צעצוים אסורים - crossbow וכו'
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
~Hunter~ כתב:בכל זאת אולי מישהו יכול להצביע לי כל חוק שמתיר על קניה/אחזקה/יבוא של קשתות-צלב או לפחות דן בהכל חוץ מהם? די בא לי להביא אחד כזה מארה"ב, איזו תוספת יפה זאת יכולה להיות לאוסף...
נ.ב. מה אומר החוק לגבי ירי בקשת/קשת-צלב במקום לא מסודר, למשל בחצר בית אצל השכן, במרטף וכו' לגבי כלי ירי הרי יש איסור מוחלט וברור, אבל מה עם קשתות?
זה ממש סעיף אחד אחרי החוק המתיר לך לקנות סיר נירוסטה בחנות לכלי מטבח ולשאת אותו כחוק, להשתמש בו בכל חדר בבית, ללא צורך לדווח על כך לרשיות.
כמו כן אומר החוק שאתה חייב לשאת קיטבק על גבך בכל זמן שאתה מחזיק את הקשת, ואסור לך לחשוב על קוף עם זנב צהוב.
הכל ברוח טובה
חג שמח
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
~Hunter~ כתב:נ.ב. מה אומר החוק לגבי ירי בקשת/קשת-צלב במקום לא מסודר, למשל בחצר בית אצל השכן, במרטף וכו' לגבי כלי ירי הרי יש איסור מוחלט וברור, אבל מה עם קשתות?
אישית אני לא יודע על מגבלות חוקיות...
אחת הפעילויות שהיו במועדון הים התיכון באכזיב זה מטווח חץ וקשת, ולפעמים הייתי מוצא חיצים על השביל מעבר לגדר של המועדון...
אחד מימי הגיבוש שנעשו בחברה שעבדתי בה, היה טיול ג'יפים שהסתיים במיצד זוהר, שם בין מגוון הפעילויות שהיו היה גם מטווח חץ וקשת. הם שמו כמה מטרות מול הקיר של הואדי ובנו חומת מפגע מחבילות קש...
החברה שארגנה את הארוע הייתה חברה רצינית וידועה בתחום, כך שאני לא חושב שנעשה איזה דבר בניגוד לחוק ושאינו מכוסה על ידי ביטוח.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

מי מחובר