STIPLING ושיוף לידית אקדח

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: STIPLING ושיוף לידית אקדח

על ידי ניר ל » 01 ינואר 2019, 11:34

קטונתי מלהיות מומחה ולתת המלצות, מקווה שברור שכל הנאמר כאן לא מהווה אסמכתא רשמית, אלו סה״כ דעות והאחריות היא על השואל.

נשאלה שאלה מאד ספציפית, השואל רוצה גלוק עם קת מותאמת אישית לידיים שלו. לצערי כל הנושא הזה בארץ הוא לא מפותח , לא מוסדר ואין כאן בעלי מקצוע מוסמכים רשמית לבצע עבודות נשקות, אין אפילו הגדרה למקצוע ה״נשק״. ישנם כמובן יצרני נשק כמו ״בול״ שספק אם ירצו להתעסק בזה, יש מורשים לביצוע עבודות ציפוי על חלקי נשק וישנם בתי מסחר שמותר להם לבצע עבודות נשקות.
אבל עבודה על עיצוב/שינוי קת פולימרית ... לא יזיק טלפון לבול או IWI שאולי יסכימו לתווך עם מי שמייצר עבורם גופים פולימרים, סה״כ חתיכת פולימר או ניילון ליתר דיוק שיש בארץ עשרות מפעלים שמבינים ומתעסקים בחומר הזה ולא יקרה שום דבר לאקדח אם יעשו את זה בצורה מקצועית. אם ישחיתו אותו או שסחירותו תיפגע בגלל ענייני טעם זה עניין אחר (אלפי ₪ בודדים במקרה הרע), אין כאן לא עניין למדיניות בט״פ למעט אם הנשק נמסר למישהו לא מורשה, גם לא עניין לחידוש רשיון כי אם האקדח תקין אז הוא תקין. לא אומר שלא יכול ליפול על מדריך או בעל עסק שיחליט להגדיל/ להקטין ראש ולא לאשר תקינות ללא נימוק מקצועי, אבל אני מוקף אנשים שמחזיקים כלים מכורסמים/ מחוררים/ שאין בהם כמעט בורג מקורי ומחדשים יופי רשיונות.
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי 23933 » 02 ינואר 2019, 11:17

משה87 כתב:שלום לכולם,
אני שוקל להחליף את האקדח שלי לגלוק 19, אבל הידית שלו עבה מדי ליד שלי. ראיתי שיש בארה'ב אפשרות ל-STIPLING, חריטה של הידית לטובת אחיזה חזקה יותר,
/

ישנם הרבה מאוד גברים ונשים שכף ידם קטנה ויש ברשותם ג' 19 תשוטט ביוטיוב ותמצא והם פוגעים לא רע ואף יותר ,ויש כמדומני אחת שהיא נמצאת באליפות של ירי מעשי בארה"ב עם גלוק 17 L או C .
אני חושב שזה קשור לצורת האחיזה שלך שצריכה שיפור .
ואני מכיר את אחד מחברי הפורום שיש לו ידים ממש לא גדולות ומחזיק גם 43 וגם 19 והוא יורה מעולה (אחד המדריכים הטובים של IDPA
"איש את רעהו יעזרו ולאחיו יאמר חזק" מלבי"ם - באור הענין איש את רעהו יעזרו וחוץ מזה יאמר לאחיו חזק ג''כ אתה בעצמך ואל תסמך על העזר אך היה לבן חיל. ישעיה מא ו
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ניר ל » 02 ינואר 2019, 18:21

גלוק 48 החדש בטוח יתאים ...
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד