תחמושת Black Talon
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
advocate כתב:לאט לאט!!
1. יש והיו ידרה שוק 147 גריין סאבסוניק שהיו טובים אך במעט ומאטריה רטובה וסביר שבזה הג'לטין נורה...
2. הנה פצצה תקשורתית בשבילכם: הולופוינט הוא כדור יותר הומני - יש יותר סיכויים שתוכל להשבית אויב מבלי להרוג אותו!
..
לגבי 1. עד כמה שזכור לי אתה צודק...מדובר היה בהידרה שוק 147 גריין..אבל עם רמת האדרנלין והמוטיבציה של אותו גוש ג'לטין חסר התרבות נראה לי ששום דבר לא היה מועיל פרט לפגיעה ישירה ב-CNS.
לגבי 2. אודה לך אם תוכל להסביר איך זה יכול להיות.
אני לא מכיר הרבה דרכים לעצור תוקף על מקומו בעזרת שימוש בכח קטלני בלי שאותו אחד בלי שאותו אחד יזדכה תוך כדי "תהליך העצירה" על נשמתו האומללה...או מבלי לגרום לאותו התוקף נזק גופני כמעט בלתי הפיך...(בין אם על ידי שימוש בתחמושת FMJ או HP).
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

ידעתי שאקפיץ אותך!
הנה ההגיון מאחורי השגעון...
כדור רגיל - כמו שכתבת.
כדור HP - עקב גודל חלל מתיחה זמני וקצב התפשטות, תיתכן גרימת מעין OVERLOAD באזור הרטיקולרי במוח - יש שניסו לקרוא לזה "אפקט הקטיעה" באנלוגיה לאיבודי הכרה של אנשים שאיברים גליליים גדולים נקטעו באחת.
לכן, יש סיכוי שתוכל למנוע מאדם לבצע פעולות איבה אפילו כשהוא מאוד מאוד רוצה מבלי צורך להורגו.... לא בהכרח אבל אפשרי....
הנה ההגיון מאחורי השגעון...
כדור רגיל - כמו שכתבת.
כדור HP - עקב גודל חלל מתיחה זמני וקצב התפשטות, תיתכן גרימת מעין OVERLOAD באזור הרטיקולרי במוח - יש שניסו לקרוא לזה "אפקט הקטיעה" באנלוגיה לאיבודי הכרה של אנשים שאיברים גליליים גדולים נקטעו באחת.
לכן, יש סיכוי שתוכל למנוע מאדם לבצע פעולות איבה אפילו כשהוא מאוד מאוד רוצה מבלי צורך להורגו.... לא בהכרח אבל אפשרי....
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
דניאל,
אפקט "הקטיעה" מוכר יותר מפגיעה של קליעים הרבה יותר אנרגטיים מאשר קליע 9ממ עייף שנורה מקנה של 4אינץ. יש הרבה סיפורים של כאלה שנפגעו מקליעים של רובה (כולל כאלה שעמדו מול כיתות יורים) איבדו את ההכרה מייד עם פגיעת הקליע בגוף והם חיים איתנו היום ללא נכות משמעותית.
ב-9ממ אני פשוט לא רואה איך זה קורה אולי ב-357 או 44 מגנום. בשביל לעצור ב-9ממ אתה או שצריך לפגוע בכדור ראשון באיבר חיוני (מערכת העצבים, כלי דם ראשי, לב) שמסתיים ברוב המקרים במוות של התוקף... או שאתה צריך להמשיך ולחורר את התוקף עד שאתה גורם לו מספיק נזק גופני בשביל לעצור אותו שגורם לו בסופו של דבר למוות.
אני לא רואה פה הרבה אפשרויות אחרות... אבל קטונתי...
א.
אפקט "הקטיעה" מוכר יותר מפגיעה של קליעים הרבה יותר אנרגטיים מאשר קליע 9ממ עייף שנורה מקנה של 4אינץ. יש הרבה סיפורים של כאלה שנפגעו מקליעים של רובה (כולל כאלה שעמדו מול כיתות יורים) איבדו את ההכרה מייד עם פגיעת הקליע בגוף והם חיים איתנו היום ללא נכות משמעותית.
ב-9ממ אני פשוט לא רואה איך זה קורה אולי ב-357 או 44 מגנום. בשביל לעצור ב-9ממ אתה או שצריך לפגוע בכדור ראשון באיבר חיוני (מערכת העצבים, כלי דם ראשי, לב) שמסתיים ברוב המקרים במוות של התוקף... או שאתה צריך להמשיך ולחורר את התוקף עד שאתה גורם לו מספיק נזק גופני בשביל לעצור אותו שגורם לו בסופו של דבר למוות.
אני לא רואה פה הרבה אפשרויות אחרות... אבל קטונתי...
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

מי מחובר