למבינים בלבד: כוונת טריג'יקון לגלוק?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
מתנדייף יקר
היות ואתה שונא דביקות , לפחות אהוד את הדיוק ולפחות תצטט נכון את האמירה..
צ"ל " לא לחינם הלך הזרזיר אצל העורב , כי בן מינו הוא"
יובל ה.... (אני מפחד להישמע דביק ח"ו)
התקנת כוונת דוקטר או אופטימה 2000 מחייבת להיפרד מהכוונת האחורית המקורית, וכן מוסיפה שבריריות מה לאקדח דווקא באזור שאינו מוגן ע"י הנרתיק. (אם מדובר באקדח אותו אתה נושא יום יום). הדבר מחייב אימון רב לרכישת מטרה באמצעות הכוונת החדשה. תתיעץ עם מבינים לפני ביצוע ה"קפד ראשו". אישית אני מעדיף שיפורי התקנה הפיכים.
היות ואתה שונא דביקות , לפחות אהוד את הדיוק ולפחות תצטט נכון את האמירה..
צ"ל " לא לחינם הלך הזרזיר אצל העורב , כי בן מינו הוא"
יובל ה.... (אני מפחד להישמע דביק ח"ו)
התקנת כוונת דוקטר או אופטימה 2000 מחייבת להיפרד מהכוונת האחורית המקורית, וכן מוסיפה שבריריות מה לאקדח דווקא באזור שאינו מוגן ע"י הנרתיק. (אם מדובר באקדח אותו אתה נושא יום יום). הדבר מחייב אימון רב לרכישת מטרה באמצעות הכוונת החדשה. תתיעץ עם מבינים לפני ביצוע ה"קפד ראשו". אישית אני מעדיף שיפורי התקנה הפיכים.
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
אופטימה לא מומלצת!!!!
א) ביהח"ר פשט את הרגל, מה שמסתובב בשוק אלו עודפים .
ב) לנשיאה יום יומית לבטח לא מומלץ, בחושך האופטימה כבויה (הסנסור מתרגם את האור או אין אור סביבתי כהוראה לכבות את הלד על מנת לחסוך באנרגיה)
ג) עדשות מפלסטיק לא איכותי הרגישות מאוד לסריטות (מהר מאד הנקודה הופכת ל"שמש")
ד) כל מכה בכוונת עלולה לשברה. בדוק...
ה) ברגי כוון מתכת על תבריג מפלסטיק, מרשם בטוח לכשל.
כל האמור לעיל מניסיוני עם שתי אופטימות. אל תיפול כמוני.
יונה
א) ביהח"ר פשט את הרגל, מה שמסתובב בשוק אלו עודפים .
ב) לנשיאה יום יומית לבטח לא מומלץ, בחושך האופטימה כבויה (הסנסור מתרגם את האור או אין אור סביבתי כהוראה לכבות את הלד על מנת לחסוך באנרגיה)
ג) עדשות מפלסטיק לא איכותי הרגישות מאוד לסריטות (מהר מאד הנקודה הופכת ל"שמש")
ד) כל מכה בכוונת עלולה לשברה. בדוק...
ה) ברגי כוון מתכת על תבריג מפלסטיק, מרשם בטוח לכשל.
כל האמור לעיל מניסיוני עם שתי אופטימות. אל תיפול כמוני.
יונה
"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
כדאי לקרוא את כתבתו של הצעדן בנושא:
כוונת אופטימה
(ישש! הצלחתי לכתוב את הקישור לאחר נסיונות מרובים
)
כוונת אופטימה
(ישש! הצלחתי לכתוב את הקישור לאחר נסיונות מרובים
"הסתכל בשלשה דברים ואין אתה בא לידי עברה: דע מאין באת, ולאן אתה הולך, ולפני מי אתה עתיד לתת דין וחשבון."
(מסכת אבות ט"ז)
ביפ ביפ
(מסכת אבות ט"ז)
ביפ ביפ
אם כבר נכנסתם לנושא ואני בכלל חדש בכל העסק של הסליק , האם ניתן את הכוונת OPTIMA 2000 להתקין על גלוק 19 , ומה הנזק המדובר.
טוב, לצורך העינין רק עכשיו קראתי את הכתבה על הכוונת המדוברת ולא נראה לי שכדאי להתקין אותה על האקדח , האם יש כוונות נוספות שיכולות להתלבש על הגלוק 19 שאינן רגגישות כמו זו ובמקביל יכולות לשפר את יכולות הירי למרחקים , וכמובן מה הנזק שלהן.
טוב, לצורך העינין רק עכשיו קראתי את הכתבה על הכוונת המדוברת ולא נראה לי שכדאי להתקין אותה על האקדח , האם יש כוונות נוספות שיכולות להתלבש על הגלוק 19 שאינן רגגישות כמו זו ובמקביל יכולות לשפר את יכולות הירי למרחקים , וכמובן מה הנזק שלהן.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד