איך מתארגנים לנושא תביעה או מחאה?

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: איך מתארגנים לנושא תביעה או מחאה?

על ידי רועי 357 » 15 אפריל 2011, 07:20

לגבי NRA אולי אפשר לפנות אליהן כדי שיהיה אפשר להשתמש בשמם?
זה יתן קונוטציות חיוביות
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי GUSS » 15 אפריל 2011, 08:05

באותו עינין
בעוד מס ימים תתקיים תחרות ארצית ובנלאומית, האם מישהו דאג לסיקור של איזו שהי מדיה?
או שהתשובה הלקונית-פרטים רק דרך ראש המועדון,,,,
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי אבי מור » 15 אפריל 2011, 08:51

אילן ידידי היקר,

אנחנו מכירים שנים רבות, ואני יכול להגיד שני דברים.
1. אני חושב שזה הפסד לכולנו שאינך פעיל יותר בתחום שלנו. רבים ואני בתוכם יודעים מה עשית בהתאחדות, בצבא וסתם בתחום הירי, יש לך שק של זכויות על הגב, ומי שלא רואה אותו פשוט עיוור.

2. כפי שאתה מכיר אותי מזה שנים, אני מאד אוהב עובדות, אז בתגובתי למה שכתבת אני אטפל בעובדות.

לעניין עצמו:
אני מחזיק כרגע בידי את תקנון עמותת עמיחי, כפי שאושר על ידי רשם העמותות, יחד עם התעודה עצמה. כל החומר של עמותת עמיחי שמור עימי עד היום, כבר 1000 פעמים תכננתי לזרוק אותו ו-1001 פעמים החזרתי אותו למקומו.

בעמוד הראשון, בסעיף מס' 3 ג' למטרות העמותה כתוב במפורש:
"לקדם ולפתח את כל ענפי הספורט וסוגי הספורט הקשורים בנשק ובירי למעט אלו שמוגדרים כמקצוע אולימפי (UIT)" -סוף ציטוט

מי שרוצה לקבל PDF עם תקנון העמותה מוזמן לפנות אלי, אני מוכן לסרוק ולשלוח.
(avichaym@017.net.il)

אם בחרת את אירופה כמודל לרישוי נשק, מדוע לא בחרת את צרפת, בלגיה, שוויץ, קרואטיה, סלובניה, צ'כיה ועוד רבות ממדינות אירופה? אז מה אם צריך להיות חבר במועדון קליעה, לא כתוב ולא חייב שזה יהיה מועדון של התאחדות הקליעה המקומית? ישנם לא מעט מועדונים וארגונים עצמאיים.
אני כבר לא מדבר על רבות ממדינות אירופה שבהן סחר פרטי בין אנשים אינו דורש רישוי.
כמו שקורה למשל בחלק מהמגזרים בארץ.....
לא מזמן הועמד בשוויץ למשאל עם נושא החזקה ושימוש בנשק צבאי, והעם ניצח ולשוויצרים מותר לירות במקלעים, איזה קטע, מדינה ניטראלית עם שאיפות שלום מפה ועד שנת 3003 וכל זאת מותר, וראוי לציין כמאמר הסלוגן: שוויץ זה שם ולא כאן. מישהו נותן פה הדעת על ההתחמשות המאסיבית הלא חוקית של חלקים ניכרים באוכלוסיית ישראל ואזרחיה???? הגנה עצמית זה חלק ממה כתוב בתקנון של עמיחי

עמותת עמיחי לא קמה כתחליף להתאחדות הקליעה, וקריאה מעמיקה בתקנון מבהירה את זה מעל ומעבר לכל ספק, והתאחדות הקליעה לעולם לא תוכל לעשות את התפקיד של עמותת בעלי נשק /חובבי נשק/ וכאלו שרוצים להיות בעלי נשק, פשוט בגלל המטרות שלה והמבנה שלה, להזכירך, הקלעים אינם חברים בהתאחדות הקליעה, אלא המועדונים שבהם הם חברים, ולפרט, או לקבוצה אין השפעה על ההחלטות. ההתאחדות מאז ומעולם סירבה לקחת על עצמה את נושא ייצוג בעלי הנשק בארץ, והתעסקה תמיד אך ורק בקליעה של חברי המועדונים שלה.
כך שהטענה שעמותת עמיחי ניסתה להחליף את התאחדות הקליעה היא טענה משוללת יסוד עובדתי, על הנייר ובפועל. הן יכולות לחיות זו לצד זו, כי אפשר להיות חבר בשני הארגונים בלי שזה סותר אחד את השני, ואו להיות חבר באחד מהם בלבד, וגם זה לא סותר כלום.

אבל הקביעה החשובה ביותר בפסקה הזו היא הקביעה שלך שבית משפט פסק בנושא.
איזה בית משפט פסק באיזה נושא שקשור לעמותת עמיחי ומתי, זו אמירה תמוהה מאד בעייני.

ועכשיו לגבי יוסי לנדסמן ז"ל
לא עובר זמן רב, אחת לכמה שבועות במקרה הגרוע שיוסי שהיה חבר אמיתי, גאון בכל קנה מידה אפשרי ואיש מדהים בכלל, לא עולה לי אצלי בשיחות עם אנשים. ועבר זמן רב מאד מאז שהוא נהרג בתאונת דרכים מצערת.
ביני ובין יוסי ז"ל ניטש ויכוח מר מאד, האם לצרף את הירי המעשי כחלק מהתאחדות הקליעה או לא.
ההבדל המשמעותי ביני ובין יוסי היה זה שלי כבר היה ניסיון עם ההתאחדות, ויוסי היה טרי. למותר לציין שאני התנגדתי. לאחר שדצמבר 1980 עשינו את התחרות הראשונה לדוגמא של ירי מעשי בישראל, ליוסי אצה הדרך והוא רצה לראות את כל העסק קורם עור וגידים, ולאתמול. יוסי ז"ל ואיציק אריאל שיחיה ויזכה שלנים ארוכות וטובות, ניצחו בויכוח, וזה נכון שתחת כנפיו של עמנואל בן עמרם זה עבד יותר מהר, אבל היסטורית אני סבור שעשינו אז טעות, ויכול להיות בהחלט שהדרך על פי שיטתי הייתה אורכת הרבה יותר זמן, עם הרבה יותר כאב, ואולי אף הייתה דורשת הרבה יותר כסף, אבל היינו שוברים כבר אז בתחילת שנות השמונים את ההגמוניה הבלתי הגיונית לחלוטין של התאחדות הקליעה האולימפית, על מה שנעשה בכל כך הרבה תחומים של הירי והנשק, שאיה קשורים אליה בכלל, ועכשיו כשאני מסתכל לאחור, ובעיקר קדימה, אני מצטער על זה עוד הרבה יותר, וכן גם על כישלונה הצורב של עמותת עמיחי

לגבי המטווח בהרצליה
אילן ידידי, אתה בעצמך אומר שהמקום כבר אינו ראוי להיקרא המטווח האולימפי הלאומי, ואני רוצה להזכיר לך, שמפני שאולי בגלל הניתוק שלך מהעיסוק בתחום אינך יודע, לא מתקיימות תחרויות אקדח למיניהן כבר הרבה זמן, מפני שהמטווח העליון ל-25 מטר סגור. וממש לא בא להיכנס לזה עכשיו, כי זה לא נושא הדיון. קלעי האקדח בהתאחדות הם קלעים סוג ב' במקרה הטוב, ואתה יודע את זה בדיוק כמוני.

אתה חושב עדיין שאני נגד התאחדות הקליעה? אתה באמת מאמין בזה? אתה חושב שאני רוצה לסגור את ההתאחדות? להחליף אותה או כל משהו אחר כזה?

* אני מאחל להתאחדות הקליעה אריכות ימים ובריאות, רק אני מבקש בכל ליבי שתעסוק בענייני הקליעה. אבל בעיקר בריאות, ואני מתכוון לכל סוגי הבריאות שיש.

* אני מבקש בכל ליבי שהבית הלאומי לירי האולימפי יחזור להיות כזה, ומהר, וממש לא צריך לבנות עוד בית נוסף אחר בנוסף לזה הקיים, פשוט תחזירו את זה לקלעים.

* אני מבקש להמשיך להתחרות במקצועות האקדח הכל כך חביבים עלי שעבורם קניתי את כלי הנשק בכספי משפחת מור, ללא כל סיוע, כי אני חושב שאין לי הצדקה לקבל סיוע כזה, על אף העובדה שאני נמצא במקומות הראשונים באליפויות הפועל ואליפויות ישראל של המקצועות האלו, ואפילו יש לי תמונות להוכיח שאני עלה על הפודיום לקבל גביעים, ברבים כן גביעים. אני מבקש שאת הכסף ייתנו לקלעים צעירים מבטיחים, מרינה זו דוגמא אחת, אלכסיי זו דוגמא נוספת, ויש עוד ויש עוד רבים חבויים במקומות שונים. אני כבר עוד מעט בגיל 57, כשרון עולה אני לא, אני בינתיים כישרון יציב, אז שישקיעו באלו שעולים, אבל תסכים איתי שיש מעט אקדוחנים והרבה רובאים.

כל מה שאני ורבים אחרים מבקשים זה דבר פשוט מאד, שהתאחדות הקליעה, תעסוק בקליעה, שהיא תתנהל כפי שגוף ציבורי צריך להתנהל, שכל חבר יהיה חבר בעמותה ולא חבר במועדון שחבר בהתאחדות ויהיה חבר בעל זכויות מלאות, וההצבעות יתנהלו בצורה דמוקרטית, כפי שצריך להיות ואתה יודע את זה בדיוק כמוני. לא המועדון יצביע עבורי, אני ילד גדול, אני יכול להצביע כבר לבד. (ואולי זה יפתיע כמה אנשים, בגיל 57 כבר יש לי דעה עצמאית)
אתה יודע בדיוק כמוני, ובדיוק כמו רבים אחרים שלו לכל חבר הייתה זכות הצבעה אמיתית פני ההתאחדות היו לגמרי לגמרי אחרת....וזה ממש, אבל ממש ממש בלשון המעטה.
אחרת, למה זה לא מתנהל באופן נורמלי לחלוטין כמו כל עמותה, התאחדות, אירגון, התארגנות, אחרים.

לפני זמן לא רב נפגשנו במסגרת המועדון שלנו של מחוז תל אביב עם יאיר דבידוביץ ואיציק יונסי ודנו על הנושא כיצד לקדם את הקליעה בישראל, את המודעות, להביא עוד אנשים וכיוצא בהללו. כשהזכרתי את הנושא של קליעה עממית וביקשתי שההתאחדות תרים את הכפפה תיקח את הנושא תחת כנפיה, נתקלתי בהתנגדות קשה.
עמותת עמיחי, לא רצתה ולא התכוונה להחליף את ההתאחדות, ומספר הפעמים שצמד המילים 'הגנה-עצמית' מופיע בתקנון, יכולים להוכיח את זה מעל ומעבר לכל ספק אפשרי. ההתאחדות רק יכולה להרוויח מעמותה כזו, שתהווה מאגר פוטנציאלי של קלעים שיתוודעו לקליעה האולימפית דרך חברות בארגון שעוסק בנשק בכלל, וכל הפרנויה הזו אינה במקומה.

אני מאחל לעצמנו לצאת לחירות. ארגון היורים, חובבי הנשק, בעלי הנשק וסתם אלו שדוגלים בזכותם הטבעית להגנה עצמית, אינו מפריע, ואף אחד לא חושב שהוא מפריע לקליעה האולימפית בארה"ב ואף לא במדינות אחרות בעולם.

חג חירות שמח, ובכלל חירות זה דבר טוב, בכל תחום של חיינו, ובזה כלולה גם הזכות לחירות מחשבתית, (ואפילו לפנטז שפעם יהיה בסדר, זה חוקי לגמרי). ואת החירות המחשבתית מנסים לגזול מאיתנו כל הזמן.

אבי
נערך לאחרונה על ידי אבי מור בתאריך 15 אפריל 2011, 11:54, נערך פעם אחת בסך הכל.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי צוות מספר 3 » 15 אפריל 2011, 10:15

לא ביקרתי זמן מה קצר בפורום ואני מאוד שמח(ועצוב)לקרוא את דברין של אבי מור.
אולי מכאן נתקדם קדימה.
מתי נפגשים לקדם את העניין?
הדרך למטרה לא פחות חשובה מהשגתה
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי ליאור45 » 15 אפריל 2011, 11:36

צוות מספר 3 כתב:מתי נפגשים לקדם את העניין?

10/6/2011 קשור לזה?

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי רועי 357 » 15 אפריל 2011, 13:38

אז מתי נפגשים???
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי ~Hunter~ » 15 אפריל 2011, 17:06

חברים, יש לנו פה שני עוד דיון זהה:
viewtopic.php?f=12&t=14835&start=150
אולי ננהל אותם באותו מקום?
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 16 אפריל 2011, 07:08

קראתי את התגובות של אבי ואילן.

1. לא ידעתי שיוסי ממגנא וסיפה נפטר, אני פשוט בהלם. הייתי איתו בקשר בימים הטובים של החנות, וגם קצת אחרי. הבן אדם היה פשוט צדיק במלוא מובן המילה.

2. צר לי להווכח בכל פעם מחדש כמה קטנוניות וריקבון יש במדינה שלנו, זה כמו סרטן שאוכל אותנו מבפנים. בכל מקום מנהלים אותנו אנשים קטנים עם אג'נדות ואינטרסים קטנים שטובת הכלל מעניינת את קצה ה... שלהם. יש פה מספיק רפש כדי לייצא לכמה מדינות מהעולם החופשי ועוד ישאר פה מספיק. פשוט דוחה ומגעיל.

3. המסקנות שלי מכל התכתובת הזו הן:

1. התאחדות הקליעה עשתה ותעשה הכל כדי לשים רגליים
2. בעלי המטווחים עשו הכל כדי לשים רגליים - היום בגלל המצב הם איבדו עניין
3. אותו כנ"ל לגבי סוחרי הנשק
4. מדריכי הירי יושבים על הגדר כי הם פוחדים ממשרד הפנים שמנסה לשים יד על כלי הנשק שלהם
5. אף איש ציבור בעל שם לא יתקרב לעמותה הזו עם מקל באורך 10 מ' ובטח שלא יעמוד בראשה
6. כמובן שלא ניתן לצפות לסיקור הוגן של התקשורת
7. גם פה, טוחנים את העניין הזה עד דק וזה לא בדיוק מתקדם לשום מקום

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי higt-power » 16 אפריל 2011, 07:51

ובנתים כמה התגיסו וחתמו על תפקידים ?
3.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי אבי מור » 16 אפריל 2011, 16:39

איתמר שלום,

יוסי ממגנא וסיפא זה לא יוסי לנדסמן.
יוסי ממגנא וסייפא אמנם היה חניך שלי בירי מעשי, ברחובת באמצע שנות השמונים, אך לא המשיך להתחרות.
כבר שנים רבות שלא ראיתי את יוסי ממגנא, בערך מאמצע שנות ה-90, אני מאחל בריאות טובה ואורך ימים.

הצלחת להגיע למסקנות הכי לא נכונות שניתן להגיע אליהן במקום לקום ולעשות מעשה, אתה מתייאש.
למה שלא תרים את הכפפה ותנסה אתה שוב להקים עמותה?

למה שלא תילחם בכל מה שכתבת בסעיף 3, זה בר שינוי.
לעשות זה קצת יותר קשה מלקטר, אבל הרבה יותר קשה, אבל זה גם יכול להועיל. קיטורים לא.
עובדה שאז לא הרמנו ידיים, היום הדברים אחרת, אולי היום יהה קל יותר להזיז את האנשים.

אבי
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי gidonmizrahi » 16 אפריל 2011, 17:03

נו חברים אז??????
זה לא בגלל שאני רוצה להאיץ בכם ולשגע לכם בשכל
זה פשוט בגלל שאם לא נמהר נמצא עצמינו בפני גזירות קשות חדשות וקיצוניות יותר בואו ונחליט נפגש.ננצל את חופשת הפסח אני מזמין אתכם לצפון אני גר בשלומית נשב ונדסקס ואם יבוא לכם לצאת ליער ולמנגל זה -50 מטר מהבית העיקר והכי חשוב אנשים זה התכל'ס! והמהירות[size=200[/size] ולחילופין מוכן להגיע עם חברים נוספים לכל מקום שתחליטו.רק קדימה חבל להרדם בשמירה!
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי itamar » 16 אפריל 2011, 18:32

אבי מור כתב:איתמר שלום,

יוסי ממגנא וסיפא זה לא יוסי לנדסמן.
יוסי ממגנא וסייפא אמנם היה חניך שלי בירי מעשי, ברחובת באמצע שנות השמונים, אך לא המשיך להתחרות.
כבר שנים רבות שלא ראיתי את יוסי ממגנא, בערך מאמצע שנות ה-90, אני מאחל בריאות טובה ואורך ימים.

הצלחת להגיע למסקנות הכי לא נכונות שניתן להגיע אליהן במקום לקום ולעשות מעשה, אתה מתייאש.
למה שלא תרים את הכפפה ותנסה אתה שוב להקים עמותה?

למה שלא תילחם בכל מה שכתבת בסעיף 3, זה בר שינוי.
לעשות זה קצת יותר קשה מלקטר, אבל הרבה יותר קשה, אבל זה גם יכול להועיל. קיטורים לא.
עובדה שאז לא הרמנו ידיים, היום הדברים אחרת, אולי היום יהה קל יותר להזיז את האנשים.

אבי

כרגיל,

כשאתה צודק אז אתה צודק.

א.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ~Hunter~ » 14 אוגוסט 2011, 09:44

ובינתיים בעלי עסקים לזהב או יהלומים נשרים בלי הגנה
איך נקרא ניסיון להחליש את המדינה שנחמת על קיומה, בגידה?
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי רועי 357 » 14 אוגוסט 2011, 12:05

למרות שאני נגד המהלך להוריד תבחינים
אני מבין למה זה קורה
להיות רשום שיש לך עסק לזהב או יהלומים זה פשוט יותר מאשר לשנות את הכתובת ליישוב זכאי
וחוץ מזה כמה אנשים כאלו אתה מכיר?
לדעתי זה מן תבחין אפור שכזה וגם ככה לא ברור מי זכאי בו בעל העסק? השותף? העובד?
המנקה? בסוף מערבבים את כולם וכולם עומדים בתבחין.
מי מגדיר מה זה עסק לזהב או יהלומים? שעון 1 מספיק? או אולי טבעת אחת או 3? או אולי 400?
המשרד לבט"פ לא מוריד תבחינים סתם למרות הרצון העז להפחתת כלי נשק בידיי הציבור
אני בטוח שיש המון בקשות בתבחין זה ולא כולן "כשרות" בו נגיד, היום אנשים יעשו הכל על מנת לקבל רישיון ,זה שמשרד לבט"פ מוריד תבחין שהוא יחסית קבוע,
(עסק זה דבר של כמה וכמה שנים)
לא יודע יש דברים שיותר מפריעים לי בהתנהלות שלהם כמובן שזה רק חלק אחד מהמדיניות,
שלא שמענו אפילו קול אחד בסליק על יהולומן או תכשיטן שאומר שלקחו לו שתו לו.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי itamar » 14 אוגוסט 2011, 12:16

רועי 357 כתב:שלא שמענו אפילו קול אחד בסליק על יהולומן או תכשיטן שאומר שלקחו לו שתו לו.

אני מניח שרובם המכריע של חברי הסליק נמצא על תבחין מלפני 96 (היום תבחין אחר), חלקם על תבחינים של יורה פעיל, וחלקם על תבחיני ישוב זכאי וקצינים בצה"ל.

א.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד