תקלה בגלוק 19c
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: תקלה בגלוק 19c
האמת שהמחשבה הזו עברה אצלי בראש אבל לא העזתי לעלות אותה על הכתב :).
לדעתי רצוי להמנע משימוש במנופים של הנשק בתור נקודות משען לאגודלים.
זה רק מתכון לצרות.
א.
לדעתי רצוי להמנע משימוש במנופים של הנשק בתור נקודות משען לאגודלים.
זה רק מתכון לצרות.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק
בשאדו זה די must , זה גם מבטיח את ניתוק הנצרה לפני וגם מוודא שלא תינצור תו״כ ירי, בנוסף נותן את האחיזה הכי גבוהה. התרגלתי להרגיש את המגע הזה במתכת והעצר של הגלוק יושב מאד קרוב למיקום הנצרה בשאדו.
אני אכניס אותו יותר בתדירות לסבב האימונים, אם לא אצליח להסתדר אולי אנסה משהו כזה :
http://www.specshop.pl/product_info.php ... LOCK-70(BK)&language=en
אני אכניס אותו יותר בתדירות לסבב האימונים, אם לא אצליח להסתדר אולי אנסה משהו כזה :
http://www.specshop.pl/product_info.php ... LOCK-70(BK)&language=en
- סליקאי טיטניום
ניר,
יש כמה אופציות שמה שהגדרת יכול היה להיות הבעיה:
1. קפיץ חלש מדי ולכן אינו מעלה את הפולוואר עד למעלה מספיק בכדי שילחץ על עצר המחלק.
2. לפעמים קורה שכשמרכיבים את הגלוק מכניסים קודם את הפין שמחזיק את עצר המחלק, ואז דופקים (ושוברים) על הקפיץ.
3. אחיזה של מי שלא רגיל לגלוק.
את מה שבאמת קרה לך, ניתן לתקן בקלות, ללא התקנה של טומבראסט. אם תחפש קצת ביוטיוב, תראה סרטון של בוב וואגל שמסביר בדיוק איך אוחזים גלוק. אני לא חושב שיש מישהו בעולם שמסוגל להפיק מגלוק את מה שהבחור הזה מסוגל להפיק ממנו. אני למדתי ממנו את אותה אחיזה מדוברת, במיוחד כשאני יורה בגלוק 24 שלי.
1. זה יגרום לבעיה שלך להיעלם
2. הרתע ירד לחצי
3. השליטה שלך בחזרה לתמונת כוונות תשתפר פלאים
4. הקיידנס שלך יעלה וימשיך לדייק
5. מעבר בין מטרות יהיה מהיר וקל יותר
לדעתי זה מספיק.
יש כמה אופציות שמה שהגדרת יכול היה להיות הבעיה:
1. קפיץ חלש מדי ולכן אינו מעלה את הפולוואר עד למעלה מספיק בכדי שילחץ על עצר המחלק.
2. לפעמים קורה שכשמרכיבים את הגלוק מכניסים קודם את הפין שמחזיק את עצר המחלק, ואז דופקים (ושוברים) על הקפיץ.
3. אחיזה של מי שלא רגיל לגלוק.
את מה שבאמת קרה לך, ניתן לתקן בקלות, ללא התקנה של טומבראסט. אם תחפש קצת ביוטיוב, תראה סרטון של בוב וואגל שמסביר בדיוק איך אוחזים גלוק. אני לא חושב שיש מישהו בעולם שמסוגל להפיק מגלוק את מה שהבחור הזה מסוגל להפיק ממנו. אני למדתי ממנו את אותה אחיזה מדוברת, במיוחד כשאני יורה בגלוק 24 שלי.
1. זה יגרום לבעיה שלך להיעלם
2. הרתע ירד לחצי
3. השליטה שלך בחזרה לתמונת כוונות תשתפר פלאים
4. הקיידנס שלך יעלה וימשיך לדייק
5. מעבר בין מטרות יהיה מהיר וקל יותר
לדעתי זה מספיק.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
זה אכן הוידאו המדובר.
רק חשוב לי להזכיר, האחיזה הזאת טובה בעיקר למי שיש לו גלוק. האחיזה תתאים פחות לבעלי 1911 או 2011. עם שאדו וכל השאר אין לי יותר מדי בעיה.
1911 או 2011 אוהבים לחץ בחלק העליון של הגוף, רק ללא הטיה של האקדח וללא שינו כיוון המרפקים.
רק חשוב לי להזכיר, האחיזה הזאת טובה בעיקר למי שיש לו גלוק. האחיזה תתאים פחות לבעלי 1911 או 2011. עם שאדו וכל השאר אין לי יותר מדי בעיה.
1911 או 2011 אוהבים לחץ בחלק העליון של הגוף, רק ללא הטיה של האקדח וללא שינו כיוון המרפקים.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד