היכן לשים את האקדח שלי בשעת השינה? מותר לי לירות בפורץ?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
תקראו טוב טוב את הקישור שמצורף למעלה, אני חושב שזה אומר הכל לגבי המצב הגרוע שאנחנו נמצאים בו.
אני רוצה לדמיין את עצמי כששלושה חבר'ה מתנפלים עלי, שניים מחזיקים אותי והשלישי מתכונן להכניס לי רגל נחושה לתוך האשכים, ואני צריך להתלבט אם אני בסכנת חיים כרגע או לא...
או שעלי להחליט אם האשכים שלי שווים רבע מליון שקל...
אני רוצה לדמיין את עצמי כששלושה חבר'ה מתנפלים עלי, שניים מחזיקים אותי והשלישי מתכונן להכניס לי רגל נחושה לתוך האשכים, ואני צריך להתלבט אם אני בסכנת חיים כרגע או לא...
או שעלי להחליט אם האשכים שלי שווים רבע מליון שקל...
שי
"חבריך נחוצים להישרדותך, הם מספקים לאויב מישהו אחר לירות עליו"
"חבריך נחוצים להישרדותך, הם מספקים לאויב מישהו אחר לירות עליו"
רק במדינה "מתוקנת כמו שלנו. שלושה צעירים "לא יכולי
בית המשפט המחוזי בירושלים גזר חמש שנות מאסר על שרגא רוזנברג מבית שמש, שפצע ביריות שלושה צעירים, לאחר שתקפו אותו. השופטים קבעו, כי אף על פי שהותקף, הוא לא היה בסכנת מוות. בקול ישראל דווח, כי בית המשפט חייב אותו לשלם להם רבע מיליון שקל פיצויים.
רק במדינת (צ) חוק כמו שלנו. שלושה צעירים לא מהווים סכנת מוות. כשתוקפים אדם!
ועוד צריך גם לשלם להם על "שלא היוו סכנה" ולבקש מהם שישתדלו להיות סכנת מוות. בפעם אחרת!
רק במדינת (צ) חוק כמו שלנו. שלושה צעירים לא מהווים סכנת מוות. כשתוקפים אדם!
ועוד צריך גם לשלם להם על "שלא היוו סכנה" ולבקש מהם שישתדלו להיות סכנת מוות. בפעם אחרת!
- סליקאי ארד

לא שווה לירות
לא שווה לירות בפורץ, אלא אם הוא ממש מסכן את חייך וגם אז אתה תצטרך לעמוד ולהסביר זאת בדיעבד וזה מאוד קשה.
דברים שרואים מכאן לא רואים משם וקשה מאוד להסביר ולהוכיח לשופט שהוא לא בהכרח חושב כמוך וכמוני.
דברים שרואים מכאן לא רואים משם וקשה מאוד להסביר ולהוכיח לשופט שהוא לא בהכרח חושב כמוך וכמוני.
- סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד