זוכרים את הדיון שלנו על מקרה הכלב -- הנה מקרה מהחיים

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי GUSS » 25 מאי 2004, 13:58

ארס אחד התהלך עם כלבו העונה לשם "קילר" בשכונה,והשוויץ במעללי כלבו הידוע בכינויו "המפלצת",,,
ממולו התקרב ישיש כפוף עורו יבש ומקומט עיניו כמעט עצומות, ובידו חבל שלקצהו קשור מין יצור מכוער נמוך בצבע צהוב,,
הארס שמח על ההיזדמנות,,וציווה "קילר ! תקוף אותו !!"
הכלב קפץ כולו ריר ונהמות לעבר הזקן,,,
הכלב נצמד ליצור הצהב ניסה לתהות על קנקנו,,אך לא הספיק,, כי הצהב פתח את מלתעותיו ובמכה אחת קטע את ראש הכלב,,,,,

הארס כמעט והתעלף גופת הכלב מוטלת לרגליו,,שאל ביבבה את הזקן,,
איזה סוג של כלב זה??.

וולאה לא יודע בדיוק ענה הזקן ,,

אני רק יודע שלפני שניסרנו לו את הזנב וצבענו אותו בצהב,,זה היה תנין רגיל,,,,,,,
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

ש

על ידי חבלני » 25 מאי 2004, 14:30

סיפור נחמד מאד :!:
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ~Hunter~ » 27 מאי 2004, 09:18

תראו, לי אין שום בעיה עם אמסטאפים, פידבולים או כל כלב אחר, אינני רואה שם סיבה לחוקק איסור לגידול כלב כלשהו, בכל זאת אפשר גם גולדן לגדל כך שיהיה מטורף...
אבל יש לי בעיה חמורה עם בעלים שמשחררים את הכלפים שלהם לטייל חופשי, בלי מגן פה ובלי רצועה. אז או-קי ישנו סוגים של כלבים שידועי כלא אלימים (לברדור למשל) ובעליהם יכול להיות די בטוח שהכלב שלו לא יחטוף "עצבים" על סתם ילד ברחוב, אך ישנם גם כלבי לחימה ושמירה שהם בהגדרה הרבה פחות ידידותיים.

לדעתי לפי סוג הכלבים הדומננטי ניתן לשפות את טיב שכונת מגוריך. למשל בשכונה שלי הכלבים הנפוצים ביותר הם קוללי, לברדור וגולדן. לאומת זאת בשכונה שחבר שלי גר (לא ניכנס איזה, נגיד רק שהיא בתל-אביב) הכלבים הנפוצים הם מהסוג התוקפני (נו טוב, השכונה שורצת ערסים מהסוג הנחות ביותר - שמסתובבים עם הכלבים ה"תותחים" שלהם וממש מחפשים "אקשן"). ואני חייב לציין שכבר יותר מפעם אחת חבר שלי היה צריך להגן על כלבו (מסוג מאוד משפחתי) מפני אמסטאפים שניסוי לתקוף אותו, כלבים שהסתובבו לבד ברחוב אפילו בלי לוחית מספר.

אם כן אני מצתרף לרעיון של מאסר בפועל לחסרי אחריות, וכלבים שלא ניתן לאתר את בעליהם צריכים להיעלם מהרחובות בדרך כזאת או דרך אחרת(עם כל הצער שבדבר). האמת היא שאם זה היה תלוי בי, לקניית כלב היה נדרש רישיון של משרד הפנים, עם קריטריונים ברורים ומוגדרים, אך כאן אנחנו כבר גולשים לעבר ה"אוטופיה" של הצייד ולכן לOFFTOPIC חמור.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי shrek » 27 מאי 2004, 12:31

לי היה פעם אמסטף, הוא היה חביב ונחמד בן חמישה חודשים, עד שהוא ניגנב לקרבות כלבים על ידי אנשים רעים!!! כלב לא נגע בבן אדם כלשהו בחיים שלו, כשהוא היה אצלי.

ולאומת זאת אני מכיר כלב דלמטי שתוקפני והועף מאיזורי.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד