בש"ט, נולד תינוק חדש...למשפחת iwi//
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: בש"ט, נולד תינוק חדש...למשפחת iwi//
glock34 כתב:צודק.
גלוק הגדילו לעשות והתקינו פלאנצר. גם 1911 גרסאות 80 פח אשפה יש. אבל הדבר הראשון והכי חשוב זה לבטל את זה ב1911.
קפיץ מחזיר לנוקר יכול להיות רק לאקדחים עם פטיש. באקדחים עם סטרייקר, הקפיץ הוא מקור האנרגיה של הנוקר. לכן תמיד יהיה בהם פלאנצר.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
כן רק שבסטרייקרים זה עובד טוב וב1911 לא ממש.
וגם בסטרייקר למטרות תחרות מסירים את הפלאנצר בכדי לקבל תחושת הדק חלקה ונעימה יותר.
וגם בסטרייקר למטרות תחרות מסירים את הפלאנצר בכדי לקבל תחושת הדק חלקה ונעימה יותר.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
glock34 כתב:כן רק שבסטרייקרים זה עובד טוב וב1911 לא ממש.
תן דוגמא לסטרייקר ,שמסירים ממנו את הפלנגר. ומאשרים לירות בכלי כזה בתחרות.
במיוחד איפה ,שאתה גר קראתי ,שפסלו מתחרות גלוק 17 דור 5 בגלל פעולה לא תקינה של הפלנגר.
- סליקאי זהב
אז ככה,
זה חוקי למחלקת לימיטאד, אבל בהחלט לא מומלץ. יש אפילו את היכולת של מנהל התחרות לפסול את האפשרות, תחת סעיף אקדח לא בטיחותי. אני אומר לך שיש יורים שעושים את זה בקטגוריה הזאת, כי זאת הקטגוריה שאני לרוב מתחרה בה. הסיבה שב 1911 או ב2011 אין בעיה עם ביטול של האבטחה ואפילו ביטול של אבטחת גריפ, היא הניצרה החיצונית.
בגלוק אין כזאת ולכן ניתן לטעון (בצדק), שהאקדח לא בטיחותי. עדיין יש עוד 2 מנגנוני אבטחה וניתן להתווכח על כך עם מי שפוסל.
בוא לא נשכח שגלוק עונה על בעיית הדאבל אקשן ועדיין יש את מנגנון האבטחה על נעל ההדק. אז קיימת פה בעיה להצדיק פסילה של האקדח לתחרות. או באותה מידה לא לאפשר ל 1911 מודל 80 להתחרות וגם לאסור ביטול אבטחת הגריפ. בכל אחד המקרים אם תהיה נפילה חזקה של האקדח הוא עלול לבצע נקירה.
אפשר להתפלסף על זה שעות, אני כעקרון מאוד נגד זה, אפילו פעם הייתה לי בעיה שקשורה בדיוק לחלק הזה (שלא היה מבוטל אלא גמור) ומאז אני מקפיד מאוד על הימצאו וכשירותו. לא ממליץ! בחום.
זה חוקי למחלקת לימיטאד, אבל בהחלט לא מומלץ. יש אפילו את היכולת של מנהל התחרות לפסול את האפשרות, תחת סעיף אקדח לא בטיחותי. אני אומר לך שיש יורים שעושים את זה בקטגוריה הזאת, כי זאת הקטגוריה שאני לרוב מתחרה בה. הסיבה שב 1911 או ב2011 אין בעיה עם ביטול של האבטחה ואפילו ביטול של אבטחת גריפ, היא הניצרה החיצונית.
בגלוק אין כזאת ולכן ניתן לטעון (בצדק), שהאקדח לא בטיחותי. עדיין יש עוד 2 מנגנוני אבטחה וניתן להתווכח על כך עם מי שפוסל.
בוא לא נשכח שגלוק עונה על בעיית הדאבל אקשן ועדיין יש את מנגנון האבטחה על נעל ההדק. אז קיימת פה בעיה להצדיק פסילה של האקדח לתחרות. או באותה מידה לא לאפשר ל 1911 מודל 80 להתחרות וגם לאסור ביטול אבטחת הגריפ. בכל אחד המקרים אם תהיה נפילה חזקה של האקדח הוא עלול לבצע נקירה.
אפשר להתפלסף על זה שעות, אני כעקרון מאוד נגד זה, אפילו פעם הייתה לי בעיה שקשורה בדיוק לחלק הזה (שלא היה מבוטל אלא גמור) ומאז אני מקפיד מאוד על הימצאו וכשירותו. לא ממליץ! בחום.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
בגלוק כל מנגנוני אבטחה, שתוכננו חיוניים לתיפעול בטיחותי של האקדח.
מפחינתי "הניצרה" על ההדק זה כסת"ח, כי חוץ מזה אין לו שום מנגנון נצירה מכני אמיתי ,שאתה יכל לשלוט בו .אם זה היה תלוי בי היתי מוסיף לו נצרה כמו ,שעשו בסמית.(אני יודע ,שגלוק ניסו לעשות זאת אבל נכשלו)
לעומת זאת ב1911 סדרה 80 ביטול משבת והפלנגר לא פוגע בבטיחות של הכלי. (זה תוסף ביטחון ולא יותר מזה ).יש ניצרה מכנית ,שנועלת את הסיר וניתנת לשליטה מלאה.
כל כלי, שמתעללים בו יכל לפלוט.
מפחינתי "הניצרה" על ההדק זה כסת"ח, כי חוץ מזה אין לו שום מנגנון נצירה מכני אמיתי ,שאתה יכל לשלוט בו .אם זה היה תלוי בי היתי מוסיף לו נצרה כמו ,שעשו בסמית.(אני יודע ,שגלוק ניסו לעשות זאת אבל נכשלו)
לעומת זאת ב1911 סדרה 80 ביטול משבת והפלנגר לא פוגע בבטיחות של הכלי. (זה תוסף ביטחון ולא יותר מזה ).יש ניצרה מכנית ,שנועלת את הסיר וניתנת לשליטה מלאה.
כל כלי, שמתעללים בו יכל לפלוט.
- סליקאי זהב
ysd כתב:בגלוק כל מנגנוני אבטחה, שתוכננו חיוניים לתיפעול בטיחותי של האקדח.
מפחינתי "הניצרה" על ההדק זה כסת"ח,.
אני מסכים איתך ומוסיף שנצרת ההדק בגלוק היא לא לגמרי כסתח. בהעדר נצרה חיצונית היא יכולה למנוע פליטות בתוך הנרתיק, ביחוד כשמכניסים לתוכו אקדח עם כדור בקנה.
לגבי ניצרת נוקר בקולט, לדעתי מיותר לגמרי. נצרת הנוקר מיועדת למצב בו הולכים עם כדור בקנה ופטיש מושמט. כמעט אף אחד לא נושא 1911 בצורה כזו. או שנושאים אותו פרוק, או דרוך ונצור.
במקרה של דרוך יש 3 מנגנונים נפרדים שימנעו נקירה.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
itamar כתב:ysd כתב:בגלוק כל מנגנוני אבטחה, שתוכננו חיוניים לתיפעול בטיחותי של האקדח.
מפחינתי "הניצרה" על ההדק זה כסת"ח,.
אני מסכים איתך ומוסיף שנצרת ההדק בגלוק היא לא לגמרי כסתח. בהעדר נצרה חיצונית היא יכולה למנוע פליטות בתוך הנרתיק, ביחוד כשמכניסים לתוכו אקדח עם כדור בקנה.
לגבי ניצרת נוקר בקולט, לדעתי מיותר לגמרי. נצרת הנוקר מיועדת למצב בו הולכים עם כדור בקנה ופטיש מושמט. כמעט אף אחד לא נושא 1911 בצורה כזו. או שנושאים אותו פרוק, או דרוך ונצור.
במקרה של דרוך יש 3 מנגנונים נפרדים שימנעו נקירה.
א.
תתפלא לשמוע אבל קרו מקרים של פליטה בגלוק ו ב סמית בזמן הכנסה והוצאה מנרתיק בגלל כל מיני רצועות וקליפסים בנרתיק ,שהתרופפו.
בגלל זה סמית הוסיפו ניצרה.
- סליקאי זהב
הדרישה לנצרה חיצונית באקדחי סטרייקר sa נשמעת הגיונית.
אז מדוע רוב היצרנים מוותרים עליה?
כמעט רכשתי p10c בחיפה ביום שישי האחרון, חוסר הנצרה גורם לי להסס. (רגיל למצב 2 באקדחי da/sa)
אז מדוע רוב היצרנים מוותרים עליה?
כמעט רכשתי p10c בחיפה ביום שישי האחרון, חוסר הנצרה גורם לי להסס. (רגיל למצב 2 באקדחי da/sa)
- סליקאי כסף
ניסית סמית' 2.0 קומפקט באותו יום שישי?
האם גם הוא מוצע עם ניצרה?
והערונת: אקדחי סטרייקר הם למעשה DA
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
אכן יריתי גם בסמית ונהניתי מאד (הדגם שהיה שם הוא ללא נצרה חיצונית) אך בסיזד התאהבתי מכדור ראשון.
לגבי ההגדרה של כל אקדחי הסטרייקר כ dao אני בספק, האם אין זה תלוי במנגנון הפנימי של דריכת הנוקר? להבנתי שלא כמו בגלוק, בסיזד כמו הוולטר ppq הנוקר נדרך כמעט לכל מהלכו לפני לחיצת ההדק, (מה שכנראה מביא לעבודת ההדק המעולה אך גם צריך להחשב כ sa)
ולשאלה המקורית, מדוע היצרניות לא חושבות שדרושה נצרה חיצונית באקדחים כאלה? אולי אני מפספס פה משהו?
לגבי ההגדרה של כל אקדחי הסטרייקר כ dao אני בספק, האם אין זה תלוי במנגנון הפנימי של דריכת הנוקר? להבנתי שלא כמו בגלוק, בסיזד כמו הוולטר ppq הנוקר נדרך כמעט לכל מהלכו לפני לחיצת ההדק, (מה שכנראה מביא לעבודת ההדק המעולה אך גם צריך להחשב כ sa)
ולשאלה המקורית, מדוע היצרניות לא חושבות שדרושה נצרה חיצונית באקדחים כאלה? אולי אני מפספס פה משהו?
- סליקאי כסף
טעם הקהל, שרוצה אקדח שלא שוקל, שלא לוקח מקום שההיה חלק, ופשוט לתפעול,,אם אפשר עם פקדי מגע, כמו בסמרפונים..
תוסיף לזה ססמאות כמו " הנצרה הטובה ביותר היא בין האוזניים", שאם לנתח אותה ולחשוב לעומק היא מתאימה לשלטים שהר"סרים כ"כ אוהבים.. וקיבלת.
תוסיף לזה ססמאות כמו " הנצרה הטובה ביותר היא בין האוזניים", שאם לנתח אותה ולחשוב לעומק היא מתאימה לשלטים שהר"סרים כ"כ אוהבים.. וקיבלת.
פחות -לרוב זה יותר,,
GUSS כתב:טעם הקהל, שרוצה אקדח שלא שוקל, שלא לוקח מקום שההיה חלק, ופשוט לתפעול,,אם אפשר עם פקדי מגע, כמו בסמרפונים..
תוסיף לזה ססמאות כמו " הנצרה הטובה ביותר היא בין האוזניים", שאם לנתח אותה ולחשוב לעומק היא מתאימה לשלטים שהר"סרים כ"כ אוהבים.. וקיקלת.
משהו בסגנון הזה עם פחות תיאורים.
GA1 כתב:ניסית סמית' 2.0 קומפקט באותו יום שישי?
לגבי, שכל סטרייקר הוא DA
הבנתי ,שבדקת את כולם ומתפעל מההבנה העמוקה שלך במנגנונים.

- סליקאי זהב
אל תתקטנן...
מקובל שכל עוד אקדח מבצע שתי פעולות, הוא נקרא DA...
גם אם מדובר ב- 1.1Action כי נוקר דרוך ב-90% (ותקרא לזה Pre-Tensioned או כל פטנט אחר כדוגמת Sig P320 ואחרים) - במספרים שלמים זה מוגדר 2 ולא 1.
אז הרשיתי לעצמי להכליל.
וכמובן שלכל כלל יש יוצא מן הכלל.
ולגבי הבנתי במנגנונים - היא לא כזו מקיפה, והיא בעיקר תיאורטית. אני תמיד מחפש את קרבתם ושיחתם של כאלה שיודעים יותר ממני (בטח בתחומים שמעניינים אותי) - וכאן זה לא קשה למצוא.
יאללה בוא תשכיל אותי, אני רק אשמח :-)

גם אם מדובר ב- 1.1Action כי נוקר דרוך ב-90% (ותקרא לזה Pre-Tensioned או כל פטנט אחר כדוגמת Sig P320 ואחרים) - במספרים שלמים זה מוגדר 2 ולא 1.
אז הרשיתי לעצמי להכליל.
ולגבי הבנתי במנגנונים - היא לא כזו מקיפה, והיא בעיקר תיאורטית. אני תמיד מחפש את קרבתם ושיחתם של כאלה שיודעים יותר ממני (בטח בתחומים שמעניינים אותי) - וכאן זה לא קשה למצוא.
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
GA1 כתב:אל תתקטנן...![]()
אז הרשיתי לעצמי להכליל.
לצערי אני לא מבין בדברים האלה .
אני מתמצא רק בלבני נשים וחזיות.

- סליקאי זהב
לגבי, שכל סטרייקר הוא DA
הבנתי ,שבדקת את כולם ומתפעל מההבנה העמוקה שלך במנגנונים
ממש לא.
קח לדוגמה וולטר p99 הוא sa/da.
זא שהסטרייקר דרוך לגמרי ומשתחרר כתוצאה מלחיצה על ההדק.
אותו כנל גם לגבי הקלר p7, רק שיש לו מנגנון מוזר עם מסחט.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
מי מחובר