פשוט תענוג ...
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
נכון זה מפתיע, אבל אמתי.
רשמתי פה פעם נתונים:
http://www.haslik.twisthost.com/site/fo ... ight=#5880
רשמתי פה פעם נתונים:
http://www.haslik.twisthost.com/site/fo ... ight=#5880
צר לי לעלות את השכול ממרתפיו האבקים של הסליק אבל יש סיבה טובה ...
לכל המקטרגים ומספידי הצבאות האמריקאי והבריטי הבטוחים שרק אנו יודעים הכל ואיפילו קצת יותר מזה
היום האמריקאים ה'חובבנים' הגיעו למרכז בגדד...
סדאם לא נראה באיזור, האמריקאים והבריטים עשו את כל הדרך מכוויות וערב הסעודית
אל מרכז עירק, רחוקים מהבית, בעומק שטח האויב עם מספר אבידות קטן יחסית ....
מתברר שיש אנשי צבא שיודעים את העבודה ומקום מושבם אינו בארץ הקודש ...
מוזר ...
ונסיים בברכת כל הכבוד,
נקווה שימשיכו לפי התוכנית
וידעו לצאת משם בזמן אחרי שישיגו את מטרתם
ואז באמת נוכל להוריד בפניהם את הכובע על ביצוע מזהיר
לכל המקטרגים ומספידי הצבאות האמריקאי והבריטי הבטוחים שרק אנו יודעים הכל ואיפילו קצת יותר מזה
היום האמריקאים ה'חובבנים' הגיעו למרכז בגדד...
סדאם לא נראה באיזור, האמריקאים והבריטים עשו את כל הדרך מכוויות וערב הסעודית
אל מרכז עירק, רחוקים מהבית, בעומק שטח האויב עם מספר אבידות קטן יחסית ....
מוזר ...
ונסיים בברכת כל הכבוד,
נקווה שימשיכו לפי התוכנית
וידעו לצאת משם בזמן אחרי שישיגו את מטרתם
ואז באמת נוכל להוריד בפניהם את הכובע על ביצוע מזהיר
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
תענוג
בימי קדם , קיבל הצבא הישראלי סיוע ממקור זר לחיסולו של מצביא האויב וידע להודות , להוקיר ולשבח. אפילו שירי הלל הושמעו לעם הזר שסייע למלך הישראלי.
יעל , אשתו של חבר בן שבט הקיני רוצצה את ראשו של סיסרא שר צבא האויב שחיפש מחסה במנוסתו משדה הקרב. שירתם של דבורה וברק בן אבינועם המהללים את יעל ,הינה אחת מדברי ההלל הידועים ומהווה תודה לזרה שלא היתה חייבת לסייע.
גם אנו צריכים להוקיר לפחות בליבנו על פועלם של האמריקאים והבריטים לחיסול האיום העיראקי וליחל להצלחתם. התחכמויות והשוואות היפוטטיות הינן פספוס של העיקר.
יעל , אשתו של חבר בן שבט הקיני רוצצה את ראשו של סיסרא שר צבא האויב שחיפש מחסה במנוסתו משדה הקרב. שירתם של דבורה וברק בן אבינועם המהללים את יעל ,הינה אחת מדברי ההלל הידועים ומהווה תודה לזרה שלא היתה חייבת לסייע.
גם אנו צריכים להוקיר לפחות בליבנו על פועלם של האמריקאים והבריטים לחיסול האיום העיראקי וליחל להצלחתם. התחכמויות והשוואות היפוטטיות הינן פספוס של העיקר.
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
השלב הקשה במערכה "הגדולה" עדיין לפנים, האמריקאים הצהירו בגלוי כי מטרתם כינון משטר דמוקרטי ושוחר שלום בעיראק והלחימה שם מהווה אמצעי להשגת מטרה זו.
היום הזכירו באזני את קבלת הפנים שקיבלו חיילינו בלבנון - נזרק עליהם אורז, סוכריות, השמיעו שירים לכבודם... וכולנו יודעים מה קרה אח"כ.
ביצוע שינוי של משטר דיקטטורי \ צבאי למשטר נאור מלווים לרוב בזעזוע כבד בכל הרבדים, ישנה נטייה בלתי נמנעת לכאוס, המערכות הארגוניות והשלטוניות אינן מתפקדות והעקרונות עליהם נסמכו אינן בנות תוקף יותר.
אני יכול רק לקוות שהאמריקאים ובני בריתם ידעו להשכיל לעבור את השלבים הקשים בכינון משטר חדש, תוך המנעות מכניסה לא מתוכננת לשדות מוקשים חברתיים \ פוליטיים, שם הקרב קשה עוד יותר.
ובקשה אחת קטנה: אני ממש מבקש שלא לגרור את הדיון לפוליטיקה, הסיבה היחידה לאיזכור לבנון היא הקרבה שלנו לנושא וההקבלה הקלה לקבלת הפנים לה זכו כוחות הברית בעיראק.
היום הזכירו באזני את קבלת הפנים שקיבלו חיילינו בלבנון - נזרק עליהם אורז, סוכריות, השמיעו שירים לכבודם... וכולנו יודעים מה קרה אח"כ.
ביצוע שינוי של משטר דיקטטורי \ צבאי למשטר נאור מלווים לרוב בזעזוע כבד בכל הרבדים, ישנה נטייה בלתי נמנעת לכאוס, המערכות הארגוניות והשלטוניות אינן מתפקדות והעקרונות עליהם נסמכו אינן בנות תוקף יותר.
אני יכול רק לקוות שהאמריקאים ובני בריתם ידעו להשכיל לעבור את השלבים הקשים בכינון משטר חדש, תוך המנעות מכניסה לא מתוכננת לשדות מוקשים חברתיים \ פוליטיים, שם הקרב קשה עוד יותר.
ובקשה אחת קטנה: אני ממש מבקש שלא לגרור את הדיון לפוליטיקה, הסיבה היחידה לאיזכור לבנון היא הקרבה שלנו לנושא וההקבלה הקלה לקבלת הפנים לה זכו כוחות הברית בעיראק.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
אין ספק צעדן יקר שאתה צודק...
אני הזכרתי זאת במרומז בלבד מכיוון שהכוונה שלי היתה לחלק הצבאי של המבצע
שרבים בארץ התפארו בעוצמתנו וזלזלו ברצינות וביכולת האמריקאית...
ובכן, כמו שאמרתי בהודעתי :
אני הזכרתי זאת במרומז בלבד מכיוון שהכוונה שלי היתה לחלק הצבאי של המבצע
שרבים בארץ התפארו בעוצמתנו וזלזלו ברצינות וביכולת האמריקאית...
ובכן, כמו שאמרתי בהודעתי :
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
כל הכבוד לכוחות הקולציה, אכן עשו ועדיין עושים עבודת קודש.
מקוה שיגמרו עם זה כמה שיותר מהר.
אבל זה לא סותר את מה שטענתי ועדיין סותר לגבי, הסירבול, קבעון והפשלות שלהם.
ואחוז הנפגעים מאש ידידותית ותאונות שהוא גבוהה מאוד וחסר תקדים, רק מאשר את דברי.
כנ"ל לגבי מספר האזרחים עירקים שנפגעו.
אני מודה שהיתי פסימי יותר. לגבי תוצאות ומשך הלחימה.
ואני שמח מאוד שטעיתי לגבי זה.
לא הערכתי נכון את חוסר המוטיבציה של העירקים. והטיפשות של צמרת השילטון העירקי, הרי גם להם יה יותר משנה להתכוננן לתסריט ידוע מראש.
בטח בקרוב יתברר מה בדיוק קרה אצלם.
בואו נקווה שיצליחו לכונן שם דמוקריטיה, כי אחריה יש סיכוי שמדינות ערביות נוספות וגררו לדמוקרטיה.
מקוה שיגמרו עם זה כמה שיותר מהר.
אבל זה לא סותר את מה שטענתי ועדיין סותר לגבי, הסירבול, קבעון והפשלות שלהם.
ואחוז הנפגעים מאש ידידותית ותאונות שהוא גבוהה מאוד וחסר תקדים, רק מאשר את דברי.
כנ"ל לגבי מספר האזרחים עירקים שנפגעו.
אני מודה שהיתי פסימי יותר. לגבי תוצאות ומשך הלחימה.
ואני שמח מאוד שטעיתי לגבי זה.
לא הערכתי נכון את חוסר המוטיבציה של העירקים. והטיפשות של צמרת השילטון העירקי, הרי גם להם יה יותר משנה להתכוננן לתסריט ידוע מראש.
בטח בקרוב יתברר מה בדיוק קרה אצלם.
בואו נקווה שיצליחו לכונן שם דמוקריטיה, כי אחריה יש סיכוי שמדינות ערביות נוספות וגררו לדמוקרטיה.
- סליקאי זהב

תענוג
HK ועוד מספר
העובדה שאתה כותב את דבריך בכל נימה שתהיה , הינה התגלמות הדמוקרטיה.
אל תשכח לעולם, שבאותה דמוקרטיה אשר לשמחתינו נוהגת כשריף של העולם, חל עונש מוות בכל מיני צורות בחלק מה-STATES.
אל תשכח, שבמחצית הראשונה של המאה הקודמת שרפו שם אסמים על תושביהם השחורים בגלל גזענות וחוסר דמוקרטיה.
למזלינו, ארצו של ביל גייטס מנהיגה כיום את הזרם השפוי והמודאג של העולם החופשי בניסיון למיגור חרבות מתגלגלות וחיסול איומים עלינו ועל הדמוקרטיות האמיתיות.
אל תחמוד לך משטרים אחרים בעוד ישראל הינה דמוקרטיה נאורה , ויריעה זו קצרה מלנמק. (האם יש צורך?)
בואו נתרפק על הטוב ונשאף לצמצם את הרע מבלי לחכות שמישהו אחר יעשה גם סדר בתוך הבית.
ובהמשך לאותו רעיון בו החל האשכול, הרי לא צפינו בתחילה שכך יהא המצב היום, גם האופטימים שביננו.
העובדה שאתה כותב את דבריך בכל נימה שתהיה , הינה התגלמות הדמוקרטיה.
אל תשכח לעולם, שבאותה דמוקרטיה אשר לשמחתינו נוהגת כשריף של העולם, חל עונש מוות בכל מיני צורות בחלק מה-STATES.
אל תשכח, שבמחצית הראשונה של המאה הקודמת שרפו שם אסמים על תושביהם השחורים בגלל גזענות וחוסר דמוקרטיה.
למזלינו, ארצו של ביל גייטס מנהיגה כיום את הזרם השפוי והמודאג של העולם החופשי בניסיון למיגור חרבות מתגלגלות וחיסול איומים עלינו ועל הדמוקרטיות האמיתיות.
אל תחמוד לך משטרים אחרים בעוד ישראל הינה דמוקרטיה נאורה , ויריעה זו קצרה מלנמק. (האם יש צורך?)
בואו נתרפק על הטוב ונשאף לצמצם את הרע מבלי לחכות שמישהו אחר יעשה גם סדר בתוך הבית.
ובהמשך לאותו רעיון בו החל האשכול, הרי לא צפינו בתחילה שכך יהא המצב היום, גם האופטימים שביננו.
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
- סליקאי זהב

תגובה
HK
כשכותבים בצחוק מסמנים ב
או כותבים ססססתתתתתתתתאאאאאםםםם
על עמוד וחצי. הגבתי ברצינות כי יש אמירות כאלה . אם בצחוק עסקינן נא לשים טיפקס על הקטע הרציני הקודם
כשכותבים בצחוק מסמנים ב
על עמוד וחצי. הגבתי ברצינות כי יש אמירות כאלה . אם בצחוק עסקינן נא לשים טיפקס על הקטע הרציני הקודם
- סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד