מה נשתנה הלילה הזה - מהדורת חנוכה מיוחדת
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
האממ, אם האקדח מקבל מכה חזקה במצב 1, לא יכול להיווצר סיטואציה של פליטת כדור?
באקדחים מודרניים (אלו שיוצרו בעשרים השנים האחרונות, ובודדים גם לפני כן), יש פין מיוחד שמונע מהנוקר לנוע קדימה ללא לחיצה על ההדק. באקדחים הישנים יותר, ישנה אפשרות של פליטת כדור אם האקדח יקבל מכה, למשל אם הוא נופל כשהקנה כלפי מטה.
באקדחים מודרניים (אלו שיוצרו בעשרים השנים האחרונות, ובודדים גם לפני כן), יש פין מיוחד שמונע מהנוקר לנוע קדימה ללא לחיצה על ההדק. באקדחים הישנים יותר, ישנה אפשרות של פליטת כדור אם האקדח יקבל מכה, למשל אם הוא נופל כשהקנה כלפי מטה.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
אני לא ממש מסכים
באקדח של קולט סידרה 70 מותקן קפיץ נוקר מחוזק
שמטרתו למנוע נקירה כזו
באקדח של קולט סידרה 70 מותקן קפיץ נוקר מחוזק
שמטרתו למנוע נקירה כזו
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
ramdishon
אני חושב שאתה טועה
לסידרה של קולט בה מותקן פין אבטחת נוקר קוראים
סידרה 80
אני חושב שאתה טועה
לסידרה של קולט בה מותקן פין אבטחת נוקר קוראים
סידרה 80
"Si Vis Pacem Para bellum"
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד