אקדח CZ P09

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: אקדח CZ P09

על ידי bigben » 20 יולי 2016, 11:12

jluzer1 כתב:אתה בטוח? זה ממש מוזר צורת המחסנית שונה לגמרי. אשמח אם תשלח לי תמונות (או כאן או בפרטי)

לצערי זה לא יקרה בקרוב, את החבר עם היריחו אני אראה רק באוקטובר
CZ P07
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: אקדח CZ P09

על ידי ysd » 20 יולי 2016, 11:57

bigben כתב:
jluzer1 כתב:
עוזון כתב:בחנתי אותו כאופציה לאקדח הבא,
חווית ירי מדהימה, ניהול רתע קל, הדק פשוט נעים וברור, 19 כד' במחסנית, ועוד יותר כיף לדעת שצוות רוט מאחוריך !

אם כי גדול מאוד- עם אורך צינה הייתי איכשהו מסתדר משום שנכנס למכנס וממשיך עם הרגל, אבל הרוחב שלה קצת חריג + אורך הקת גם חריג, יש לי כף יד גדולה ועוד היה לי מקום לעוד אצבע שלימה (לעניות דעתי אורך קת ורוחב צינה משמעותיים מאוד להסלקה).

לא מצאתי עדיפות ל P09 על פני ה P07 (אורך קנה ורדיוס כוונות אולי... אך לטעמי שולי כשמדובר בפער של 1.5 ס"מ מה P07 שגם ככה סביר), מה גם שP07 מקבל מחסניות סטנדרטיות של CZ 75 (שהרבה יותר זול לרכוש)! וה P09 לא..., בנוסף מדובר באותו אקדח רק יותר קל ונוח להסלקה מאחיו הגדול.

כרגע מה שמונע ממני לרכוש P07 הוא בעיקר הצינה הצרה (עקב מסילה פנימית) שלא נוחה לדריכה (לפחות לי) וזאת כלקח מהיריחו המתכתי שברשותי.

אבל שום דבר מכל אלה אינו אלא רשמים אישיים בלבד, אין כמו לנסות בעצמך, יכול להיות שתסתדר עם כל מה שמפריע לי או להפך, רק נותן נק' למחשבה.

אגב, אני נכנעתי ל s&w m&p pro, הייתי ממליץ לך לבדוק את הדגם הרגיל כלומר הלא pro- החסרון היחידי שמצאתי זה הדק שצריך ואפשר לשפר במעמד הרכישה בלהב.

אקדח מעולה ומומלץ בייחוד לכאלו שההסלקה המושלמת אינה חשובה להם יותר מידי כי הוא אכן אקדח פול סייז.
רק הערה קטנה - הP07 אינו מקבל מחסניות של CZ75 אלא רק כאלו שיוצרו עבורו (מחסניות 15 כדור עם אופציה למאריך של 17) ומחסניות שיוצרו עבור הדור הקודם שלו הDUTY של 16 כדור.

הP07 שלי מקבל מחסניות של יריחו %%$0066 ההבדל העיקרי הוא שלא נתפס עצר מחלק בגמר מחסנית.

מה הבעייה מחסנית לא נכנסת? יש באתר נשק מומלץ http://www.myg.co.il/index.php?loc=see& ... ZqBst5.jpg
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד