כניסה עם נשק -אירועי יום העצמאות
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
spy כתב:אילו היה שוטר מן השורה - הייתי מקבל את זה, אבל מסגן ניצב - אני מצפה להפעלת התאים האפורים במקום "דיקלום"
מה?
השתגעת ?
כל תחנת טבריה על פי הוראה של סנ"ץ היתה עסוקה בלסגור מסיבה של יוד בתי"ם בשדות העמק.(שלא הפריעה לאף אחד)
וזה מחזור ש כמעט 100% מתגייס לצבא מהם 89% לקרבי (כולל בנות). אפילו השוטרים השפילו עיניים - רק מה הם יכלו לעשות חוץ מלמלא פקודה?
והעבריינם כתמיד חוגגים.
התנהגות מפקד משטרת טבריה נובעת
מנקמנות (את זה אמר לי פקוד שלו בדרגת פקד)בקיבוצניקים - כיסוי תחת וחוסר שיקול דעת.
אני התביישתי !!! (הוא כנראה לא)
נראה לי שמדרגת רפ"ק ומעלה מרבית הקצינים עוסקים בכסת"ח וזה נורא עצוב.
אגב אשמח אם מפקד משטרת טבריה יגיב כי עד היום הוא גם מסרב לדבר או להיפגש.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
אילן,
תרשה לי להיות לשניה סנגורו של השטן..(ולא שחלילה אני בא להצדיק כסת"ח אלא בא להסביר אותו).
דבר ראשון - צרת רבים נחמת טפשים.
זו תופעה שחובקת וחונקת את כל העולם המערבי מי יותר ומי פחות, בה בשעה שכל המדינות שלא שמות קצוץ על רגולציות וחוקים (לדוגמא סין) חוגגות ועושות מה בראש שלהן.
מאז שמערכת המשפט השתלטה לנו על החיים (סטייל הזנב שמכשכש בכלב) והכל הפך להיות שפיט, כל אחד שנושא באחריות כלשהי מוציא הרבה מאד אנרגיה ומשאבים כדי לכסתח.
ומדוע? יצר השרדות טבעי.. מרגע שללו לך את האפשרות להפעיל שיקול דעת אתה תכסת"ח.
ואתה תעשה את זה לא כי אתה רע או טיפש, אלא כי אתה רוצה להגן על עצמך. אתה לא תרצה להיות אותו הפראייר שיצטרך לענות על שאלות קשות בועדת חקירה, או זה שיעמוד לדין וישלם מחיר אישי כבד.
ולכן אותו פקד השיב מה שהשיב..מה הוא צריך צרות בחיים? הרי זה הקריירה שלו וזה המקצוע שלו ויש לו משפחה לפרנס ופיות להאכיל אז למה לו לסכן אותם?.
ולכן גם אני כשאני צריך לעשות משהו שקשור בעבודה שלי אני לא זז בלי עצה משפטית של עו"ד..
אני לא יודע לקרוא חוזים והסכמים? כן אני יודע ולפעמים יותר טוב מהרבה עו"ד.. אבל מה, אם יש פשלה - שזה יהיה אחריותו של העו"ד ולא שלי.
וגם עבדול חמיד שמזדעק כל פעם שמישהו שואל איך מאפסים כוונת טלסקופית של M16 מכסת"ח.
מה הוא לא יודע שכל חיפוש בגוגל בנושא יניב יותר תוצאות והסברים מאשר אדם ממוצע יוכל לקרוא אי פעם בכל חייו? הוא יודע ועוד איך..
אבל הוא לא רוצה שאם חס וחלילה יתפס מישהו, וחס וחלילה יגיד בחקירה שהוא קרא את האינפורמציה באינטרנט, אז הוא חס וחלילה יגיד שהוא קיבל אותה במסגרת האתר הזה.
בקיצור כ-ו-ל-נ-ו מכסתח"ים... תלוי איזה תפקיד אנחנו ממלאים כרגע.
שים עליך מדים, חזור לצבא של היום לא של לפני 30 שנה, קבל על עצמך פיקוד על 100 חיילים ונראה כמה זמן תוכל לשרוד בלי לכסת"ח...
א.
תרשה לי להיות לשניה סנגורו של השטן..(ולא שחלילה אני בא להצדיק כסת"ח אלא בא להסביר אותו).
דבר ראשון - צרת רבים נחמת טפשים.
זו תופעה שחובקת וחונקת את כל העולם המערבי מי יותר ומי פחות, בה בשעה שכל המדינות שלא שמות קצוץ על רגולציות וחוקים (לדוגמא סין) חוגגות ועושות מה בראש שלהן.
מאז שמערכת המשפט השתלטה לנו על החיים (סטייל הזנב שמכשכש בכלב) והכל הפך להיות שפיט, כל אחד שנושא באחריות כלשהי מוציא הרבה מאד אנרגיה ומשאבים כדי לכסתח.
ומדוע? יצר השרדות טבעי.. מרגע שללו לך את האפשרות להפעיל שיקול דעת אתה תכסת"ח.
ואתה תעשה את זה לא כי אתה רע או טיפש, אלא כי אתה רוצה להגן על עצמך. אתה לא תרצה להיות אותו הפראייר שיצטרך לענות על שאלות קשות בועדת חקירה, או זה שיעמוד לדין וישלם מחיר אישי כבד.
ולכן אותו פקד השיב מה שהשיב..מה הוא צריך צרות בחיים? הרי זה הקריירה שלו וזה המקצוע שלו ויש לו משפחה לפרנס ופיות להאכיל אז למה לו לסכן אותם?.
ולכן גם אני כשאני צריך לעשות משהו שקשור בעבודה שלי אני לא זז בלי עצה משפטית של עו"ד..
אני לא יודע לקרוא חוזים והסכמים? כן אני יודע ולפעמים יותר טוב מהרבה עו"ד.. אבל מה, אם יש פשלה - שזה יהיה אחריותו של העו"ד ולא שלי.
וגם עבדול חמיד שמזדעק כל פעם שמישהו שואל איך מאפסים כוונת טלסקופית של M16 מכסת"ח.
מה הוא לא יודע שכל חיפוש בגוגל בנושא יניב יותר תוצאות והסברים מאשר אדם ממוצע יוכל לקרוא אי פעם בכל חייו? הוא יודע ועוד איך..
אבל הוא לא רוצה שאם חס וחלילה יתפס מישהו, וחס וחלילה יגיד בחקירה שהוא קרא את האינפורמציה באינטרנט, אז הוא חס וחלילה יגיד שהוא קיבל אותה במסגרת האתר הזה.
בקיצור כ-ו-ל-נ-ו מכסתח"ים... תלוי איזה תפקיד אנחנו ממלאים כרגע.
שים עליך מדים, חזור לצבא של היום לא של לפני 30 שנה, קבל על עצמך פיקוד על 100 חיילים ונראה כמה זמן תוכל לשרוד בלי לכסת"ח...
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

מי מחובר