שאלה חשובה בנוגע לרובה רמינגטון 581 !!!!
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
ידידי
הסיכוי שתקבל רשיון לרובה הזה, קטן יותר מהסיכוי שתזכה בפרס הראשון בפיס, בלוטו ובטוטו - באותו יום.
משרד הפנים אינו מאפשר מכירת רובים בקוטר 0.22 (גם לא לחברים בעמותת הצלפים של משא"ז).
לגבי בעלי רובים (כאלו שרכשו אותם טרם האיסור) - לכולם הומר סוג הרשיון מנשיאה לאחזקה, ולכן מותר להם לנוע עם הכלי רק אל וממטווח מאושר.
חוקי הצייד אוסרים כמובן ירי בכלים אלו (אם כי יש עבריינים - בעיקר חקלאים שמשתמשים בכלים אלו לחיסול שפנים).
הסיכוי שתקבל רשיון לרובה הזה, קטן יותר מהסיכוי שתזכה בפרס הראשון בפיס, בלוטו ובטוטו - באותו יום.
משרד הפנים אינו מאפשר מכירת רובים בקוטר 0.22 (גם לא לחברים בעמותת הצלפים של משא"ז).
לגבי בעלי רובים (כאלו שרכשו אותם טרם האיסור) - לכולם הומר סוג הרשיון מנשיאה לאחזקה, ולכן מותר להם לנוע עם הכלי רק אל וממטווח מאושר.
חוקי הצייד אוסרים כמובן ירי בכלים אלו (אם כי יש עבריינים - בעיקר חקלאים שמשתמשים בכלים אלו לחיסול שפנים).
נערך לאחרונה על ידי שרקן בתאריך 28 מאי 2003, 08:52, נערך פעם אחת בסך הכל.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
אמיר,
כאן מדובר בחיסול ממוקד של שפנים. לרובה המדובר יש טלסקופ "עד 2000 מטר" .
כאן מדובר בחיסול ממוקד של שפנים. לרובה המדובר יש טלסקופ "עד 2000 מטר" .

נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
מזכיר לי סיפור על מדינה מזרח אירופאית של שנות ה50 שייצרה מנועים לטרקטורים שאף אחד לא שמע עליהם, וראה פלא, המנועים האלו נמכרו כמו לחמניות טריות (או תחמושת זולה, אם תרצו). אף אחד לא הבין מה קורה, עד ששמו לב שהמנועים ארוזים התיבות עץ משובחות ביותר, כך ששוויו של העץ הוא בעצם בסיבה לקניה
המנועים נזרקו לאחר כבוד לים.
גם כאן, הרובה לא משהו, ולהשיג רשיון עליו זהו משימה קשה אבל ה"טלסקופ ל2000 מטר", הטלסקופ שווה הכל

גם כאן, הרובה לא משהו, ולהשיג רשיון עליו זהו משימה קשה אבל ה"טלסקופ ל2000 מטר", הטלסקופ שווה הכל

STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
לא אוהב
אני לא מבין למה אם מישהו כותב דבר שאתם לא מקבלים או אפילו יודעים שהוא לא נכון
במקום לתקן אותו אתם ישר מסתלבטים עליו במקום ללמדו או להעמידו על טעותו ובדרך כלל אלו אותם אנשים
עד היום שתקתי כאשר ראיתי תגובות כאלו אבל פשוט נמאס מהשחצנות של כמה אנשים פה יום טוב לכולם
במקום לתקן אותו אתם ישר מסתלבטים עליו במקום ללמדו או להעמידו על טעותו ובדרך כלל אלו אותם אנשים
עד היום שתקתי כאשר ראיתי תגובות כאלו אבל פשוט נמאס מהשחצנות של כמה אנשים פה יום טוב לכולם
- סליקאי כסף
אביעד,
מקצת הומור לא קרה כלום. אתה כנראה לוקח את הדברים קשה מדי.
שחצנות ? ממש לא. גם מי ששאל שאלות שנראו לאחרים שאלות "קיטבג" קיבל תשובה ולעיתים מנומקת ובאריכות.
תתעודד, כשהמצב קשה, צוחקים, לא כועסים.
מקצת הומור לא קרה כלום. אתה כנראה לוקח את הדברים קשה מדי.
שחצנות ? ממש לא. גם מי ששאל שאלות שנראו לאחרים שאלות "קיטבג" קיבל תשובה ולעיתים מנומקת ובאריכות.
תתעודד, כשהמצב קשה, צוחקים, לא כועסים.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
aviadsi היקר
כוונתי הייתה לספר לאותו רוכש פוטנציאלי שעדיין יוכל לעשות עסקה טובה בקניית הרובה כי הטלסקופ שווה יותר מהרובה. לדוגמא, יקנה את הנשק בסכום סמלי יוריד ממנו את הסקופ והמתאם ויבקש מהמוכר שישבית הרובה או ימסור אותו למשטרה להשבתה, כך ישאר עם טלסקופ יקר (אם אכן הוא כזה) במחיר סמלי.
צר לי שאתה רואה בתשובתי שחצנות. פשוט צריך לדעת לקרא גם בין השורות, ולדעת לראות את האור גם במקום חשוך.
אם נמאס לך מאיתנו, אתה מוזמן להתרכז רק בקריאת הפורום הנסתר שלכם. אני בטוח ששם אין שחצנים, הכל יפה, ברור ובעיקר מסווג.
יום טוב גם לך, ידידי.
כוונתי הייתה לספר לאותו רוכש פוטנציאלי שעדיין יוכל לעשות עסקה טובה בקניית הרובה כי הטלסקופ שווה יותר מהרובה. לדוגמא, יקנה את הנשק בסכום סמלי יוריד ממנו את הסקופ והמתאם ויבקש מהמוכר שישבית הרובה או ימסור אותו למשטרה להשבתה, כך ישאר עם טלסקופ יקר (אם אכן הוא כזה) במחיר סמלי.
צר לי שאתה רואה בתשובתי שחצנות. פשוט צריך לדעת לקרא גם בין השורות, ולדעת לראות את האור גם במקום חשוך.
אם נמאס לך מאיתנו, אתה מוזמן להתרכז רק בקריאת הפורום הנסתר שלכם. אני בטוח ששם אין שחצנים, הכל יפה, ברור ובעיקר מסווג.
יום טוב גם לך, ידידי.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
רובאי 7 טוס לראי ותתחיל להחטיף לעצמך סטירות עד שתבין!!!!!!!!
לא צדים בארץ עם סלילי.
ואם מישהו יש לו עוד מעט בגללך יהיו לו שתי תלונות
אחת על ציד בלתי חוקי
השניה על שימוש בלתי חוקי בנשק שברשותו.
ובטח לא בדקת את רשיון הדוד שמש שלו - די כבר תתבגר.
יש הורמונים בבית מרקחת של קפלן על יד סיבוב בילו.
היתר מיוחד לשמורות הטבע ! הם יוצאים מן הכלל ובעלי רשיון מיוחד.
לא צדים בארץ עם סלילי.
ואם מישהו יש לו עוד מעט בגללך יהיו לו שתי תלונות
אחת על ציד בלתי חוקי
השניה על שימוש בלתי חוקי בנשק שברשותו.
ובטח לא בדקת את רשיון הדוד שמש שלו - די כבר תתבגר.
יש הורמונים בבית מרקחת של קפלן על יד סיבוב בילו.
היתר מיוחד לשמורות הטבע ! הם יוצאים מן הכלל ובעלי רשיון מיוחד.
התנצלות
לכל מי שנפגע אני מתנצל כוונתי היתה טובה כנראה גם אני נפגעתי מחטא השחצנות
כוונתי היתה טובה [/b]
כוונתי היתה טובה [/b]
- סליקאי כסף
איזה דוד שמש
מה דוד שמה דוד מה אתה רוצה כל פעם אתה רוצה שאני ארביץ לעצמי
עשיתי משהו ??
עשיתי משהו ??
Be carefull what you are wishing for
קצת עובדות והיסטוריה למי שמעונין.
עד שהותקנו תקנות הצייד בארץ [תחילת שנות ה-60] לא היה ברור בדיוק היכן לשים את רובי הטוטו [0.22] למינהם. אחרי שהוצאו מקטגורית רובי הצייד, ניתן היה לרכשם כשברישיון צויין: מטרת הכלי לקליעה למטרה בלבד. כיום עד כמה שאני יודע, חייבים להיות חברים במועדון קליעה על מנת לרכוש ולקבל רישיון.
עד אמצע שנות השמונים נימכרו בארץ רובי 0.22 מכל מין וסוג. LR ,SR, טוטו מגנום ,הורנט
22-250, ומישלוח של 5.56 רמינגטון.[כדור כמו של M16] כולם תחת ההגדרה לאימוני קליעה.
לצערי, מאות ואולי אלפים מהטוטו הכבדים יותר נימכרו ע"י סוחרי נשק לערבים ישראלים שהוציאו עליהם רישיונות ללא כל קושי.
ומנסיון אישי טוטו מגנום או הורנט קטלניים מעל ל-250 מטר.
מאז התקנה של הבאת הנשק לבדיקה והדרכה כתנאי לחידוש הרישיון אולצו בעלי הטוטו שמעל
LR להיפטר מהכלים כי הרישיונות לא חודשו.
הצייד בארץ מותר רק:"ברובה היורה גלולות עופרת שקנהו חלק או מופעל בקפיץ" ענין הקפיץ מעט לא ברור.
בשנה שנתיים האחרונות מנסה רשות שמורות הטבע והגנים להכניס תקנה שתאסור תחמושת צייד שמכילה כדוריות עופרת ותאשר כדוריות פלדה. תחמושת זו דורשת תחמיש אבש"ר גדול יותר בשל המישקל היחסי הנמוך של הפלדה יחסית לעופרת. ומידיעתי את מצב הנשקים המשמשים לצייד בארץ במיגזרים מסוימים אני צופה תאונות צייד רבות.
WALK IN PEACE
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד