הגנה על רכוש

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי higt-power » 09 מאי 2003, 18:27

אגב אים אין לירות כדי להגן על רכוש למה עיסוק ביהלומים ודברי ערך הוא תבחין לקבלת רשיון נשק
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי נועם » 09 מאי 2003, 18:40

וואלה, שאלה טובה :!:
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי GUSS » 09 מאי 2003, 19:17

נועם ,האם אנך יודע כי יהלומים שווים יותר מאנשים
ודברי ערך עולים על חיי אדם,,,
נד'לן יקר מדם,,
פני הדור כפני הכלב,,, רק שבתקופתנו הכלב הפך לעכברוש,,,,
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי fn_p90 » 09 מאי 2003, 19:25

higt-power כתב:אגב אים אין לירות כדי להגן על רכוש למה עיסוק ביהלומים ודברי ערך הוא תבחין לקבלת רשיון נשק

בדרך כלל אנשים שבעיסוק שלהם מעורב דברי ערך הם מקור לגנבים שבדרך כלל יאימו אל החייים או יפגעו באנשים האלה כדי להשיג את היהלומים ודברי הערך
הגיוני לא?....
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי ליאור45 » 09 מאי 2003, 19:31

למרות העובדות בשטח, כל סבתא שחסכה כסף שנים צריכה להיות זכאית לרשיון, היות וגם היא מקור לגנבים שבדרך כלל יאיימו על חייה או יפגעו בה על מנת להשיג דברי ערך...

אין לזה סוף. האמת שהתבחין הנ"ל מהווה לרג'יות לשמה עם סוחרי היהלומים הזהב. מיליונר שיש לו סכום דומה ברכוש או במזומן חייב להעסיק שומר חמוש על מנת להיות עם נשק.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי fiveseven » 09 מאי 2003, 20:52

לא קראתי את הספר "כל הפחדים כולם" אבל הסרט היה די מביך - אמנם מזמן לא ביקרתי ברמת הגולן אבל למיטב זכרוני יש שם הרבה פחות מדבריות דיונות חוליות ובדואים מאשר בסרט וגם תמוה במקצת המעבר של הגיבורים בין סוריה לחיפה ללא שום הסבר איך עברו את הגבול...

נו סרטים.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי אישגדול » 09 מאי 2003, 21:25

אני מתנצל על הכניסה המאוחרת לאשכול הזה.
הקולונל, בשאלת הפתיחה שלו, הזכיר רק חלק מהחוק הרלוונטי - סעיף 34 י'. לסעיף זה מצטרף סעיף ט"ז, אשר אומר (אין לי לפני את הנסוח המדוייק - אך זו רוח הדברים) כי המעשה שנעשה צריך להיות סביר בנסיבות העניין.
גם הסעיף הראשון אינו מדבר על ירי - הוא אומר ש "לא ישא אדם באחריות פלילית למעשה שנעשה". (ללא פירוט לגבי איזה מין מעשה).
כלומר - אם נצרף את שני הסעיפים - יוצא שלירות על פורץ עם DVD לא נכלל בסבירות של סעיף ט"ז. אם תצעוק עליו והוא יברח - זה סביר...
אם הוא יצר איום על חייך, ע"י פעולה כמו שליפת סכין או משהו דומה - סביר שבאמת לא תישא באחריות הפלילית (וצריך תמיד לזכור שמי שישפוט אותך יושב מתחת לניאון).
אבל, וכאן האבל הגדול - התפיסה הבסיסית של כולנו צריכה להיות ששימוש בנשק - כולל הוצאה שלו מהנרתיק - צריכה להיות מוצא אחרון!!! מבחינתי - אם זיהיתי פורץ בבית עם מכשירי החשמל היקרים שלי - אני אעשה רעש כשי שידע שיש כאן מישהו, אדאג להיות ביתרון טקטי, כך שאם אאלץ - אדע שאני לא אמצא את עצמי נמצב נחות, אולי אפילו אניח יד על הנשק - אבל אלא אם כן יש לי סיבה לחשוב שהוא מסכן אותי - לא אשלוף.

הכותב אינו עורך דין, והסבר זה מהווה את דעתו הפרטית בלבד. (להלן - טיזי סאלם).
I think, therefore I am. I think
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי ג'וקר » 09 מאי 2003, 21:38

דעתך הפרטית זהה לדעתי הפרטית . וגם אני אינני עורך דין\משפטן\...

בשלב ראשון יש להמנע מההתקלות\התנגשות ....

(מה הטעם ,הרי גם אם נצא בסוף זכאים יש טרטור\....- ששווה רק אם באמת סיכן אותנו ולא רק כי רצינו לשחק את ה"רמבו" של השכונה )

:lol:
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי סלבו » 10 מאי 2003, 15:54

higt-power כתב:אגב אים אין לירות כדי להגן על רכוש למה עיסוק ביהלומים ודברי ערך הוא תבחין לקבלת רשיון נשק

אתה ממליץ להוריד תבחין לקבלת נשק?
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי seanisr » 11 מאי 2003, 00:57

סלבו שאל

אתה ממליץ להוריד תבחין לקבלת נשק?

לדעתי, כל עסקיי היהלומנות והעוסקים בענף מכניס זה מבוטחים בצורה זו או אחרת.

בנוסף אני משוכנע כי ענף שכזה יוכל לספוג עלות ביטוח גבוהה בגלל החלטה על ביטול תבחין שכזה.

אין לי שום דבר נגד הענף או העוסקים בו.

אגב, PILOT אני לא יודע מה הרקע שלך, אבל האגדה ( ?! ) מספרת כי לטייסים בסוף הקורס צומח יהלום שם למטה...
:wink:
החיים אינם נמדדים בכמות הנשימות שלקחת אלא בכמות הרגעים שבהם נעתקה נשמתך
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי יובל » 11 מאי 2003, 11:30

high power - התבחין הזה,שהוא אחד העתיקים ביותר, מקורו מהתקופה בה עסקי היהלומים היוו אחד מענפי היצוא העיקריים של המדינה (ההייטק של שנות השישים, אם תרצו). לכן, היוו היהלומנים קבוצת לחץ פוליטית רבת כוח, שלא היתה לה בעייה להוביל מהלך לחימושם של העוסקים בענף, במיוחד לאור העובדה כי רוב מקרי השוד של יהלומנים הסתיימו אז בפגיעה כלשהי, ואף במוות. כך, התקבלה החלטה, ומאז ועד היום היא לא שונתה.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Colonel » 11 מאי 2003, 19:07

לתבחין הזה קוראים : כסף.

אם יש לך מספיק כסף אתה לא צריך לרוץ אחרי התבחין
הוא כבר ירוץ אחריך ... :?
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Webart » 11 מאי 2003, 19:12

יובל כתב:high power - התבחין הזה,שהוא אחד העתיקים ביותר, מקורו מהתקופה בה עסקי היהלומים היוו אחד מענפי היצוא העיקריים של המדינה (ההייטק של שנות השישים, אם תרצו). לכן, היוו היהלומנים קבוצת לחץ פוליטית רבת כוח, שלא היתה לה בעייה להוביל מהלך לחימושם של העוסקים בענף, במיוחד לאור העובדה כי רוב מקרי השוד של יהלומנים הסתיימו אז בפגיעה כלשהי, ואף במוות. כך, התקבלה החלטה, ומאז ועד היום היא לא שונתה.

:shock: ואללה????
רק היום ראיתי על הבורסה את השלט מאיר העיניים "יהלומים - ענף היצוא מס. 1 של ישראל", אולי שכחו לעדכן אותם שזה היה לפני שנים רבות?

אגב, עד היום לא נפתרה תעלומת הרצח היחידי שהתבצע בין כתלי אותה הבורסה (בגשר שבין בנין "שמשון" לבנין "מכבי").
לידיעתכם, לבורסה אסורה הכניסה עם נשק, הבדיקה מתבצעת באמצעות גלאי מתכות משוכללים, ישנה אפשרות להפקדה מסודרת של הנשק בכספת של בטחון הבורסה.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי יובל » 12 מאי 2003, 11:28

webert - אני לא הייתי ממליץ לך לשאוב אינפורמציה משלטי חוצות.דוגמה? בבקשה: "ערוץ 3 - הסדרות הטובות ביותר בעולם"???? " ברק יחלק את ירושלים"???????
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי pilot » 12 מאי 2003, 12:09

seanisr היקר,

יהלומים צומחים רק על עציצים :lol: :lol:

תשאל כל אחד...

** היום זוהי דרך הטבע לתת לאתמול הזדמנות נוספת **
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד