הופ הופ טרללה, גדלנו בשנה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
וואלה ! כבר עברה שנה,,,,
רק עכשיו נולד "פג" עם הרבה "מילדות",,,אכל מטרנה +ויטמינים,,פלט והקיא כל מיני "דרק" החליף מטפלות,,,היה לו חום ורעידות,,,לא ידעו בדיוק מה יש לו,,
החליפו לו מיטה,,,הכיר חברים חדשים,,,עלה במשקל,,התחיל לזחול ולעמוד ,,ההורים גאים
השכנים לא מאמינים
איך הוא שרד,,,הוא עוד יהיה" גדול" השובב,,,הם אומרים,,
מה עם מפגש מסיבת יום הולדת? הרמת כוסית ,,וסיפורי גיבורים,,,
הרבה תודה ומזל טוב

רק עכשיו נולד "פג" עם הרבה "מילדות",,,אכל מטרנה +ויטמינים,,פלט והקיא כל מיני "דרק" החליף מטפלות,,,היה לו חום ורעידות,,,לא ידעו בדיוק מה יש לו,,
החליפו לו מיטה,,,הכיר חברים חדשים,,,עלה במשקל,,התחיל לזחול ולעמוד ,,ההורים גאים
מה עם מפגש מסיבת יום הולדת? הרמת כוסית ,,וסיפורי גיבורים,,,
הרבה תודה ומזל טוב
פחות -לרוב זה יותר,,
הסליק בן שנה.
קוסמים וקסמים.
הציבור רוצה קוסמים
הוא לא רוצה שכל, הוא לא רוצה כישרון,
הוא לא רוצה אימונים ממושכים ועבודה קשה.
הוא רוצה בכל תחום, הוקוס פוקוס של לחשים, הבטחות, גימיקים ואשליות.
הוא רוצה את משה רבנו שמוציא מים מהסלע, לא את משה רבנו של עשרת הדיברות.
ידידי,
מה שהתחיל בחדרי חדרים, כסוד כמוס לפרה ולסוס, סחף אחריו עדה שלמה של מעריצים.
ימים, ובעיקר לילות שלמים, של דיונים, מחשבות, תכנונים, כתיבה, הקלדה, צילומים, אלפי שעות עבודה, שיחות ארוכות אל תוך הלילה, כמויות אספרסו משובח, נס קפה שנלגמו ללא הכרה, צחוק, דמעות והרבה זיעה, שיחות טלפון מקומיות וטרנס אטלנטיות, התכתבויות ליליות במסנג'ר, ועידות WEBCAM, הנסיעות לשם, לכאן וחזרה, קרואסונים, בורקסים ופיצוחים, ירקות מוקפצים, מים מינרלים, מים מהברז, מים מהברך, שתייה קלה, בירה בצבעים וטעמים, חברויות שנוצרו יש מאין, המינוס בבנק אצל כולנו, הפלוס בקצב הלב, טיולים ליליים לתוך הבוקר בבתי קפה בתל אביב, ליטרים של דלק וקילומטראז' על הכביש (תל מונד - פתח תקווה - כפר סבא - צור יגאל ועוד), מפגש ראשון שנמשך כשעתיים אך תוכנן לפרטי פרטים במשך שבועות, הנאום של עמנואל בן עמרם, הנאום של אמיר, הנאום של דביר, הרצאת הבטיחות שלי, הרצאתו של חנן אוחיון על אקדחים, הרצאתו של גבי של רובי צייד, המתיחה שמתחנו את אמיר (גרישה, בוגר הצבא האדום הגיע עם הרובה והמדליון ישר מהטקס של הבן שלו ממשמר הגבול, אח.. הייתם צריכים לראות את אמיר ...
), החומוס שאחרי, העייפות ואנחת הרווחה, המעבר מ"הייד פארק" לסליק, השרת הישן, השרת השני, השרת השלישי, קשיים בהתחברות, קשיים בכתיבה, יש תמונות, אין תמונות, מסד הנתונים שנעלם, מפוצח מחדש בסיוע של חברים טובים, הפורמט הראשון, הפורמט השני, הכתבות, המבצעים, המפגשים וההרצאות, התחרויות, החיבוקים, המכות, ההתפייסויות, הרוגז והברוגז ...
מה אני אגיד לכם ?
כמו בפרסומת ... (שם תמיד הרי הכל הולך חלק
) " לא היה קל ! ! ! "
מזל טוב לכולנו, ברוכים הבאים לחברים החדשים, ברוכים הנמצאים לוותיקים.
דביר,
"למנצח שיר מזמור" , כל הכבוד על המאמץ, על הרצון ועל הסיבולת, למדנו לא מעט בשנה האחרונה, הכרנו והתוודענו. התקרבנו והתרחקנו (האם חוק שימור החומר יפעל לטובתינו ?). הסליק עדיין על הרגליים, כל הכבוד.
אמיר (שרקן),
מקים פורום "שוק הנשק" באתר הפורומים "הייד פארק", אביו הרעיוני והרוחני של הסליק, תודה על העידוד, הדחיפה והרצון הטוב לאורך כל הדרך.
לברי, טל ויואב, השותפים להקמה, מקומכם אינו נפקד, כל הכבוד על הדחיפה, הסיוע והרעיונות בבנייה, בהקמה, ובמשך הזמן.
תודה מיוחדת לחברות, לנשים ולרעיות שסבלו לא מעט ממחסור בתשומת לב, תמיכתכן הייתה (ועודנה) חשובה לכולנו.
תודה מיוחדת לכל החברים שסייעו במהלך הדרך, תרמו כתף, זרוע ויד, שעות עבודה, נסיעות, ידע, תרומה כספית ואחרת.
תודה לכל החברים באתר, עוד מעט 1000 רשומים, אמנם לא כולם פעילים בכתיבה ויצירה, אך גם בישיבתכם על הגדר מביטים מהצד, קוראים, יש לכם חלק בצמיחה.
נועם שגיב.
(אחד שעבר בסביבה
)
הציבור רוצה קוסמים
הוא לא רוצה שכל, הוא לא רוצה כישרון,
הוא לא רוצה אימונים ממושכים ועבודה קשה.
הוא רוצה בכל תחום, הוקוס פוקוס של לחשים, הבטחות, גימיקים ואשליות.
הוא רוצה את משה רבנו שמוציא מים מהסלע, לא את משה רבנו של עשרת הדיברות.
ידידי,
מה שהתחיל בחדרי חדרים, כסוד כמוס לפרה ולסוס, סחף אחריו עדה שלמה של מעריצים.
ימים, ובעיקר לילות שלמים, של דיונים, מחשבות, תכנונים, כתיבה, הקלדה, צילומים, אלפי שעות עבודה, שיחות ארוכות אל תוך הלילה, כמויות אספרסו משובח, נס קפה שנלגמו ללא הכרה, צחוק, דמעות והרבה זיעה, שיחות טלפון מקומיות וטרנס אטלנטיות, התכתבויות ליליות במסנג'ר, ועידות WEBCAM, הנסיעות לשם, לכאן וחזרה, קרואסונים, בורקסים ופיצוחים, ירקות מוקפצים, מים מינרלים, מים מהברז, מים מהברך, שתייה קלה, בירה בצבעים וטעמים, חברויות שנוצרו יש מאין, המינוס בבנק אצל כולנו, הפלוס בקצב הלב, טיולים ליליים לתוך הבוקר בבתי קפה בתל אביב, ליטרים של דלק וקילומטראז' על הכביש (תל מונד - פתח תקווה - כפר סבא - צור יגאל ועוד), מפגש ראשון שנמשך כשעתיים אך תוכנן לפרטי פרטים במשך שבועות, הנאום של עמנואל בן עמרם, הנאום של אמיר, הנאום של דביר, הרצאת הבטיחות שלי, הרצאתו של חנן אוחיון על אקדחים, הרצאתו של גבי של רובי צייד, המתיחה שמתחנו את אמיר (גרישה, בוגר הצבא האדום הגיע עם הרובה והמדליון ישר מהטקס של הבן שלו ממשמר הגבול, אח.. הייתם צריכים לראות את אמיר ...
מה אני אגיד לכם ?
כמו בפרסומת ... (שם תמיד הרי הכל הולך חלק
מזל טוב לכולנו, ברוכים הבאים לחברים החדשים, ברוכים הנמצאים לוותיקים.
דביר,
"למנצח שיר מזמור" , כל הכבוד על המאמץ, על הרצון ועל הסיבולת, למדנו לא מעט בשנה האחרונה, הכרנו והתוודענו. התקרבנו והתרחקנו (האם חוק שימור החומר יפעל לטובתינו ?). הסליק עדיין על הרגליים, כל הכבוד.
אמיר (שרקן),
מקים פורום "שוק הנשק" באתר הפורומים "הייד פארק", אביו הרעיוני והרוחני של הסליק, תודה על העידוד, הדחיפה והרצון הטוב לאורך כל הדרך.
לברי, טל ויואב, השותפים להקמה, מקומכם אינו נפקד, כל הכבוד על הדחיפה, הסיוע והרעיונות בבנייה, בהקמה, ובמשך הזמן.
תודה מיוחדת לחברות, לנשים ולרעיות שסבלו לא מעט ממחסור בתשומת לב, תמיכתכן הייתה (ועודנה) חשובה לכולנו.
תודה מיוחדת לכל החברים שסייעו במהלך הדרך, תרמו כתף, זרוע ויד, שעות עבודה, נסיעות, ידע, תרומה כספית ואחרת.
תודה לכל החברים באתר, עוד מעט 1000 רשומים, אמנם לא כולם פעילים בכתיבה ויצירה, אך גם בישיבתכם על הגדר מביטים מהצד, קוראים, יש לכם חלק בצמיחה.
נועם שגיב.
(אחד שעבר בסביבה
אז כך. עד שגיליתי את הסליק, המחשב היה כלי עבודה שביליתי מולו 8,10,12 שעות ביום
בבית נגעתי בו רק אם היה צורך אמיתי. היום יש צורך אמיתי כל יום:לבדוק מה חדש בסליק,
איזה גילויים חדשים נמצאו לגבי נשק וירי. על המפגשים אני כבר לא מדבר QUALITY TIME אמיתי, אם זה במטווח או במקום אחר. המנהלים אחלה, המדריכים אחלה וציבור הסליקאים
אחלה. מזל טוב למארגני הסליק, כל טוב ותודה.
בברכה
אדי
בבית נגעתי בו רק אם היה צורך אמיתי. היום יש צורך אמיתי כל יום:לבדוק מה חדש בסליק,
איזה גילויים חדשים נמצאו לגבי נשק וירי. על המפגשים אני כבר לא מדבר QUALITY TIME אמיתי, אם זה במטווח או במקום אחר. המנהלים אחלה, המדריכים אחלה וציבור הסליקאים
אחלה. מזל טוב למארגני הסליק, כל טוב ותודה.
בברכה
אדי
אני רציני
- סליקאי כסף

מזל טוב !!!
ראשית כל מזל טוב לאביו של הסליק, Webart
לחברים שעזרו בהקמה אמיר, נועם, ברי, טל ויואב
לחברים הגולשים שהפכו אותו לאתר המוביל בתחום הנשק בישראל
נקווה כולנו שהחגיגה הבאה תהא לכבוד החבר ה 10000 בסליק, נקווה להפוך את הסליק על חבריו לגורם משפיע, לכח קניה ול'מוסד' ושם דבר בתחום הנשק הפרטי בארץ
כה לחי

ראשית כל מזל טוב לאביו של הסליק, Webart
לחברים שעזרו בהקמה אמיר, נועם, ברי, טל ויואב
לחברים הגולשים שהפכו אותו לאתר המוביל בתחום הנשק בישראל
נקווה כולנו שהחגיגה הבאה תהא לכבוד החבר ה 10000 בסליק, נקווה להפוך את הסליק על חבריו לגורם משפיע, לכח קניה ול'מוסד' ושם דבר בתחום הנשק הפרטי בארץ
כה לחי

*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
מזל טוב
לפני שנה וכמה שבועות צילצל הטלפון הנייד שלי ולא עניתי (לקוח עצבני היה על הקו והייתי חייב לתת לו תשובה למה אין לו "אני קיי" על המיקלדת
)
הושארה הודעה בתא הקולי :
"היי איל זוכר אותי ? זה דביר- אם אתה זוכר תתקשר".....
אם אני זוכר .....
האחד והיחיד עד היום שגרם לי להרגיש קטן לעומתו......
התקשרתי חזרה בשמחה לדביר, והוא כמו אב גאה לרגל הולדת בנו סיפר לי בגאווה על האתר החדש שמקימים כמה "חברה" ושהוא ישמח לראות אותי בהשקה שלו במטווח הרצליה.
הבטחתי להגיע .
ביום המיוחל לאחר שאירגנתי את עצמי לצאת למטווח.... הלקוח עם ה"אני קיי" על הקו ... הלכה ההשקה.
למחרת סיפר לי דביר על הפגישה ושמח כשהסכמתי לשתף פעולה ואפילו להתנדב לנהל את פורום צלפי משא"ז.
ומאז דביר והחברה בנו לנו בית מפואר עם הרבה חדרים לגור בו.
לבא לבקר חברים , לפעמים לקבל "סטירות " ולפעמים לחלק "סטירות".אבל תמיד זה בכיף והבנה ,ומי שלא מתאים לו יכול לצאת לעולם הרחב ולהשאיר אותנו בביתנו החם ולהנות מהחברה המכובדת.
במשך הזמן אורגנו סיורים ,במיוחד נחרט בזיכרונו של בני להלן"THE SNIPER JR"
במוזיאון בתי האוסף עם ההרצאות המעניינות וכל השאר.
לאחר מכן התחרות הראשונה באיילת השחר, ואיזה כיף אדיר זה היה.
וזה ממשיך וממשיך.
אז סליחה אם אני מתחיל להיות יותר מידי דביק , אבל תודה לדביר ,נועם,ברי וכל העושים במלאכה הטובה , תודה שבניתם לנו בית ותודה לכל באי הבית שעוזרים לשמור ,לשמר ולשפר.
נגמר לי הטישו
אז שוב
תודה תודה תודה

הושארה הודעה בתא הקולי :
"היי איל זוכר אותי ? זה דביר- אם אתה זוכר תתקשר".....
אם אני זוכר .....
האחד והיחיד עד היום שגרם לי להרגיש קטן לעומתו......
התקשרתי חזרה בשמחה לדביר, והוא כמו אב גאה לרגל הולדת בנו סיפר לי בגאווה על האתר החדש שמקימים כמה "חברה" ושהוא ישמח לראות אותי בהשקה שלו במטווח הרצליה.
הבטחתי להגיע .
ביום המיוחל לאחר שאירגנתי את עצמי לצאת למטווח.... הלקוח עם ה"אני קיי" על הקו ... הלכה ההשקה.
למחרת סיפר לי דביר על הפגישה ושמח כשהסכמתי לשתף פעולה ואפילו להתנדב לנהל את פורום צלפי משא"ז.
ומאז דביר והחברה בנו לנו בית מפואר עם הרבה חדרים לגור בו.
לבא לבקר חברים , לפעמים לקבל "סטירות " ולפעמים לחלק "סטירות".אבל תמיד זה בכיף והבנה ,ומי שלא מתאים לו יכול לצאת לעולם הרחב ולהשאיר אותנו בביתנו החם ולהנות מהחברה המכובדת.
במשך הזמן אורגנו סיורים ,במיוחד נחרט בזיכרונו של בני להלן"THE SNIPER JR"
במוזיאון בתי האוסף עם ההרצאות המעניינות וכל השאר.
לאחר מכן התחרות הראשונה באיילת השחר, ואיזה כיף אדיר זה היה.
וזה ממשיך וממשיך.
אז סליחה אם אני מתחיל להיות יותר מידי דביק , אבל תודה לדביר ,נועם,ברי וכל העושים במלאכה הטובה , תודה שבניתם לנו בית ותודה לכל באי הבית שעוזרים לשמור ,לשמר ולשפר.
נגמר לי הטישו
אז שוב
תודה תודה תודה
לכל כדור יש כתובת ......
אני רק הדוור!!!!!!!!!
אני רק הדוור!!!!!!!!!
אם אני לא טועה, בתאריך 28.1.02 היה את המפגש אצל מאיר רוט בראשל"צ.
אני חושב שבזמנים אלו חל המעבר בין "שוק הנשק" לבין הסליק, ואני זוכר ששבוע התכוננתי למפגש הזה....
עד לפני אותו המפגש, הייתי סתם ילד בן כמעט 15 שהיה בגובה 1.72 וחיכה ליום בו ירה בפעם הראשונה בנשק חם. (לשם השוואה, היה זה כמו טיסה ב-F16 לילד חולה מטוסים)
הייתי פעיל "רדום" בהייד פארק, שרשם במשך זמן פעילותו בפורום רק כ-90 הודעות בשלושה חודשים.
לאחר שדאגתי לכך שלא אגיע לב"ס, לקחתי אישור ירי מההורים ומהרופא, ושדוד חיליק יקח יום חופש מהעובדה, נסענו יחד מחיפה לראשון לציון, אחרי שעתיים של חיפושים אחר המטווח.
כשנכנסתי למטווח,אחרי ההלם מחנות הנשק ראיתי את דביר ונדמה לי שגם דרור....
דביר, שאחרי שהציג את עצמו ודאג לשטוף אותי על מעללי באותה תקופה (
), דאג לי ולדוד חיליק לתעודה של חבר הסליק.
לאחר שהחברים האחרים הגיעו (עניין של שעה, באתי מוקדם...), יריתי לראשונה בחיי בגלוק 19, ואח"כ ברובה בנלי M4....
לאחר אותו יום, חיי השתנו לבל היכר.
אובססית הנשק שלי "החמירה" יחד עם אופקי היידע שלי, הבטחון העצמי שלי גדל, ההתעניינות שלי בתחום כלי הנשק גדלה לממדים ענקיים, עד כי אני מתעסק בנוסף ללימודים ולחברים, גם בתיכנון כוונות לאקדחים, שיפור אקדחים קיימים, ועוד כל מיני תופעות לטירוף הזה.
ההתעניינות הזו עשתה לי רק טוב לחיים בכל התחומים, ולכם אני חייב הכל, חברים.
אני חייב הכל לדביר, נועם, ברי, יואב, דורון השקוף, אילן בן-נון,מיכאל מס ושאר החברים אשר הרחיבו את אופקיי, שיתפו אותי בידע, נתנו לי לירות באקדחייהם והחשוב מכל - התייחסו אלי כאל חבר מן המניין, כאדם בוגר.
תודה.
הכל בזכות הסליק, חבריא...
שמרו עליו מכל משמר, כי מכרה של ידע וחברים יש לפניכם...
שוב, מזל טוב.[/b]
אני חושב שבזמנים אלו חל המעבר בין "שוק הנשק" לבין הסליק, ואני זוכר ששבוע התכוננתי למפגש הזה....
עד לפני אותו המפגש, הייתי סתם ילד בן כמעט 15 שהיה בגובה 1.72 וחיכה ליום בו ירה בפעם הראשונה בנשק חם. (לשם השוואה, היה זה כמו טיסה ב-F16 לילד חולה מטוסים)
הייתי פעיל "רדום" בהייד פארק, שרשם במשך זמן פעילותו בפורום רק כ-90 הודעות בשלושה חודשים.
לאחר שדאגתי לכך שלא אגיע לב"ס, לקחתי אישור ירי מההורים ומהרופא, ושדוד חיליק יקח יום חופש מהעובדה, נסענו יחד מחיפה לראשון לציון, אחרי שעתיים של חיפושים אחר המטווח.
כשנכנסתי למטווח,אחרי ההלם מחנות הנשק ראיתי את דביר ונדמה לי שגם דרור....
דביר, שאחרי שהציג את עצמו ודאג לשטוף אותי על מעללי באותה תקופה (
לאחר שהחברים האחרים הגיעו (עניין של שעה, באתי מוקדם...), יריתי לראשונה בחיי בגלוק 19, ואח"כ ברובה בנלי M4....
לאחר אותו יום, חיי השתנו לבל היכר.
אובססית הנשק שלי "החמירה" יחד עם אופקי היידע שלי, הבטחון העצמי שלי גדל, ההתעניינות שלי בתחום כלי הנשק גדלה לממדים ענקיים, עד כי אני מתעסק בנוסף ללימודים ולחברים, גם בתיכנון כוונות לאקדחים, שיפור אקדחים קיימים, ועוד כל מיני תופעות לטירוף הזה.
ההתעניינות הזו עשתה לי רק טוב לחיים בכל התחומים, ולכם אני חייב הכל, חברים.
אני חייב הכל לדביר, נועם, ברי, יואב, דורון השקוף, אילן בן-נון,מיכאל מס ושאר החברים אשר הרחיבו את אופקיי, שיתפו אותי בידע, נתנו לי לירות באקדחייהם והחשוב מכל - התייחסו אלי כאל חבר מן המניין, כאדם בוגר.
תודה.
הכל בזכות הסליק, חבריא...
שמרו עליו מכל משמר, כי מכרה של ידע וחברים יש לפניכם...
שוב, מזל טוב.[/b]
"מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש." (מגילת קהלת, פרק א', פסוק ט')
אני רוצה להרים גבוה יד ימין מעל הראש (תמיד תתחילו ביד ימין)
אני רוצה לצרף אליה את שמאל
כידוע יד זה 14 בגימטריה ופעמיים יד זה 28 = כח
ולהתחיל במחיאות כפיים - תשואות וככל שנרבה כך ניתן יותר כוח לעוסקים במלאכה.
ראשית לדביר שהוא האתר והאתר זה הוא.
אחריו לכל המנהלים וחברי הפורום המייסד, והמשכם בכל אותם חברים שתורמים לאתר מי בכתיבה מי בתגובה ומי ביצראת חברותא.
שנזכה כולנו לשנים רבות, מפגשים רבים,
והחשוב ביותר בטיחות ומיומנות טובים בנשק בוא אנו אוחזים.
בכ"ט בנובמבר הכרזת בלפור הובטחה לנו מדינה (בית לאומי) - בכ"ח בנובמבר הוכרז הסליק (יום לפני)
אז מה היה לנו קודם הביצה או התרנגולת?
ביי
אני רוצה לצרף אליה את שמאל
כידוע יד זה 14 בגימטריה ופעמיים יד זה 28 = כח
ולהתחיל במחיאות כפיים - תשואות וככל שנרבה כך ניתן יותר כוח לעוסקים במלאכה.
ראשית לדביר שהוא האתר והאתר זה הוא.
אחריו לכל המנהלים וחברי הפורום המייסד, והמשכם בכל אותם חברים שתורמים לאתר מי בכתיבה מי בתגובה ומי ביצראת חברותא.
שנזכה כולנו לשנים רבות, מפגשים רבים,
והחשוב ביותר בטיחות ומיומנות טובים בנשק בוא אנו אוחזים.
בכ"ט בנובמבר הכרזת בלפור הובטחה לנו מדינה (בית לאומי) - בכ"ח בנובמבר הוכרז הסליק (יום לפני)
אז מה היה לנו קודם הביצה או התרנגולת?
ביי
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד