ילדים יורים - כתבה היום בידיעות אחרונות
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: ילדים יורים - כתבה היום בידיעות אחרונות
לדעתי, הכל עניין של תזמון.
כאשר אנו מראים תמונות של ילדים עזתים צועדים ברחובות אוחזים ברובי סער אמיתיים או מפלסטיק ומנסים להראות לעולם מה החינוך שהם מקבלים ולאן הוא מוביל, הפירסום של כתבה על ילדים ישראלים שיורים במטווח אינה משרתת את האנטרסים שלנו כי ההשוואה ממש מתבקשת.
במדיה בעלת דיעות אנטי נשק לא נוכל להמנע מהשוואה כזו וכל מה שנגיד רק יפעל לרעתנו.
בימים אחרים, ואולי אם היינו מביאים איזו מדליה בקליעה באולימפיאדה
יתכן וזה היה נשמע אחרת.
זה מזכיר לי שיום אחד בתחרות ירי מעשי הופיע במקום צוות של" עובדה" וביקש לצפות בתחרות ע"מ לבצע כתבה ב"עובדה" על תחרויות ירי בישראל. הצוות קיבל את כל ההסברים, הרבה PHOTO OPS, לווה בכבוד מלכים ואף קיבלו הזדמנות לנסות את אחד הכלים היותר אקזוטיים שהיו במקום.
נפרדנו כידידים והיינו בטוחים שהכתבה בעובדה תהיה לכל היותר אמיתית.
בפועל - חוץ מרפש ומשפט מטופש שנאמר ע"י ילד של אחד היורים לא היה בכתבה דבר.
מאז למדתי לא להאמין לאף מילה שלהם ולא לשתף עימם פעולה בשום דבר הקשור בנושאים האלו.
כאשר אנו מראים תמונות של ילדים עזתים צועדים ברחובות אוחזים ברובי סער אמיתיים או מפלסטיק ומנסים להראות לעולם מה החינוך שהם מקבלים ולאן הוא מוביל, הפירסום של כתבה על ילדים ישראלים שיורים במטווח אינה משרתת את האנטרסים שלנו כי ההשוואה ממש מתבקשת.
במדיה בעלת דיעות אנטי נשק לא נוכל להמנע מהשוואה כזו וכל מה שנגיד רק יפעל לרעתנו.
בימים אחרים, ואולי אם היינו מביאים איזו מדליה בקליעה באולימפיאדה
זה מזכיר לי שיום אחד בתחרות ירי מעשי הופיע במקום צוות של" עובדה" וביקש לצפות בתחרות ע"מ לבצע כתבה ב"עובדה" על תחרויות ירי בישראל. הצוות קיבל את כל ההסברים, הרבה PHOTO OPS, לווה בכבוד מלכים ואף קיבלו הזדמנות לנסות את אחד הכלים היותר אקזוטיים שהיו במקום.
נפרדנו כידידים והיינו בטוחים שהכתבה בעובדה תהיה לכל היותר אמיתית.
בפועל - חוץ מרפש ומשפט מטופש שנאמר ע"י ילד של אחד היורים לא היה בכתבה דבר.
מאז למדתי לא להאמין לאף מילה שלהם ולא לשתף עימם פעולה בשום דבר הקשור בנושאים האלו.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
Re: ילדים יורים - כתבה היום בידיעות אחרונות/היום יש המשך לכתבה..
וכבר יש על הפרק הצעות להעברת חוקים מגבילים לגיל הילדים(16) שיוכלו להכנס למטווח כלשהוא.
האם אין שום צדיק בסדום(בכנסת) שאפשר להעזר בו או בהם לכל מתקפת העליהום הזו!
+ההתארגנות של חברי הסליק..+איסוף והחתמה על עצומות של אנשים "כבדי משקל"
שמצדדים בעמדותינו
האם אין שום צדיק בסדום(בכנסת) שאפשר להעזר בו או בהם לכל מתקפת העליהום הזו!
+ההתארגנות של חברי הסליק..+איסוף והחתמה על עצומות של אנשים "כבדי משקל"
שמצדדים בעמדותינו
שקר לי רק פעם אחת בשניה כבר לא אאמין לך
- סליקאי כסף

היום התפרסם בעמודים האחרונים של "ידיעות אחרונות" עידכון לכתבה. המועצה לשלום הילד דורשת "לחוקק גיל מינימום להוצאת רישיון נשק, מגיל 18 לפחות". מעניין, כי אני לתומי סברתי שצריך להיות בן 21 שנים לפחות כדי להוציא רישיון...
טובה פרה אחת על המנגל משתיים במרעה.
- סליקאי זהב

הייתי מסתפק אילו המועצה הייתה ממליצה לחוקק תבחין "מבוגר".
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
טרם ראיתי את העיתון, אם מישהו יכול לסרוק ולשלוח לי או להעלות - תודה.
בכל מקרה, זה רק מוכיח כי מר קדמן לא למד את החומר על בוריו, וכמו תמיד, אנשים היושבים בעמדות מפתח / תפקידי מפתח, לא תמיד מתעניינים בנעשה בשטח ובחוק הקיים, אלא יש להם דעה משל עצמם ואין לבלבלם עם העובדות.
תקשיבו לראיון אמש מרדיו 103FM (יש קישור בדפים הקודמים של האשכול) ותקשיבו איך שהוא לא מדבר לעניין ואני מאידך מוכיח אותו על שאינו מכיר את החוק וסתם מתלהם.
זה אחלה לעשות הרבה רעש ולא מיד לעניין, כמו שפעם אילן אמר - עשית ולא פרסמת ? לא עשית.
מעבר לכך, לא צריך לקחת יותר מדי ללב ולא להתרגש מהקריאות שלו.
נועם.
בכל מקרה, זה רק מוכיח כי מר קדמן לא למד את החומר על בוריו, וכמו תמיד, אנשים היושבים בעמדות מפתח / תפקידי מפתח, לא תמיד מתעניינים בנעשה בשטח ובחוק הקיים, אלא יש להם דעה משל עצמם ואין לבלבלם עם העובדות.
תקשיבו לראיון אמש מרדיו 103FM (יש קישור בדפים הקודמים של האשכול) ותקשיבו איך שהוא לא מדבר לעניין ואני מאידך מוכיח אותו על שאינו מכיר את החוק וסתם מתלהם.
זה אחלה לעשות הרבה רעש ולא מיד לעניין, כמו שפעם אילן אמר - עשית ולא פרסמת ? לא עשית.
מעבר לכך, לא צריך לקחת יותר מדי ללב ולא להתרגש מהקריאות שלו.
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נועם כל הכבוד על הייצוג וסגנון הדיבור, לדעתי עשית עבודה מכובדת מאוד של הסברה למרות הגישה השלילית של המראיין.
אפשר להעלות לינק לכתבה של דביר?
אפשר להעלות לינק לכתבה של דביר?
אופנועים,נשים (היום רק אחת --מה נעשה),אקדחים,רובים,פול,צלילה טכנית ולא בסדר הזה כל הזמן
ומהיום חבר גאה במועדון הפרגית המשוגעת
ומהיום חבר גאה במועדון הפרגית המשוגעת
ברינקה הפנה אליי את רעות ממה קורה בערוץ 2
מה שעניין אותה זה אם בקליעה אולימפית יורים נשק חם.
ניסיתי להסביר שאין קשר בין נשק חם אולימםי לנשק שנועד ללחימה.
לא יודע אם יועיל בסופו של דבר הם לוקחים מה שהם רוצים.
מה שעניין אותה זה אם בקליעה אולימפית יורים נשק חם.
ניסיתי להסביר שאין קשר בין נשק חם אולימםי לנשק שנועד ללחימה.
לא יודע אם יועיל בסופו של דבר הם לוקחים מה שהם רוצים.
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
אים כי קצת באיחור.....
כל הכבוד לחברים שעסקו בענין וממשיכים ליצג אותנו בראיונות ההמשך
חברי איתמר המליץ על שימוש ביחצנים למהם אני יסתפק בציטוט כמה אימרות של גדולי היחצנים אי פעם
"אין כזה דבר פרסום גרוע" ו"אים אתה לא שם אתה לא קיים".
סתם חומר למחשבה .....
כל הכבוד לחברים שעסקו בענין וממשיכים ליצג אותנו בראיונות ההמשך
חברי איתמר המליץ על שימוש ביחצנים למהם אני יסתפק בציטוט כמה אימרות של גדולי היחצנים אי פעם
"אין כזה דבר פרסום גרוע" ו"אים אתה לא שם אתה לא קיים".
סתם חומר למחשבה .....
נערך לאחרונה על ידי higt-power בתאריך 02 פברואר 2009, 15:03, נערך פעם אחת בסך הכל.
שלום לכולם וברכות לדביר ברי ונועם על עבודה מאומצת ומבורכת למען כולנו!
מספר דברים לי:
ראשית, צר לי שכלי התקשורת התעלמו ממספר עובדות ומחקרים מתועדים היטב מהעולם:
א. קליעה באקדח 0.22 הינה מקצוע אולימפי
ב. קליעה ברובה 0.22 הינה מקצוע אולימפי אף היא
ג. אם ילדים לא יירו בכלים אלו, כיצד נהיו אלופי עולם וזוכים במדליות ? גיא וגיל התחילו לירות רק בצבא?
ד. בארה"ב התפרסמו מחקרים ובוצעו פיילוטים ומבצעים להגברת המודעות לבטיחות בנשק חם אצל ילדים כאשר המסקנה הבלתי ניתנת לערעור הינה שהדבר מגביר אחריות ובטיחות אצל ילדים!!! לתשומת לבכם, ילדים שמשחקים באקדחי צעצוע "יורים" אחד על השני כל הזמן, כל הילדים שהדרכתי מקפידים על כללי הבטיחות ועל אצבע מחוץ לשמורת ההדק ועל כיוון בטוח גם עם אקדחי קפצונים!!! מצחיק חלק מכם? ממש לא! אם כל אקדח הוא בחזקת טעון, אין נפקא מינא אם זה אקדח קפצונים!
מספר דברים לי:
ראשית, צר לי שכלי התקשורת התעלמו ממספר עובדות ומחקרים מתועדים היטב מהעולם:
א. קליעה באקדח 0.22 הינה מקצוע אולימפי
ב. קליעה ברובה 0.22 הינה מקצוע אולימפי אף היא
ג. אם ילדים לא יירו בכלים אלו, כיצד נהיו אלופי עולם וזוכים במדליות ? גיא וגיל התחילו לירות רק בצבא?
ד. בארה"ב התפרסמו מחקרים ובוצעו פיילוטים ומבצעים להגברת המודעות לבטיחות בנשק חם אצל ילדים כאשר המסקנה הבלתי ניתנת לערעור הינה שהדבר מגביר אחריות ובטיחות אצל ילדים!!! לתשומת לבכם, ילדים שמשחקים באקדחי צעצוע "יורים" אחד על השני כל הזמן, כל הילדים שהדרכתי מקפידים על כללי הבטיחות ועל אצבע מחוץ לשמורת ההדק ועל כיוון בטוח גם עם אקדחי קפצונים!!! מצחיק חלק מכם? ממש לא! אם כל אקדח הוא בחזקת טעון, אין נפקא מינא אם זה אקדח קפצונים!
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
עדכון לאחר בדיקה עם משרד הפנים:
מבוגר יכול לירות רק אם אישור בריאות/מ"י
ילד יכול לירות ללא האישורים הנ"ל אך באישור ונוכחות הורה ו/או אפוטרופוס חוקי
תייר יכול לירות כחלק מקבוצה שבה מדריך הטיולים הוא ישראלי ומדריך הטיולים ערב להתנהלות אנשי הקבוצה.
מי שרוצה ממש ממש את ההנחיות לטווחים שיצור איתי קשר ואעביר לו את ההוראות החדשות מינואר 2009
לידיעה!!!!
תייר יכול לירות כחלק מקבוצה שבה מדריך הטיולים הוא ישראלי ומדריך הטיולים ערב להתנהלות אנשי הקבוצה.
מי שרוצה ממש ממש את ההנחיות לטווחים שיצור איתי קשר ואעביר לו את ההוראות החדשות מינואר 2009
לידיעה!!!!
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
למגיבים שלום
קראתי את המאמר בעיתון ושמעתי את הדר' קדמן ואת נועם.
באיזה מקום יש לי טעם מר מהכתבה הזאת, נראה לי שבאמת יש גיל מינמלי שבו צריך לתת לילד לאחוז אקדח ולירות בו.
אבל אמר יפה נועם שהאקדח ינתן למי שיכול לאחוז ולא קבע גיל לענין זה.
ואילו הדק' קדמן שכח שגם צריך לאסור על ילדים לשחק בגפרורים וזה למה ?
כי אפשר לגרום לשרפה ואפשר גם לגרום לנזק מפיצוץ של חומר הגפרורים.
כשהייתי ילד בנינו מתקן לפיצוץ של אבקת השריפה של גפרורים.
את המתקן עשינו ממפתח מסמר וחוט, אחלה פטנט אבל כמובן שלא ידענו מה החוזק הנדרש מהמפתח ומלאתי יותר מדי אבקה וכתוצאה מהפיצוץ נשבר המפתח ועפו רסיסים.
וגם שכחתי, יש סכינים בבית, אך כמה זה מסוכן הרי הילד יכול לגרום נזק לעצמו ולסביבה.
חבל שהדקטור קדמן קושר את הירי בנשק לצילום "בוק" של ילדות ועוד כהנה דברים, משתמע שהשורה התחתונה שלו היא שנצטרך רשיון לייצר ילדים ולגדל אותם.
קראתי את המאמר בעיתון ושמעתי את הדר' קדמן ואת נועם.
באיזה מקום יש לי טעם מר מהכתבה הזאת, נראה לי שבאמת יש גיל מינמלי שבו צריך לתת לילד לאחוז אקדח ולירות בו.
אבל אמר יפה נועם שהאקדח ינתן למי שיכול לאחוז ולא קבע גיל לענין זה.
ואילו הדק' קדמן שכח שגם צריך לאסור על ילדים לשחק בגפרורים וזה למה ?
כי אפשר לגרום לשרפה ואפשר גם לגרום לנזק מפיצוץ של חומר הגפרורים.
כשהייתי ילד בנינו מתקן לפיצוץ של אבקת השריפה של גפרורים.
את המתקן עשינו ממפתח מסמר וחוט, אחלה פטנט אבל כמובן שלא ידענו מה החוזק הנדרש מהמפתח ומלאתי יותר מדי אבקה וכתוצאה מהפיצוץ נשבר המפתח ועפו רסיסים.
וגם שכחתי, יש סכינים בבית, אך כמה זה מסוכן הרי הילד יכול לגרום נזק לעצמו ולסביבה.
חבל שהדקטור קדמן קושר את הירי בנשק לצילום "בוק" של ילדות ועוד כהנה דברים, משתמע שהשורה התחתונה שלו היא שנצטרך רשיון לייצר ילדים ולגדל אותם.
- סליקאי זהב

[quote="advocate"]עדכון לאחר בדיקה עם משרד הפנים:
quote]
אני קורא נכון? ילד לא יכול להתאבד? (זו הלוגיקה של אישור בריאות ומ"י).
כנראה שההגיון נעצר בשער משרד הפנים.
ומה ההגדרה של ילד? אצל כל אמא, הבן שלה הוא ילד גם בגיל 50! אז זה יפטור אותי מאישור בריאות ומ"י?
ובנוגע לתקשורת. מנסיוני, 50% ממה שכתוב בדרך כלל אינו נכון. כשעתונאי מכין כתבה ומראיין אותך, הוא נוהג להכניס לכתבה כל מיני דברים מהרהורי לבו. פעם התקשרו אלי מ"עובדה" בקשר לנושא מסוים. כשהסברתי להם שמבחינה מקצועית הם הולכים בדרך לא נכונה והבעיה נמצאת במקום אחר, הם נעלמו (ונאלמו), והנושא ירד מסדר היום, למרות חשיבותו.
quote]
אני קורא נכון? ילד לא יכול להתאבד? (זו הלוגיקה של אישור בריאות ומ"י).
כנראה שההגיון נעצר בשער משרד הפנים.
ומה ההגדרה של ילד? אצל כל אמא, הבן שלה הוא ילד גם בגיל 50! אז זה יפטור אותי מאישור בריאות ומ"י?
ובנוגע לתקשורת. מנסיוני, 50% ממה שכתוב בדרך כלל אינו נכון. כשעתונאי מכין כתבה ומראיין אותך, הוא נוהג להכניס לכתבה כל מיני דברים מהרהורי לבו. פעם התקשרו אלי מ"עובדה" בקשר לנושא מסוים. כשהסברתי להם שמבחינה מקצועית הם הולכים בדרך לא נכונה והבעיה נמצאת במקום אחר, הם נעלמו (ונאלמו), והנושא ירד מסדר היום, למרות חשיבותו.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
[quote="Webart"]ובכן, בעמוד הראשון בידיעות אחרונות (כנראה שזה יותר חשוב מאובמה ומהבחירות הקרבות), ובכפולת המרכז של הכותרת הראשית, התפרסמה היום כתבה אודות הורים המתירים לילדהם לירות בנשק.
לשמחתי הרבה, רואיינו לכתבה כמה מחברינו, אשר שמרו על הצגת הנושא בצורה אחראית וחכמה, ופרט לכותרת הצהובה, אני חושב שהנושא הוצג בצורה חיובית ביותר, פרט לתגובת המועצה לשלום הילד, המבססת עצמה אך ורק על חוסר ידע והבנה מינימליים.
אני מחזק את החברים שכתבו למעלה.
אני מסכים בהחלט עם הדעה שגורסת להסיר את ה"מסתוריות" מעל האקדח ע"י ירי מבוקר במטווח.
עם אשתי כבר עברתי את זה אחרי הרבה שיכנועים מצדי ואני בהחלט מתכוון לעשות את אותו הדבר עם ילדי.
לשמחתי הרבה, רואיינו לכתבה כמה מחברינו, אשר שמרו על הצגת הנושא בצורה אחראית וחכמה, ופרט לכותרת הצהובה, אני חושב שהנושא הוצג בצורה חיובית ביותר, פרט לתגובת המועצה לשלום הילד, המבססת עצמה אך ורק על חוסר ידע והבנה מינימליים.
אני מחזק את החברים שכתבו למעלה.
אני מסכים בהחלט עם הדעה שגורסת להסיר את ה"מסתוריות" מעל האקדח ע"י ירי מבוקר במטווח.
עם אשתי כבר עברתי את זה אחרי הרבה שיכנועים מצדי ואני בהחלט מתכוון לעשות את אותו הדבר עם ילדי.
"עם שאינו מכבד את עברו גם ההווה שלו דל - ועתידו לוט בערפל". (יגאל אלון)
המתראיינים מתלהמים ומתנפחים ואפשר להבחין בן השורות את הבורות שלהם בתחום הנשק, על כן אני חושב
שכלום לא ישתנה בנדון ועולם כמינהגו נוהג.
אסף
שכלום לא ישתנה בנדון ועולם כמינהגו נוהג.
אסף
"אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח העצמה אלה מכוח ההתמדה ..."
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
מי מתלהם?????????
צורי.
צורי.
When you have to shoot, shoot, don't talk
- משתמש חסום
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד