מהדורה מיוחדת של M5 מודיפייד לכ' ה-4 ליולי
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
שלום חברים
ראיתי את האקדח הנ"ל פשוט נראה מדהים הספקתי לראות דגמים שונים של אקדחים בסגנון זה מבית היוצר של גיא אשכנזי ואין לי ספק שהבחור מוכשר מאוד אקדח למצו'אים שביננו שלא רוצים
אקדח צבעוני סידר גיא אקדח בצבעי הסוואה של סופה במדבר וכו' וכו' בקיצור איש איש והעדפותיו
היפה בכל הסיפור הבחור אירגן לנו אקדח"ידידותי לסביבה" העיקר גיא תמשיך להפתיע אותנו
בכישרונך אנחנו תמיד איתך
תראות
חנן
ראיתי את האקדח הנ"ל פשוט נראה מדהים הספקתי לראות דגמים שונים של אקדחים בסגנון זה מבית היוצר של גיא אשכנזי ואין לי ספק שהבחור מוכשר מאוד אקדח למצו'אים שביננו שלא רוצים
אקדח צבעוני סידר גיא אקדח בצבעי הסוואה של סופה במדבר וכו' וכו' בקיצור איש איש והעדפותיו
היפה בכל הסיפור הבחור אירגן לנו אקדח"ידידותי לסביבה" העיקר גיא תמשיך להפתיע אותנו
בכישרונך אנחנו תמיד איתך
תראות
חנן
- מדריך ירי מעשי
My baby...
חברים יקרים,
אני מודה לכם איש איש על תגובתו - בין אם לחיוב ובין אם ל....
לא יכל בארי לתאר טוב יותר את אשר חשבתי בשעה שביקשתי מגיא אשכנזי לצבוע את האקדח:
אקדח ספורטיבי נטו - Race gun ....
עוד הוסיף ואמר אחד מחברי פורום ה - 1911 בארה"ב:
I like it too, for its intended purpose. Why shouldn't a race gun have some flash? They are, after all, the firearms equivalent of a NASCAR, Formula 1, or Indy racer! And what a visual splash those bad boys make!
ובמידה מסויימת אנחנו, ( השרוטים במוח ) קצת Bad Boys - לא?
אני מודה לכם איש איש על תגובתו - בין אם לחיוב ובין אם ל....
לא יכל בארי לתאר טוב יותר את אשר חשבתי בשעה שביקשתי מגיא אשכנזי לצבוע את האקדח:
אקדח ספורטיבי נטו - Race gun ....
עוד הוסיף ואמר אחד מחברי פורום ה - 1911 בארה"ב:
I like it too, for its intended purpose. Why shouldn't a race gun have some flash? They are, after all, the firearms equivalent of a NASCAR, Formula 1, or Indy racer! And what a visual splash those bad boys make!
ובמידה מסויימת אנחנו, ( השרוטים במוח ) קצת Bad Boys - לא?

בברכה,
חיים פונס,
מנהל שיווק
בול מטווחים
חיים פונס,
מנהל שיווק
בול מטווחים
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד