רשמים/חוויות מהמפגש!
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
כל הכבוד למאיר וציפי רוט, שנתנו לי להצטלם עם הסמיט .44", ושהפגינו יחס חם ואישי, ושגם נתנו לי לירות, בפעם הראשונה בחיי, בגלוק 19C שלהם, וחמישים כדורים על חשבונם, וגם בבנלי M4, שהיה בחלט חלום ביזארי.....
כל הכבוד לדביר, ולדרור ולברי, (ובטוח עוד מישהו ששכחתי....), שארגנו את הארוע המופלא הזה, ותודה לכל החברים שבאו, ונתנו לי לראות מגוון רחב של אקדחים.....
כל הכבוד !
כל הכבוד לדביר, ולדרור ולברי, (ובטוח עוד מישהו ששכחתי....), שארגנו את הארוע המופלא הזה, ותודה לכל החברים שבאו, ונתנו לי לראות מגוון רחב של אקדחים.....
כל הכבוד !
"מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש." (מגילת קהלת, פרק א', פסוק ט')
נו.., מה חשבתם? שאני לא אדבר? נו באמת
תודה לצוות הסליק על היוזמה, ההכנה, והביצוע המושלם של המפגש הניפלא הזה.
תודה למש' רוט על האירוח החיוך שלא נעלם מאף אחת ואחד מכם וכמובן השירות החם והאדיב.
תודה על ההרצאות המאלפות שהשאירו טעם של עוד.
תודה לכל אחת ואחד מהמשתתפים שהטריחו את עצמם ובאו המהנה.
ומקווה למפגשים נוספים כאלה בעתיד.
אגב.. מה עם ערוץ 2 לא ראינו צלמים כתבים (קיוויתי ששלי יחימוביץ תבוא. איזה אכזבה
)

תודה לצוות הסליק על היוזמה, ההכנה, והביצוע המושלם של המפגש הניפלא הזה.
תודה למש' רוט על האירוח החיוך שלא נעלם מאף אחת ואחד מכם וכמובן השירות החם והאדיב.
תודה על ההרצאות המאלפות שהשאירו טעם של עוד.
תודה לכל אחת ואחד מהמשתתפים שהטריחו את עצמם ובאו המהנה.
ומקווה למפגשים נוספים כאלה בעתיד.
אגב.. מה עם ערוץ 2 לא ראינו צלמים כתבים (קיוויתי ששלי יחימוביץ תבוא. איזה אכזבה

"הזכרון בסדר, רק אני שוכח" (שייקה אופיר ז"ל)
מי שלא מנסה, לא טועה
מי שלא מנסה, לא טועה
גם אני מבקש להצטרף לכל המשבחים ולהודות לכל המארגנים, המארחים והמרצים.
הרצאתו של מאיר הייתה כל כך לבבית עד שכמעט והתפתתי לצאת איתו לצייד, רחמנא לצלן, במיוחד בקטעים שצריך לבצע "השמדה לשמה" כדבריו.
הירי ברובים - FUN אמיתי. בכלל לא קשור לצייד.
HK אתה שופט מצלמות לפי הגודל שלהם? דע לך שהPC 110E למרות היותה בעלת CCD בודד הרזולוציה שלה מתאימה לשידור (ולא אלאה אותך ביתר הפרטים הטכניים).
לא ירחק היום בו יעלמו כל מצלמות הBETA המגושמות והפורמט MINI DV יתפוס את מקומן.
מקווה למפגשים כאלו גם בעתיד.
הרצאתו של מאיר הייתה כל כך לבבית עד שכמעט והתפתתי לצאת איתו לצייד, רחמנא לצלן, במיוחד בקטעים שצריך לבצע "השמדה לשמה" כדבריו.
הירי ברובים - FUN אמיתי. בכלל לא קשור לצייד.
HK אתה שופט מצלמות לפי הגודל שלהם? דע לך שהPC 110E למרות היותה בעלת CCD בודד הרזולוציה שלה מתאימה לשידור (ולא אלאה אותך ביתר הפרטים הטכניים).
לא ירחק היום בו יעלמו כל מצלמות הBETA המגושמות והפורמט MINI DV יתפוס את מקומן.
מקווה למפגשים כאלו גם בעתיד.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
תודה לכולם על הכל, היה ערב מרשים ונהדר.
בנוסף, התנצלותי על שלא אמרתי תודה אישית בערב ושנאלצתי לצאת מוקדם (נסיבות אישיות).
דעתי היא שהרבה ארגונים בעולם היו נהיים ירוקים מקנאה נוכח ההתנהלות, החום ואורחותיהם של חברי הסליק.
מילת תודה מיוחדת למאיר, ציפי ויפעת שעשו כל כך המון אני חייב לציין שבנושא הזה מאיר, ציפי ויפעת הם ללא ספק מדהימים וראויים לכל שבח.
לדביר, אלפי תודות על שקראת לי לדגל ולכבוד יהיה לי לבוא שוב ולנסות לענות על כל השאלות שאוכל. הנה ! זה בכתב.
כל טוב, תודה לכולם והשארו בטוחים
בנוסף, התנצלותי על שלא אמרתי תודה אישית בערב ושנאלצתי לצאת מוקדם (נסיבות אישיות).
דעתי היא שהרבה ארגונים בעולם היו נהיים ירוקים מקנאה נוכח ההתנהלות, החום ואורחותיהם של חברי הסליק.
מילת תודה מיוחדת למאיר, ציפי ויפעת שעשו כל כך המון אני חייב לציין שבנושא הזה מאיר, ציפי ויפעת הם ללא ספק מדהימים וראויים לכל שבח.
לדביר, אלפי תודות על שקראת לי לדגל ולכבוד יהיה לי לבוא שוב ולנסות לענות על כל השאלות שאוכל. הנה ! זה בכתב.
כל טוב, תודה לכולם והשארו בטוחים
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
אתה מצפה שאגלה את כל הסודות שלי ???
זה נרתיק הסלקה מיוחד שהבאתי מארה"ב... האמת קניתי אותו מAYOOB
כשהייתי אצלו לפני כשנתיים. הוא כבר מתורגל כשאני מגיע לבית שלו אז אני נובר לו בכל הצעצועים והדברים החמודים שהוא מחזיק ומקטין לו "קצת" את המלאי....
אם אתה או אחרים רוצים, אני יכול לשאול אותו אם מייצרים כאלה באופן מסחרי ומהיכן להשיג ( אולי נארגן הנחה לחברי הסליק?)
זה נרתיק הסלקה מיוחד שהבאתי מארה"ב... האמת קניתי אותו מAYOOB
כשהייתי אצלו לפני כשנתיים. הוא כבר מתורגל כשאני מגיע לבית שלו אז אני נובר לו בכל הצעצועים והדברים החמודים שהוא מחזיק ומקטין לו "קצת" את המלאי....
אם אתה או אחרים רוצים, אני יכול לשאול אותו אם מייצרים כאלה באופן מסחרי ומהיכן להשיג ( אולי נארגן הנחה לחברי הסליק?)
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
שני נרתיקי הסלקה מעולים, כמעט ללא שרואים משהו:
האחד נקרא The Workman Express של Mitch Rosen (נשמע משלנו), במחיר 85 ירוקים, באתר: http://www.mitchrosen.com
השני STEALTH של חברת GALCO במחיר 62.95 $ באתר http://www.usgalco.com/
לשניהם אותו פטנט בו התפס האוחז את הנרתיק נמצא מתחת לחגורה ומאפשר את הכנסת החולצה לתוך המכנסיים תוך נשיאה מוסלקת כהלכה של האקדח.
לא מתאים לחולצות "קלאברים" צמודות, מה לעשות
האחד נקרא The Workman Express של Mitch Rosen (נשמע משלנו), במחיר 85 ירוקים, באתר: http://www.mitchrosen.com
השני STEALTH של חברת GALCO במחיר 62.95 $ באתר http://www.usgalco.com/
לשניהם אותו פטנט בו התפס האוחז את הנרתיק נמצא מתחת לחגורה ומאפשר את הכנסת החולצה לתוך המכנסיים תוך נשיאה מוסלקת כהלכה של האקדח.
לא מתאים לחולצות "קלאברים" צמודות, מה לעשות

Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד