רובי אויר

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי HKpro » 13 פברואר 2003, 18:11

דונדאק, תקרא, אני רוצה סיכום יום ראשון.... :lol:

http://www.redwolfairsoft.com

ומוגי ידידי, אני רכשתי לי קלצ'ניקוב, עוזי, AKSU -74 ואם-16 בשוק ב-******, ולפניהם עוד עשרות אלפי רובים, אקדחים וכדורים בשביל החברים\אחים\סבים וסבתות....
בשבילי רכשתי רק אקדח שהוא שילוב בין גלוק ל-USP, והוא שירת אותי שבועות מספר עד להתפרקותו.
אם חשקה נפשך באיירסופט אוטומטי, שכמוהם תוכל לראות בקישור למעלה, כנראה שתצטרך להגר לארה"ב.... :cry:

יום טוב,
עומר.
"מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש." (מגילת קהלת, פרק א', פסוק ט')
סמל אישי של המשתמש
גבר עם כבוד

על ידי infected_CODE » 13 פברואר 2003, 21:47

ארררררג, הייתי נותן הרבה בשביל דגם איירסופט של MP5K...... :P
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי HKpro » 13 פברואר 2003, 21:52

רגיל או PDW ? :o
"מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש." (מגילת קהלת, פרק א', פסוק ט')
סמל אישי של המשתמש
גבר עם כבוד

על ידי infected_CODE » 13 פברואר 2003, 21:53

רגיל כמובן! :D
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי HKpro » 13 פברואר 2003, 22:03

אז יש לך את הטעם שלי.
בר-מזל שכמותך....... :lol:
סמל אישי של המשתמש
גבר עם כבוד

על ידי infected_CODE » 13 פברואר 2003, 22:05

או, אקבל זאת כמחמאה. :wink:
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Moogi » 13 פברואר 2003, 23:36

וואלה, אני לא סגור על זה סופית, אני אבדוק!
בכל מקרה, גם BB זה לא בדיוק חוקי בארץ וזה די דומה לAIRSOFT
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי soy7 » 13 פברואר 2003, 23:45

יש ברשותי רובה אויר מדגם BSA ,ובמרתף הקמתי מרתף יין,תענוג אמיתי
מבלי להתחרות בכל המרתפים,כל החברים המעונינים מוזמנים ליבנהלטעום ,
כולל משקה ראשון על חשבון הבית
יוסי
נערך לאחרונה על ידי soy7 בתאריך 13 פברואר 2003, 23:58, נערך פעם אחת בסך הכל.
"IF YOU WANT TO SHOOT.SHOOT,DONT' TALK"

לאתר התמונות
http://www.pbase.com/soy7/inbox
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי דרור_ע » 13 פברואר 2003, 23:51

אני חושב שחשוב להדגיש כי ירי מהסוג המתואר לעיל הינו בגדר עבירה פלילית. שימו לב.
כשאיש קטן עושה צל גדול,
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

Re: רובי אויר

על ידי avnerlev » 12 מרץ 2016, 10:10

שלום לכולם,
אז לאחר שאני נמצא אי שם בארה"ב וראיתי בסופרמרקט רובה אוויר מכל הסוגים בעלות של 14 דולר וברכישה רגילה בלי רישיון ובלי כלום פשוט זה חוקי כאן חשבתי לעצמי לקנות אגדח כזה להשתמש בו כאן ולהביא אותו לארץ דרך אגב עלות רובה כזה היא 14 דולרים אמריקאיים.
אז החלטתי לפני ביצוע הרכישה לבדוק אם בכלל ה חוקי לקחת את זה איתי במזוודה ולהכניס את זה לארץ .
לאחר עיון ומחקר עמוק באינטרנט גיליתי שאסור להביא שום דבר שקשור לנשק למדינת ישראל ולא משנה אם זה צעצוע ולא אמיתי רק עצם כך שהוא דומה לנשק אמיתי אסור להכניס את זה לארץ.
גם לאחר שבכל הפורמומים אנשים מזהירים מפני כך החלטתי להתקשר למכס ישראל שנמצא בנתב"ג ולשאול אותם אם אסור באמת להביא את הנשק הזה לארץ . לאחר שיחה עם פקיד הוא אמר לי כי אסור להביא את הנשק מסוג BB , רובה אוויר או כל נשק שנראה אמיתי (עצם הסכנה שיבוצעו עם זה שודים בבנקים) .
לאחר בדיקה באתרים ובמדינות אחרות ניראה כי בהמון המון מדינות מוכרים את הנשקים האלו ללא שום בעיה וניתן להכניס אותם למדינות .
חברים רק בישראל רק בישראל מוכרים כאלה נשקים בתוך גבולות המדינה אך רק בהיתר וברישיון של איזה אגודה שקרית שעלןת של אגדח כזה הוא בין 1,500 שקלים ל 3,000 שקלים .
אזז לא הבנתי למה יש איסור של הכנסה של נשק כזה למדינת ישראל.. ניראה לי שצריך להעלו את זה לדיון בכנסת להבין למה בכל המדינות האחרות כן ניתן להחזיק בנשקים כאלה ורק בישראל צריך איזה רישיון מיוחד לזה וגם עלויות הנשקים האלה מטורפות לא מבין את זה באמת.. הכל בישראל יקר ובעייתי מבחינת החוקים זה פשוט מבאס.

בקיצור לא מומלץ להביא איתכם נשקים מהסוג הזה לארץ כי במקרה שיתפסו אותכם יחזרימו את הנשקים האלה וישמידו אותו ותקבלו קנס בנושא .
יש גם אופציה לרישום פלילי בנושא
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי argra11 » 12 מרץ 2016, 11:12

פוסט מלפני 13 שנה ...
צריך לבדוק , יש לי הרגשה ששברת שיא בסליק %3 :lol:
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
==============================
GLOCK 26
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי עדן23 » 12 מרץ 2016, 11:39

argra11 כתב:פוסט מלפני 13 שנה ...
צריך לבדוק , יש לי הרגשה ששברת שיא בסליק %3 :lol:

ואני חשבתי שיש תקלה בפורום... :lol:
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי guyweisz » 13 מרץ 2016, 00:46

חוץ מהעובדה שהצפת פוסט בן 13 שנה, שאני זוכר שקראתי אותו בזמנו!!

ההגדרה לרובי אויר ע"י אנשים רבים בארץ לעתים לוקה, מערבבים עם רפליקות, BB, איירספוט, רובי כדוריות פלסטיק ועוד. קשה לי להאמין שרובה אויר (שיורה קליעי מתכת/בדיל 4.5 או 5.5 מ"מ בלחץ גז) יעלה 14 דולר יד ראשונה אפילו בארה"ב. קרוב לוודאי רפליקה.

רובי אויר שכאלה דורשים בארץ רישוי נשק מלא. במדינות אחרות זה לא כך בדיוק, למרות שאני חייב לציין שבאירופה הם גם נמצאים במעקב ונמכרים בחנויות נשק או חנויות "פארא-נשק" בלבד (חנויות שבהן מוכרים חרבות, סכינים, דגמים של נשקים עתיקים,ארקבוזים, נשקי טעינה מקדימה ואבק שריפה שחור ושאר יקרות). למרות שאינם דורשים רישוי נשק, במדינות רבות הם דורשים רישום או מעקב. בספרד למשל יש לרשום אותם בעיריה של היישוב בו נעשתה הרכישה הראשונה, ולגרמניה לא ניתן להכניס עם מעבר ממדינה אחרת מבלי למלא שאלון לפני הכניסה.

הרכישה שלהם ברוב המקרים במדינות אלו ואחרות אינה מותנית ברישוי (כן בגיל). למה הכוונה ברוב המקרים? ובכן, ישנם כאלה שדורשים רישוי, זה תלוי במדינה: בספרד נשקים בלחץ של מעל 24,4 ג'אול (ללא ספק כח רציני) דורשים ברישוי, בגרמניה מעבר ל-7,5 ג'אול בלבד (שזה הלחץ הרגיל). בצרפת 10 ג'אול. במדינות אחרות מה שמשנה זו מהירות יציאת הקליע מהלוע (הולנד). באוסטריה או דנמרק רישוי נדרש עפ"י קוטר (רק 4.5 מ"מ שהוא הנפוץ ביותר פטור, ז"א שהקליעים שבקוטר טוטו דורשים רישוי נשק). וכמובן שבניגוד למדינות מסוימות בצפון אמריקה, ציד של חיות קטנות עם רובה אויר או אסור בתכלית, או דורש רשיון ציד (לעתים מיוחד המותאם לנשקי אוויר, המכיל תאוריה שונה מציד בשוטגאנים או רובים סליליים).

ככה שלא הכל ורוד, גם מחוץ לישראל.
Las armas tienen por objeto la paz, que es el mayor bien que los hombres pueden desear en esta vida
MIGUEL DE CERVANTES
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי BROADAXE » 13 מרץ 2016, 10:56

זכור לי שקראתי פה בשרשור אחר וארוך, שגם בישראל ישנה הגדרת לחץ בג'אול לרובה אוויר חייב ברשיון.
נמכרו פה בעבר באופן חופשי אקדחי אינרציה מופעלי קפיץ (למשל תוצרת דיאנה), שיורים תחמושת אוויר 4.5 מ"מ סטנדרטית, אבל חלשים מכדי לגרום לנזק לאדם ומיועדים לירי פאן בתוך הבית. אין עליהם אפילו מספר והחוק הישראלי החריג נשק מופעל קפיץ.
לא היתה כל מניעה לירות בנשק אוויר בתוך מבנה והיו מקומות עבודה שאף עודדו את זה ובנו מטווחים לעובדים, עם עמדות מסודרות ומטרות נוסעות בעזרת כננת ידנית - היו עסקים שהתפרנסו מייבוא והתקנה של ציוד כזה. רשיון לנשק אוויר ניתן בגיל 14 ומעלה (לי למשל, וובלי קליבר 5.5 מ"מ, בשנות השמונים) והיתה לי גם מטרה מכאנית לירי פרטי - קופסת פלדה לא גדולה שבה תלויים חמישה פופרים הפוכים בגודל משתנה, פגיעה טובה הרימה את הפופר שנותר תלוי מקופל. פגיעה מוצלחת בפופר תחתון הפילה את החמישה האחרים חזרה.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי guyweisz » 13 מרץ 2016, 17:36

לא מוכרות לי תקנות הלחץ בישראל, מעניין לדעת, אבל הרי כלל נשקי האויר מחייבים ברישוי.
רובה בלחץ חזק עד חזק מאוד, ובקוטר 5,5 מ"מ, יכול להוות עד לטווח מסוים אותה סכנה כמו רובה 0,22Lr.
היה ברשותי Crosman מדגם Nitro Venom (לחץ בעת שחרור של קרוב ל 30 ג'אול). מרגישים את העוצמה בירי. זה רובה שיועד למעשה לציד חיות קטנות, למרות שלשמחתי ברוב מדינות העולם אסור לעשות בו שימוש לצורך זה. כשאתה יורה בו ההרגשה לא שונה מלירות ברוגר טוטו.

מצד שני, כל נשקי הקפיץ למיניהם או גז בלחץ נמוך לא יותר מסוכנים מפריטים שאינם דורשים רישוי, ואם מכניסים אותם ברישוי אז למה לא אקדחי מסמרים (עם פיקה) או צעצועים מסוימים שנמכרים אף לילדים והמסוכנות שלהם זהה. איפה זה נגמר?
Las armas tienen por objeto la paz, que es el mayor bien que los hombres pueden desear en esta vida
MIGUEL DE CERVANTES
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד