שילד- שתי שאלות
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: שילד- שתי שאלות

אוי guss... בלתי אפשרי אתה תאמין לי...
אני אכן יודע שהנושא לעוס ביותר, וזו הסיבה שלא פתחתי דיון, ופשוט סיפקתי הפניה לאשכול קיים...
כזה אני... אם בן אדם שאל, פשוט מרגיש צורך להתייחס...
מקווה שכשנתחיל להעלות סקירות לנשקייה, כל העסק יהפוך ליעיל יותר, ופחות לעוס...
מה גם ששווה לקבל הבהרות כאלה ממך, ולו רק בשביל מנת הסרקזם היומית...
ניר... גם לבעלי הנפש המחוספסת ביותר, בדר"כ יש איזו נקודה רגישה איפשהו...

באתר הזה, יש לא מעט כאלה שעולם הנשק הוא נקודה אחת גדולה...
פגיעה פוטנציאלית גדולה כ"כ בכוננות, מצידו של יצרן מוכר ומכובד, בהחלט מזעזעת... מודה...
יש לי חבר ש"המתים המהלכים" יכולה לתפקד אצלו כשיר ערש, אבל בכה בדמעות שליש כשדרס בטעות חתול...
הגברים בוכים בלילה...

"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
א. בהחלט שווה להעתיק את הסקירה מתוך הדיון לפורום.
ב. האם ניתן לנהל תיקיות או תתי-פורומים? האם שווה לפתוח פורום נוסף? (סקירות כלי נשק, סקירות ציוד).
ג. לידע כללי - לחיצה על כותרת הודעה/תגובה בשרשור מספקת קישור להודעה ספציפית זו. דוגמא לקישור ישיר לסקירה של דיגו:
viewtopic.php?f=1&t=20493&start=45#p179295
ב. האם ניתן לנהל תיקיות או תתי-פורומים? האם שווה לפתוח פורום נוסף? (סקירות כלי נשק, סקירות ציוד).
ג. לידע כללי - לחיצה על כותרת הודעה/תגובה בשרשור מספקת קישור להודעה ספציפית זו. דוגמא לקישור ישיר לסקירה של דיגו:
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
GA1 כתב:א. בהחלט שווה להעתיק את הסקירה מתוך הדיון לפורום.
לגבי ג', יפה, חידשת לי...
לגבי ב'... אה... מה? אני די בטוח שזה כבר בוצע...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
זה בהחלט נראה בעיה בחיסום של הקפיץ בשילוב עם זה שבנקודת המעבר בין הכריכות הרחבות לצרות לכריכה הצרה הראשונה אין על מה להישען והיא קורסת.
- סליקאי זהב
ניר ל כתב:התחלתי לצפות בסדרה ״המתים המהלכים״ ולא קפצתי מהכורסה אפילו פעם אחת בינתיים, אז ספק אם הנפש שלי עדינה ...
חייב להגיד שזה כנראה הכשל הסדרתי הכי רע שנתקלתי בו במה שקשור לכלי נשק - כי זה לא צפוי ואי אפשר להימנע מזה.
קפיץ שמתכופף ככה מספר פעמים, פשוט נשבר. ואז זה לא שישה כדורים במקום שבעה אלא עלול להיות חוסר יכולת לירות אפילו כדור אחד.
באקדח שמבחינתי כל הייעוד שלו הוא הגנה עצמית מיידית במקרה של תקיפה ישירה מטווח של חמישה מטרים - מה שדורש ריקון מחסנית מהיר לתוך אדם מסתער כדי להפיל אותו, לא ישאר זמן להחלפת מחסנית או תפעול מעצורים.
אנחנו משתדלים לשמור על אקדח הנשיאה במצב קרוב לחדש, לא להתאמן עם מחסנית הכוננות כדי לא לשחוק אותה וכאן מדובר בכשל מספיק שכיח של רכיב חדש לחלוטין ...
מסכים עם ניר- קפיץ מחסנית זה עלול להשבר בכל רגע. אל תחשוב אפילו להשתמש בה כמחסנית כוננות עד שתחליף לפחות את הקפיץ. (יתר חלקי המחסנית מן הסתם תקינים).
הייתי בודק במקביל אם קיימות מחסניות לכלי זה של יצרנים אחרים. MecGar למשל היא חברה איטלקית המיצרת מחסניות לכל העולם וידועה באיכות הגבוהה של מוצריה. אם היא מייצרת לכלי זה- נסה להשיג. (MecGar הוא קיצור של Meccanica Gardone, מקווה שאייתתי נכון את האיטלקית. גרדונה היא עיר הבית של ברטה, ויתכן אפילו שיש קשר מסחרי בין החברות. לכן לא מפתיעה איכות המוצרים שלה).
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
אחד הפיתרונות שראיתי ברשת
https://www.youtube.com/watch?v=LVNkUBs ... GUTSdotcom
פחות -לרוב זה יותר,,
GUSS כתב:אחד הפיתרונות שראיתי ברשת
אתה יודע אם קיים בארץ? גם ככה חיפשתי קודם את זה ואת העקב המוארך שלהם, ככה שהמחסניות גדלות ב+2.
- סליקאי ארד
השאלה היא מה יקרה כאשר תשלב גם קפיץ של MacGuts וגם עקב מאריך.
איך יוזן הכדור האחרון בקפיץ מוקטן כאשר מוסיפים לו עקב שמרחיק אותו עוד יותר מקצה המחסנית?
האם יש עדויות לזה ברשת?
איך יוזן הכדור האחרון בקפיץ מוקטן כאשר מוסיפים לו עקב שמרחיק אותו עוד יותר מקצה המחסנית?
האם יש עדויות לזה ברשת?
-------
GA1 כתב:השאלה היא מה יקרה כאשר תשלב גם קפיץ של MacGuts וגם עקב מאריך.
האם יש עדויות לזה ברשת?
ראיתי באתר שלהם שהם מציעים את השילוב הזה כחבילה של +2, ככה שזה אמור לעבוד. השאלה- האם יש אפשרות להשיג כזה בארץ?
- סליקאי ארד
Archer750 כתב:ראיתי באתר שלהם שהם מציעים את השילוב הזה כחבילה של +2, ככה שזה אמור לעבוד. השאלה- האם יש אפשרות להשיג כזה בארץ?
א. לבדוק עם להב - יבואן רשמי של סמית' ויש מצב שמחזיק גם שיפורים עבורו, גם של צד ג'.
ב. לבדוק באימפריאל ברמלה - ידוע בעסק שמייבא הרבה דברים טובים מארה"ב. גם אם לייבא נשק בלי תמיכה זה לא ה-Cup of Tea שלך - שווה לבדוק את האביזרים והציוד ההיקפי שלו.
ג. לבדוק טלפונית בשאר המקומות (רוט בראשל"צ, העיר בנתניה, הולנדר בכ"ס, רתע בב"ש, קרב בי-ם, מיכלין בחיפה, נשק הצפון בעפולה, נשק הגליל בקצרין, ועוד)
ד. לשכנע סוחר להביא כאלו (למשל את אימפריאל), רק להיות מוכן לשנה המתנה. ראה דיון שנפתח עכשיו:
viewtopic.php?f=1&t=20865
-------
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד