גלוק 17 דור 2
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: גלוק 17 דור 2
ראינו כבר קנים נפוחים, חלודה כרונית, הסדקות בצינה וכיוצ״ב נזקים שגורמים בעלי אקדחים שמזלזלים בנשק / חסרי מודעות.
כדי להגיע לרמה כזו עם גלוק אתה צריך להיות ממש כישרון. גלוק זה אקדח מאד סלחני בכל הקשור לתחזוקה.
חלודה לא ראיתי אצל יורי ירי מעשי, אבל הרבה צינות וגופים סדוקים כמו כן קנים נפוחים, שבורים באיזור דרגת הנעיךה וסלילים שחוקים עד דק.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
גלוק 17 דור 2 זה אקדח נהדר למי שלא זקוק למסילת פיקטיני.
רובם המוחלט של הגלוקים ירו ממש מעט. קל לראות זאת על פי סימני השפשוף בחלק עליון חיצוני של הקנה. וגם אם כן, האקדח עמיד מאוד. ראיתי כבר כלים שירו יותר מ-200k כדורים ועובדים כמו שעון.
רוב החלקים בו ניתנים להחלפה קלה ומהירה. ממליץ על החלפת כל הקפיצים והפינים.
לגבי המחיר, טוב, אין ספק שניתן היה לקנות אקדח כזה ישירות מאדם פרטי ולחסוך כמה מאות שקלים. אבל תהלילך הקניה מורכב יותר ואין כתובת לפנות במקרה של בעיות. אז גם זה עולה כסף.
עכשיו זה הזמן להפוך צעצוע אופנתי לכלי נשק ולאבזר אותו ב... אימונים רבים.
רובם המוחלט של הגלוקים ירו ממש מעט. קל לראות זאת על פי סימני השפשוף בחלק עליון חיצוני של הקנה. וגם אם כן, האקדח עמיד מאוד. ראיתי כבר כלים שירו יותר מ-200k כדורים ועובדים כמו שעון.
רוב החלקים בו ניתנים להחלפה קלה ומהירה. ממליץ על החלפת כל הקפיצים והפינים.
לגבי המחיר, טוב, אין ספק שניתן היה לקנות אקדח כזה ישירות מאדם פרטי ולחסוך כמה מאות שקלים. אבל תהלילך הקניה מורכב יותר ואין כתובת לפנות במקרה של בעיות. אז גם זה עולה כסף.
עכשיו זה הזמן להפוך צעצוע אופנתי לכלי נשק ולאבזר אותו ב... אימונים רבים.
- סליקאי טיטניום
ArikB כתב:נתחיל מהסוף
1.הנרתיק שגם אני הייתי ממליץ עליו זה ה FAB זול וסביר.
2.המחסניות שהוא קיבל הם של דור 1.תוכננו לא ליפול חופשי אלא שהם ריקות.
ממליץ לו לרכוש לפחות אחת חדשה.יש לי 4 כאלה שיורות באימונים מצוין ללא כל בעיה.לנשיאה יש לי מחסנית חדשה.
3.אני מת על אקדחי הדור 2.מאד מוצלח לטעמי.הבעיה הכי חשובה שצריך לבדוק אם האקדחים האלה עברו ריקול.
חלק מאקדחי הדור 2 צריכים להחליף 6 חלקים.צריך לבדוק אם זה הוחלף.
4.המחיר הוא יקר.היום לפני כמה שעות הייתי עם 2 חברים במיכלין שקנו גלוק 19 חדש כולל אימון תחמושת נרתיק ומחסנית +2 ב3600 ש"ח.
אם הוא היה משלם את המחיר הזה על 19 ניחא.ל17 זה יקר מאד.יש לי חבר שרוצה 1100 ש"ח על אחד כזה במצב מצוין.וחבר אחר קנה דור 3 עם כוונות מפרו והדק מינוס ב2000 ש"ח. מרוט.
5.מצב הכלי צריך להיבדק .קשה לדעת אם הכלי טחון או לא.
נבדוק בנוגע לנרתיק, תודה.
לגבי הריקול, זו נקודה מעניינית. מה הוחלף ומדוע? לא מכיר...
יש דרך פשוטה לבדוק את זה?
לגבי מחיר, זו גם התחושה שלי. אני מבין שזו לא גניבה לאור יום, אבל עדיין מרגיש לי קצת יקר. ניחא. כבר קנה. אין לי כוונה להעלות את זה שוב...
לגבי בדיקה של הכלי, אני יוצא מנקודת הנחה שאימפריאל מבצעים בדיקה כזו לנשקים שהם רוכשים לצורך מכירה מיד 2.
אני לקוח קבוע של מאיר רוט. שם ברור לי שאני בראש שקט. מקווה שזה כך גם אצל אימפריאל. WARLORD טוען שכן.
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
בנוגע לנרתיק פנימי:
אני בשרות הייתי מסתובב עם נרתיק היברידי של (alien gear (cloak tuck 3.0
מאוד נוח ועמיד משולב בבד מנדף זיעה כך שגם בקיץ הייתי מרוצה. (G19 כ"ד)
בנוסף להדק מכוסה ויכולת לבחור ברמת ההחזקה של הכלי.
אז אני שילמתי 50 דולר באמזון (כיום 170 שח)
אגב כיום אני עם כזה גם "באזרחי" עם HK VP9
אני בשרות הייתי מסתובב עם נרתיק היברידי של (alien gear (cloak tuck 3.0
מאוד נוח ועמיד משולב בבד מנדף זיעה כך שגם בקיץ הייתי מרוצה. (G19 כ"ד)
בנוסף להדק מכוסה ויכולת לבחור ברמת ההחזקה של הכלי.
אז אני שילמתי 50 דולר באמזון (כיום 170 שח)
אגב כיום אני עם כזה גם "באזרחי" עם HK VP9
נערך לאחרונה על ידי אמיר88 בתאריך 21 ינואר 2018, 08:32, נערך פעם אחת בסך הכל.
H&K VP9
- סליקאי ארד
אני אשים פה את שני הגרוש שלי מבחינת הנרתיק,
הנרתיק של פרונטליין שדיברת עליו נקרא דגם כ"ד היה לי אותו עם ה G26 שלי ז"ל, הוא יושב קצת גבוה על המותן ועם אקדח גדול יחסית כמו ה 17 זה עלול להיות לא נוח, המלצה שלי שיבדוק אותו בחנות ולא יקנה יד שניה (אם יש) על עיוור,
היום יש לי עם ה 19 שוב נרתיק עור של פרונטליין להסלקה קצת יותר עמוקה (זה עם לולאות העור והתיקתקים) ומאוד מרוצה.
בטוח יש נרתיקים יותר טובים ומן הסתם יותר יקרים, לי זה סבבה
הנרתיק של פרונטליין שדיברת עליו נקרא דגם כ"ד היה לי אותו עם ה G26 שלי ז"ל, הוא יושב קצת גבוה על המותן ועם אקדח גדול יחסית כמו ה 17 זה עלול להיות לא נוח, המלצה שלי שיבדוק אותו בחנות ולא יקנה יד שניה (אם יש) על עיוור,
היום יש לי עם ה 19 שוב נרתיק עור של פרונטליין להסלקה קצת יותר עמוקה (זה עם לולאות העור והתיקתקים) ומאוד מרוצה.
בטוח יש נרתיקים יותר טובים ומן הסתם יותר יקרים, לי זה סבבה
יום שאתה לא לומד בו משהו חדש, הוא יום מבוזבז.
- סליקאי ארד
ניר ל כתב:Fab Covert הוא אחלה ועולה 120 ₪ אאל״ט.
הנרתיק היום-יומי שלי. הכי נוח שיש
- סליקאי כסף
ראיתי שגירית מוכרים שוב את הנרתיק של פאב
(גילוי נאות אני מכיר את הבעלים משירות מילואים משותף של כמה שנים) הוא אמין, בלי שטויות.
https://www.facebook.com/gearitedc/
(גילוי נאות אני מכיר את הבעלים משירות מילואים משותף של כמה שנים) הוא אמין, בלי שטויות.
https://www.facebook.com/gearitedc/
- סליקאי ארד
וואו, תודה.
סיכוי לא רע שילך על הFAB.
תודה על ההמלצה על גירית. המשלוח באמת הופך את זה לפרקטי, והמחיר מצויין...
שוב תודה ידידיי!
סיכוי לא רע שילך על הFAB.
תודה על ההמלצה על גירית. המשלוח באמת הופך את זה לפרקטי, והמחיר מצויין...
שוב תודה ידידיי!
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
לא ע"מ לבאס אבל מצטער
2500 ללא אימון לי נשמע יקר (אפילו עד מאוד). נכון שזה כלי נחמד להתחיל איתו , אבל המחיר... .
שלא נאמר שגלוק 17 פחות נוח ממשהו קצת יותר קומפקטי לנשיאה. (בסוף שנות ה90 היה פופלרי , אבל היום ?)
כלי הנשק אמנם יקרים משמעותית בארץ מארה"ב (כמו הרבה דברים נוספים) ,
אבל גלוק חדש עדיין לא עולה יותר מ IPHONE (גלוק 19 כ"ד דור 3 נמכר לאחרונה בירושלים עבור 3500 שח , ח ד ש . כולל אימון ), ונשק מחליפים לעיתים רחוקות יותר מסלולרי.
אני לפני כשנה וחצי החלפתי כלי אחרי יותר מ 20 שנה (סתם כי רציתי משהו אחר וחדש).
אם הסוחר שמחר לו, לא דאג למחסניות תקינות מי אומר שהכלי שמכר לו תקין ?
אני מכיר סוחרים נוספים שעבור קניה של כלי חדש היו נותנים לו גם אימון בחינם .
וכמו שאמרו כאן ,ביד 2 היה מוצא בהרבה יותר זול.
אבל כבר קנה , שיחליף את המחסניות ויזרוק מה שלא תקין , ושיתאמן ושיהנה :)
מקסימום יחליף .
2500 ללא אימון לי נשמע יקר (אפילו עד מאוד). נכון שזה כלי נחמד להתחיל איתו , אבל המחיר... .
שלא נאמר שגלוק 17 פחות נוח ממשהו קצת יותר קומפקטי לנשיאה. (בסוף שנות ה90 היה פופלרי , אבל היום ?)
כלי הנשק אמנם יקרים משמעותית בארץ מארה"ב (כמו הרבה דברים נוספים) ,
אבל גלוק חדש עדיין לא עולה יותר מ IPHONE (גלוק 19 כ"ד דור 3 נמכר לאחרונה בירושלים עבור 3500 שח , ח ד ש . כולל אימון ), ונשק מחליפים לעיתים רחוקות יותר מסלולרי.
אני לפני כשנה וחצי החלפתי כלי אחרי יותר מ 20 שנה (סתם כי רציתי משהו אחר וחדש).
אם הסוחר שמחר לו, לא דאג למחסניות תקינות מי אומר שהכלי שמכר לו תקין ?
אני מכיר סוחרים נוספים שעבור קניה של כלי חדש היו נותנים לו גם אימון בחינם .
וכמו שאמרו כאן ,ביד 2 היה מוצא בהרבה יותר זול.
אבל כבר קנה , שיחליף את המחסניות ויזרוק מה שלא תקין , ושיתאמן ושיהנה :)
מקסימום יחליף .
נו... לא בוכים על חלב שנשפך... רמזתי לו שפעם הבאה שווה להתייעץ קצת יותר כדי להנות מניסיון של אחרים, אבל לא יותר מזה. כמו שאמרתי, סתם בעסה לבאס למישהו רכישה. הוא כבר ביצע, וזה לא שגנבו ממנו. כן, קצת יקר, כן, זה יכל לכלול לפחות אימון ותחמושת, וכן, מישהו היה צריך לפחות לומר לו שהמחסניות הללו כבר לא להיט...
יסיק כל אחד את מסקנותיו. אני את מטווח הבית שלי כבר בחרתי מזמן, הבחור המדובר יבחר את שלו...
אני עדיין מחכה לתגובה של אריק/מישהו אחר שמכיר ויודע לשפוך אור על עניין הריקול שהוזכר.
יש דרך פשוטה לזהות האם ריקול כזה בוצע, ובמידה ולא בוצע, איפה ניתן לוודא שיבוצע?
ממה שראיתי ברשת, היה דיבור על בעיה בדור הנ"ל עם פליטות כדור בנפילה בזוויות מסויימות. גלוק לא הכריזו על ריקול, אלא על "שדרוג למי שרוצה". (נשמע מוכר... מישהו אמר סיג?)
אחד הסימנים הבולטים שראיתי לזיהוי החלקים שהוחלפו, הוא קפיץ מחזיר כלוא, בניגוד לקפיץ חופשי בדגמים הישנים שלא עברו שידרוג.
זה הריקול המדובר?
במידה וכן, אז באקדח שבו עוסק הנושא, יש קפיץ מחזיר מהסוג החדש. זה סימן מספיק לביצוע השדרוג הנ"ל, או שכדאי לפרק פירוק משני ולוודא?
יסיק כל אחד את מסקנותיו. אני את מטווח הבית שלי כבר בחרתי מזמן, הבחור המדובר יבחר את שלו...
אני עדיין מחכה לתגובה של אריק/מישהו אחר שמכיר ויודע לשפוך אור על עניין הריקול שהוזכר.
יש דרך פשוטה לזהות האם ריקול כזה בוצע, ובמידה ולא בוצע, איפה ניתן לוודא שיבוצע?
ממה שראיתי ברשת, היה דיבור על בעיה בדור הנ"ל עם פליטות כדור בנפילה בזוויות מסויימות. גלוק לא הכריזו על ריקול, אלא על "שדרוג למי שרוצה". (נשמע מוכר... מישהו אמר סיג?)
אחד הסימנים הבולטים שראיתי לזיהוי החלקים שהוחלפו, הוא קפיץ מחזיר כלוא, בניגוד לקפיץ חופשי בדגמים הישנים שלא עברו שידרוג.
זה הריקול המדובר?
במידה וכן, אז באקדח שבו עוסק הנושא, יש קפיץ מחזיר מהסוג החדש. זה סימן מספיק לביצוע השדרוג הנ"ל, או שכדאי לפרק פירוק משני ולוודא?
--
CZ P-07
--
CZ P-07
לגבי הנרתיק,
אני יכול להמליץ על צמד הנרתיקים הבא:
כחיצוני מאובטח - safariland 7378 als
כפנימי מוסלק - bianchi 135 suppression
נכון, יש את פאב המהולל, ויש את הפרונטליין ק"ג (זה עוד יותר סודי וטקטי מכ"ד). אם כל הכבוד להן (ויש כבוד), הם - תלמידים מצטיינים בכיתה א' בבית ספר עממי, כאשר הצמד שציינתי מסיימים דוקטורט בהצטיינות יתרה באוניברסיטה יוקרתית.
כן, יש יותר זולים. לא בהרבה. למחיר הנמוך יש מחיר גבוה. שיעשה את השיקול שלו.
אני יכול להמליץ על צמד הנרתיקים הבא:
כחיצוני מאובטח - safariland 7378 als
כפנימי מוסלק - bianchi 135 suppression
נכון, יש את פאב המהולל, ויש את הפרונטליין ק"ג (זה עוד יותר סודי וטקטי מכ"ד). אם כל הכבוד להן (ויש כבוד), הם - תלמידים מצטיינים בכיתה א' בבית ספר עממי, כאשר הצמד שציינתי מסיימים דוקטורט בהצטיינות יתרה באוניברסיטה יוקרתית.
כן, יש יותר זולים. לא בהרבה. למחיר הנמוך יש מחיר גבוה. שיעשה את השיקול שלו.
- סליקאי טיטניום
Glock, Inc. announces a production change of the firing pin safety system. This new firing pin safety system has been installed in all production Glock pistols since November, 1991. A voluntary upgrade is being offered to maintain the Glock tradition of ensuring that all of our pistoils are up to the latest standards in 21st century Goock technology.
Most importantly, the components of the new firing pin safety system are not interchangable with the components of the old systam and Glock will always strive towards maintaining this feature of interchangability while working to ensure future interchangability.
The upgraded firing pin safety system consists of: the firing pin, firing pin safety, the extractor, the spring loaded bearing and the trigger bar. The upgraded system is applicable only to Glock pistols with the following serial number ranges :
Glock 17 - alpha prefix AA - WF
Glock 21 - alpha prefixes through XL
Most importantly, the components of the new firing pin safety system are not interchangable with the components of the old systam and Glock will always strive towards maintaining this feature of interchangability while working to ensure future interchangability.
The upgraded firing pin safety system consists of: the firing pin, firing pin safety, the extractor, the spring loaded bearing and the trigger bar. The upgraded system is applicable only to Glock pistols with the following serial number ranges :
Glock 17 - alpha prefix AA - WF
Glock 21 - alpha prefixes through XL
- סליקאי טיטניום
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
תודה לכם.
עכשיו לידע כללי. אם הבנתי נכון, השדרוג הזה, הוא זה שהופך את הגלוק לדור 2?
משלב מסויים, כבר ייצרו את הגלוקים עם השינויים בחלקים הנ"ל, פלוס כמה שינויים קוסמטיים (החריצים שידית האחיזה למשל), וקראו לזה דור 2?
*עריכה*
אחדד את השאלה. זה אומר שמציגים גלוק כ"דור 2", זה אומר אקדח שכבר יוצר במפעל עם השינויים הנ"ל, או שנהוג להציג אקדחים מדור 1 שעברו שדרוג כדור 2?
עכשיו לידע כללי. אם הבנתי נכון, השדרוג הזה, הוא זה שהופך את הגלוק לדור 2?
משלב מסויים, כבר ייצרו את הגלוקים עם השינויים בחלקים הנ"ל, פלוס כמה שינויים קוסמטיים (החריצים שידית האחיזה למשל), וקראו לזה דור 2?
*עריכה*
אחדד את השאלה. זה אומר שמציגים גלוק כ"דור 2", זה אומר אקדח שכבר יוצר במפעל עם השינויים הנ"ל, או שנהוג להציג אקדחים מדור 1 שעברו שדרוג כדור 2?
--
CZ P-07
--
CZ P-07
לדור 2 יש חיספוס שונה בקת מאשר לדור 1.
דור 2 כעיקרון צריך לבוא מהמפעל עם השידרוג של ה recall של 6 החלקים שעבר דור 1.
לדור 2 היו כמה גירסאות של מסילות צינה.
1. מסילות קצרות מדי שגרמו לצינה ליפול מהנשק במכה חזקה מספיק.
2. מסילות ארוכות מדי שגרמו לשברים בצינה
3. מסילות "בסדר" שקיימות עד היום.
כל זה בגלל החיסכון של גלוק בשלד מתכת כמו שכל יצרן שמכבד את עצמו עשה.
א.
דור 2 כעיקרון צריך לבוא מהמפעל עם השידרוג של ה recall של 6 החלקים שעבר דור 1.
לדור 2 היו כמה גירסאות של מסילות צינה.
1. מסילות קצרות מדי שגרמו לצינה ליפול מהנשק במכה חזקה מספיק.
2. מסילות ארוכות מדי שגרמו לשברים בצינה
3. מסילות "בסדר" שקיימות עד היום.
כל זה בגלל החיסכון של גלוק בשלד מתכת כמו שכל יצרן שמכבד את עצמו עשה.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
מי מחובר