זו תופצה נפוצה ?
האם זה כמו ״מחלת ילדות״ של נשקים מסוימים?
האם זה נובע מפגם בייצור , או ממשחקים ששיחקו עם הנשק אצל הסוחר שדפקו בו משהו?
מה התדירות שזה קורה?
חלקכם כנראה אנשים מאוד סלחנים. אישית לא ברור לי למה שמישהו שרכש נשק חדש יסכים להתרוצץ לתיקונים ולהחליף בו חלקים?
בעיני נשק חדש מתוצר מוכר זה כמו רכב חדש.
הוא אמור לתת שקט לתקופה ארוכה!
דמיינו מצב שקניתם רכב חדש ונתקעתם איתו אחרי כמה עשרות ק״מ.
מצב לא סביר.
אני אישית לא הייתי מגיב בסלחנות ועומד על החלפתו.
נערך לאחרונה על ידי Warlord בתאריך 30 אפריל 2016, 22:06, נערך פעם אחת בסך הכל.
WARLORD
- סליקאי זהב
הכל השערות.
צריך לירות בכלי עוד בכדי להחליט.
מגטק נחשבת תחמושת זולה ופה היא נמכרת בעיקר לאימונים.
צריך לירות בכלי עוד בכדי להחליט.
מגטק נחשבת תחמושת זולה ופה היא נמכרת בעיקר לאימונים.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד