עצה / שאלה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: עצה / שאלה
מצטער על הבורות.
שאתה אומר נרתיק היברידי למה אתה מתכוון?
- סליקאי ארד
Ariks123 כתב:מצטער על הבורות.
נרתיק שמשלב יציקת קיידקס, ופלטפורמה מעור / חומר סינטטי כלשהו. שתי נקודות עגינה לחגורה.
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
agabay כתב:סקירה מעולה
רק חסר הדגם של החגורת ראצ'ט ...

אני אשקול להעביר את זה לדיגו... לפורום סקירות...
האמת שכרגע אני משתמש בחגורת ראטצ'ט משרדית פשוטה, רכה ובלתי מספקת לחלוטין. אבל אני מוכן להקריב את חוסר הנוחות הזו לעומת חוסר הנוחות של חגורה לוחצת מדיי או חלילה רפויה מדיי.
מהקצה השני של הסקאלה יש את RGB המושלמת (ראו http://www.ratchetgunbelt.com) במחיר מופקע ובלתי סביר לחלוטין.
יש משהו שפוי על הפרק... הזמנתי.
כשתגיע אעדכן.
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
Ariks123 כתב:...נרתיק היברידי למה אתה מתכוון?
להבהיר:
יש נרתיק עור, ופעם היו רק כאלה.
יש נרתיקי קיידקס - שנוצרו יותר מאוחר - מעין חומר פלסטי שנוח וזול יחסית להכין ממנו נרתיק כי במקום ליצור תבנית יציקה יקרה - מגיע בתצורה של כמו דפים שמניחים בלחץ משני הנשק ומחממים כמו טוסט... הם מתרככים, מקבלים את צורת הנשק ומעבדים אותם למוצר מוגמר באמצעות חיבור ברגים, חיתוך ושיוף פינות וזהו.
יתרון נרתיקי הקיידקס - לא מאבדים את צורתם גם כאשר הם ריקים (כי הנשק ביד) ועוברים התעללות נוסח גיבושי יחידה מובחרת.
מכאן שבטוח מאוד להחזיר נשק טעון שהרגע ירה לתוך נרתיק קיידקס. לא צריך "לחפור" עם הקנה לכיוון הגוף כדי למצוא את הפתח או לערב את היד השנייה.
הם מחפים בדיוק על חיסרון נרתיקי העור - שעם הזמן מתרככים - ובמקרים קיצוניים עשויים לאבד צורה באזור שמורת ההדק עד למצב מסוכן בהחזרת אקדח טעון לנרתיק (במקרה שההדק ייתקל בקפל עור בדרכו פנימה). גם נרתיקי בד שקורסים בהוצאת האקדח נופלים כאן.
יתרון נוסף של קיידקס הוא עלות וזמן עיבוד.
מנגד - לנרתיקי עור יתרון של נוחות.
הרבה יותר נוח להרגיש עור רך בין הגוף לבין צינת האקדח המתכתית והקשה.
נרתיק היברידי -
מורכב משני חצאים ומשלב את הטוב בשני העולמות:
בצד הפונה לגוף - דופן עור (או חומר רך אחר).
בצד החיצוני - דופן קיידקס קשיחה, המגנה על הנשק, שומרת את הנשק תפוס היטב (מונח הנקרא Retention). ממש מרגישים את הקליק בהכנסת האקדח עד הסוף עקב שקעים מתאימים באזור פתח פליטת התרמילים ושמורת ההדק.
והעיקר - בטיחותית - דופן זו שומרת על צורת הנרתיק ומאפשרת החזרה לנרתיק של אקדח טעון ביד אחת.
השילוב של נוחות ובטיחות הפכו את הנרתיק ההיברידי לתצורה מנצחת, שמובילה את שוק הנרתיקים הפנימיים (משמע נישאים בתוך החגורה ובתוך המכנס).
לרוב, נרתיק היברידי מצויד בשני תופסנים בשני קצוות הנרתיק - מצב שהוא גם פחות בולט מתפס בודד באמצע הנרתיק, וגם נוח יותר, ומחלק את העומס שעל החגורה.
נ.ב. - דיגו, אם הנ"ל עוזר למאמרים, ראה זו תרומה.
-------
המון תודה על התשובה המפורטת
- סליקאי ארד
חחח... גיל, אני מצפה בכיליון עיניים לסקירות שלך...
הכתיבה המפורטת שלך, הופכת אותך לסוקר האידיאלי...
הכל תלוי בך...
ההסבר שלך בנוגע לנרתיק ההיברידי, בהחלט יכול להוות הקדמה תמציתית לקטגוריה...
הכתיבה המפורטת שלך, הופכת אותך לסוקר האידיאלי...
הכל תלוי בך...
ההסבר שלך בנוגע לנרתיק ההיברידי, בהחלט יכול להוות הקדמה תמציתית לקטגוריה...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
GA1 כתב:agabay כתב:סקירה מעולה
רק חסר הדגם של החגורת ראצ'ט ...![]()
אני אשקול להעביר את זה לדיגו... לפורום סקירות...
האמת שכרגע אני משתמש בחגורת ראטצ'ט משרדית פשוטה, רכה ובלתי מספקת לחלוטין. אבל אני מוכן להקריב את חוסר הנוחות הזו לעומת חוסר הנוחות של חגורה לוחצת מדיי או חלילה רפויה מדיי.
מהקצה השני של הסקאלה יש את RGB המושלמת (ראו http://www.ratchetgunbelt.com) במחיר מופקע ובלתי סביר לחלוטין.
יש משהו שפוי על הפרק... הזמנתי.
כשתגיע אעדכן.
רכשתי את ה RGB עוד כשהייתה בקדם מכירה.
אני מאוד אוהב את החגורה אבל יש לה שתי בעיות כמו שאני רואה את זה, היא מתעוותת (כנראה שלא חזקה כמוש היו רוצים), העור נשרט מאוד באיזור של הקליפסים (אני עם קליפסים מפלסטיק שמגיעים עם האליאן גיר).
מעבר לזה בהחלט חגורה מעולה- לשם שיני המכנס לא נופל בנשיאת האקדח :)
CZ P07
- סליקאי ארד
אם היא בצבע שחור, תפרים בחוט שחור ואבזם כסוף (דגם Condor)
אז אני מעוניין לבדוק אפשרות לקנייה...
צריך לראות עד כמה נוראיות השריטות המדוברות...
והאמת שבלי קשר אשמח למדוד ולראות מקרוב. יכול לתת לך לראות נרתיק SG Revolution אם סיקרן אותך פעם - או אפילו להפגיש אותך עם כמה חברים... כולם בעלי עניין בתחום ויש להם צעצועים מעניינים... אבל בעיקר אופי (נעצור כאן כי הם קוראים, בסוף נעשה מפגש חברים נוסף על האש...)
אז אני מעוניין לבדוק אפשרות לקנייה...
צריך לראות עד כמה נוראיות השריטות המדוברות...
והאמת שבלי קשר אשמח למדוד ולראות מקרוב. יכול לתת לך לראות נרתיק SG Revolution אם סיקרן אותך פעם - או אפילו להפגיש אותך עם כמה חברים... כולם בעלי עניין בתחום ויש להם צעצועים מעניינים... אבל בעיקר אופי (נעצור כאן כי הם קוראים, בסוף נעשה מפגש חברים נוסף על האש...)
-------
GUSS כתב:אשריכם ודקי גיזרה הינכם..
לא בטוח שדק גזרה

לגבי העיצוב והצבעים (שחור עם תפירה שחורה ואבזם כסוף) זה מה שיש לי.
אשתדל להעלות מאוחר יותר תמונה של השריטות.
CZ P07
- סליקאי ארד
אלו בדיוק ה4 ק"ג שאני נלחם בהם היום..עם ה120 כבר נחשוב מה עושים...
אבל לענייננו, החלק החשוב ביותר לדעתי, הינו האבזם.
אם ניתן לרכוש רק אבזם כזה איכותי, האופציות לרצועה הן מגוונות ,מבחינת העובי והאורך.
אבל לענייננו, החלק החשוב ביותר לדעתי, הינו האבזם.
אם ניתן לרכוש רק אבזם כזה איכותי, האופציות לרצועה הן מגוונות ,מבחינת העובי והאורך.
פחות -לרוב זה יותר,,
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד