הודנה , ומיד
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
משל הכד הסדוק
נועם. זהו משל היכול לשמש כמוטו..
ולגבי כל המגיבים:
תודה, זה עבורינו
כל אלה שהגיבו עד כה... תגובתכם והסכמתכם איננה מפלילה !
ולכל אלו שעדיין לא הגיבו....אי תגובתכם והסכמתכם, עדיין לא מזכה.
אנא הגיבו לקריאה להודנה, ונהפוך את הפסקת האש (הזמנית) לאבן היסוד של הפורום.
ולגבי כל המגיבים:
תודה, זה עבורינו
כל אלה שהגיבו עד כה... תגובתכם והסכמתכם איננה מפלילה !
ולכל אלו שעדיין לא הגיבו....אי תגובתכם והסכמתכם, עדיין לא מזכה.
אנא הגיבו לקריאה להודנה, ונהפוך את הפסקת האש (הזמנית) לאבן היסוד של הפורום.
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
מיכאל - למרות שאין ויכוח על החשיבות שבדברים שלך, הרי שכאדם בוגר אתה מבין שא"א לשנות את כל העולם. צריך ללמוד לסנן. אין מה לעשות. יש כאן לא מעט חברים שהפכו וירטואליים עבורי, שכן למסרים שלהם אין שום ערך מוסף מלבד הרצון להשמיע או להגיד את המילה האחרונה. אז מה לעשות? לסנן.
- סליקאי זהב
השפעה
יובל ידידנו
אתה כמובן צודק, אין אפשרות לשנות את העולם..
יש אפשרות להשפיע, אתה ואני ואנחנו.
ראה זה פלא, הפורום מתנהל מזה מספר שעות ניכר (טפו טפו) בלי יצרים.
וזה מה שקורה כשמתעסקים רק עם פיקסלים, כוונות זוהרות, חידה מס'47 והוספת מטווח אשדוד לרשימת המטווחים נותני ההנחות..
יובל היקר, כמוך, גם אני אינני מנותק מהמציאות, מהקשרים האישיים שישנם בין הסליקאים , ומחיכוכים קטנטנים שעלולים להיווצר. אמרתי זאת מספר פעמים ואומר שוב, אינני הולך עם ביגל'ה זוהר מעל ראשי. אולם יש בכיסי מספיק פירורים ורסיסים של דברים שנחשבו לבדולח והתנפצו בידי אדם.
כל אשר התכוונתי, " ולא בשמיים היא" , שלא לנפץ במו ידינו את אשר נבנה למעננו על ידי אנשים עם רצון עז ו"כוונות טובות"
אתה כמובן צודק, אין אפשרות לשנות את העולם..
יש אפשרות להשפיע, אתה ואני ואנחנו.
ראה זה פלא, הפורום מתנהל מזה מספר שעות ניכר (טפו טפו) בלי יצרים.
וזה מה שקורה כשמתעסקים רק עם פיקסלים, כוונות זוהרות, חידה מס'47 והוספת מטווח אשדוד לרשימת המטווחים נותני ההנחות..
יובל היקר, כמוך, גם אני אינני מנותק מהמציאות, מהקשרים האישיים שישנם בין הסליקאים , ומחיכוכים קטנטנים שעלולים להיווצר. אמרתי זאת מספר פעמים ואומר שוב, אינני הולך עם ביגל'ה זוהר מעל ראשי. אולם יש בכיסי מספיק פירורים ורסיסים של דברים שנחשבו לבדולח והתנפצו בידי אדם.
כל אשר התכוונתי, " ולא בשמיים היא" , שלא לנפץ במו ידינו את אשר נבנה למעננו על ידי אנשים עם רצון עז ו"כוונות טובות"
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
- סליקאי ארד
חתימה
גם קורא וגם: מתחייב אני לשמור על חוקי/נהלי הסליק ולכבד את סליקאיו.
על החתום, מיכאל מס
על החתום, מיכאל מס
שלום לחברי הסליק.
לפי מצבה של תיבת הדואר שלי, לא נעלם מעינם של כמה מהחברים כי חתימתי נעדרת מאשכול זה. לפי דעתם (של החברים, לכו תבינו למה
) ראוי היה שאצרף את חתימתי לקול הקורא מכם "לסולחה".
מכיוון שהאשכול לא נעלם מעיני, ולקריאה ה-"יוצאת" ממנו אין לי ממש התנגדות, נשאלת השאלה, למה ?. את התשובה אתן כמשל בעזרת סיפור קצר (כולו אמת מתחילתו ועד סופו).
ובכן, יש לי חבר, יש לו שני ילדים בת, ובן, הפרש הגילאים 4-5 שנים (הבת בכורה). לפני מספר שנים עת הבן היה בן כ- 5-6 והבת 10-11, סיפר לי חברי כי מדי פעם היו הילדים רבים כדרכם של ילדים, ברור שידה של הבת היתה על העליונה, והבן היה רץ להוריו בפנים בוכיות ומתלונן "היא מרביצהההה לי". מיד החבר שלי היה נוזף בבתו ומשדל אותה לבקש את סליחתו של אחיה. לאחר מספר תקריות כאלה, הבת אימצה את הנוהל הבא.
בעת תקרית, היתה נכנסת לחדרו שלי אחיה, מפליקה לו היכן שמפליקה, ובטרם נמוג צלילו של הפליק, ובטרם הבין הזאטוט מה קרה, כבר היתה נשמעת בחלל הבית הקריאה סללללליחחחחחחחחחחה !!!!!,........ וחוזר חלילה.
להשתמע.
לפי מצבה של תיבת הדואר שלי, לא נעלם מעינם של כמה מהחברים כי חתימתי נעדרת מאשכול זה. לפי דעתם (של החברים, לכו תבינו למה

מכיוון שהאשכול לא נעלם מעיני, ולקריאה ה-"יוצאת" ממנו אין לי ממש התנגדות, נשאלת השאלה, למה ?. את התשובה אתן כמשל בעזרת סיפור קצר (כולו אמת מתחילתו ועד סופו).
ובכן, יש לי חבר, יש לו שני ילדים בת, ובן, הפרש הגילאים 4-5 שנים (הבת בכורה). לפני מספר שנים עת הבן היה בן כ- 5-6 והבת 10-11, סיפר לי חברי כי מדי פעם היו הילדים רבים כדרכם של ילדים, ברור שידה של הבת היתה על העליונה, והבן היה רץ להוריו בפנים בוכיות ומתלונן "היא מרביצהההה לי". מיד החבר שלי היה נוזף בבתו ומשדל אותה לבקש את סליחתו של אחיה. לאחר מספר תקריות כאלה, הבת אימצה את הנוהל הבא.
בעת תקרית, היתה נכנסת לחדרו שלי אחיה, מפליקה לו היכן שמפליקה, ובטרם נמוג צלילו של הפליק, ובטרם הבין הזאטוט מה קרה, כבר היתה נשמעת בחלל הבית הקריאה סללללליחחחחחחחחחחה !!!!!,........ וחוזר חלילה.
להשתמע.
Heckler & Koch, וכל השאר !
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד