תבחין 10
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: תבחין 10
simon כתב:רפתן כתב:"לא תעמוד על דם רעך"
הצחקת אותי, עזרה לזולת אלק....
המאקסימליזם זה טוב כאשר לא יענישו את התחת שלך עם איזה משפט שיעלה לך במכירה פומבית כליה. אני יעזור ל"זולת" בטווח המיידי רק כאשר אני בטוח שהעזרה הזאת לא תזיק לי בטווח הרחוק. איזה סיבה אני יעזור? מי אני בכלל? ואני ממליץ בחום- דבר עם אנשי משטרה לפני שאתה מתקוון " לעזור". תגלה דברים...
היי סימון
עשיתי מעשה - התנדבתי אני כונן מד"א 25 שעות ביממה.
כאשר אני ניגש לסייע יש לי גם ביטוח.
אני לא חולק על דבריך שלצערי מתארים נכונה "אי אמון" במדינתנו.
אך מי שיש בנפשו בכוחו ובזמנו מתבקש להצטרף למגישי העזרה הראשונה והחובשים המתנדבים של מד"א. אצלנו עושים חיים !
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
ori כתב:רפתן כתב:GUSS כתב:בימים האחרונים רועד אזור עמק כנרות 5 רעידות ב 6 ימים. ויש הרואים בכך סימן מבשר לריעדת אדמה גדולה יותר. (ב1837 רעידה חזקה שהחריבה את טבריה וצפת) צאו וחשבו מה יקרה, מיד לאחר הרעידה. תחל ביזה (לצערנו נתקלנו בכיעור הזה גם ב 2006 לבנון II) ואיש לא יעצור את הבוזזים. זאת משום שבאזור האמור נאספו אלפי כלי ירי מאזרחים ישרים ועוד אלפים סורבו. אנחנו חיים בחלם !!! וחכמי חלם מבינים רק שפה אחת !!! יש לנו כוח ולא נצביע עבורכם.
כל מי שחושב שיש מקום לנשק בידי אזרחים ישרים ולא רק בידי עבריינים,
שיקום ויעשה מעשה !!!
--------------------------------------------------------------
אילן ,לחקוק על אבן ,ולהציב בכיכר העיר,עם תאורת פרוזקטורים !!!
תודה GUSS
היום עם כל ה"הקלות" שיש לכל כך הרבה תלמידים, שחיים על כדורים. ומקבלים תואר בלי לדעת לכתוב (או לקרוא) מה זה יעזור שנחקוק על הסלע? חברי כנסת לא יקראו את זה כל עוד לא יהיה "כדאי" להם.
אז הגיע הזמן להשפיע מבתוכו.
לכל מגזר כמעט יש נציג. .
%3
אורי לקיבוצים אין נציג. למושבים יש אחד מש"ס. אני גם לא מכיר נציג של מפלגת הג'ינג'ים. לעלה ירוק מסתבר יש נציגות חזקה - בכנסת הבאה הם יהיו הפתעת הבחירות.
חבר isia זכור !
ori כתב:~Hunter~ כתב:תשובה לשיי.
אם יש לך תבחין שפג תוקפו אחרי ה 1.1.14, לא תקבל "משמר" (שזה שמו של תבחין ה 10 שכתבת עליו) אבל שים לב, אם החידוש שלך הוא, למשל בפברואר, אתה עדיין יכול לנסות לבצע אותו עכשיו (להקדים חידוש) ויש סיכוי קטן אך גבוה מאפס שתקבל את ה"משמר".
אפרופו "חצי מדינה עם תבחין משמר" - מבחינת משרד הבט"פ שאותו החצי יוותר על נשקו, ואם אפשר אז גם שלא יצליח למכור אותו ויפקידו במשטרה. כך משרד הבט"פ מצייד את משטרת ישראל בגלוקים חדשים בחינם.
זאת אחת הסיבות בגללן הוקמה העמותה, אבל, כפי שנכתב מקודם, העמותה אינה אלא סכום כל חבריה ולכן כל עוד אין בה כמות גדולה של חברים אין לה יותר מדי משקל לא במובן אלאטוראלי ולא במובן כלכלי.
ובחזרה לנושא המקורי של השרשור -
פנייה ישירה למשה"פ? האם אפשרי גם אם לא קיבלתי הזמנה לחידוש?
תודה,
אורי
כן, אפשר לפנות גם אם לא קיבלת הודעת חידוש.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
האם תבחין "אחר" שמקורו בנשק לפני 1996 יחודש כתבחין משמר אחרי 1.1.2014 או שיש בעית חידוש גם כאן?
- סליקאי ארד

קרוב לוודאי. וודאות מוחלטת אין.
רם
"לא תעמוד על דם רעך"
זה לא רק חוק במדינה שלנו זה גם להיות בני אדם ולהיות אנושי
וחלק מהסיבה שלנו כחברה וחובה עלנו להושיט יד עזרה וכן גם להתקשר זה עזרה ף-)
וזה חלק מהסיבה שהמדינה הפכה להיות "קרה ועלובה"
אני גם מתנדב במד"א כונן 25 שעות מחובר לכל אמצעי תקשורת עוזב את הבית בזמן הכי לא טוב שיש רק כדי להציל/לעזור לאיש/חולה שאין לי מוסג מי זה ואיך זה יגמר!!!!
אז עם צריך לעזור לבחור שמקבל מכות "בלום" ואחר כך להיות בחקירות אז נהיה אין מה לעשות עדיף מאשר הבחור ימות או יהיה צמח 0ולא חייב דווקא לירות או להשתמש בנשק חם)
חברה אנחנו שמסתובבים עם כלי נשק חם ומסוכן צרכים להיות יותר חושבים יותר מודעים למצב לחברה ולסביבה שלנו!!!!!!!
וסליחה אני לא מנסה לפגוע באף אחד :-)
זה לא רק חוק במדינה שלנו זה גם להיות בני אדם ולהיות אנושי
וחלק מהסיבה שלנו כחברה וחובה עלנו להושיט יד עזרה וכן גם להתקשר זה עזרה ף-)
וזה חלק מהסיבה שהמדינה הפכה להיות "קרה ועלובה"
אני גם מתנדב במד"א כונן 25 שעות מחובר לכל אמצעי תקשורת עוזב את הבית בזמן הכי לא טוב שיש רק כדי להציל/לעזור לאיש/חולה שאין לי מוסג מי זה ואיך זה יגמר!!!!
אז עם צריך לעזור לבחור שמקבל מכות "בלום" ואחר כך להיות בחקירות אז נהיה אין מה לעשות עדיף מאשר הבחור ימות או יהיה צמח 0ולא חייב דווקא לירות או להשתמש בנשק חם)
חברה אנחנו שמסתובבים עם כלי נשק חם ומסוכן צרכים להיות יותר חושבים יותר מודעים למצב לחברה ולסביבה שלנו!!!!!!!
וסליחה אני לא מנסה לפגוע באף אחד :-)
- סליקאי ארד

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד