ישיבה והסלקה

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: ישיבה והסלקה

על ידי ezp » 07 ינואר 2018, 22:29

cameljoe32 כתב:מניסיוני הצנוע אני יכול לומר שגם לי היתה בעיה דומה שנפתרה בזכות התמדה והתרגלות. יש לי SG mini העליתי את הקליפסים לחור הכי גבוה, כך שהנשק יושב יחסית עמוק בתוך המכנס בשעה שלוש ואחרי כמה חודשים שמתי לב שזה כבר לא עניין. אני לפעמים מניח את היד לוודא שהכל במקום. גם בישיבה. תפסיק לעשות שינויים. תניח בעמדה שהכי נוחה כרגע ותתמיד בה. יתכן שמרוב שינויים אין לך אפשרות להתרגל למשהו.

יש לי את הסטנדרט.. לא חושב אבל שזה גורם הבעיה.
שאלה לי אליך- נגיד והאקדח הכי נמוך שאפשר, כיצד אתה יושב ? אתה נשען על האקדח? זה לא יוצר חוסר איזון בגב התחתון?
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: ישיבה והסלקה

על ידי ezp » 07 ינואר 2018, 22:33

Desert Warrior כתב:
ezp כתב:מודה על ההצעה, אבל אני משער שלא מדובר על דגם לגלוק 43 אלא ל19? יש הבדל בגדלים

מדובר בדגם ש"מתאים" לנשקים בגודל של 26 + מחסנית נוספת, אז מן הסתם זה גדול יותר ממה שמוכרים ש"מתאים" ל43.
שים לב שאני כותב "מתאים" כי זה ממש לא בנוי לאקדח ספציפי, אלא לכל מה שנמצא בטווח גדלים הזה - זה עוד משהו שגרם לי לעזוב את הנרתיק הזה. בגלל שזה לא בנוי לאקדח ספציפי, קשה מאוד להשיג אחיזה טובה על הנשק שזז מצד לצד, זה כרוך בהרבה התעסקות בתוך המכנס, מאוד מאוד קשה להשיג עם יד אחת, והמרחק משם להכניס בטעות אצבע לשמורת ההדק לא רחוק, כפי שגיליתי לאחר אימונים יבשים רבים - מה שנהיה קשה יותר למנוע במצב לחץ. ככה שנשיאה עם כדור בקנה (ואני יודע שזה משהו שלא מעניין כאן בארץ) לדעתי לא רלוונטי לנרתיק כזה.
כשהשתמשתי בזה אני שיפצרתי לזה את הQ series (עוד דבר שלא התאים לי) עם שפצור של חוט במקום הקליפס כדי שתהיה הגנה על ההדק.

כל הדברים האלו הם כמובן דעתי האישית, אני יודע שיש אנשים שמאוד אוהבים את הנרתיק הזה וגם את הQ series, הוא באמת יכול להיות נוח, אבל זה עדיין הרגיש כמובן כמו נשק וזה מציק אחרי כמה שעות. לי זה היה יותר מדיי התפשרות על חשבון יכולת מבצעית בשביל מעט יותר נוחות (וגם זה לא תמיד).

לפי איך שאתה מתאר את זה .. בדיוק מה שחחשתי שקורה עם הנרתיק הזה קרה אצלך.
זה סיכון שלא אהיה מוכן לשים עליו 80-90 דולר
סליקאי ארד
סליקאי ארד

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד