ירי מבעד לשמשת רכב
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: ירי מבעד לשמשת רכב
next
נערך לאחרונה על ידי צורי בתאריך 14 מרץ 2009, 20:45, נערך פעם אחת בסך הכל.
When you have to shoot, shoot, don't talk
- משתמש חסום
גרים שם כדי שצפוןבונים שמנהלים את המדינה יוכלו לישון בשקט....כן, אלה שמבחינתם המדינה נגמרה איפה שהוא שם בין גדרה לחדרה.האמת, אני לא יודע למה אנשים בכלל בוחרים לגור שם..
אותם אלה שהוציאו את היהודים מהגוש, מבינים כיום שמהריסות נווה דקלים יורים ובקרוב המדינה מבחינתם תיגמר בין חולון לרמת אביב ג'!
ללא אתם אנשים, במזרח המדינה תיגמר באיזור ר"ג.....אז, ר"ג, חולון, רמת אביב! מה השלב הבא?? בחברת דגי ים התיכון???????
צורי
When you have to shoot, shoot, don't talk
- משתמש חסום
צורי, אין לי כוח להתחיל לדבר על פוליטיקה, אבל כולם יודעים שלולא ההתנתקות עד היום הם היו סובלים מהפגזות מעזה ובמלחמה האחרונה עוד הרבה יותר גרוע.
בכלל, למה חיילים צריכים לסכן את עצמם בגלל התנחלויות? המטרה של החיילים היא לשמור על מקום חוקי ולא לשמור על מקום לא חוקי. על זה המציאו את הביטוי "הסיבה היחידה שהממשלה צריכה את העםהוא בשביל שיביאו עוד ילדים למלחמות מיותרות".
בכלל, למה חיילים צריכים לסכן את עצמם בגלל התנחלויות? המטרה של החיילים היא לשמור על מקום חוקי ולא לשמור על מקום לא חוקי. על זה המציאו את הביטוי "הסיבה היחידה שהממשלה צריכה את העםהוא בשביל שיביאו עוד ילדים למלחמות מיותרות".
- סליקאי כסף

האשכול ננעל וכולכם יודעים למה, למרות שהנושא חשוב מאוד.
צורי - קריאה ראשונה לסדר, את עינייני הפוליטיקה להשאיר לפורומים אחרים, נקודה.
אבירן - צא לך לחופשה בת חודש מכתיבה באתר (או בשפה פשוטה, אתה חסום לכתיבה כרגע), בהמשך, אם חריגותיך מכללי הכתיבה באתר ימשיכו (החלטתי אגב, בעקבותיך, לשקול הוספת סעיף חדש לכללי הכתיבה, אני עדיין שוקל...
צורי - קריאה ראשונה לסדר, את עינייני הפוליטיקה להשאיר לפורומים אחרים, נקודה.
אבירן - צא לך לחופשה בת חודש מכתיבה באתר (או בשפה פשוטה, אתה חסום לכתיבה כרגע), בהמשך, אם חריגותיך מכללי הכתיבה באתר ימשיכו (החלטתי אגב, בעקבותיך, לשקול הוספת סעיף חדש לכללי הכתיבה, אני עדיין שוקל...
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד