שימון גלוק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
תגיד אוריה...... בטן גדולה או לפחות כרס קטנה ומשתפלת יש לך?
למפגשי הסליק בהחלט רצוי להצטייד בבטן טובה.... גם בשביל המנצ'יס וגם בשביל שיהיה מה לקרוע מצחוק...
למפגשי הסליק בהחלט רצוי להצטייד בבטן טובה.... גם בשביל המנצ'יס וגם בשביל שיהיה מה לקרוע מצחוק...
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
אוריה,
אני שמח לעזור ולשתף בידע, שהוא כידוע, דבר נרכש. זו אחת מהמטרות שהוצבו בהקמת האתר שיש לי את הכבוד להימנות על צוות מקימיו
העניין הוא אחר, מצער אותי לשמוע שעדיין יש מי שמוכר נשק ואינו מסביר כיצד לטפל בו, זו אחת החובות המקצועיות של מדריך / סוחר.
וכן, אם לא תשאל, איך תלמד ?
נועם.
(גם אני פעם לא ידעתי כלום על אקדחים , לומדים עם השנים, אף אחד לא נולד עם אקדח ביד...
)
אני שמח לעזור ולשתף בידע, שהוא כידוע, דבר נרכש. זו אחת מהמטרות שהוצבו בהקמת האתר שיש לי את הכבוד להימנות על צוות מקימיו
מטרתנו:
לשמר ולשפר את רמת המיומנות, הבטיחות והמקצועיות של האוחזים בנשק.
לשמש במה וקהילה לרכישה ולחלוקת ידע בתחומי הנשק השונים.
לשמש מסגרת חברתית תוססת ופעילה, לקידום קהילת אוחזי הנשק בישראל ומטרותיה.
העניין הוא אחר, מצער אותי לשמוע שעדיין יש מי שמוכר נשק ואינו מסביר כיצד לטפל בו, זו אחת החובות המקצועיות של מדריך / סוחר.
וכן, אם לא תשאל, איך תלמד ?
נועם.
(גם אני פעם לא ידעתי כלום על אקדחים , לומדים עם השנים, אף אחד לא נולד עם אקדח ביד...
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
כדורים משטרתיים?
מהיכן יודע שהכדורים משטרתיים?
ו....ברוך הבא.
ו....ברוך הבא.
- סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד