כרוניקה ידועה מראש

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: כרוניקה ידועה מראש

על ידי yogev » 24 אוקטובר 2009, 19:18

צורי כתב:
yogev כתב: איך כל זה מתקשר לנשק? היום אם אתה תושב ערבי אתה יכול להחזיק בקלצ' וגם לירות בו בחתונות באין מפריע,

ידידי.....אתה לא במודה.....את הלאו הראשון ירו כבר מזמן במרר, בחגיגה מסוג אחר!! באחד משבטי ה"בדואים" עומד להיפתח מוזיאון אמל"ח מהחדישים ביותר בעולם. משהו משהו...............................................

צורי.

במרר יכול להיות שזה לאו ברשיון שמחזיק עזם-עזם (השתחרר מהמוסד בדרגת סרן ועושה מילואים)
כן, גם אני החלפתי את הגלוק ב CZ Duty.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי צורי » 24 אוקטובר 2009, 19:48

אני מכיר אותו.....סתם חרטטן בעל פה גדול....לו היה מדבר פחות לא היה אוכל אותה. עכשיו נזכרתי......במעבר הגבול מצרים מצאו אצלי פיקה של תרמיל 0.22!

עצרו אותי שבועיים בנואיבה....בטח עזם עזם עבר בטבה עם אותו לאו :lol: :lol:

סליחה ידידי שהתבלבלתי :P

צורי.
When you have to shoot, shoot, don't talk
משתמש חסום

על ידי ~Hunter~ » 25 אוקטובר 2009, 18:46

yogev כתב:היום אם אתה תושב ערבי אתה יכול להחזיק בקלצ' וגם לירות בו בחתונות באין מפריע, אבל אם אתה אזרח שומר חוק ולא התמזל מזלך להיות חלק ממיעוט אתה יכול לשכוח ממשהו יותר קטלני מגז מדמיע.

בו אני אפתיע אותך עוד יותר, שבוע שעבר אחד מחברי הקרובים היה במטווח וראה שם אזרח ב"מ שבוחר לו אקדח ומספר שאצלם בכפר "לכולם יש כאלה ברישיון כי הכפר נמצא מספיק קרוב לקו הירוק ולכם הינו ישוב זכאי". עכשיו הנה בא השאלה, כמה אחוז מאותם הכפרים של ב"מ נמצאים לא במרחק הזכאות? כמה מתושבי הכפרים הלא נמצאים במרחק זכאות עובדים כנהגי משאית או תח"צ?
אתה באמת חושב המישהו צריך קלשניקוב ע"מ לירות בחתונה?

אני אשאל מהו הסיכוי של אזרח שעשה צבא וממשיך לעשות מילואים, בהם הוא הולך עם נשק אוטומטי ו200 כדורים, אבל גר בלמשל רמת השרון לקבל רישיון.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי yogev » 25 אוקטובר 2009, 19:19

~Hunter~ כתב:אתה באמת חושב המישהו צריך קלשניקוב ע"מ לירות בחתונה?

יש רעשים שאני יודע לזהות, אחד מהם הוא צרורות באוטומט
כן, גם אני החלפתי את הגלוק ב CZ Duty.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי צורי » 25 אוקטובר 2009, 20:20

אני אשאל מהו הסיכוי של אזרח שעשה צבא וממשיך לעשות מילואים, בהם הוא הולך עם נשק אוטומטי ו200 כדורים, אבל גר בלמשל רמת השרון לקבל רישיון.

כמו הסיכוי של מח"ט שיריון ללוות את בנו בטיול כיתות ב' עם נשק מבלי לעשות קורס מאבטחי טיולי מוס"ח........מה זה משנה שבמילה שלו פעם יכל למחוק עיירה שלמה בשניה? עכשיו הוא לא כשיר לירי כדור אחד. :shock: :shock: :shock:

אותו הדבר........מדריך בכיר באחוזה עושה השינוי בחיים ומחליט שהוא שומר בגן ילדים של השכונה.......אותם סיכויים :mrgreen:

כמו הסיכוי שלי ללוות טיול של הצופים....אני מוסמך להדרכת נשק, אבל קביעת מוט על סנדה לא יודע.

אין מזמן היגיון ידידי.......הרבה כוונות טובות, רק שמורכבות הפוך.

לא מזמן, בעקבות תקיפה, נשללו כל הרישיונות. נותר לי רק הרישיון לנשום ובנשימה האחרונה הצלחתי להוכיך שרחל קונגו השרמוטא מהפינה של הסמינר למורות בתל ברוך, הינה אחותי. מזל שלה היו קשרים בכל הדרגים, כיוונים בעורכים שונים וידע לרדת עמוק לעומק העניין :lol: :lol:

לעבד היומנאי בסדנת גרוטאות של בית דגן, יש נשק לנשיאה, אבטחת טיולי גני ילדים, רישיון לפלוט כדורים בפומבי, לירות בבני אדם ואצלו בכפר הוא הגבר האולטרמטיבי.....בבוקר ענטיקה דמוי הגרוטאות עליהם אמון ביומן. בערב הופך לאותו ה-ע' אבל הפעם מהמילה :x ענטרה

בברכה.........

צורי.
When you have to shoot, shoot, don't talk
משתמש חסום

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד