cz-75 BD

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי baraks78 » 08 מרץ 2003, 12:40

אקדח מעולה, אבל גדול וכבד יחסית.
יהיה קצת לא נוח להסליק אותו כמו שצריך.
מנסיוני ( עברתי קורס מאבטחים עם אקדח כזה) הוא מאד אמין ונוח.

בקשר לפסי דריכה אלימים, לא ידעתם פסי דריכה אלימים עד שניסיתם לדרוך ברטה 84F ( 9 קצר), אחרי אימון איתו יש לי חריצים ביד ממש.
תקווה היא התחושה שיש לך ,
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי donduck » 08 מרץ 2003, 17:29

פסי הדריכה של סדרה 84 אינם "אלימים". הסיבה לדריכה הקשה היא מבנה האקדח אשר כולל קפיץ מחזיר קשה מאד כי ב 0.380 אין נעילת קנה והקפיץ אמור לשאת את כל הלחץ של תנועת המחלק לאחור.

הוא לא בנוי עבור התרגולת שמקובלת בארץ של שליפה ודריכה מהירה אלא עבור שיטות נשיאה אחרות.
כנ"ל גם ה CZ.
כל מי שממשיך ליישם שיטות שפסו מהעולם כולל "איך לקרוע את הידיים ולהשאיר אותן שלמות" שיהנה.
נערך לאחרונה על ידי donduck בתאריך 09 מרץ 2003, 10:56, נערך פעם אחת בסך הכל.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי winner » 09 מרץ 2003, 08:25

אכן, כאשר חיפשתי מחליף לסטאר, אחת האפשרויות שעלו היה ה-CZ75 ומה שפסל אותו
עבורי היו פסי הדריכה הצרים (והמכאיבים...) והכח הדוש לדריכתו.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי יובל » 09 מרץ 2003, 11:53

אני לא מבין מה הקטע שלכם עם "כאב". סתם להקשות על עצמך זה אדיוטי.והטענה כי פסי דריכה צרים מתאימים לידיים "גבריות" וחזקות זה שטויות.דווקא יד עם אצבעות עבות מתקשה לאחוז בפסי הדריכה האלה המהווים בדיחה.ידיים נשיות וענוגות יתאימו להם יותר...
ובנוגע לחליצת המחסנית-לפעמים ה"משחק" עם כף היד לשם חליצת המחסנית ב CZ יכול לעלות במינוס בנאדם.הרי קונפליקטים בהם מעורב נשק חם מתחילים ומסתיימים תוך שנייה-שתיים.לגלוק יש חליצת מחסנית אלימה ובטוחה.
דבר אחרון,נכון שלכל אקדח יש חסרונות,אבל יש היררכיה של חסרונות.חוסר אפשרות לדרוך את האקדח כי פסי הדריכה צרים,האצבעות מחליקות כי עכשיו שתיים בצהריים באמצע אוגוסט ואתה תחת אש וכולך מזיע,הוא ח ס ר ו ן ! ! !
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי הצ'כי המחורר » 14 מרץ 2003, 00:59

יובל.
מהקביעה כי "קשה" לדרוך את האקדח כי "כואב" ועד המסקנה לפיה "חוסר יכולת לדרוך את האקדח" הוא התוצאה של קושי זה - הרי שביצעת קפיצה גדולה וגורפת למדי, הלא כן?
אני לא מתיימר להיות נביא, אך בבוא העת כשאמצא בסיטואציה אפוקליפטית כל כך כפי שהצלחת לתאר, גם ידיים משומנות ומגורזות לא ימנעו ממני לדרוך את האקדח, קשה וכואב ככל שיהיה תהליך זה. אתה בטח יודע שקורטוב מוטיבציה והרבה אדרנלין, שבוודאי לא יחסרו בשעת ה-ש', פותרים בעיות ומוגבלויות למכביר.
בכל מקרה, כבעל cz אקח לתשומת ליבי את החסרונות שציינת ובחודשי הקיץ המהבילים אדאג לקחת עימי סקוץ' ספוג במגנזיום לשם דריכה חלקה ומהנה.
(אגב, אצבעות ידיי אכן אינן עבות ו"גבריות" כך שהטבע דאג לשדך אותי עם אקדחים המאופיינים בפסי דריכה צרים)
"20000 כדורים באוויר זה לא כמו כדור אחד לגרון"
('בור ללא תחתית'- סאבלימינל והצל 2002)
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי יובל » 14 מרץ 2003, 11:51

צ'כי יקר!

1. אדרנלין לא אמור להרגיע אותך ולמקד אותך במשימה.ההפך הוא הנכון.הוא גורם להיפר אקטיבציה של הגוף (חוסר מנוחה ותזזיתיות).תגלה להפתעתך שהידיים מבצעות וויברציות בלי שליטה.
2. אומנם,הסיטואציה שתארתי היא די קיצונית,אבל האם לא אמר מי שאמר "תקווה לטוב ביותר אך תתכונן לגרוע ביותר"?
3. נראה שלא הסברתי את עצמי טוב : CZ הוא נשק טוב מאוד ( למרות שאני לא בטוח מה משמעות הקביעה הזאת.האלמנט הכי חשוב באקדח,שמבחין אותו מאקדחים טובים יותר או פחות הוא מי שעומד מאחוריו...).אבל עדיין...
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי הצ'כי המחורר » 14 מרץ 2003, 19:28

יובל.
קיבלתי את הערותיך ואני מסכים איתך שאין מה להתפלסף על פרטים קטנים וניואנסים למיניהם שמבחינים בין נשק אחד למשנהו.
מעל ומעבר אני מצטרף אליך לקביעה שהיא החשובה ביותר לעינייננו והעומדת בבסיסו של הארגיומנט שלפנינו: הגורם האנושי הוא הוא הגורם המכריע- האקדח הוא, במובן זה, כחומר ביד היוצר והרי כבר יודעים כולנו ש"האדם שמאחורי המכונה ינצח", כל השאר שטויות.

לכל שוחרי ה- hk cz גלוק שטייר זיג בול סמית ווסון ברטה יריחו נשר הברזל ושאר ירקות- שבת שלום וסופשבוע רגוע
"20000 כדורים באוויר זה לא כמו כדור אחד לגרון"
('בור ללא תחתית'- סאבלימינל והצל 2002)
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי יעקב » 15 מרץ 2003, 11:59

בוקר טוב

מצטרף לדיעה . בהתייחס ל "עלות/תועלת" מדובר באחד האקדחים הטובים ביותר שיש.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד