קורס ירי לחברי הסליק, בחיפה.

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

האמת כואבת וגלוקר מוכיח

על ידי mizi » 28 פברואר 2003, 09:13

האמת כואבת וגלוקר מוכיח...

אפילו אני לא מאמין למה שגלוקר כתב....

אם מדובר בקורס ירי מעשי, הרי שעל פי התקנון והחוקים של איגוד הקליעה הוא חייב להימשך 50 שעות. מכאן שהעלות הנה 20 ש"ח. לא ייתכן שגם הכדורים כלולים, או שאין מדובר בקורס יריר מעשי שיש לו אפשרות חוקית להיות מאושר על ידי התאחדות הקליעה.

אבל גם אם מדובר בעלות הדרכה בלבד, זוהי הנחה מדהימה לעומת מחיר רגיל של 1400 ש"ח לקורס ירי מעשי בן 50 שעות (שגם זה לא יקר, זה יוצא 28 ש"ח לשעת הדרכה)

ולכל הכותבים "הזועמים", זה לא מגיע אלי.... זה מעיד רק על הכותבים.

נועם התייחס לזה לא שונה מכל מציע מרכולת שחשב שיש לו תחרות (אין לזה בסיס כמובן)
לאחרים, פשוט יש עוד פחות מה להתייחס....

השורה התחתונה, מה הפשע הגדול לפרסם עבור חברי הפורום קשת הצעות ומחירים? אולי יש משהו יותר זול?

אולי בכלל הם רוצים רק מדריך מסויים(נניח מישהו מהסליק) , ומוכנים לשלם אקסטרא על זה?

אבל לכעוס כי הוצעו עוד אלטרנטיבות לחברי הסליק? בדיחה שבאמת כפי שכתבתי, לא מזיזה לי...
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי trail_g19c » 28 פברואר 2003, 09:58

נועם שלום, נמנעתי מלהגיב כי למען האמת חשבתי כי התגובה שלי לא הייתה מסייעת, עד כה. לצערי הרב אני לא אוכל להשתתף כי אכן שמעתי לך וליואב ולאחרים במפגשים וחשבתי כי יפה שעה אחת קודם ו... התחלתי בקורס. זה קרדיט גדול לטובתך, טובת WEB והאחרים.

התארגנתי על קורס בין השאר אמצעות מקום העבודה כך שאין לי הרבה ברירה אלא להמשיך בו, לאור שיקולים אלו ואחרים.

ללא קשר, לו הייתי יכול, הייתי בוחר בקורס עם חברי הסליק ומדריכיו ולא בקורס עם אנשים זרים, מדריכים זרים ועוד (עלי לציין, כי באמת נאלצתי לדלג על מחזור כתוצאה משיקולים מעין אלו).

באם מדובר בעלות זו או אחרת אני כלל לא חושב שזה כל כך חשוב (ממילא המחירים נעים סביב 1200 ש"ח לא כולל תחמושת,במטווחים במרכז הארץ, כך שהעלות של הסליק בכל מקרה נשמעת יותר טוב).

כפי שאמרתי, הבחירה בקורס בהשתתפות חברי הסליק ובהדרכת המדריכים המפעילים את האתר היא בחירה טבעית ביותר. אני בטוח שהייתי לומד יותר מנועם, יואב, WEB ואחרים מאשר מכל קורס בתשלום אחר. כאן יש ערך מוסף של רצון שבאמת תהיה הצלחה, זה משקף אותם בעיני עצמם, בעיני החברים ובעיני חברים פוטנציאלים.

מיצי, יש דברים שמעבר לכמה שקלים הפרש לשיעור (אני מתבייש שעלי לכתוב זאת) יש מערכות יחסים, יש אפילו משהו שנקרא חברים ולא רק במונח של קופת חולים.
גלוק, זה כל הטריק - גלוק, זה כל הגליק
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי mizi » 28 פברואר 2003, 14:17

trail_g19c הנכבד,

א. אם כך משתמע מתגובתך שאתה מבין שאכן הבאתי לידיעת החברים בפורום מחיר זול יותר והצעה זולה יותר.

ב. לגבי "כמה שקלים לכאן ולכאן..." טוב, זה אינדיוידואלי לכל אחד ואחד. יש מי שזה לא מזיז לא (ולשמחתי גל לי זה לא ממש מזיז) אבל יש, ויש הרבה בימים רעים כלכלית אילו, שכל ש"ח משנה להם מאוד. תן להם להחליט אם יש להם או אין להם. זה הכל.

ירצו מדריכים מהסליק, יסכימו לשלם אקסטרא, תבוא עליהם הברכה, וגם על מדריכי הסליק, אין עיני צרה בהם כלל, לא ירצו, לפחות שידעו על האפשרות, לא?

ג. למרות הערכתי למדריכי הסליק, יש כמה קורסים עם מדריכים שהם גם בעלי רקורד של שנים רבות וגם זכו בכמה וכמה תחרויות ארציות..., אם הם לוקחים מחירים תחרותיים, מותר לכולם לדעת על כך.

ד. אני לא נגד אף אחד. רק מביא מידע לרשות הכלל. נדמה לי שזה מעשה יותר מראוי.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי GUSS » 28 פברואר 2003, 14:37

trail,,,
יש לך הזדמנות"לגייר" מס' מדריכי ירי ועוד מס' חניכים מהקורס שלך ולהפוך אןתם לסליקאים :!:
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי Webart » 28 פברואר 2003, 17:19

מיצי, למרות שאינך ראוי להתייחסות, איידע את שאר חברי האתר בתגובתי.

הקורס אינו קורס ירי מעשי. נקודה. מדובר ב-20 שעות הדרכה בנושא ירי להגנה עצמית (שיפור יכולתו של נושא הנשק לשימוש בו בעת הצורך).
הקורס כולל, חד משמעית וללא כל אותיות קטנות:
- שימוש במטווח ומדריך ירי ל-20 שעות (ב-10 מפגשים).
- 500 כדורי 9 מ"מ שיחולקו לפי 50 כדור לאימון (ב-10 מפגשים).
- פרט לידע, הקורס אינו מעניק כל תעודה או אישור על מעבר השתלמות בעל הכרה ממשלתית.
- עלות הקורס 1000 ש"ח, כולל מע"מ וללא כל עלויות נסתרות אחרות.
- על המשתתפים להיות מצויידים בציוד בטיחותי ובציוד בטיחות (מישהו לא הבין למה הכוונה?).

במקום לנפח לכולם את השכל, אדון מיצי הנכבד, בוא ונראה אותך מארגן לחבריך היקרים קורס המכיל את כל הנ"ל באותו המחיר ואף נמוך מכך, ואולי אז תהיה שווה התייחסות.

דביר מעוז, מנהל הסליק (שאינו חושש, כמוך, להזדהות בשמו, כי אני, בניגוד לך, בונה, ולא הורס!)
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי Colonel » 28 פברואר 2003, 17:39

webart
את השאלה הזו כבר שאלתי אותו בתחילת האשכול
ועד עכשיו הוא לא ענה, אז למה להשקיע מאמץ ועצבים במי שלא שווה את זה ?

יש משפט שאומר :
"הלוואי והיינו מבזבזים את חצי הזמן שאנו מבזבזים על אויבנו, על אהובינו"
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי yoav30 » 28 פברואר 2003, 19:25

למרות שאינני נוהג להגיב על כל מה שאני קורא בכל אשכול בפורום, אני מוכרח (לא יכול להתאפק..) להגיב.

מיצי.
אני יודע שזו זכותך המלאה להיות ממורמר מהחיים, כי סביר להניח שעם יחס כזה לסובבים אותך אין לך חברים :evil: .
לא כל הצעה המועלית בפורום היא לרעת החברים (כאילו דה...), כל הצעות בפורום נשקלו בכובד ראש, לאחר משא ומתן עם בעלי ומנהלי המטווחים/החנויות, ומובאות כאן לטובת החברים (כן מיצי.... חברים.. יש מילה כזו בלקסיקון שלנו).

כל החברים בפורום תורמים זה לזה, אם במידע, אם בידע מקצועי בירי ואם בזמן איכות (מול המחשב וגם בפגישות כאלו ואחרות)..

כמעט כל מדריך ירי שאני מכיר, מוכן לתרום מהידע שלו, אם בתשלום ואם בחינם, ובלבד להעשיר את רמת הידע של החברים בסליק.

כל הכבוד לך שאתה דואג לחברי הפורום למחירים זולים יותר, אבל אם אתה באמת רוצה לעזור, פנה בבקשה להנהלת האתר ותציע מחיר טוב יותר, ואל תשתלח בחברים בהתנשאות כזו. אדרבא, אם יש לך עיסקה טובה מזו ש webart הציע, אני סמוך ובטוח שיהיו עליה קופצים. בדיוק כמו שאתה ציינת:

ויש הרבה בימים רעים כלכלית אילו, שכל ש"ח משנה להם מאוד. תן להם להחליט אם יש להם או אין להם.

גם לי כמדריך ירי וכיורה ותיק יש עוד הרבה מה ללמוד, ומוכן לשלם על קורס כזה או אחר ותתפלא, גם אצל מדריך שאינו חבר בסליק (יש עדיין כאלו??)

לסיכום:

יש לך משהו מועיל לכתוב, בבקשה. אין לך משהו מועיל לכתוב, שתוק.
יואב,
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי לוחם אפור » 28 פברואר 2003, 19:39

נועם היקר

ברצוני לחזק את ידייך ואת השותפים ליוזמה.
המחיר אטרקטיבי ביותר וכנראה שבאמת צודק מי שאומר "יש כמות מוגבלת של איטילגנציה בעולם- אנחנו מתרבים" :lol:

אני מצטרף לדבריו של לוחם כחול רק הלוואי שהיה מעט מעודן(הרבה מעודן :roll: )
"בתחבולות תעשה לך מלחמה"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי ג'וקר » 01 מרץ 2003, 10:30

מיצי .

גם אני לא טרחתי להגיב להשמצות מצדך עד עתה ,אולם איני יכול להתאפק, וחייב אני לומר לך שאם היית טורח לקרוא מה שוובי כתב -בעיון ,ולא במטרה ל"נגח" ,היית מבין שאין מדובר בקורס ירי מעשי ,אלא בקורס שנועד למי שרוצה לשפר את מיומנותו בשימוש באקדח, ואין באפשרותו להקדיש 50 שעות (ולא מעט ממון) לקורס "רשמי" ובכל זאת רוצה שרמת הירי והשימוש באקדח שלו תשתפר .

יתכן וקורס ירי מעשי\מבצעי יתרמו יותר ,אולם בהתחשב בכך שמי שיעביר את הקורס שלנו יהיו חברנו ,אין ספק שהמצטרפים לא יפסידו .(נסה להשוות אימון ירי לחידוש רשיון מול מפגש אקראי עם אחד מה"חברים מדריכים" שלנו במטווח .נראה לך שמי שעובר אימון "רשמי" השכיל יותר ממי שסתם הגיע למטווח ופגש את אחד החברים שהדריך אותו ללא ההגדרה"קורס"\"אימון" ? לי לא נראה .המדריכים בפורום תורמים גם ללא תשלום ו"הכרה" בזמנם הפנוי-ראה המפגש האחרון בבול וכ"ד).

:lol:
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי לוחם אפור » 01 מרץ 2003, 12:31

שאלה

האם ניתן לצרף אנשים ללא אקדח (דהיינו להשכיר אקדח במקום?)?

לצערי אקדחי נלקח ממני עקב שינוי עילה :x :x :x
"בתחבולות תעשה לך מלחמה"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Webart » 01 מרץ 2003, 17:07

חיובי, ניתן לשכור במטווח אקדחים לשימוש בקורס (יתכן כי הדבר יהיה כרוך בתשלום, אך תנו לי לברר את העניין ביום ראשון).
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי אילן ב » 06 מרץ 2003, 10:33

אני יוצא למילואים קצרים ומוצא אתכם ידיד רודפים אחרי חתולים.
מה כבר אין דברים יותר חשובים?
הכלב(רודף חתולים ידוע) אומר בליבו - בעל הבית דואג לי למזון לשיכון ועוד הוא האלוהים שלי.
החתול מה הוא אומר?
בעל הבית דואג לי למזון לשיכון ועוד - כנראה שאני האלוהים שלו.

אתם הבנתם את זה?
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי pilot » 06 מרץ 2003, 11:12

חברים, יש משהו מוזר במיצי הזה...
הוא נרשם לפורום לפני פחות מחודש, וכבר מכיר את כולם, יש לדעות שליליות על כל דבר, הוא מתנגח בכולם....

תבקשו רשימה של כל ההודעות של החתול הזה. הכל שלילי, אנטי, לוחמני.

האמת כתבתי עוד הרבה שורות, אבל הורדתי אותם...
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי חנן אוחיון » 06 מרץ 2003, 21:12

לנועם ידידי
אל תיתן לאנשים להרפות את יוזמותיך הברוכות כאחד שהיתה לו הזכות להכירך המשך בדרכך
לטובת כל חברי הסליק וחשוב לי שכולם ידעו שאלו שהכירוך מערכים אותך כיורה כמדריך וראשית
כאדם

בהרבה כבוד ואהבה
חנן
מדריך ירי מעשי

על ידי HKpro » 09 מרץ 2003, 22:38

אתם יודעים, עד לא מזמן סיימתי לבנות מטול ביצים חדיש וקטלני ביותר, ככה שאולי נמצא איזה שימוש לטובה במיצי ידידנו.... :twisted:

תמונה

מטול Egg203 תוצרת HK
"מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש." (מגילת קהלת, פרק א', פסוק ט')
סמל אישי של המשתמש
גבר עם כבוד

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד