חמש דקות של גן-עדן
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
מבלי להיכנס לויכוחים על מהות ה"אימון" [???] המופיע בסרטון, ולא על מהות המטרות אלו ואחרות... סתם עולה במחוי החלוד והקודח המחשבה...
שכמות התחמושת שנפכה שם בום וליל "אימון הירי" המופיע בסרטון הנ"ל יכלה להספיק לשנה שלמה של אימונים ותחרויות של כל חברי הסליק ושל יורי הירי המעשי בארץ...
סתם נקודה למחשבה
טוב... בסדר... על הררנ"טים אני מוותר
שכמות התחמושת שנפכה שם בום וליל "אימון הירי" המופיע בסרטון הנ"ל יכלה להספיק לשנה שלמה של אימונים ותחרויות של כל חברי הסליק ושל יורי הירי המעשי בארץ...
סתם נקודה למחשבה
טוב... בסדר... על הררנ"טים אני מוותר
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
- סליקאי זהב

תיקון קטן וקטנוני (אבל בכל זאת... עברית):
רוÉמÆה רימונים נגד טנקים
רגע של לשון:
רומה - מן השורש ר.מ.י. שהוא מקבילה תנ"כית לז.ר.ק או ש.ל.כ.
"... אשירה לה' כי גÌÈאÉה גÌÈאÈה, סוס ורוכבו רמה בים" (שירת הים, שמות טו א)
דרך אגב, בולטיק, לא היית רחוק מדי מן האמת היות והמילה רימון נגזרת אף היא מן הפועל ר.מ.י (על שם שרומים אותו).
רוÉמÆה רימונים נגד טנקים
רגע של לשון:
רומה - מן השורש ר.מ.י. שהוא מקבילה תנ"כית לז.ר.ק או ש.ל.כ.
"... אשירה לה' כי גÌÈאÉה גÌÈאÈה, סוס ורוכבו רמה בים" (שירת הים, שמות טו א)
דרך אגב, בולטיק, לא היית רחוק מדי מן האמת היות והמילה רימון נגזרת אף היא מן הפועל ר.מ.י (על שם שרומים אותו).
ברק,
כי גם ההורים שלי יכולים לייצר דרעק.
כי גם ההורים שלי יכולים לייצר דרעק.
- סליקאי ארד

בלי להכנס לרגע לפרוורסיות האישיות של אף אחד (טוב, נו, אולי של מלון) הייתי תמה מה ענין הבקיני למטווח? זה לא כמו ללכת עם חגור של CRspeed לבריכה? או לשחות עם אוזניות Peltor H-10 בחוף הים?
ובנימה רצינית יותר, כל מטווח המכבד את עצמו אוסר על ירי בבגדים קצרים ובסנדלים/בלי נעליים - הן מכיוון שבכך היורה מסכן עצמו יותר מבחינת חשיפה לעופרת הנספגת דרך העור ובין אם בכך שהיורה עלול להוות סיכון לעצמו ולשאר היורים כתוצאה מכך שנכווה (ואפילו קלות) מתרמיל חם שנפלט מאקדחו או משכניו לירי.
ובנימה רצינית יותר, כל מטווח המכבד את עצמו אוסר על ירי בבגדים קצרים ובסנדלים/בלי נעליים - הן מכיוון שבכך היורה מסכן עצמו יותר מבחינת חשיפה לעופרת הנספגת דרך העור ובין אם בכך שהיורה עלול להוות סיכון לעצמו ולשאר היורים כתוצאה מכך שנכווה (ואפילו קלות) מתרמיל חם שנפלט מאקדחו או משכניו לירי.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
יפה
סרט נחמד ביותר
אהבתי את הקטע שהקלצניקוב היתחמם והמיס חלק ממנו
כימעט הכל שם אוטומתי או ויסתו אותו לאוטומתי רק היה חסר שיהפכו את הבארט לאוטומתי
ואת מתחילים לחגוג 
אהבתי את הקטע שהקלצניקוב היתחמם והמיס חלק ממנו
כימעט הכל שם אוטומתי או ויסתו אותו לאוטומתי רק היה חסר שיהפכו את הבארט לאוטומתי
ONE SHOT ONE KILL
NO EXCEPTIONS
NO EXCEPTIONS
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד