נהלי רישום לפורום החדש - פורום הלוחמה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
ובכן, הנה אני אומר: DAVIDA הוא מנהל פורום הלוחמה, אשר יפתח רשמית ביום ו' לאחר תקופת צפייה לא קלה
פניות להרשמה לפורום יתבצעו דרכו בלבד, אך תוכלו לעשות כן ללא חשש (כל אלו שחששו מלהזדהות בפניו).
שוב אני מזכיר, הכניסה לפורום תתבצע על בסיס הכרות אישית בלבד ולא ע"ס בקשות/דרישות/איומים
מכל סוג שהוא.
פניות להרשמה לפורום יתבצעו דרכו בלבד, אך תוכלו לעשות כן ללא חשש (כל אלו שחששו מלהזדהות בפניו).
שוב אני מזכיר, הכניסה לפורום תתבצע על בסיס הכרות אישית בלבד ולא ע"ס בקשות/דרישות/איומים
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
לגיטימציה
עכשיו DAVIDA קיבל לגיטימציה, הנחות כגון אם לא מחקו לו את ההודעה אז כנראה שזה בסדר... להזכירכם בעסק הזה לא עובדים לפי הנחות וניחושים אלא רק עובדים על בטוח 
Re: לגיטימציה
emergency כתב:עכשיו DAVIDA קיבל לגיטימציה, הנחות כגון אם לא מחקו לו את ההודעה אז כנראה שזה בסדר... להזכירכם בעסק הזה לא עובדים לפי הנחות וניחושים אלא רק עובדים על בטוח
כמעט ושכנעת אותי...
במחשבה שניה... אני מעדיף ש Webart יתקשר אלי ועדיף ש DAVIDA יהיה גם על הקו
או אולי עדיף שיבואו... טוב מראה עיניים... קפה עלי, יש אספרסו, קפוצ'ינו, הפוך ופילטר
גם עוגה / עוגיות יש... (יש גם קולה אם יחליט להגיע מר ... )
אגב, מה שמר DAVIDA ביקש לשלוח הוא שם ומי מכיר אותך בסליק אז גם ל'שושו' ומשחק בהפוך על הפוך (שאני יזדהה ?! תזדהה אתה ואולי אסכים להכנס לפורום החדש ...) כדאי לשים פרופורציה...
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
ציניות
גם אני אוהב לפעמים ציניות אבל צריך לזכור שהנושא שאנו עוסקים בו אפילו אם הוא תחביב לרובנו הוא נושא רציני וצריך להתייחס אליו בכבוד הראוי לו והרבה פעמים אנחנו עושים דברים אשר אנחנו אולי לא רואים את התרומה או הנזק המיידים אבל לפעמים הנזק הוא גדול מאוד ולכן לא מזיק להתייחס לדברים בקצת ספקנות, לראיה אני ממליץ לקרוא את הספר "המרגלים" אשר מספר על המרגלים אשר נתפסו במדינת ישראל ושם אפשר לראות איך אנשים אשר חיו בינינו והיו האנשים הכי תמימים והתגלה בסוף הנזק אשר הם גרמו, לא שאני מודיע פה או חושב ש DAVIDA הוא מרגל (או בעצם כן...
).
ותחשבו על זה...
ותחשבו על זה...
Mon Colonel
צר לי אבל אם לא תקף בפברואר והחודש אני קצר בזמן ובעוד 10 ימים אני לא כאן לכחודש...
נצתרך לדחות את הקפה [וההתייצבות אצלך...]
אז...
1- אין לי העדפה ספציפית לסוק הקפה כל עוד הוא טוב, אז לפי ראות עיניך...
2- אני אמור להבין כי עד אז [כלומר עד שאחזור, תתואם ההתייצבות אצל כבודו וההגעה לקפה...] אתה לא תהיה בפורום החדש? [או במילים פשוטות עד אפריל?...?]
3- מה יש לך נגד פברואר?
4- היש סיבה שתרצה לפרט, לכך שאתה לא מאמין למילתו הכתובה של המנהל?
5- לתשובתך בשלושה העתקים אודה מראש.
6- בברכה,
7- שיהיה לך יום טוב
8- להתראות במרץ...
צר לי אבל אם לא תקף בפברואר והחודש אני קצר בזמן ובעוד 10 ימים אני לא כאן לכחודש...
נצתרך לדחות את הקפה [וההתייצבות אצלך...]
אז...
1- אין לי העדפה ספציפית לסוק הקפה כל עוד הוא טוב, אז לפי ראות עיניך...
2- אני אמור להבין כי עד אז [כלומר עד שאחזור, תתואם ההתייצבות אצל כבודו וההגעה לקפה...] אתה לא תהיה בפורום החדש? [או במילים פשוטות עד אפריל?...?]
3- מה יש לך נגד פברואר?
4- היש סיבה שתרצה לפרט, לכך שאתה לא מאמין למילתו הכתובה של המנהל?
5- לתשובתך בשלושה העתקים אודה מראש.
6- בברכה,
7- שיהיה לך יום טוב
8- להתראות במרץ...
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
- סליקאי זהב

אני אהיה כאן אך במינון הולך ופוחת ככל שיתקרב חודש פברואר
פשוט בחודש פברואר אני אהיה 'קצת' עסוק (אולי אני אתפנה לנשום פה ושם אבל לא יותר מדי...
)
הקפה אני בטוח שיערב לחיכך ומר טייס יש עוגיות ויש עוגות לפי החלטתה של הגנרלית (אמו של הקולונל...
)
אני חושב שלקראת סוף פברואר נתחיל להריץ את הנושא...
אגב רצוי מאחורי הקלעים (במסרים פרטיים) לפני שאדון מנהל ינזוף על שימוש לא הולם בפורום ...
פשוט בחודש פברואר אני אהיה 'קצת' עסוק (אולי אני אתפנה לנשום פה ושם אבל לא יותר מדי...
הקפה אני בטוח שיערב לחיכך ומר טייס יש עוגיות ויש עוגות לפי החלטתה של הגנרלית (אמו של הקולונל...
אני חושב שלקראת סוף פברואר נתחיל להריץ את הנושא...
אגב רצוי מאחורי הקלעים (במסרים פרטיים) לפני שאדון מנהל ינזוף על שימוש לא הולם בפורום ...
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד