HK P7, קפיץ שבור ומטווחי מאיר רוט

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי רפתן » 11 מאי 2004, 05:04

הקלר נותנים אחריות לעד..............
הם אינם סוחרים במישרין עמנו בגלל ארה"ב !

תנסו להקשיב לוובי, כותבים מכתב לא מקבלים תשובה מקבלים חלק.............
ככה זה עובד, עבד לוובי עבד אצל חבר שלי
כנראה יעבוד עוד פעם.

למה לא תנסו ?

יום טוב
אילן
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי itamar » 11 מאי 2004, 06:36

לאדי ו-ACSMAN

אני חושב שזה רעיון שבהחלט מתקבל על הדעת אני יכול לפרק את הקפיץ השבור מהנשק ובעזרת הציור שלו בחוברת של הנשק לתת למישהו לייצר דבר כזה. השאלה היא אם לאותו יצרן יהיה משתלם ליצר קפיץ בודד כזה וכמה זה יכול לעלות??

לרפתן

פניתי ל-HK גרמניה שבועיים לאחר שקרה המקרה. מאז שלחתי להם עוד 2 אימיילים. ביום שישי שעבר צלצלתי לשירות הלקוחות שלהם. ענתה לי שם מישהי באנגלית רצוצה שהיא מנועה מלדבר איתי ונתקה את השיחה. כנראה שהשתנו כמה דברים שם. דרך אגב לפני כמה שנים HK נקנו על ידי AEROSPACE הבריטית, והם כנראה אלה שמכתיבים את המדיניות בקשר למגעים איתנו.

א.
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי אדי. » 11 מאי 2004, 16:26

itamar שלום. קפיץ אחד או עשר יעלה לך אותו כסף ואגב, לדעתי תיצא מזה עם נזק אפסי.
מה שכן, תזמין עשרה קפיצים ואחר-כך תמכור אותם לבעלי הקלר "המאושרים" :wink: :D במחיר...... :!:.הם יקנו ועוד יגידו תודה :lol:
עכשיו ברצינות. אתה חייב להביא את הקפיץ המקורי ע"מ להוריד ממנו מידות כולל עובי וסוג
החוט. זה חשוב מאוד שקבוע הקפיץ והכוח שהוא מפעיל יהיו כבמקור.
אני רציני
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי AlexiS » 11 מאי 2004, 17:01

ITAMAR יש מפעל ליצור קפיצים בקיבוץ (או מושב) נורדיה "קפיצי נורדיה" ליד נתניה. יכול להיות הם יכולים לעזור ...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 12 מאי 2004, 07:11

אדי. כתב:itamar שלום. קפיץ אחד או עשר יעלה לך אותו כסף ואגב, לדעתי תיצא מזה עם נזק אפסי.
מה שכן, תזמין עשרה קפיצים ואחר-כך תמכור אותם לבעלי הקלר "המאושרים" :wink: :D במחיר...... :!:.הם יקנו ועוד יגידו תודה :lol:
עכשיו ברצינות. אתה חייב להביא את הקפיץ המקורי ע"מ להוריד ממנו מידות כולל עובי וסוג
החוט. זה חשוב מאוד שקבוע הקפיץ והכוח שהוא מפעיל יהיו כבמקור.

אני באמת אנסה את האופציה הזו, מה אני כבר יכול להפסיד?? בכל מקרה, אם יתמזל מזלי ויהיה בידי יותר מקפיץ אחד ומישהו יזדקק לו חס ושלום -- כסף עליו אני לא אעשה. יקבל אותו ממני וילך לביתו מאושר ושמח...

א.
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי geldz » 12 מאי 2004, 08:02

רפתן כתב
"תנסו להקשיב לוובי, כותבים מכתב לא מקבלים תשובה מקבלים חלק.............
כנראה יעבוד עוד פעם. "

עבד גם אצלי
זאב
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי itamar » 12 מאי 2004, 08:27

geldz כתב:רפתן כתב
"תנסו להקשיב לוובי, כותבים מכתב לא מקבלים תשובה מקבלים חלק.............
כנראה יעבוד עוד פעם. "

עבד גם אצלי
זאב

קראת מה שכתבתי למעלה?
גם כתבתי להם, גם צילצלתי אליהם -- ויוק! כנראה שגם הערוץ הזה נסגר.
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

שרות בחנות הנשק קל-וי

על ידי מגן1 » 12 מאי 2004, 21:35

לאיתמר
על פניו נראה שסימנת לעצמך מטרה לנגח ולהשמיץ את חנות הנשק קל וי ויהי מה.
אני מכיר את קל-ןי מזה שנים רבות, החנות ידועה בשרות האמין וההגון שניתן לקונים בה.
במקרה שלך קיים מחסור בחלפים של אקדחי HK וזה מסיבות שונות שלא כאן המקום לפרט אותן. בחנות הנשק ניסו מאוד לעזור לך אולם לא היה לאל ידם למצוא את הקפיץ, אפילו עלה הרעיון ליצר לך קפיץ חדש אולם מחיר היצור היה יקר ולא סביר
ולכן לא בא לידי ביצוע.
למיטב ידעתי אתה מקרה בודד שלא קיבל בקל וי שרות וזה לא כי לא רצו לעזור לך אלא כי לא יכלו אז תעצור כאן ותפסיק את ההתנגחיות שלך הן לא מובילות לשום מקום.
הוא שמע פעמונים של כנסייה
אבל הוא לא ידע אם זאת חתונה או לוויה
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

Re: שרות בחנות הנשק קל-וי

על ידי itamar » 13 מאי 2004, 02:13

מגן1 כתב:לאיתמר
על פניו נראה שסימנת לעצמך מטרה לנגח ולהשמיץ את חנות הנשק קל וי ויהי מה.
אני מכיר את קל-ןי מזה שנים רבות, החנות ידועה בשרות האמין וההגון שניתן לקונים בה.
במקרה שלך קיים מחסור בחלפים של אקדחי HK וזה מסיבות שונות שלא כאן המקום לפרט אותן. בחנות הנשק ניסו מאוד לעזור לך אולם לא היה לאל ידם למצוא את הקפיץ, אפילו עלה הרעיון ליצר לך קפיץ חדש אולם מחיר היצור היה יקר ולא סביר
ולכן לא בא לידי ביצוע.
למיטב ידעתי אתה מקרה בודד שלא קיבל בקל וי שרות וזה לא כי לא רצו לעזור לך אלא כי לא יכלו אז תעצור כאן ותפסיק את ההתנגחיות שלך הן לא מובילות לשום מקום.

ידידי,

הגזמת קשות!!!

אין לי שום עניין לנגח את קל-וי, ואני בטוח שאם היה בידם להשיג את הקפיץ הם היו עושים את זה בשימחה. וזהו בדיוק המקום לפרט את הסיבות השונות מדוע קיים מחסור בחלקים לאקדחים האלה!! תן לי סיבה אחת בעולם מדוע צריך להיות מחסור??
הרי מדובר באקדחים שמיוצרים ביצור המוני ונמכרים בכל העולם וחלפים ניתנים להשגה בשפע.

המטרה שלי היא בסך הכל להרים דגל אדום ולהתריע ולהציף את הבעיה לכל בעלי האקדחים האלה. היום אני תקוע -- ומחר כל אחד מכם יכול וזה שנטמון את הראש באדמה לא יפתור את הבעיה. זה שזה לא נעים לשמוע...בטוח כן, אבל מה לעשות החיים קשים. אבל בתור אחד שהשקיע את מיטב כספו באקדח שאמור להיות סוף הדרך ועכשיו עומד בפני שוקת שבורה תאמין לי שזה הרבה פחות נעים.
אז במקום לנסות לסתום לאנשים את הפה, כדאי שתצטרף לכל אלה שמנסים למצוא פתרונות יצירתיים לבעיה. ותמיד תזכור..היום אני, אבל מחר זה יכול להיות בהחלט אתה....

א.
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי הצעדן » 13 מאי 2004, 02:18

איתמר, בשיחה שערכתי היום בעניינך התברר כי הסיבה העיקרית לבעיה (כפי שהבנתי מיודעי דבר העוסקים בסחר בנשק) טמונה באמברגו המוטל על ישראל.
בינתיים לא הצלחתי להגיע לידי פתרון משביע רצון לקפיץ שלך בארה"ב, מקווה שנמצא.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

על ידי GUSS » 13 מאי 2004, 04:57

אמברגו ? הכי טוב אמברגו,, ככה לא יביאו קפיץ שלא מתאים,,,בצבע לא נכון,,

איך אמברגו??? אקדחים מושלמים יביאו ,,וחלפים לא ??

אני יודע,,,מיבאים אותם דרך יד שלישית עלק,, ימי ההגנה העליזים חזרו,,,
קונים עם תעודה בישביל אדון יאן שצ'ופק מפולניה,,,אבל על אמת זה בשביל אדון איתמר מישראל,,,, מיבאים דרך אלבניה ,,,חחחחחחחההה איך עבדנו עליהם,,,ובדרך עוד הרווחנו כמה "פרוצנטים"
אולי צריך להיות איך לומר,,,גילוי נאות,, "אני לא היבואן ,אין בעצם יבואן ,אני הקומבינטור שיכל להשיג לך אקדח יפה,,,"

מה אומר משרד תמ"ס לגבי כמות חלפים שאמורה להיות בידי כל יבואן ?

אין אני מתיחס לחנות, סוחר, או יבואן ספציפי !!
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

לאיתמר שלום

על ידי גידי מצגר » 15 מאי 2004, 03:32

את שוקי מעכו אתה מכיר?
מרכז השווקים בעכו מתחת למשרד הפנים . חנות נשק בשם נשק וספורט עכו שהין שוקי ובניו ט'ל 049914219
גם בעל מקצוע מעולה! גם אדם עם שם עולמי(פשוטו כמשמעו) בנושא תיקוני נשק והמצאות
שיפור נשק קיבל אפילו אחוזים ממפעלי נשק מפורסמים על המצאות מקוריות שלו ושינויים בנשקים מפורסמים.(שחור על גבי לבן)וגם ...השתיקה יפה יותר.....
הוא מייצר קפיצים בהתאם לצורך ולפי מידות במו ידיו.עובד טוב אמין. ואדיבות היא אחת ממעלותיו!
סליקאי כסף
סליקאי כסף

מה המחיר של HK P7M8

על ידי גיל » 29 מאי 2004, 11:12

אשמח אם תוכלו לעזור לי במחירו של האקדח
P7M8 במצב מצויין
כמה עליי לדרוש בעבורו?
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי הצעדן » 29 מאי 2004, 11:34

P7M13 לא חדש במצב טוב - 4000 ש"ח בערך (לפני האמברגו הגדול).
P7M8 אני לא יודע לומר, מחירו לדעתי נמוך יותר בשל קיבולת הכדורים הנמוכה יותר.
אם אתה יכול לשים ידך על ה- BLUE BOOK תוכל לעשות נוסחא למחיר בספר של ה M13 לחשב באחוזים את יחס המחיר ל M8 ולבצע את החישוב היחסי בשקלים.
יש לך שם גם התייחסות למצב הכלי כחלק מתחשיב המחיר, כך שזו אינדיקציה לא רעה.
לפני שנה בערך ראיתי את ה BLUE BOOK במטווח בול, אולי הוא עוד שם. (בערימה עם חוברות הנשק מחו"ל).
מעבר לכל המלים היפות והחישובים התיאורטיים יש את הביקוש והעיצה בשוק, תתחשב גם בזה.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

המון דיבורים.

על ידי יאיר אדרי » 29 מאי 2004, 14:45

כשאני זקוק לחלק אני מתחיל לחפש במקומות שיש סיכוי למצוא אותו . לכן א- מפעלי הקפיצים הם הכתובת יש מפעל קפיצים במפרץ חיפה (כשחיפשתי קפיץ לטנפוליו וליריחו פשוט נתנו לי ולא ביקשו כסף עבורו והיו מאד נחמדים.(הקפיץ עובד כבר שנתיים))
ב-שוקי שאהין עכו הינו כתובת טובה ואמינה לתיקוני נשק שונים אני מאמין שגם הוא הכתובת.
ג- לגבי קל-וי בטוח שהם לא הכתובת לשאלות במכתבים , אולי לביקור במקום כן. כשחיפשתי מתאם וחלקים לא סטנדרטים שלחתי מייל והם אפילו לא התיחסו אלי לכן בשבילי הם לא קיימים.

שלח לי ציור ואו תצלום ונתונים אורך עובי התייל (וחוזקו עם אתה יודע) ואנסה לעזור.

בברכה יאיר :!:
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד