נשק חדש....

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: נשק חדש....

על ידי Webart » 16 ספטמבר 2009, 14:03

חציה השני של הערכה נמצא אצל סוחר הנשק ממנו קנית את האקדח, אתה יכול לחזור אליו ולבקש לבצע את ההמרה. היא ללא תשלום ובכל מועד שתבחר.
החלקים לא נמסרים לרוכש האקדח מכיוון שבמדינת חלם, טיפול בנשק (אף כי הוגדר כטיפול שהינו ברמת בעל הנשק) הינו תפקיד המותר לנשק בלבד ולכן אסור לביצוע על-ידי מחזיק הנשק.

לא רחוק היום שגם פרוק לשם ניקוי ידרוש מאיתנו לגשת לנשק מוסמך.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי slavochk » 16 ספטמבר 2009, 15:55

Webart כתב: במדינת חלם, טיפול בנשק (אף כי הוגדר כטיפול שהינו ברמת בעל הנשק) הינו תפקיד המותר לנשק בלבד.

אפשר בבקשה את הסימוכין לכך?
בברכה,
גלעד
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי or aver » 16 ספטמבר 2009, 17:35

Webart כתב:חציה השני של הערכה נמצא אצל סוחר הנשק ממנו קנית את האקדח, אתה יכול לחזור אליו ולבקש לבצע את ההמרה ללא תשלום.
החלקים לא נמסרים לרוכש האקדח מכיוון שבמדינת חלם, טיפול בנשק (אף כי הוגדר כטיפול שהינו ברמת בעל הנשק) הינו תפקיד המותר לנשק בלבד ולכן אסור לביצוע על-ידי מחזיק הנשק.

לא רחוק היום שגם פרוק לשם ניקוי ידרוש מאיתנו לגשת לנשק מוסמך.

השאלה היא מה קורה אם אני רוצה להחליף את החלק אצל נשק/חנות אחרת ולא להיות "כבול" לאותו נשק/חנות?
ואם אני ירצה להחליף את החלק בעוד 3/4/5 שנים הוא גם יחליף לי? בהנחה שלא פשט רגל/סגר את החנות בנתיים ואז אני בטח תקוע...

ניסיתי ללחוץ על המוכר לתת לי את החלק אבל הוא ניסה להתחמק ובסוף לא נתן לי, האם מותר לו או שהחלק שייך לי???

אור
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי צורי » 16 ספטמבר 2009, 18:03

ידידי...המקרה שלך דומה למקרה של אקדח שמגיע עם 3 מחסניות והמוכר נותן לך רק 2!

כל עוד אתה לא מבקש לקבל או להחליף חלקים מזהיי ירי ( נוקר, קנה, שיני פליטה וכו') אז לא צריכה להיות בעיה!!

הנשק כולל אביזריו שייכים לך.....השינויים בהתאם לחוק!

צורי.
When you have to shoot, shoot, don't talk
משתמש חסום

על ידי GUSS » 16 ספטמבר 2009, 18:05

אני לא בטוח אם בזה עסקינן,אבל צירפו לי לנשק עוד הדק אחד +ברגים .
האם לזה הכוונה ?
מישהו יוכל להרחיב מה כולל סט ההחלפה?
ד.א.
לפי תקנות משרד התחבורה ,גם לתקן את ריכבך אינך מורשה לבד,אולם אף אחד לא ימנע ממך לקנות מנוע חילופי ולאחסן אותו בויטרינה בסלון,רק קנה אותו ממקור מורשה ,ודאג לשטר מכר /בעלות כחוק.
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי yogev » 16 ספטמבר 2009, 18:15

אני ביקשתי לקבל גם את החלק השני שנמצא בערכה וקיבלתי אותו.
החלק הזה שייך לך, שילמת עליו והוא בא כחלק מהערכה, תתעקש ותקבל.
אף אחד לא היה מעיז הרי למכור לך סמיט 99 בלי כל הקתות המתחלפות, אז למה שימכרו לך את ה CZ בלי נצרה?
אם בכל זאת הבחור נשאר עקשן, תבוא אליו כל שבוע ותבקש שיחליף לך, עד שימאס לו.
כן, גם אני החלפתי את הגלוק ב CZ Duty.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי or aver » 16 ספטמבר 2009, 22:53

תודה על התשובות....
אז כל הסיפור קרה אצל מאיר רוט!!!

למען ההגינות- המקום יפה, המוכרים מקצועיים, עזרו מאוד, אפילו כשהייתי צריך לבוא עוד פעם מיותרת כי האקדח עדיין לא היה רשום במשרד הפנים- מאיר התקשר ודאג לעדכן אותי כמה פעמים.
על כל זה תודה למאיר ולכל הצוות!!!

בנושא המשמיט פטיש שנשאר ברשל"צ...
ע"פ החוק מותר לשלוח חלק כזה בדואר?
איזה ערבות יש לי שבמידה ואני מגיע לשם באמת יתנו לי את החלק ולא יגידו לי שכבר קיבלתי או כל סיבה אחרת?
יצאתי מאוכזב מאוד מהקטע הזה....

אור

נ.ב אני מקווה שלא יערכו את ההודעה ויורידו את שם החנות- זה לא שהם לא הוגנים- זה מוכר ספציפי שלמרות כל הבקשות שלי לא הסכים להביא לי את החלק.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Neon Golden » 17 ספטמבר 2009, 00:07

אור,

אלעד רוט הוא חבר בפורום תחת הכינוי "מטווחי מאיר רוט". הוא קשוב מאוד לביקורת שמושמעת לגבי המטווח וחנות הנשק, ולפחות במקרים קודמים הופיע תחקיר יסודי (ואם תעלעל ותמצא את הדוגמא שעולה לי לראש תבין שבאמת מדובר בתחקיר, והוא מאוד מאוד יסודי). אני בטוח שתקבל תשובה מסודרת לשאלות שלך (גם אם זו תשובה שלא כל כך תמצא חן בעיניך).

ובהקדם האפשרי - בחר לך מדריך ירי שילמד אותך איך לירות נכון לפני שתלמד את עצמך איך לירות לא נכון. אדם טיק אמר 8)

בהצלחה (ו-יהיה בסדר)
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי D5160 » 17 ספטמבר 2009, 06:26

בקשר למטווחי מאיר רוט.

אני יורה במטווח כ 8 שנים חידושי רשיון + ירי בין חידושי הרשיון.
המיתקן מאוד יפה מסודר ונקי ,ההדרכות מקצועיות ,המוכרים אדיבים ומקצועים,ומאיר ומשפחתו והצוות מאוד נחמדים.
לפני כחצי שנה היתי במטווח לצורך תיקון של מחסנית CZ שנשברה עקב נפילה (האקדח לא ניקנה אצלהם) אלעד תיקן את המחסנית במקום עיי החלפת החלק השבור ואפילו לא לקח תמורה.
ממש מקום שנעים להגיע אליו.
גם אירוח מפגש הסליק האחרון שהיה אצלהם היה מאורגן למופת.
דב
נערך לאחרונה על ידי D5160 בתאריך 20 ספטמבר 2009, 10:30, נערך פעם אחת בסך הכל.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי ליאור45 » 17 ספטמבר 2009, 06:44

על פי אותו ההיגיון, האם בעל כלי ירייה פרטי רשאי להחזיק יותר מקנה אחד ברשותו?

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי מטווחי מאיר רוט » 17 ספטמבר 2009, 08:37

שלום רב,

הדיוטי משווק ברחבי העולם במספר רב של תצורות גימור. שלוש הפופולאריות ביותר הן:
1. עם נצרה
2. עם משמיט פטיש
3. עם משמיט פטיש כאשר הנצרה מצורפת בתוך הקופסא

הוחלט בשיתוף מלא עם חברת סי זד להביא לארץ 80% מהיבוא הסדיר של האקדחים עם נצרה ואילו 20% עם משמיט פטיש. התצורה של שני החלקים יחדיו נפלה לאור מדיניות משרד הפנים בנוגע להחלפת חלקי חילוף וכן כי הדבר ייקר את האקדחים שלא לצורך.

כן הוחלט כי לא ייקבע מחיר לנצרה/משמיט פטיש וכי כל מי שירצה להחליף את החלק הזה יוכל להחליף אותו ללא עלות פעם אחת כיוון שנרצה לתת ללקוח את המרחב להחליט פעם אחת בעת רכישת האקדח ופעם נוספת כאשר הוא כבר נושא את האקדח זמן מה.

(אגב, לארה"ב התצורה הפופולארית היא עם משמיט פטיש וכן עם נצרה בתוך הקופסא. עקב טעות במחלקת האריזה של חברת סי זד, קיבלנו לארץ מספר אקדחים שהיו מיועדים לארה"ב. חלק מהלקוחות אשר רכשו את הדגם הזה גילו בקופסא את החלק של הנצרה לאחר שהם כבר קיבלו את האקדח.)

באשר לחשש של "כבילת הלקוח" למקום אחד, הרי שתוכל לקבל את השירות הזה אצל הסוחר הקרוב לביתך, בתנאי כמובן שהוא עובד עם החברה. בכל מקרה, אני ערב כי בתוך 72 שעות מיום שתפקיד את האקדח אצל הסוחר הזה ותיידע אותנו במקביל החלק יוחלף ללא עלות.

באשר לאורך חיי החברה, הסר דאגה מליבך, כל עוד מוכרים נשק בארץ, מאיר רוט בע"מ תהיה הראשונה לקבל את פניך בחיוך בכניסה...

למען הסר ספק, אנו לא משאירים חלקים שמגיעים עם האקדחים למען הרווח האישי שלנו. מי שחושד בנו שעושים זאת אינו מכיר את החברה ואת אופי סוכנות סי זד אשר יצרנו וחבל שכך. אני מבין שישנו חשש, ולכן אני מזמין את כל מי שעדיין לא מכיר אותנו לפגישה אישית איתי, פגישה בה אהנה לחשוף את אסטרטגיית השיווק של סי זד בישראל ואת ה"אני מאמין" שלי בעסקים בכלל. אני רק מצייין שאת הפגישה הזו אבקש לקיים בעוד כשלושה שבועות לפחות, עת אחזור מחופשת ירח הדבש שלי (כן כן, תראו מה אני עושה בחופשה הזו.... כמה אני רגיש למה שאתם כותבים כאן....)

אז חברים, עם כל הכבוד, אם אחרי הכתוב לעיל יש עדיין איזשהו ספק באשר לטוהר המידות, אנא פנו בבקשה למספר הטלפון 03-9527063 ובקשו את מאיר רוט, בעצמו, בעניין סוכנות סי זד או "שאלה בעניין הדיוטי". ייתכן ואבא שלי יהיה בפגישה ולא יוכל לענות באופן מיידי, אבל אני משוכנע כי בתוך יום עבודה אחד הוא יחזור אליכם ויענה לכם על כל מה שתרצו, ברמת שירות, שלצערי, חלקכם, עדיין, לא הכרתם.

בכבוד רב,
אלעד רוט
מאיר רוט בע"מ
יבוא, יצוא ושיווק נשק, תחמושת ואביזרים.
מטווחים חדישים וממוזגים.
השר חיים משה שפירא 4, א.ת.ח ראשל"צ, 7570406
03-9527063, http://www.meirroth.co.il
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי or aver » 17 ספטמבר 2009, 08:53

תודה אלעד
ומזל טוב!
לא הטלתי ספק ביושרו או הגינותו של המקום, אבל...
שהמוכר אמר לי שאין לא בעיה לצרף אלי לערכה את המשמיט פטיש ושהוא לא מבין למה אני צריך כי אפשר לבוא אליכם ולהחליף ללא תשלום... הוא אפילו הציע לי להשאיר את האקדח והוא יחליף לי (מה שאומר שהייתי צריך להגיע בפעם הרביעית לקחת את האקדח).
בנוסף, אם לפי המוכר החלק שלי והוא מגיע לי אני לא מבין על מה ההתעקשות הזאת?

אני לא גר קרוב לראשון אבל בגלל המלצות גם מהסליק וגם מחברים הרחקתי עד לראשון כדי לקבל שרות טוב, אם ארצה לעשות החלפה למשמיט פטיש אני יעדיף לעשות אותה יותר קרוב לביתי (אני בטוח שאני ימצא מקום שמוסמך לעשות את זה, יש מספיק באזור) וחבל לי שאני יצטרך להפסיד עוד יומיים עבודה בשביל זה.

בסך הכל, האופציה של הנצרה/משמיט פטיש הייתה עוד יתרון שבגללו החלטתי לקחת את הDUTY ונאמר לי שזה כלול בערכה.

אני שוב אומר- לגבי שאר הצוות אין תלונות- היה מקצועי, אמין, ויחס מצויין.

אור
נערך לאחרונה על ידי or aver בתאריך 17 ספטמבר 2009, 11:47, נערך פעם אחת בסך הכל.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי sagy_g » 17 ספטמבר 2009, 10:44

מזל טוב אלעד!!!
מילים כתרמילים...

הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות... והן משולשות ויושבות על שטייר M-9!
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי pildus2 » 17 ספטמבר 2009, 10:53

אלעד,
להוריד בפניך את הכובע על התגובה שלך. מופת להתנהלות שקופה, אמינה והוגנת.

המון מזל טוב, עזוב את המחשב ולך תהנה עם בחירת ליבך היכן שאתם נמצאים!
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ג'וקר » 17 ספטמבר 2009, 22:44

or aver כתב:תודה על התשובות....
אז כל הסיפור קרה אצל מאיר רוט!!!

למען ההגינות- המקום יפה, המוכרים מקצועיים, עזרו מאוד, אפילו כשהייתי צריך לבוא עוד פעם מיותרת כי האקדח עדיין לא היה רשום במשרד הפנים- מאיר התקשר ודאג לעדכן אותי כמה פעמים.
על כל זה תודה למאיר ולכל הצוות!!!

בנושא המשמיט פטיש שנשאר ברשל"צ...
ע"פ החוק מותר לשלוח חלק כזה בדואר?
איזה ערבות יש לי שבמידה ואני מגיע לשם באמת יתנו לי את החלק ולא יגידו לי שכבר קיבלתי או כל סיבה אחרת?
יצאתי מאוכזב מאוד מהקטע הזה....

אור

נ.ב אני מקווה שלא יערכו את ההודעה ויורידו את שם החנות- זה לא שהם לא הוגנים- זה מוכר ספציפי שלמרות כל הבקשות שלי לא הסכים להביא לי את החלק.

התשובה לשאלתך נמצאת בשאלה עצמה :המוכרים מקצועיים, עזרו מאוד, אפילו כשהייתי צריך לבוא עוד פעם מיותרת כי האקדח עדיין לא היה רשום במשרד הפנים- מאיר התקשר ודאג לעדכן אותי כמה פעמים.. . .

יושר ,מקצועיות,אמינות, . . .--לא צריך שום ערבות!
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד