shield או טאורוס מילניום

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: shield או טאורוס מילניום

על ידי GUSS » 30 אפריל 2018, 15:13

למלא אין בעיה, לירות זה עניין אחר..
כל אקדח מותאם לממוצע מסויים של חוזק נדרש, משקל צינה, חוזק קפיץ מחזיר, חוזק פין העצר,סוג הנעילה,ועוד "זוטות"
ועוד לא נגענו בעניין המיומנות, אתה אמור לירות ולפגוע במטרה,ומיד לירות כדור שני ולפגוע באותה נקודה.. לכן רצוי להתאמן עם אותה תחמושת בעקביות..[לפגוע בדף A4 לא נקרה %3 ]
שורה תחתונה זה מקצר את חיי האקדח, ולא מקדם אותך לכלום,תנסה לבדוק אחרי K 5-10 כדור, בהצלחה..
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי Amstel » 01 מאי 2018, 18:44

Boxer כתב:אז שמעתי לעצות פה ובסוף הלכתי על השילד.
מחכה בקוצר רוח ללכת למטווח ולהתחיל להתאמן!

ועוד שאלה על הדרך, האם השילד יכול לירות תחמושת HP בחוזק +P+ ?

לפי היצרן - רק P+
מגיב על מה שאני יודע, או חושב שאני יודע.
M&P Shield
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי spy » 01 מאי 2018, 20:18

אף יצרן בריא בנפשו לא יאפשר ירי של +P+ מאקדחים שלו, טובים וחזקים ככל שיהיו.
הסיבה פשוטה - אין תקן לחץ גזים בתרמיל ל +P+, רק ל P+. ולכן אין לירני נשק משהו שעל סמכו אפשר לאשר דבר כזה.
אני מחזק את מה שנכתב קודם - תשתדל לשאת תחמושת שדומה במאפייניה לתחמושת שאתה נושא. לכל הפחות - בלחץ הגזים.
מדריך ירי
IDPA Safety Officer
רוצה אימון איכותי ולא יקר? https://idpa.org.il/faq/
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי itamar » 01 מאי 2018, 21:29

spy כתב:אף יצרן בריא בנפשו לא יאפשר ירי של +P+ מאקדחים שלו, טובים וחזקים ככל שיהיו.
הסיבה פשוטה - אין תקן לחץ גזים בתרמיל ל +P+, רק ל P+. ולכן אין לירני נשק משהו שעל סמכו אפשר לאשר דבר כזה.
.

אתה צודק, אבל זה יותר כסתח משפטי מאשר בעיה אמיתית.
אני מכיר ומשתמש בתחמושת +p+ מסוגים שונים באקדחים שונים ללא שום בעיה בערך מאז שאני יורה באקדח, שזה בערך 40 שנה.
אני מאמין שכמעט כל שוטר בארה"ב מצוייד בתחמושת כזו ומתאמן בה באופן סדיר ואפילו הרבה.
אם הייתה בעיה עם תחמושת כזו, כבר היינו שומעים על זה בכל ערוץ אפשרי.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Boxer » 02 מאי 2018, 14:24

האם יש דרך לדעת מה חוזק התחמושת כאשר לא חרוט +P+?
"האדם שבטנק ינצח..."
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי GUSS » 02 מאי 2018, 19:36

פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי itamar » 02 מאי 2018, 19:46

Boxer כתב:האם יש דרך לדעת מה חוזק התחמושת כאשר לא חרוט +P+?

כתוב על הקופסא וגם באתר הבית של יצרן התחמושת.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי glock34 » 12 מאי 2018, 06:56

עשה לעצמך טובה גדולה ותבחר בשילד.
טאורוס זה בכלל לא אופציה.
It's not the arrow it's the indian
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ArikB » 12 מאי 2018, 16:59

GLOCK34

מה דעתך על הסיג 365?
אדם באמונתו יחיה
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי רועי 357 » 15 מאי 2018, 07:42

ArikB כתב:GLOCK34

מה דעתך על הסיג 365?

לדעתי יש מצב שזה באמת פלטפורמה טובה יש מצב שזה יעשה מהפכה לא קטנה
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי GA1 » 15 מאי 2018, 23:05

אריק זה שווה דיון חדש.
עריכה:
פתחתי כאן -

viewtopic.php?f=1&t=21346&p=186069#p186069
    נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
    גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
    לפעמים זה עניין של שניות...
שא בְּאחריות ושא ברכה
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי glock34 » 29 מאי 2018, 17:46

כשאני בודק אקדח חדש שיוצא לשוק, אני די ניזהר מלהביע דעה מהירה מבלי לבדוק סדרות שונות של אותו אקדח.
מההתרשמות הראשונית שלי מהזיג, אני יכול להגיד שגודל הציפיה הוא גודל האכזבה, אבל מה, האקדח קטן...
אני יורה תחרותי .40 מייגור, יריתי כמעט בכל קליבר אפשרי באקדחים, ריקוייל היא הבעיה האחרונה שמטרידה אותי בירי ואני יכול להגיד שההרגשה שהיתה לי עם הזיג היא בין המגעילות, אם לא הא... זה לא הריקוייל או ההדק או הגודל, זה פשוט הכל יחד. אבל עדיין עדיף על טאורוס.
דרך אגב,
בבדיקה שעשיתי עם האקדחון פלסטיק, עשיתי השוואה בינו לבין אחיו מברזל. אין בכלל מה להשוות, הכאילו 1911 הקטנטן לא השאיר מקום למחלוקת.
מסקנות:
גלוק 42: אקדח יציב בגודל נוח ביחס לתחמושת שלו קל להסלקה ונשיאה, אבל "סובל" מתחמושת קצת נוחותה. (בקליבר המדובר ניתן למצוא תחמושות שעושות כמעט את אותה עבודה של ה9ממ)
גלוק 43: אקדח סביר מבחינת ירי לא ממש מותאם לקליבר אותו הוא יורה (אבל עדיין בגבול הסביר) מבית חברת גלוק (לטעמי זה יתרון), אבל כבר בכדור ראשון ניתן להבין שהוא לא יודע איך להתמודד עם התחמושת. (למי שירה בגלוקים .40 יבין מה הכוונה)
זיג365: קטן אהההההההה........ אבל, זה זיג, רתע מוגזם, סובל מכל תחלואות המיני אקדחים, ושהוא זיג כבר אמרתי?
זיג P938: לכל כלל יש יוצאים מן הכלל ואכן זיג הפתיעו לטובה (מאוד) עם אקדח ומנגנון שלטעמי מותאמים לקליבר ולאופי הנשיאה. רק דבר אחד, יש לי בעיה עם המחיר. (שזאת בעיקר הבעיה שיש לי עם כל זיג באשר הוא) אין כלום באקדחים או רובים שלהם ששווה את המחיר שמשלמים (ולא רק בארץ אלא גם בארה"ב) הזיג המדובר עולה בארה"ב 815$ שזה בשבילי 2 גלוקים. 43 ו 19 למה זה ככה?
אבל הבחירה שלי, שילד. יש לו את הכל מהכל. קטן (אבל לא פצפון שיעקור את פרק כף היד), נוח לנשיאה (מגיע עם 2 מחסניות, אחת ארוכה ואחת מתואמת לגודל האקדח), אמינות (הן מבחינת אקדח והן מבחינת חברה), זמינות חלקים (יש ובשפע), לטעמי מותאם פיקס לצרכי הירי שלי כיורה וכנושא נשק, מחיר (חחחחחחח). חסרונות: הייתי שמח לכוונות יותר איכותיות, הדק קצת מציק (מה הפלא?) אפשר להחליף לאייפקס ועדיין להישאר בתקציב נמוך יחסית, לא אהבתי את האפשרות לנצרה (מעליב).
שיהיה בהצלחה.
It's not the arrow it's the indian
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי GA1 » 29 מאי 2018, 22:50

מה רע באפשרות לניצרה?
אני אוהב אופציות
    נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
    גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
    לפעמים זה עניין של שניות...
שא בְּאחריות ושא ברכה
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי carver » 30 מאי 2018, 07:03

התעלמת מהפרט הכי חשוב, שבזיג 10 כדורים במחסנית ובשילד 7.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי רועי 357 » 01 יוני 2018, 10:46

glock34 כתב:כשאני בודק אקדח חדש שיוצא לשוק, אני די ניזהר מלהביע דעה מהירה מבלי לבדוק סדרות שונות של אותו אקדח.
מההתרשמות הראשונית שלי מהזיג, אני יכול להגיד שגודל הציפיה הוא גודל האכזבה, אבל מה, האקדח קטן...
אני יורה תחרותי .40 מייגור, יריתי כמעט בכל קליבר אפשרי באקדחים, ריקוייל היא הבעיה האחרונה שמטרידה אותי בירי ואני יכול להגיד שההרגשה שהיתה לי עם הזיג היא בין המגעילות, אם לא הא... זה לא הריקוייל או ההדק או הגודל, זה פשוט הכל יחד. אבל עדיין עדיף על טאורוס.
דרך אגב,
בבדיקה שעשיתי עם האקדחון פלסטיק, עשיתי השוואה בינו לבין אחיו מברזל. אין בכלל מה להשוות, הכאילו 1911 הקטנטן לא השאיר מקום למחלוקת.
מסקנות:
גלוק 42: אקדח יציב בגודל נוח ביחס לתחמושת שלו קל להסלקה ונשיאה, אבל "סובל" מתחמושת קצת נוחותה. (בקליבר המדובר ניתן למצוא תחמושות שעושות כמעט את אותה עבודה של ה9ממ)
גלוק 43: אקדח סביר מבחינת ירי לא ממש מותאם לקליבר אותו הוא יורה (אבל עדיין בגבול הסביר) מבית חברת גלוק (לטעמי זה יתרון), אבל כבר בכדור ראשון ניתן להבין שהוא לא יודע איך להתמודד עם התחמושת. (למי שירה בגלוקים .40 יבין מה הכוונה)
זיג365: קטן אהההההההה........ אבל, זה זיג, רתע מוגזם, סובל מכל תחלואות המיני אקדחים, ושהוא זיג כבר אמרתי?
זיג P938: לכל כלל יש יוצאים מן הכלל ואכן זיג הפתיעו לטובה (מאוד) עם אקדח ומנגנון שלטעמי מותאמים לקליבר ולאופי הנשיאה. רק דבר אחד, יש לי בעיה עם המחיר. (שזאת בעיקר הבעיה שיש לי עם כל זיג באשר הוא) אין כלום באקדחים או רובים שלהם ששווה את המחיר שמשלמים (ולא רק בארץ אלא גם בארה"ב) הזיג המדובר עולה בארה"ב 815$ שזה בשבילי 2 גלוקים. 43 ו 19 למה זה ככה?
אבל הבחירה שלי, שילד. יש לו את הכל מהכל. קטן (אבל לא פצפון שיעקור את פרק כף היד), נוח לנשיאה (מגיע עם 2 מחסניות, אחת ארוכה ואחת מתואמת לגודל האקדח), אמינות (הן מבחינת אקדח והן מבחינת חברה), זמינות חלקים (יש ובשפע), לטעמי מותאם פיקס לצרכי הירי שלי כיורה וכנושא נשק, מחיר (חחחחחחח). חסרונות: הייתי שמח לכוונות יותר איכותיות, הדק קצת מציק (מה הפלא?) אפשר להחליף לאייפקס ועדיין להישאר בתקציב נמוך יחסית, לא אהבתי את האפשרות לנצרה (מעליב).
שיהיה בהצלחה.

בוא נסכים שלא להסכים...
אתה תמיד שמרת חיבה לאקדחים שיש לך (בצדק או לא זה עניין אחר)
הP365 הוא מהפכתי בכל הקשור לכמות תחמושת+משקל+גודל... אבל, ואבל גדול יש לו בעיות אמינות די רציניות בשביל 5 חודשי שוק,
כוונות שזזו- עשו ריקול, ובדגם השני- נוקרים נשברים בעיות בקפיץ הדק שנשבר, בעיות הזנה מסוימות...
אז לפני שהחגיגה מתחילה יש עוד על מה לעבוד...

אז נתחיל :
P938 אקדח נחמד ולא יותר... נכון שהוא קטן אבל בועט בצורה חסרת פרופורציות לחלוטין-אם לא היית משדרג את שלך למה שהוא היום לא היית נוגע בו ובטח לא משלם סכום כזה בשביל מה שמקבלים... מאוד מאוד קשה לירי (לקח לנו זמן ללמוד את האחיזה שלו) בכל מקרה הגדול שלו זה מה שהופך אותו ליחסית סביר- הייתי מעיף את הדגם המקביל של ספרינגפילד וגם אתה!

גלוק 42 אכן הגלוק הקטן ביותר אבל... גם פה יש בעיות שהוא לא אוהב את כל סוגי התחמושת והיו בעיות עם מחסניות (ריקול) כמעט ולא משקיעים באפטר מרקט בשבילו-לדעתי זה אקדח נשים מעולה ופה זה גם די הייעוד שלו...

גלוק 43-לדעתי אקדח מעולה שמתעלה על השילד- מבחינת אמינות הכי חזק בחבורה שלו (ומבחינתי כאקדח גיבוי גם הכי חשוב).
נכון הוא רותע די חזק (פחות מהזיגים זה בטוח) כמה בעיות איתו - דורש יורה די מיומן כדי להגיע ליכולת טובה ויש כאלו , קיבולת כדורים קטנה יחסית - ניתן לפתרון ע"י חלקים ותוספת אפטר מרקט בדיוק כמו השילד.
יש צורך לשדרג כוונות והדק וזו עוד השקעה קטנה- אבל הוא בדיוק בדול ובמשקל הרצויים לאקדח כזה.
קנה יותר ארוך מהמקבילים שלו- יש משמעות מסוימת מבחינת עוצמות כדור למי שאין את כל סוגי התחמושת האיכותיות,
קצת שדירוג מגיעים לאקדח מעולה באקדח קטן! בהתחלה היו גם בעיות אם מחסניות שלא יצאו טוב -הוחלף ע"י גלוק.
הייתי רוצה לראות 43 דור 5 (או דור 2 תלוי איך מסתכלים על זה חח) שהוא עם הציפוי של דור 5 ובעל הקימורים שלו כמו כן גם בעל הדק משופר וגם מחסניות של 7 ו8 כדורים...

סמיט שילד- הבעיה הכי גדולה שלי איתו הייתה אבטחת איכות נמוכה , הייתי בטוח שאני קונה שילד ולא 43 אבל... ראיתי די המון כלים חדשים כאלו וחלק לא מבוטל עשו בעיות כשהם חדשים - נכון הכל תוקן ושב בשלום - אבל בכל זאת אני מעדיף אקדח אמין יותר (עשו בעיות גם אחר כך)
היתרון של השילד זה כמובן שהוא מעט יותר נוח בירי המחסניות שלו כבר 7/8 כדורים כוונת ממתכת,
אבל גם פה לא יזיק איזה אייפקס וכוונת אחרות- היום יש כבר שילד 2.0 ולדעתי הוא מוצלח יותר.
לצערי אין לי מספיק ניסיון איתו בשלב זה אבל הוא בטוח שודרג כמו אחיו הגדולים בעיקר מבחינת אמינות וזה העיקר פה.
אולי היום הייתי קונה שילד 2.0 ומשדרג אבל אני מאוד מרוצה מהגודל של ה43 הוא מעט קטן יותר וזה עושה הבדל...

עד שלא יצא גדול 43 משודרג אני לא מתכוון להחליף חח
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד