ניקוי נשק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
מורי ורבותיי תודה על התשובות. מה עם החלק השני של השאלה? כלומר האם לשמן את הנשק ואז ליבש אותו עם פלנלית זה בסדר או שמא הוא צריך לשכב/להיות משומן נניח כל הלילה ואז ליבש אותו? (אני לא אלך איתו מלא שמן הרי). או אולי בכלל כן כדאי להשאיר אותו משומן קלות במקומות אסטרטגיים גם כאשר אני מסתובב איתו?
דרך אגב, יש לי שטייר S9.
תודה.

דרך אגב, יש לי שטייר S9.
תודה.

if you wanna shoot, shoot, don't talk
בקר טוב ושבוע טוב
אם יש לך שטייר שמספרו 024500 ומטה חשוב לשמן אותו פנימית וחיצונית.
אם השטייר שלך ממספר גבוה יותר פלדתו אפורה כחלכלה זכית.
אני את השטייר הזה משמן רק שימון דק בחלקים הפנימיים.
בחוץ הוא נשאר יבש. כאשר הוא נרטב אני מנגב, מגיע הביתה ניגוב עדין בשמן וייבוש מחדש. עד היום הוא לא החליד והוא השומר הנאמן בחליבות הבוקר והמלטות הלילה.
הבעיה היחידהשלי היא צורך בשני נרתיקים כיוון שכאשר אחד מוצף צריך אחר עד שהשני מתייבש טוב.
טיפה שמן בצד הפנימי של העור שיספג לא מזיקה. נרתיק פלסטי הוא פתרון טוב מנסה להשיג לו ברגי נירוסטה, כי אלו החלידו לחלוטין.
אם יש לך שטייר שמספרו 024500 ומטה חשוב לשמן אותו פנימית וחיצונית.
אם השטייר שלך ממספר גבוה יותר פלדתו אפורה כחלכלה זכית.
אני את השטייר הזה משמן רק שימון דק בחלקים הפנימיים.
בחוץ הוא נשאר יבש. כאשר הוא נרטב אני מנגב, מגיע הביתה ניגוב עדין בשמן וייבוש מחדש. עד היום הוא לא החליד והוא השומר הנאמן בחליבות הבוקר והמלטות הלילה.
הבעיה היחידהשלי היא צורך בשני נרתיקים כיוון שכאשר אחד מוצף צריך אחר עד שהשני מתייבש טוב.
טיפה שמן בצד הפנימי של העור שיספג לא מזיקה. נרתיק פלסטי הוא פתרון טוב מנסה להשיג לו ברגי נירוסטה, כי אלו החלידו לחלוטין.
דרור_ע כתב:שאלה: וובי, איך בדיוק אתה מבצע את זה. מגיע למטווח ומתאמן. מנקה את הנשק במטווח ויורה מטח נוסף? איפה בדיוק אתה מבצע את הנקיון? וכמה זמן אפשר להחזיק את הנשק מלוכלך לאחר ירי של מספר כדורים, האם המשקעים לא פוגעים בו?
אכן, במטווח.
עברו להם הימים בהם הייתי פורש בבית מצע עיתונים ישנים ומתחיל במלאכת המחשבת של ניקוי סטרילי של האקדח.
כיום ניתן להשתמש בפינת הניקוי של רוב המטווחים בארץ (למרות שבחלק מהם זו האחרונה נראית כ"פינת ליכלוך" יותר מפינת ניקוי), לאחר הניקוי חוזר למטווח, ויורה מספר כדורים כדי לוודא פעולה תקינה של הנשק.
מנסיון רב שנים עם "אביו" של האקדח שלך... לכלוך לא מפריע לו בצורה רצינית, אך בתקופה הראשונה, לפני שחלקיו התאימו עצמם האחד לשני בצורה יעילה, הייתי מקפיד מעט יותר.
בכל מקרה, אזור הרמפה חשוב בניקוי, מכיוון שמצבורי לכלוך נוקשה עלולים לשנות את זווית עליית הכדור לבית הבליעה.
ולגבי אלו שחזרו לדיון "אבק התחתונים" הישן והטוב... שיטת הניקוי המועדפת עליי בנושא היא "פווווווווווווווווו" ארוך, שמעיף את הכל... לא צריך יותר מזה.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד