נסיעה ברכב עם האקדח
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: נסיעה ברכב עם האקדח
אני לא משנה את המיקום של האקדח.
1. לא תמיד יש לי את התנאים להתחיל להתעסק בזה לפני שאני נכנס/ יוצא מהרכב.
2. לא מתחשק לי להתעסק בזה. ברגע שמשהו הופך להיות ליותר מדי טרחה ובלגן הוא ישאר בבית. התרגלתי לזה שאני נושא עוד משהו בנוסף לטלפון וארנק וזה אחלה
3. זיכרון שרירים. אם אני צריך להשתמש בנשק אני יודע איפה הוא נמצא. היד אוטומטית נשלחת למותן בשעה 4 גם מחוץ לרכב וגם בתוכו. לא צריך לחשוב איפה שמתי אותו ובאיזה צורה לשלוף.
א.
1. לא תמיד יש לי את התנאים להתחיל להתעסק בזה לפני שאני נכנס/ יוצא מהרכב.
2. לא מתחשק לי להתעסק בזה. ברגע שמשהו הופך להיות ליותר מדי טרחה ובלגן הוא ישאר בבית. התרגלתי לזה שאני נושא עוד משהו בנוסף לטלפון וארנק וזה אחלה
3. זיכרון שרירים. אם אני צריך להשתמש בנשק אני יודע איפה הוא נמצא. היד אוטומטית נשלחת למותן בשעה 4 גם מחוץ לרכב וגם בתוכו. לא צריך לחשוב איפה שמתי אותו ובאיזה צורה לשלוף.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
כנראה לא הסברתי את עצמי מספיק ברור. מתנצל.
כוונתי לא הייתה להתחיל להתעסק עם אקדח לפני או אחרי עליה לרכב, אלא לשאת את האקדח בשעה 3 באופן קבוע
כוונתי לא הייתה להתחיל להתעסק עם אקדח לפני או אחרי עליה לרכב, אלא לשאת את האקדח בשעה 3 באופן קבוע
Vanitas vanitatum, omnia vanitas
- סליקאי זהב
אלדר כתב:כנראה לא הסברתי את עצמי מספיק ברור. מתנצל.
מהניסיון שלי, לא טוב לאנשים רזים בשום מצב... יושב ישר על העצם...
אולי זה רק אני...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
אני נושא אקדח כל הזמן, גם בנהיגה. או גלוק 19 או בול אולטרה אקס. לא משנה מיקום/זוית. רוב הפעמים באחד משני נרתיקים - נרתיק פנימי היברידי של ביאנצ'י דגם 135 (מתאים לשני האקדחים) או נרתיק חיצוני על פאדל של ספארילנד דגם 6378 (גלוק בלבד).
מבחינתי, הדרך לנשיאה נוחה בכל מצב מתחלקת ל-4 שלבים:
1. נרתיק איכותי קשיח בעל חיבור יציב וחזק.
2. חגורת נשק קשיחה ורחבה - עושה פלאים.
3. להתלבש מסביב לאקדח. אנשים רבים מנסים בכוח לשמר את המלתחה שלהם מהתקופה שלפני נשיאת אקדח - זאת טעות.
4. להתאמן ולהתרגל. אין ברירה. אין קיצורי דרך.
מבחינתי, הדרך לנשיאה נוחה בכל מצב מתחלקת ל-4 שלבים:
1. נרתיק איכותי קשיח בעל חיבור יציב וחזק.
2. חגורת נשק קשיחה ורחבה - עושה פלאים.
3. להתלבש מסביב לאקדח. אנשים רבים מנסים בכוח לשמר את המלתחה שלהם מהתקופה שלפני נשיאת אקדח - זאת טעות.
4. להתאמן ולהתרגל. אין ברירה. אין קיצורי דרך.
- סליקאי טיטניום
אני נושא אותו בצורה כזו שקצה הקת נוגע בעמוד השדרה בזמן ישיבה. בנסיעה למיטב הבנתי זה יכול להיות מתכון לאסון לכן אני מזיז אותו מעט לכיוון שעה 3. כנראה שאמשיך לעשות זאת כי נשיאה קבועה בשעה 3 פחות נוחה לי והאקדח פחות מוסלק
- סליקאי כסף
נשיאת האקדח בגב אכן בעייתית מאוד, לא רק ברכב.
ממליץ בחום עם נשיאה בשעה 4. עם נרתיק איכותי, חגורה מתאימה ולבוש מתוכנן היטב זה יהיה גם נוח וגם מוסלק. אני נןשא גלוק 19, אני אדם צנום למדיי, מסליק את האקדח ללא קושי. גם מי שיודע שאני תמיד חמוש - לא תמיד מצליח לראות את האקדח.
ממליץ בחום עם נשיאה בשעה 4. עם נרתיק איכותי, חגורה מתאימה ולבוש מתוכנן היטב זה יהיה גם נוח וגם מוסלק. אני נןשא גלוק 19, אני אדם צנום למדיי, מסליק את האקדח ללא קושי. גם מי שיודע שאני תמיד חמוש - לא תמיד מצליח לראות את האקדח.
- סליקאי טיטניום
לא שם מפורסם כמו פובוס או פרונט ליין אבל בכל זאת :
תבדוק :
Andrews holsters - carjacker crossdraw
תבדוק :
Andrews holsters - carjacker crossdraw
- סליקאי ארד
כל אלה שנוהגים עם האקדח בשעה 3-4-5
איך אתם מגיעים אליו במידת הצורך?
או שמבחינתכם מדובר בנשיאה מנהלתית
- סליקאי כסף
זו לא באמת בעיה.
אם משהו היה עוקץ אותך למשל בגב/ במותן בזמן נהיגה - היית מצליח להגיע לשם... גם אם יש מעיל, ולמרות חגורת הבטיחות.
אם משהו היה עוקץ אותך למשל בגב/ במותן בזמן נהיגה - היית מצליח להגיע לשם... גם אם יש מעיל, ולמרות חגורת הבטיחות.
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
ארציאל כתב:כל אלה שנוהגים עם האקדח בשעה 3-4-5
מתרגלים ומתאמנים.
ולא, אין שום כוונה להתחיל לירות תוך כדיי הנשיאה. אני עדיין לא הגעתי לרמה של שחקני הוליווד בירי.
- סליקאי טיטניום
כוונות לחוד ומציאות לחוד.
נניח וקוראים לך איתם הנקין או מיכאל מרק הי"ד ומחבלים פותחים עליכם באש תוך נסיעה לשמחה משפחתית.
הם אפילו באים לאחר שהרכב נעצר כדי לוודא הריגה בך ובמשפחתך.
או שאתה עם בתך ברכב כמו משפחת שפירא מאלמתן ומזהה מחבל שמנסה לשרוף אתכם עם בקבוק תבערה.
לא הייתי רוצה להיות בסיטואציה כזו (שלא נדע) כשהאקדח תקוע במקום לא נגיש כמו בין הגב למושב.
נראה לי שהייתי מנסה להשיב אש גם תוך כדי נסיעה למרות שאין לי כישורים הוליוודיים.
נניח וקוראים לך איתם הנקין או מיכאל מרק הי"ד ומחבלים פותחים עליכם באש תוך נסיעה לשמחה משפחתית.
הם אפילו באים לאחר שהרכב נעצר כדי לוודא הריגה בך ובמשפחתך.
או שאתה עם בתך ברכב כמו משפחת שפירא מאלמתן ומזהה מחבל שמנסה לשרוף אתכם עם בקבוק תבערה.
לא הייתי רוצה להיות בסיטואציה כזו (שלא נדע) כשהאקדח תקוע במקום לא נגיש כמו בין הגב למושב.
- סליקאי כסף
ארציאל כתב:כוונות לחוד ומציאות לחוד.
מסכים איתך ב 100%.
הגנה עצמית בהגדרה היא מצב בו אתה מותקף/מופתע ואתה צריך להגיב כדי להגן על חייך.
למרות שזה לא נח אני מסוגל להגיע אל הנשק שלי כשהוא חגור בשעה 4.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
היות שאני לא מסוכסך עם עבריינים ומצפה להתנקשות בכל רגע, הנשיאה בשוטף היא בשעה 3 גם בתוך הרכב, נרתיק עור פנימי של פרונטליין, לי זה נוח ולא מציק. השליפה בעייתית בעיקר בגלל חגורת הבטיחות.
נסיעה באיזורים עויינים - אם יש אפשרות אז לא אני נוהג, אם אני נוהג אז ללא חגורת בטיחות כאשר האקדח במיקום זמין וגלוי (שעה 11 נניח) או אפילו ביד, ערני מאד לגבי כלי רכב מסביבי ולאפשרות שרכב עוקף ינסה לפתוח באש.
תגובה מתוך הרכב בנסיעה עשוייה להיות הכרחית, אין כללים, לא כוכב הוליוודי אבל מסוגל לפגוע עם יד אחת במי שיושב ברכב שנצמד אלי, הסיכוי לצאת ממצב כזה הוא לרסס כמה שיותר מהר ולגרום לתוקפים להסתתר לפחות אם לא להיפגע בשלב הראשון.
האקדח תמיד טעון ומוכן לירי.
נסיעה באיזורים עויינים - אם יש אפשרות אז לא אני נוהג, אם אני נוהג אז ללא חגורת בטיחות כאשר האקדח במיקום זמין וגלוי (שעה 11 נניח) או אפילו ביד, ערני מאד לגבי כלי רכב מסביבי ולאפשרות שרכב עוקף ינסה לפתוח באש.
תגובה מתוך הרכב בנסיעה עשוייה להיות הכרחית, אין כללים, לא כוכב הוליוודי אבל מסוגל לפגוע עם יד אחת במי שיושב ברכב שנצמד אלי, הסיכוי לצאת ממצב כזה הוא לרסס כמה שיותר מהר ולגרום לתוקפים להסתתר לפחות אם לא להיפגע בשלב הראשון.
האקדח תמיד טעון ומוכן לירי.
- סליקאי טיטניום
ממליץ לך מאוד לחגור חגורת בטיחות, הסיכוי להיפגע בתאונה גדול פי כמה, במיוחד עם הרגלי הנהיגה המטורפים הנהוגים באזורים מסויימים.
- סליקאי ארד
במקרה של תאונה אני אתן קונטרה עם ההגה.
- סליקאי טיטניום
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד