מדינה מתאבדת
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
זה רעיון מצוין אורן
אתה יכול להתחיל מפה
משרד ראש הממשלה
http://www.pmo.gov.il/PMO/PM/Write+to+PM/
ו eulmert@knesset.gov.il
טל02-6753227
המשנה לראש הממשלה והשר האחראי על פיתוח הנגב מר שמעון פרס
ShimonP@knesset.gov.il
טל02-6753223
(לא לקפוץ חברים לקוח מאתר הכנסת)
השר לביטחון פנים ואיש הדרום מר אבי דיכטר
sar@mops.gov.il
טל 02-6753727
פקס 02-6496168
שר הביטחון מר אמיר פרץ (תושב שדרות כידוע)
aperetz@knesset.gov.il
טל 02-6496431,02-6753383
פקס 02-6496545
שר הפנים מר רוני בראון
rbaron@knesset.gov.il
טל 02-6753286
פקס 02-5666376
שר המשפטים מר מאיר שטרית
mshitrit@knesset.gov.il
טל 02-6408410
פקס 02-6496672
היועץ המשפטי לממשלה
צלאח א-דין 29, ירושלים 91010
טל 02-6466521/2
פקס02-6467001
חכ' גלעד ארדן איש דרום תושב אשקלון
gerdan@knesset.gov.il
וכל חברי הכנסת הנכבדה
http://www.knesset.gov.il/mk/heb/mkindex_current.asp
אתה יכול להתחיל מפה
משרד ראש הממשלה
http://www.pmo.gov.il/PMO/PM/Write+to+PM/
ו eulmert@knesset.gov.il
טל02-6753227
המשנה לראש הממשלה והשר האחראי על פיתוח הנגב מר שמעון פרס
ShimonP@knesset.gov.il
טל02-6753223
(לא לקפוץ חברים לקוח מאתר הכנסת)
השר לביטחון פנים ואיש הדרום מר אבי דיכטר
sar@mops.gov.il
טל 02-6753727
פקס 02-6496168
שר הביטחון מר אמיר פרץ (תושב שדרות כידוע)
aperetz@knesset.gov.il
טל 02-6496431,02-6753383
פקס 02-6496545
שר הפנים מר רוני בראון
rbaron@knesset.gov.il
טל 02-6753286
פקס 02-5666376
שר המשפטים מר מאיר שטרית
mshitrit@knesset.gov.il
טל 02-6408410
פקס 02-6496672
היועץ המשפטי לממשלה
צלאח א-דין 29, ירושלים 91010
טל 02-6466521/2
פקס02-6467001
חכ' גלעד ארדן איש דרום תושב אשקלון
gerdan@knesset.gov.il
וכל חברי הכנסת הנכבדה
http://www.knesset.gov.il/mk/heb/mkindex_current.asp
נערך לאחרונה על ידי higt-power בתאריך 15 ינואר 2007, 14:51, נערך 2 פעמים בסך הכל.
LINK
התאחדות חקלאי ישראל מקימה קרן להוצאות ההגנה המשפטית של חברינו החקלאי שי דרומי.
אנו עושים זאת לאות הזדהות עמוקה ותחושה אישית של כל אחד מאיתנו שעלולים היינו להיקלע למצבו הטראגי, בנסיבות שגרמו למעצרו ואישומו.
הקרן תנוהל על ידי התאחדות חקלאי ישראל ותיועד אך ורק למטרתה.
אנא הרימו תרומתכם!
ניתן לשלוח התרומה ל:
1. חשבון "התאחדות חקלאי ישראל":
חמספר חשבון: 249909, בנק הפועלים, סניף 532, רח' דניאל פריש, תל- אביב.
2. משרדי התאחדות חקלאי ישראל:
שדרות שאול המלך 8, תל- אביב, 61400, קומת מסד. טלפון: 03-6929915
התאחדות חקלאי ישראל מקימה קרן להוצאות ההגנה המשפטית של חברינו החקלאי שי דרומי.
אנו עושים זאת לאות הזדהות עמוקה ותחושה אישית של כל אחד מאיתנו שעלולים היינו להיקלע למצבו הטראגי, בנסיבות שגרמו למעצרו ואישומו.
הקרן תנוהל על ידי התאחדות חקלאי ישראל ותיועד אך ורק למטרתה.
אנא הרימו תרומתכם!
ניתן לשלוח התרומה ל:
1. חשבון "התאחדות חקלאי ישראל":
חמספר חשבון: 249909, בנק הפועלים, סניף 532, רח' דניאל פריש, תל- אביב.
2. משרדי התאחדות חקלאי ישראל:
שדרות שאול המלך 8, תל- אביב, 61400, קומת מסד. טלפון: 03-6929915
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
yoav30 כתב:אלו שני הסנט שלי לנושא:
א. לא מגיע לגנב למות רק בגלל שניסה לגנוב.
ב. מכיוון שלא ניתן לדעת את כוונותיו מראש, ואיך יתפתח עניין הגניבה, אולי יחמוד עוד דברים, קודם כל לאיים (לא אם נשק שלוף, רק מפסידים את היתרון של הנשק, כאשר לא מתכוונים להשתמש בו). לצעוק, לצרוח, לעשות כל מה שניתן בכדי שהוא יברח, כולל לזרוק עליו דברים מכל הבא ליד. תוך כדי כך, להתקשר למשטרה.
ג. במידה וחתך את החוט של הטלפון, אני רואה בכך הסלמה, ואז מכיוון שאין לי אפשרות לקרוא לעזרה, אני אתגונן בכל אמצעי שאראה לנכון, למעט שימוש בנשק (מחבת, סיר אלת בייסבול, ארון ספרים, כל מה שניתן).
ד. אם לא יכול עליו, אזי משתמש בנשק לכיוון הרגליים, ולא באוויר, כי אני סתם מחורר לעצמי את התקרה, או שאני אפגע באחד השכנים אם יצא מחוץ לחלון.
ה. כל זה במידה ולא זיהיתי אצל מר גנב סוג מסויים של נשק. במקרה כזה, ירי לכיוון הרגליים, ואחר כך הגשת טיפול במידה ונזקק. סביר להניח שהירי עצמו יזעיק את המשטרה (אם תגיע).
ו. במצב בו נקלע החקלאי מהדרום - אמנם לגנב לא מגיע למות, אבל אני לא מתכוון לברר את כוונותיהם האמיתיות של אותם תוקפים, לכן, יש לי עם המקרה בעיה אחת:
המשטרה טוענת שהנשק ללא רשיון (מדוע? האם בעיית רישוי, או שהמדינה לא ראתה לנכון לתת לו רשיון לנשק).
ז. הגיע הזמן שמישהו ישנה את החוק האווילי הזה שיכול להכנס אלי הביתה כל ארחי פרחי ולקחת ככל העולה על רוחו, ואני לא יכול לעשות כלום בנידון, חוץ מלהתקשר למשטרה, שעסוקה בלחקור את עצמה ואת הממשלה כולה, במקום לתפוס גנבים.
המצב הזה ישתנה כאשר יפרצו לאחד משופטי העליון הביתה, וירוקנו לו את כל יצירות האומנות שקנה בכסף שהוא מקבל על חשבוני, ולכמה חברי כנסת שיפרצו הביתה כאשר הילדים שלהם בבית (לא כולל מפלגת הגמלאים, שם הם ממילא בבית אבות, אין מה לקחת). נראה אותם אז טוענים ש"לא מגיע לגנב למות" כאשר הוא יסכן את שלומו של משפחתו של שר הפנים או שר המשפטים, אבל אז יגידו.... לא פלילי, אלא נסיון לפגוע בשר בממשלה.
אם לא תקום קול צעקה מהציבור, בהם יש לנו חלק גדול, החוקים הללו לא ישתנו.
נראה אתכם פונים לנציגים שלכם בכנסת ודורשים שינוי לחוק הנ"ל (אני כבר פניתי.. מחכה לתשובה)
יואבי תתעדכן לגבי הגנבות האחרונות הם באים יורים באויר ומציעים לשומר לברוח או ש.........
והשמר בחור חכם בורח ומזעיק את כוחות הבטחון שמגיעים אחרי שהמקום ריק.
100 טלאים מתל קציר - בקר מחוות זייד בבית שערים ועוד...........
תהיה חוכמולוג תצעק - ואח"כ אשתך תזעק !
חברה תנחתו !
גונבים אותנו - זאת לא מלחמת רכוש זו מלחמה על הארץ שלנו!
משהו בסיסי חייב להשתנות.
חבל על הזמן לכתוב לחברי הכנסת.......... הם לא שם בשביל לדאוג למדינה - זה היה פעם. היום הם דואגים לעצמם ומוכרים לכם דרך התקשורת בבעלות פרטית פנטזיה שאתם חושבים שאתם חיים שם.
הכל רקוב............
עניין של זמן - מנגנון ההשמדה העצמית הופעל)
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
אילן ב כתב:עניין של זמן - מנגנון ההשמדה העצמית הופעל)
אחמדינג'אד שומע?
חבל על הכסף שאתה משקיע בפיתוח נשק גרעיני...תן לנו עוד קצת זמן ואנחנו נעשה את העבודה לבד
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

איתמר,
הייתי מסכים איתך, אם מי שהיה כבר יושב 15 שנה היה גם צריך לעבוד (ומאוד קשה) בכדי לכלכל את עצמו בכלא (מה שנקרא עבודות פרך). אבל שישב החרא הקטן הזה ויקבל 3 ארוחות ביום על חשבוני, לא תודה.
כמו כן, מה זה השטות הזו לקבל חופש מהכלא? מה זה קייטנה?
מי שנכנס לכלא, שישאר שם ולא יצא (עיין ערך, הרוצחים של דרק רוט, יצאו, שדדו, יצאו אחד ברח לחו"ל) נמאס כבר עם הגישה הזאת ש"מגיע להם" "קשה להם בפנים". אם כל כך קשה להם בפנים, שלא יגיעו לשם מלכתחילה. כשהם יודעים שהם מגיעים לקייטנה, לא אכפת להם לפשוע, מקסימום, יגיעו לאותו התא, שם מחכות 3 ארוחות ביום, ומזרון נוח, טלויזיה וDVD, יותר טוב מהבית.
אם הם היו מפחדים להגיע לכלא, הם היו חושבים פעמיים אם בכלל לפשוע.
הייתי מסכים איתך, אם מי שהיה כבר יושב 15 שנה היה גם צריך לעבוד (ומאוד קשה) בכדי לכלכל את עצמו בכלא (מה שנקרא עבודות פרך). אבל שישב החרא הקטן הזה ויקבל 3 ארוחות ביום על חשבוני, לא תודה.
כמו כן, מה זה השטות הזו לקבל חופש מהכלא? מה זה קייטנה?
מי שנכנס לכלא, שישאר שם ולא יצא (עיין ערך, הרוצחים של דרק רוט, יצאו, שדדו, יצאו אחד ברח לחו"ל) נמאס כבר עם הגישה הזאת ש"מגיע להם" "קשה להם בפנים". אם כל כך קשה להם בפנים, שלא יגיעו לשם מלכתחילה. כשהם יודעים שהם מגיעים לקייטנה, לא אכפת להם לפשוע, מקסימום, יגיעו לאותו התא, שם מחכות 3 ארוחות ביום, ומזרון נוח, טלויזיה וDVD, יותר טוב מהבית.
אם הם היו מפחדים להגיע לכלא, הם היו חושבים פעמיים אם בכלל לפשוע.
יואב,
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
- תרמתי למען הסליק

yoav30 כתב:איתמר,
הייתי מסכים איתך, אם מי שהיה כבר יושב 15 שנה היה גם צריך לעבוד (ומאוד קשה) בכדי לכלכל את עצמו בכלא (מה שנקרא עבודות פרך). אבל שישב החרא הקטן הזה ויקבל 3 ארוחות ביום על חשבוני, לא תודה..
אז מה האלטרנטיבה שלך, שבמקום שישבו בכלא רחוק ממך וממני שימשיכו להסתובב ברחובות ולהתפרנס מגניבה? הנזק הישיר והעקיף שהם גורמים למשק ולחברה הרבה יותר גבוה מעלות המחייה של פושע כזה בכלא.
וכן, אני מוכן לממן את החראות האלה מכיסי..
חלק מהחיים בחברה מתוקנת זה גם לממן את החולים, הזקנים ומעוטי היכולת, וגם לממן את אותם אלה שאנחנו מעוניינים להקיא מתוכנו ולאפסן במקום בו לא יוכלו יותר להזיק.
בשביל זה אנחנו משלמים מיסים.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

אין שום בעיה להקים מערך של עבודה בתוך בתי הכלא, מי שלא עובד, לא אוכל (טוב, אוכל אולי לא), אבל כל המותרות האחרות כגון כלי גילוח, צחצוח, וכו יחוייב לקנות ולא יכול לקבל שום דבר מבחוץ.
אולי לא מפעל לייצור לוחיות רישוי למכוניות (יותר מדי סרטים....), אבל לא חסר מפעלים שניתן להקים.
יתרונות:
1. כוח עבודה זול
2. חוסך כסף למשלם המיסים
3. כל עובד במפעל יוכל ללמוד תחום עיסוק חדש, כך גם יעזור בשיקום (למי שמאמין בשיקום)
4. כל זמן שהם עסוקים, יש להם פחות זמן ללמוד אחד מהשני שיטות פשע חדשות, ופחות זמן למכות.
5. פיקוח צמוד של XXXX (לא יודע מה להציע, ממילא כולם מושחתים).
נכון שעדיף לכלוא אותם ולזרוק את המפתח, טוב יותר אם גם נפיק מזה משהו.
החיים בכלא לא צריכים להיות נוחים, מה לעשות, חיים קשים. אולי לא כמו גולאג רוסי או אנצאר 2, אבל אין שום סיבה שאסירים יהנו מטלוויזיה, עיתונים, מטבחון בתא, DVD, וכו'.
על חשבון ה"מסכנות" של האסירים אנחנו פוגשים עוד ועוד אסירים שחוזרים לפשוע, וחוזרים לתא, ושוב לפשע ושוב לתא.
הדבר שהכי מפריע לי - חופשות מהכלא. איך לעזאזל, נותנים לאדם שהחברה החליטה להוקיע אותו מתוכה, לצאת לחופשה. נכון, החיים בפנים זה לא מלון בבילון, אבל חופשה? רק חסר אחר כך שיחזירו אותו עם לימוזינה ישר ל room service ליד הבריכה.
אם ניתן, כמו שהגדרת להריץ את רעיון ה third strike, ולהקשות את החיים בפנים, אני מאמין שהרבה מהברנשים הללו ישקלו שנית האם לבצע פשע נוסף או ללכת לעבוד.
אולי לא מפעל לייצור לוחיות רישוי למכוניות (יותר מדי סרטים....), אבל לא חסר מפעלים שניתן להקים.
יתרונות:
1. כוח עבודה זול
2. חוסך כסף למשלם המיסים
3. כל עובד במפעל יוכל ללמוד תחום עיסוק חדש, כך גם יעזור בשיקום (למי שמאמין בשיקום)
4. כל זמן שהם עסוקים, יש להם פחות זמן ללמוד אחד מהשני שיטות פשע חדשות, ופחות זמן למכות.
החיים בכלא לא צריכים להיות נוחים, מה לעשות, חיים קשים. אולי לא כמו גולאג רוסי או אנצאר 2, אבל אין שום סיבה שאסירים יהנו מטלוויזיה, עיתונים, מטבחון בתא, DVD, וכו'.
על חשבון ה"מסכנות" של האסירים אנחנו פוגשים עוד ועוד אסירים שחוזרים לפשוע, וחוזרים לתא, ושוב לפשע ושוב לתא.
הדבר שהכי מפריע לי - חופשות מהכלא. איך לעזאזל, נותנים לאדם שהחברה החליטה להוקיע אותו מתוכה, לצאת לחופשה. נכון, החיים בפנים זה לא מלון בבילון, אבל חופשה? רק חסר אחר כך שיחזירו אותו עם לימוזינה ישר ל room service ליד הבריכה.
אם ניתן, כמו שהגדרת להריץ את רעיון ה third strike, ולהקשות את החיים בפנים, אני מאמין שהרבה מהברנשים הללו ישקלו שנית האם לבצע פשע נוסף או ללכת לעבוד.
יואב,
- תרמתי למען הסליק

yoav30 כתב:אין שום בעיה להקים מערך של עבודה בתוך בתי הכלא, מי שלא עובד, לא אוכל (טוב, אוכל אולי לא), אבל כל המותרות האחרות כגון כלי גילוח, צחצוח, וכו יחוייב לקנות ולא יכול לקבל שום דבר מבחוץ.
יתרונות:
1. כוח עבודה זול
2. חוסך כסף למשלם המיסים
זה כבר קיים במידה מסויימת. יש מפעלים ועבודות שנעשים בבתי כלא. בנווה תירצה מייצרים קלסרים ותיקיות, בבתי כלא אחרים יש מתפרות, מייצרים רשתות הסוואה לצבא, וכמובן גם האסירים מתפעלים את המכבסות, המטבח ותחזוקת הכלא.
מי שבוחר שלא לעבוד, לא זוכה לדמי כיס שמשמשים לרכישת מוצרים בקנטינה וצריך להסתפק במה שהכלא מקציב - וזה לא הרבה. רוב האסירים מעדיפים לעבוד כי זה מעביר להם את היום.
כפי שאתה בטח יודע, מריצים עכשיו פיילוט של כלא בבעלות פרטית. אני מניח שהפרטה של בתי כלא תהפוך אותם גם לכלכליים יותר כי הבעלים ינצלו את כח העבודה הזול שיש שם למטרות רווח.
ואתה יודע מה, לא איכפת לי שבכספים האלה הם יחיו שם בתנאים של מלון 5 כוכבים כך שלא יבוא להם לברוח משם. רק שיתרחקו ממני ומהבית שלי.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

מתחיל להיות מעניין
http://www.icba.org.il/news/files/afgna.doc
http://www.icba.org.il/news/files/gneva-bngev.doc
ואגב היגט וכל האשקלונים.
אנשי ערד עומר וחבל יתיר אומר שאתם לא נגב אתם נגב לייט יענו דיאט סחוג.
תכפילו ב20 תתחילו להבין אולי (איש להב טוען שאשקלונים זה מקרה אבוד)
בכל מקרה ארגון מגדלי הבקר בישיבת חרום החליט על מימון ההגנה המשפטית לבחור.
http://www.icba.org.il/news/files/afgna.doc
http://www.icba.org.il/news/files/gneva-bngev.doc
ואגב היגט וכל האשקלונים.
אנשי ערד עומר וחבל יתיר אומר שאתם לא נגב אתם נגב לייט יענו דיאט סחוג.
תכפילו ב20 תתחילו להבין אולי (איש להב טוען שאשקלונים זה מקרה אבוד)
בכל מקרה ארגון מגדלי הבקר בישיבת חרום החליט על מימון ההגנה המשפטית לבחור.
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
אוו
תודה אילן שאתה מכוון אותי למקום הנכון .
האם איש להבים גם סיפר לך למה אשקלון היא נגב לייט?
בוא אני אספר .
לפני ככשנתים שנתים וחצי שהחלה הפלישה של הפשיעה לאזור של אשקלון
התקימה בצמרת של המשטרה המקומית ישיבה שזיהתה את המגמה והכריזה מלחמה על התופעה
צעד הבא היה לכנס את השוטרים והמתנדבים לפני כל משמרת ולהכריז גם בפנהם על המלחמה .
אני היתי אז בתחילת הדרך כמתנדב יח"מ וצורפתי למשמרת סיור של יום שישי בערב כשכל מה שנאמר לי לפני זה שיש מבצע מיוחד ואי אפשר לדבר על זה נגלה מה זה כשנגיעה.
כשהגענו למשמרת חיכו לנו שם סגן מפקד התחנה קצין המודעין קצין אק"מ מרחבי וקצין המשמרת ששתחו בפנינו את הנתונים והודיעו חד משמעית שזאת מלחמה ואנחנו ננצח בה !!!.
לאחר סיום תדריך לקח את השרביט קצין אק"מ וכינס את כל 40 המתנדבים שהגיעו לעוד שיחת
מוטבציה שעיקרה נסוב על "תראו את באר שבע/להבים/.... זה מה שאתם רוצים לראות פה ?
זה הביתים שלכם ,העסקים שלכם,המכוניות שלכם זאת מלחמה על הבית שלכם !!"
באותה הזדמנות נתן לנו קצין האק"מ את המספר טלפון שלו והבהיר שאים אנחנו מאתרים גם
כשאנחנו לא במשמרת ניסון פריצה/ חשוד התקשרנו לתחנה הזדהנו כמתנדבים ואין סיוע בדרך
להתקשר עלו אישית 24 שעות ביממה!
ואז יצאנו בכוחות גדולים מאד למבצע משולב של כל זרועות האכיפה
אנשי מתמיד התפרסנו בכ10 מחסומים מדלגים/סיור חצי שעה מחסום חצי שעה סיור איתור חשודים בסביבות החביבות על החברה .
אנשי הקלאסי סיורי בולטות במקומות ריכוז צפוים של הקלינטים +תצפיות ברחבי העיר
סייור -סיור נכונכות תגובה תיגבור לארוע
ימע"ר-מערבים ביציאות הלא שיגרתיות מהעיר
סיור משולב סוגר כל פינה שיש עם מה שצריך
וככה בן מיעוטים שנכנס לעיר נעצר ע"י לפחות 3-4 מחסומים בכניסה וביציאה בדרך נבדק גם ע"י עוד 3-4 סיורים ועם חס וחלילה עבר עברת תנועה חטף דוחות מהתנועה חנה במקום אסור
הוזמן סיור משולב שדפק גם על זה דוח ערייה .
כל מתנדב מחוץ לשעות פעילות הפך לתצפיתן לעת מצוא (אני הזעקתי 3 מרדפים חמים על פורצים ).
כמות הפעילות גדלה פלאים וככה המשכנו לרדת לחייהם בצורה מסיבית כחצי שנה עד שנוחכות
החבורה הנכבדה בעיר פחתה .
כי יודע בדואי פיקח וגם הנחיל לחמולה ש(לפחות באשקלון) מהעין הכחולה איש לא בורח .
היום יש ירידה אבל עדין אנחנו עם יד על הדופק .
(אני עדין שם בפעילות אחת לשבועים ככה שאני מעודכן פחות אוו יותר )
למה אני מספר את כל זה ?
כי זה בדיוק מוכיח את כל מה שאני אומר שיש מספיק פתרונות בתוך מסגרת החוק פעולה מחוץ לחוק היא לא הפיתרון הנכון .
נכון ,לא כל מה שמתאים לעיר מתאים לכפר אבל בהחלט יש מה לעשות !
לבוא חומושים !?! לירות באוויר?!?
כשהם יודעים שיהיה חיפוש כל 100 מטר?
כשהם יודעים שיש עשרות אנשים חמושים על המשמרת שרק מחכים להזדמנות להכנס בהם ?
והכל בדין ובסמכות ותחת הוראות מסודרות!
תודה אילן שאתה מכוון אותי למקום הנכון .
האם איש להבים גם סיפר לך למה אשקלון היא נגב לייט?
בוא אני אספר .
לפני ככשנתים שנתים וחצי שהחלה הפלישה של הפשיעה לאזור של אשקלון
התקימה בצמרת של המשטרה המקומית ישיבה שזיהתה את המגמה והכריזה מלחמה על התופעה
צעד הבא היה לכנס את השוטרים והמתנדבים לפני כל משמרת ולהכריז גם בפנהם על המלחמה .
אני היתי אז בתחילת הדרך כמתנדב יח"מ וצורפתי למשמרת סיור של יום שישי בערב כשכל מה שנאמר לי לפני זה שיש מבצע מיוחד ואי אפשר לדבר על זה נגלה מה זה כשנגיעה.
כשהגענו למשמרת חיכו לנו שם סגן מפקד התחנה קצין המודעין קצין אק"מ מרחבי וקצין המשמרת ששתחו בפנינו את הנתונים והודיעו חד משמעית שזאת מלחמה ואנחנו ננצח בה !!!.
לאחר סיום תדריך לקח את השרביט קצין אק"מ וכינס את כל 40 המתנדבים שהגיעו לעוד שיחת
מוטבציה שעיקרה נסוב על "תראו את באר שבע/להבים/.... זה מה שאתם רוצים לראות פה ?
זה הביתים שלכם ,העסקים שלכם,המכוניות שלכם זאת מלחמה על הבית שלכם !!"
באותה הזדמנות נתן לנו קצין האק"מ את המספר טלפון שלו והבהיר שאים אנחנו מאתרים גם
כשאנחנו לא במשמרת ניסון פריצה/ חשוד התקשרנו לתחנה הזדהנו כמתנדבים ואין סיוע בדרך
להתקשר עלו אישית 24 שעות ביממה!
ואז יצאנו בכוחות גדולים מאד למבצע משולב של כל זרועות האכיפה
אנשי מתמיד התפרסנו בכ10 מחסומים מדלגים/סיור חצי שעה מחסום חצי שעה סיור איתור חשודים בסביבות החביבות על החברה .
אנשי הקלאסי סיורי בולטות במקומות ריכוז צפוים של הקלינטים +תצפיות ברחבי העיר
סייור -סיור נכונכות תגובה תיגבור לארוע
ימע"ר-מערבים ביציאות הלא שיגרתיות מהעיר
סיור משולב סוגר כל פינה שיש עם מה שצריך
וככה בן מיעוטים שנכנס לעיר נעצר ע"י לפחות 3-4 מחסומים בכניסה וביציאה בדרך נבדק גם ע"י עוד 3-4 סיורים ועם חס וחלילה עבר עברת תנועה חטף דוחות מהתנועה חנה במקום אסור
הוזמן סיור משולב שדפק גם על זה דוח ערייה .
כל מתנדב מחוץ לשעות פעילות הפך לתצפיתן לעת מצוא (אני הזעקתי 3 מרדפים חמים על פורצים ).
כמות הפעילות גדלה פלאים וככה המשכנו לרדת לחייהם בצורה מסיבית כחצי שנה עד שנוחכות
החבורה הנכבדה בעיר פחתה .
כי יודע בדואי פיקח וגם הנחיל לחמולה ש(לפחות באשקלון) מהעין הכחולה איש לא בורח .
היום יש ירידה אבל עדין אנחנו עם יד על הדופק .
(אני עדין שם בפעילות אחת לשבועים ככה שאני מעודכן פחות אוו יותר )
למה אני מספר את כל זה ?
כי זה בדיוק מוכיח את כל מה שאני אומר שיש מספיק פתרונות בתוך מסגרת החוק פעולה מחוץ לחוק היא לא הפיתרון הנכון .
נכון ,לא כל מה שמתאים לעיר מתאים לכפר אבל בהחלט יש מה לעשות !
לבוא חומושים !?! לירות באוויר?!?
כשהם יודעים שיהיה חיפוש כל 100 מטר?
כשהם יודעים שיש עשרות אנשים חמושים על המשמרת שרק מחכים להזדמנות להכנס בהם ?
והכל בדין ובסמכות ותחת הוראות מסודרות!
איך מצפים מהמשטרה שתגן על תושבים כשידיה עמוסות לעייפה במקרים כל כך דחופים וחמורים?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3352720,00.html

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3352720,00.html
ומה אתה מנסה להראות? שכל השוטרים חכמים? או חס וחלילה שהם מכירים את החוק?
מצד שני, מכיוון שלא היינו במקום, ויש לנו רק צד אחד של המקרה (הצד שהכתב היה מעוניין בו), אנחנו לא יכולים לשפוט.
מצד שני, מכיוון שלא היינו במקום, ויש לנו רק צד אחד של המקרה (הצד שהכתב היה מעוניין בו), אנחנו לא יכולים לשפוט.
יואב,
- תרמתי למען הסליק

אורן ידידי מניסיוני הקט במקראים כאלו כדאי לקרוא עד הסוף
איך אתה מציעה לטפל בכזה זוג נחמד ?
אתה בטוח שמה שמספרת גברת גברת גלית הוא האמת הצרופה אוו שזאת "גרסת הסנגוריה" כבר ?.
פה מתחיל סירוס המשטרה !!
שכל שאידיוט חושב שמגיע לו הכל ,יכול ללכת להעליב שוטר אוו כמו שכנראה גורסת המשטרה
לגי גברת גלית הנכבדה להפריעה לשוטר במילוי תפקידו .
ואלו אזרחים שומרי חוק פחות אוו יותר לכאורה ,מה עם העברינים ?
הם כבר לא מבינים מה כבר הבעיה להכות שוטר ,לדקור שוטר אוו יותר גרוע!
ממשטרת בת ים נמסר כי אילן אכן עוכב לחקירה בחשד להעלבת עובד ציבור וכי מלבד ההערה לגבי בני סלע, אמר אילן לשוטר שהוא 'קצין טיפש' ואף שאל אותו בהתרסה האם הוא חושב שהוא אורי גלר שיודע מי משקר או לא. אילן מכחיש בתוקף את הטענה ומאשר כי אכן הזכיר את גלר, אולם רק לאחר שכבר עוכב לחקירה.
איך אתה מציעה לטפל בכזה זוג נחמד ?
אתה בטוח שמה שמספרת גברת גברת גלית הוא האמת הצרופה אוו שזאת "גרסת הסנגוריה" כבר ?.
פה מתחיל סירוס המשטרה !!
שכל שאידיוט חושב שמגיע לו הכל ,יכול ללכת להעליב שוטר אוו כמו שכנראה גורסת המשטרה
לגי גברת גלית הנכבדה להפריעה לשוטר במילוי תפקידו .
ואלו אזרחים שומרי חוק פחות אוו יותר לכאורה ,מה עם העברינים ?
הם כבר לא מבינים מה כבר הבעיה להכות שוטר ,לדקור שוטר אוו יותר גרוע!
די נו באמת,
זה לא מקרה ראשון שאנחנו שומעים על שימוש בכח וניצול סמכות לרעה של שוטרים נגד אזרחים. וכמעט כל התקלות בין משטרה לאזרח שבה המשטרה השתמשה בכח מופרז נגמרת בתלונה על "הפרת הסדר הציבורי והתנגדות למעצר". כנ"ל גם תלונה למח"ש לרוב גוררת טלפונים ואיומים שלא לדבר על נסיון להלביש תיק. זה כבר בגדר ריטואל קבוע. והעונשים שהשוטרים מקבלים בדין משמעתי ממש מגוכחים ולא תואמים את הנזק הגופני ולפעמים אפילו נכות שהם גרמו.
בקיצור - חכמים על חלשים
א.
זה לא מקרה ראשון שאנחנו שומעים על שימוש בכח וניצול סמכות לרעה של שוטרים נגד אזרחים. וכמעט כל התקלות בין משטרה לאזרח שבה המשטרה השתמשה בכח מופרז נגמרת בתלונה על "הפרת הסדר הציבורי והתנגדות למעצר". כנ"ל גם תלונה למח"ש לרוב גוררת טלפונים ואיומים שלא לדבר על נסיון להלביש תיק. זה כבר בגדר ריטואל קבוע. והעונשים שהשוטרים מקבלים בדין משמעתי ממש מגוכחים ולא תואמים את הנזק הגופני ולפעמים אפילו נכות שהם גרמו.
בקיצור - חכמים על חלשים
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק