רשיון נשק למלווה חמוש
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: רשיון נשק למלווה חמוש
היי פאוור,
אני מסכים עם הנתונים בהנחת יסוד שהם נכונים ומשקפים את המציאות.
אז נכון לא מישהו במשרד החינוך גוזר קופון אלא מישהו במשטרה, משרד הביטחון, המשרד לבטחון פנים או כל אחד אחר. מה שמשנה פה זה גזירת הקופון. קורה או לא?
לא חייבים לגייס משא"ז ב' ולקבוע מראש מי יהיו אותם הורים מלווים כדרך קבע.
במיוחד לא, על פי הנתונים, שכלום לא קרה עד עכשיו והסיכון הביטחוני נמוך ביותר. אז למה צריך מאבטח (בתשלום)? הורה מלווה עם נשק שנלקח מתחנת המשטרה אחרי אימון קצר לא טוב?
בעצם חוזרים לנקודה של חובש שחייב בהכשרה מקצועית ברמה טובה (לא פלסטרים ומים) שיכול להוות גם מלווה עם נשק, יחד עם שאר ההורים המלווים. אמרת ארבע מלווים לטיול הנה ירדו שלוש. אם אין מספיק הורים שיכולים להיות חמושים רק אז ימלא את מקומם מאבטח חמוש בשכר.
תאמין לי שזה יכול לחסוך די הרבה כסף שיוכל להביא תועלת למען חינוך או ביטחון הדור הבא.
נניח שגוזר הקופון מקבל שקל לכיסו על כל שעת אבטחה (בטוח יותר) מדובר בסכום נאה, על פי חישוב מהיר חצי מליון ש"ח לא?
אני מסכים עם הנתונים בהנחת יסוד שהם נכונים ומשקפים את המציאות.
אז נכון לא מישהו במשרד החינוך גוזר קופון אלא מישהו במשטרה, משרד הביטחון, המשרד לבטחון פנים או כל אחד אחר. מה שמשנה פה זה גזירת הקופון. קורה או לא?
לא חייבים לגייס משא"ז ב' ולקבוע מראש מי יהיו אותם הורים מלווים כדרך קבע.
במיוחד לא, על פי הנתונים, שכלום לא קרה עד עכשיו והסיכון הביטחוני נמוך ביותר. אז למה צריך מאבטח (בתשלום)? הורה מלווה עם נשק שנלקח מתחנת המשטרה אחרי אימון קצר לא טוב?
בעצם חוזרים לנקודה של חובש שחייב בהכשרה מקצועית ברמה טובה (לא פלסטרים ומים) שיכול להוות גם מלווה עם נשק, יחד עם שאר ההורים המלווים. אמרת ארבע מלווים לטיול הנה ירדו שלוש. אם אין מספיק הורים שיכולים להיות חמושים רק אז ימלא את מקומם מאבטח חמוש בשכר.
תאמין לי שזה יכול לחסוך די הרבה כסף שיוכל להביא תועלת למען חינוך או ביטחון הדור הבא.
נניח שגוזר הקופון מקבל שקל לכיסו על כל שעת אבטחה (בטוח יותר) מדובר בסכום נאה, על פי חישוב מהיר חצי מליון ש"ח לא?
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב

בעיקרון לא מסכים !!!
א. רמת האבטחה היסטרית ובחלק ארי מהסיורים במדינת ת"א רבתי לא נדרשת שמירה או ליווי מכל סוג למעט בצע כסף.
ב. מדינה אמורה לספק לאזרחיה חינוך בריאות ביטחון ורווחה.
ג. במסגרת ה"חינוך חינם" תתכבד משטרת ישראל האחראית על ביטחון הפנים מתוקף החלטת הממשלה מיולי 1974. ןתהיה אחראית על אבטחת כל הפעילות החוץ בית סיפרית מתקציבה ובאחריותה !!!
הורים לא צריכים לשלם אגורה לבית הספר.
הטיול הוא חלק מהחינוך.
ישלמו אותו כהיטל מי שמעסיקים עבדי קבלן.
א. רמת האבטחה היסטרית ובחלק ארי מהסיורים במדינת ת"א רבתי לא נדרשת שמירה או ליווי מכל סוג למעט בצע כסף.
ב. מדינה אמורה לספק לאזרחיה חינוך בריאות ביטחון ורווחה.
ג. במסגרת ה"חינוך חינם" תתכבד משטרת ישראל האחראית על ביטחון הפנים מתוקף החלטת הממשלה מיולי 1974. ןתהיה אחראית על אבטחת כל הפעילות החוץ בית סיפרית מתקציבה ובאחריותה !!!
הורים לא צריכים לשלם אגורה לבית הספר.
הטיול הוא חלק מהחינוך.
ישלמו אותו כהיטל מי שמעסיקים עבדי קבלן.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
אילן אתה צודק אבל, אין מי שיצדיק אותך
נערך לאחרונה על ידי חבלני בתאריך 30 יוני 2014, 07:31, נערך פעם אחת בסך הכל.
- תרמתי למען הסליק

חבלני כתב:אילן אתה צודק אבל, אין מי שיצדיק אותך
זה אתה או הרוח שלך?
תעשה טובה לך תמצא לנו את הילדים.
חבר isia זכור !
למה לא? הוא צודק מאוד.
חלק בלתי נפרד מחינוך הוא לטייל בארץ ולתת לילדים להרגיש את המציאות לאומת חיפוש בגוגל או מראות עיניו של המורה.
גאוגרפיה, טבע, אזרחות וכיו"ב לא יכולים ללמוד רק בכיתה סגורה מבלי לתת קילומטראז' ברגל ולהרגיש את המקום. זה ערך מוסף המקנה מימד אחר לתלמיד.
רק חבל שיש מי שמוצא לנכון לעשוק גם בתחום הזה.
יכול להיות שאני לא רואה את התמונה נכון, אבל, מה הבעיה עם הורה מלווה עם נשק?
למה בזמני זה היה כל כך מקובל ובימים אלו הדרישה היא מאבטח, שלא עונה על ההגדרה ברוב המקרים והסיכוי שאם יקרה משהו יהיה הוא שיעלה את רמת הסיכון ולא ההיפך.
אם כבר מאבטח, אז אחד שעונה על הגדרת מקצועו ולא אחד שמסתובב עם מחסניות ספייר הפוכות נשק חלוד ומחלק פלאסטרים. כי בשביל זה לא צריך "מאבטח".
חלק בלתי נפרד מחינוך הוא לטייל בארץ ולתת לילדים להרגיש את המציאות לאומת חיפוש בגוגל או מראות עיניו של המורה.
גאוגרפיה, טבע, אזרחות וכיו"ב לא יכולים ללמוד רק בכיתה סגורה מבלי לתת קילומטראז' ברגל ולהרגיש את המקום. זה ערך מוסף המקנה מימד אחר לתלמיד.
רק חבל שיש מי שמוצא לנכון לעשוק גם בתחום הזה.
יכול להיות שאני לא רואה את התמונה נכון, אבל, מה הבעיה עם הורה מלווה עם נשק?
למה בזמני זה היה כל כך מקובל ובימים אלו הדרישה היא מאבטח, שלא עונה על ההגדרה ברוב המקרים והסיכוי שאם יקרה משהו יהיה הוא שיעלה את רמת הסיכון ולא ההיפך.
אם כבר מאבטח, אז אחד שעונה על הגדרת מקצועו ולא אחד שמסתובב עם מחסניות ספייר הפוכות נשק חלוד ומחלק פלאסטרים. כי בשביל זה לא צריך "מאבטח".
- סליקאי זהב

גלוק
אתה אכן רואה תמונה לא נכונה .
בוא לא ניתמם .
כמו שלא אני ולא אתה ניתן את השרות המיקצועי שלנו בחינם כי המשפחות שלנו צריכות את הפרנסה,כך גם חברות האבטחה הן חברות בע"מ שהוקמו למטרת רווח וזאת לא בושה .
המאבטח בקצה הוא רק בסיס של פרמידה שקימת בכל ארגון ובכל חברה לאותו מאבטח יש סדרן עבודה יש מנהל סניף פקידה ,הנהלת חשבונות ,כ"א ....שלא עובדים בתנדבות גם כן
לחברה יש הוצאות שותפות על הכשרה תחזוקת מפעל ראוי לנשקים אחזקת מנהל מפעל ראוי כזה עפ אישור מתאים והכשרה מתאימה תחזוקת הנשקים וציוד העזרה ראשונה .........
מאוחרי אותה חברה יש מוסד הכשרת מאבטחים (אוו איך שלא תבחר לקרוא לזה ) שגם הוא חברה בע"מ שקמה כדי להרוויח וכנ"ל חברה שמספקת הדרכה בתחום העזרה ראשונה ......
עכשו אם הם "עושקים" בזה שהם מספקים שרות תרומת רווח אז גם אני ואתה עושים אותו דבר !
למה היום אין הורים מתנדבים ?
זאת שאלה עמוקה חלק מזה נעוץ בתמורות שעברה החברה בישראל והמשק וחלק נעוץ בלחצים שונים שהופעלו על המשטרה ובמידה לא מעטה של צדק להעלות את הרף של האבטחה על גבניה השונים .
בסופו של יום אני מנייח שגם אתה כאיש נשק מבין ש10 כדורים למטרת כסת"ח בערב לפני הטיול
זה בדיוק מה שזה ,כסת"ח בלבד.
וכבר עדיף שאותו הורה לא יבזבז יום עבודה בשבילו .
עכשו אני קצת יותר קיצוני מאילן ואני חושב שלמרות הסיכון הנמוך כן צריך לשמור על רמת אבטחה בסיסית גם ב"מדינת ת"א" .
ואולי מישהוא יודע להסביר לי את ההבדל המהותי בין זאת לבין "מדינת חיפה " טבריה ב"ש אשדוד ועוד 60% משטח מדינת ישראל
אני לא מכיר ולא רואה שוני מהותי בין המקומות ולא צריך שיהיה .
אבל האבטחה הזאת לא צריכה להיות על בסיס שיטת מטכ"ל עם הכשרה נוספת כפרופסור לרפואה .
היא צריכה להיות ברמה מתאימה לאיום והיום היא כאמור מספקת פלוס פלוס ,ובהחלט אפשר היה להסתפק גם בפחות (מורה עם 3 ימי אימון בשנה למשל ).
נכון יש מקומות ויש פעילויות שמצריכות יותר אבל גם פה זה מעל למכוסה במסגרת הקיים .
ואם יש מקומות שטיול בהם מצריך אבטחה של פלוגת חי"ר אז זה לא צריך להיות מקום לטיול של מערכת החינוך !
בוא לא ניתמם .
כמו שלא אני ולא אתה ניתן את השרות המיקצועי שלנו בחינם כי המשפחות שלנו צריכות את הפרנסה,כך גם חברות האבטחה הן חברות בע"מ שהוקמו למטרת רווח וזאת לא בושה .
המאבטח בקצה הוא רק בסיס של פרמידה שקימת בכל ארגון ובכל חברה לאותו מאבטח יש סדרן עבודה יש מנהל סניף פקידה ,הנהלת חשבונות ,כ"א ....שלא עובדים בתנדבות גם כן
לחברה יש הוצאות שותפות על הכשרה תחזוקת מפעל ראוי לנשקים אחזקת מנהל מפעל ראוי כזה עפ אישור מתאים והכשרה מתאימה תחזוקת הנשקים וציוד העזרה ראשונה .........
מאוחרי אותה חברה יש מוסד הכשרת מאבטחים (אוו איך שלא תבחר לקרוא לזה ) שגם הוא חברה בע"מ שקמה כדי להרוויח וכנ"ל חברה שמספקת הדרכה בתחום העזרה ראשונה ......
עכשו אם הם "עושקים" בזה שהם מספקים שרות תרומת רווח אז גם אני ואתה עושים אותו דבר !
למה היום אין הורים מתנדבים ?
זאת שאלה עמוקה חלק מזה נעוץ בתמורות שעברה החברה בישראל והמשק וחלק נעוץ בלחצים שונים שהופעלו על המשטרה ובמידה לא מעטה של צדק להעלות את הרף של האבטחה על גבניה השונים .
בסופו של יום אני מנייח שגם אתה כאיש נשק מבין ש10 כדורים למטרת כסת"ח בערב לפני הטיול
זה בדיוק מה שזה ,כסת"ח בלבד.
וכבר עדיף שאותו הורה לא יבזבז יום עבודה בשבילו .
עכשו אני קצת יותר קיצוני מאילן ואני חושב שלמרות הסיכון הנמוך כן צריך לשמור על רמת אבטחה בסיסית גם ב"מדינת ת"א" .
ואולי מישהוא יודע להסביר לי את ההבדל המהותי בין זאת לבין "מדינת חיפה " טבריה ב"ש אשדוד ועוד 60% משטח מדינת ישראל
אני לא מכיר ולא רואה שוני מהותי בין המקומות ולא צריך שיהיה .
אבל האבטחה הזאת לא צריכה להיות על בסיס שיטת מטכ"ל עם הכשרה נוספת כפרופסור לרפואה .
היא צריכה להיות ברמה מתאימה לאיום והיום היא כאמור מספקת פלוס פלוס ,ובהחלט אפשר היה להסתפק גם בפחות (מורה עם 3 ימי אימון בשנה למשל ).
נכון יש מקומות ויש פעילויות שמצריכות יותר אבל גם פה זה מעל למכוסה במסגרת הקיים .
ואם יש מקומות שטיול בהם מצריך אבטחה של פלוגת חי"ר אז זה לא צריך להיות מקום לטיול של מערכת החינוך !
בילדותי , הורה מלווה היה צריך להצהיר שהוא ביצע מטווח במילואים בשנה האחרונה ואת הנשק מהמשטרה ( עוזי או קראבין) היה פוגש לראשונה לפני העליה לאוטובוס מבלי שיהיה לו מושג איך מתפעלים אותו ... מי שלא לחם במלחה״ע או התנדב למשא״ז הרי לא הכיר קראבין . המחסניות היו חלודות, עקומות וחצי ריקות . בתור ילד מורעל שבדק את הכוננות , שאלתי למה זה חצי ריק והשיבו לי שזה חצי מלא... בהיותי נער מתנדב משא״ז , ליוויתי טיולים של התיכון בו למדתי.
האירוע הקשור היחיד שאני זוכר הוא טבח מעלות , שאז נשארו כלי הנשק של המלווים ברכב ליתר בטחון עפ״י הוראה .
נכון , אין איום סטטיסטי מוחשי על טיולי בית ספר ,על נערים שנוסעים בטרמפים , גם לא על אף אחד מאיתנו, למרות זאת כולנו כאן חמושים ומשתדלים להיות מוכנים כאשר הסטטיסטיקה תכה בנו.
לצערי הפעם הבאה לא תיסתיים באופן שונה ולא משנה אם תהיה זו חברת אבטחה או הורים מלווים... אם כבר אז להורים מלווים יהיה קשה יותר לברוח ולהשאיר את ילדיהם מאחור...
האירוע הקשור היחיד שאני זוכר הוא טבח מעלות , שאז נשארו כלי הנשק של המלווים ברכב ליתר בטחון עפ״י הוראה .
נכון , אין איום סטטיסטי מוחשי על טיולי בית ספר ,על נערים שנוסעים בטרמפים , גם לא על אף אחד מאיתנו, למרות זאת כולנו כאן חמושים ומשתדלים להיות מוכנים כאשר הסטטיסטיקה תכה בנו.
לצערי הפעם הבאה לא תיסתיים באופן שונה ולא משנה אם תהיה זו חברת אבטחה או הורים מלווים... אם כבר אז להורים מלווים יהיה קשה יותר לברוח ולהשאיר את ילדיהם מאחור...
- סליקאי טיטניום

להיגט
עמדה קצת שונה !!!
תלמידי ישראל יטיילו בכל מקום !!!
גם בכותל, גם במערת המכפלה, גם בעמק הבכא - ברמת הגולן. וגם בבקעת הירדן.
אם יש צורך נא לשמור עליהם !!! האחריות של המדינה !!!
אם רוצים להפריט בבקשה !!! כמו שצריך!!!
9 שעות לא עונה לכלום.
הכשרת מוסדות חינוך - לא עונה לכלום.
הרמה לא טובה, האנשים שעוברים הסמכה בחלקם עוברים כי אין בוחן חיצוני.
צריך לטפל
1. בנושא חברות השמירה למינהן - רגולציה מתאימה.
2. האחריות של המשרד לבטחון פנים גם כשזו חברה פרטית. הוא אחראי על פי החוק והחלטת ממשלה !!! מה פתאום הוא מתנער מהאחריות?
3. המימון לטיולי מערכת החינוך חייב לבוא מתקציב המדינה ע"י מיסוי מדורג.
די לתשלומי הורים שאינם נגמרים. יש חוק חינוך חובה "חינם" אז שיהיה "חינם" !!!
עמדה קצת שונה !!!
תלמידי ישראל יטיילו בכל מקום !!!
גם בכותל, גם במערת המכפלה, גם בעמק הבכא - ברמת הגולן. וגם בבקעת הירדן.
אם יש צורך נא לשמור עליהם !!! האחריות של המדינה !!!
אם רוצים להפריט בבקשה !!! כמו שצריך!!!
9 שעות לא עונה לכלום.
הכשרת מוסדות חינוך - לא עונה לכלום.
צריך לטפל
2. האחריות של המשרד לבטחון פנים גם כשזו חברה פרטית. הוא אחראי על פי החוק והחלטת ממשלה !!! מה פתאום הוא מתנער מהאחריות?
חבר isia זכור !
אילן ב כתב:.
צריך לטפל
אוו אתה רואה אחרי שאתה כותב מספיק בסוף אנחנו מסכימים על משהוא .
הבעיה היא לא בחבורות בע"מ .
הבעיה היא בבקרה לא יעילה שיותר עסוקה בגודל הפונט בסילבוס מאשר בבדיקה שהמאבטח שיוצא בשערי אותו מוסד הכשרה באמת עונה לקטריונים .
ניר ואילן בעצם נתנו את התשובה אם עושים את החיבור.
אין לי כל בעיה ואני מבין שחברות אבטחה הן לא מוסדות צדקה ושיש חשבונות לשלם. אבל, איכות המאבטחים שנשלחים להגן על הילדים לא עונה על דרישות מינימאליות של מאבטח ועדיף הורה מלווה שאת ימי המילואים מעביר ביחידה קרבית או עונה על קריטריונים קבועים מראש.
אבל אם כבר משלמים למאבטח אז שיהיה מאבטח אפילו ברמה בסיסית אבל מאבטח. (לא חייבים טייס משייטת מטכ"ל)
לתלמידי מערכת החינוך בארץ ישראל יש הזכות לטייל בביטחון על כל אורכה ורוכבה של המדינה בהתחשב במצב הביטחוני בזמן היציאה לטיול ורמת אבטחה בהתאם. כמו שראינו גם בת"א כבר לא מסתובבים חופשי ללא כוחות משטרה צמודים. אז מה זה משאיר טיול לגבעתיים?
אין לי כל בעיה ואני מבין שחברות אבטחה הן לא מוסדות צדקה ושיש חשבונות לשלם. אבל, איכות המאבטחים שנשלחים להגן על הילדים לא עונה על דרישות מינימאליות של מאבטח ועדיף הורה מלווה שאת ימי המילואים מעביר ביחידה קרבית או עונה על קריטריונים קבועים מראש.
אבל אם כבר משלמים למאבטח אז שיהיה מאבטח אפילו ברמה בסיסית אבל מאבטח. (לא חייבים טייס משייטת מטכ"ל)
לתלמידי מערכת החינוך בארץ ישראל יש הזכות לטייל בביטחון על כל אורכה ורוכבה של המדינה בהתחשב במצב הביטחוני בזמן היציאה לטיול ורמת אבטחה בהתאם. כמו שראינו גם בת"א כבר לא מסתובבים חופשי ללא כוחות משטרה צמודים. אז מה זה משאיר טיול לגבעתיים?
- סליקאי זהב

קצת סדר בדברים:
1. פיגוע מעלות קדם להקמת המשמר האזרחי ולמעשה היה אחד הגורמים להקמת המשמר האזרחי.
למי שלא זוכר או לא נולד עדיין - יש ויקיפדיה.
2. בראשית היו הורים מלווים (לא חמושים) ומורים מגישי עזרה ראשונה (כן עם התיק הירוק והידוע המינימאלי) נסענו בטיוליות (סכנת נפשות - משאיות שהוסבו להסעת נוסעים עם ספסלים ארוכים ללא חגורות בטיחות)
3. אחר כך נדרשנו להורה מלווה חמוש - דבר שביטל את האפשרות לאמא מלווה כיוון שהדרישה היתה הורה או משרת מילואים עם מטווח בשנה האחרונה או מתנדב משאז (גם נוער בכיתה יב היה כשר) וזה לא היה מזמן לפני פחות מ-20 שנים אני אפילו הייתי מלווה כזה לבני הבכות בכיתות היסודי.
4. לאט לאט לא ניתן היה למצוא הורים מלווים עם כי לא עשו מילואים עם מטווח או כי לחצי העבודה גרמו לאי יכולתם להגיע - הורים בחרו להוסיף עוד מספר שקלים בשנה לקופת הכיתה ולשכור "הורה מלווה חמוש" מה שנקרא היום "מאבטח טיולים" כאשר התופעה התרחבה הופיעו חברות האבטחה למיניהם והמשטרה הגבירה את דרישותיה.
5. וכאן אנחנו מגיעים להיום - (אנא לא להעלב! (הכוונה למורים / מורות ובני משפחותיהם))
המורים לא מחנכים את התלמידים בקושי מלמדים את המקצועות הנדרשים.
בטיולים - הצוות המלווה בעיקר שומר על הילדים שלא יעלמו או לחילופין יגרמו נזקים.
הגשת עזרה ראשונה ניתנת על ידי חובשים.
האבטחה נעשית כמו שכולנו מכירים - כאשר רובנו מזלזלים בנשק המיועד לאבטחה זו (אני מוכן להסביר למה קרבין תקין עדיף לצורכי אבטחה על כל כלי נשק בקליבר 5.56)
הילדים נוסעים באוטובוסים מפוארים (כמובן עם טלויזיה)
וישנים בבתי מלון (אנחנו ישנו על הקרקע עם שקי שינה)
והכל מכספי ההורים
ועכשיו ניתן להמשיך להעלות קיטור (לקטר) על המאבטחים!
1. פיגוע מעלות קדם להקמת המשמר האזרחי ולמעשה היה אחד הגורמים להקמת המשמר האזרחי.
למי שלא זוכר או לא נולד עדיין - יש ויקיפדיה.
2. בראשית היו הורים מלווים (לא חמושים) ומורים מגישי עזרה ראשונה (כן עם התיק הירוק והידוע המינימאלי) נסענו בטיוליות (סכנת נפשות - משאיות שהוסבו להסעת נוסעים עם ספסלים ארוכים ללא חגורות בטיחות)
3. אחר כך נדרשנו להורה מלווה חמוש - דבר שביטל את האפשרות לאמא מלווה כיוון שהדרישה היתה הורה או משרת מילואים עם מטווח בשנה האחרונה או מתנדב משאז (גם נוער בכיתה יב היה כשר) וזה לא היה מזמן לפני פחות מ-20 שנים אני אפילו הייתי מלווה כזה לבני הבכות בכיתות היסודי.
4. לאט לאט לא ניתן היה למצוא הורים מלווים עם כי לא עשו מילואים עם מטווח או כי לחצי העבודה גרמו לאי יכולתם להגיע - הורים בחרו להוסיף עוד מספר שקלים בשנה לקופת הכיתה ולשכור "הורה מלווה חמוש" מה שנקרא היום "מאבטח טיולים" כאשר התופעה התרחבה הופיעו חברות האבטחה למיניהם והמשטרה הגבירה את דרישותיה.
5. וכאן אנחנו מגיעים להיום - (אנא לא להעלב! (הכוונה למורים / מורות ובני משפחותיהם))
המורים לא מחנכים את התלמידים בקושי מלמדים את המקצועות הנדרשים.
בטיולים - הצוות המלווה בעיקר שומר על הילדים שלא יעלמו או לחילופין יגרמו נזקים.
הגשת עזרה ראשונה ניתנת על ידי חובשים.
האבטחה נעשית כמו שכולנו מכירים - כאשר רובנו מזלזלים בנשק המיועד לאבטחה זו (אני מוכן להסביר למה קרבין תקין עדיף לצורכי אבטחה על כל כלי נשק בקליבר 5.56)
הילדים נוסעים באוטובוסים מפוארים (כמובן עם טלויזיה)
וישנים בבתי מלון (אנחנו ישנו על הקרקע עם שקי שינה)
והכל מכספי ההורים
ועכשיו ניתן להמשיך להעלות קיטור (לקטר) על המאבטחים!
יובל .
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
אם כבר נוסטלגיה ...
בעבר היו בבתי הספר מס׳ אקדחים , בד״כ למנהל/ת ולמורה ששימש כקב״ט ( הגבר היחיד בביה״ס למעט איש האחזקה - המורה להתעמלות) .
אמנם ברטה 71 ואמנם אין מצב שאותו מורה גם היה פוגע במשהו חיוני עם האימון שקיבל , אבל תיאורטית היה נשק חם ליתר בטחון,
היום נראה לי שרק השומר בכניסה חמוש ( ינוטרל ככל הנראה ראשון) ותגובה משטרתית מיידית הרי לא צפוייה אם בכלל ...
מה התו״ל היום במקרה של תקיפת מוסד חינוכי ?
בעבר היו בבתי הספר מס׳ אקדחים , בד״כ למנהל/ת ולמורה ששימש כקב״ט ( הגבר היחיד בביה״ס למעט איש האחזקה - המורה להתעמלות) .
אמנם ברטה 71 ואמנם אין מצב שאותו מורה גם היה פוגע במשהו חיוני עם האימון שקיבל , אבל תיאורטית היה נשק חם ליתר בטחון,
היום נראה לי שרק השומר בכניסה חמוש ( ינוטרל ככל הנראה ראשון) ותגובה משטרתית מיידית הרי לא צפוייה אם בכלל ...
מה התו״ל היום במקרה של תקיפת מוסד חינוכי ?
- סליקאי טיטניום

higt-power כתב:גלוק
בוא לא ניתמם .
כולנו עובדים כדי להתפרנס, והמילה "רווח" היא לא מילה גסה. זו לא הנקודה.
מתי אנחנו מתחילים להרגיש לא נח עם המילה רווח?
כשאנחנו רואים כשמרמים אותנו. כשמנסים להרוויח שלא ביושר.
כשהפער בין המחיר שאנחנו נדרשים לשלם והתמורה שאנחנו מקבלים מופרז.
כשאנחנו רואים שבעל העסק מנסה לעשות עלינו קופה מבלי לספק את הסחורה.
כאן הבעיה. כי זה כבר לא רווח הוגן אל מה שנקרא באנגלית RIP OFF!
ואין ספק שהפערים שאנחנו מקבלים בתחום האבטחה זועקים לעין.
כולם בדרך גוזרים קופונים שמנים חוץ משני גורמים:
- השומרים עצמם שעובדים במשכורות מינימום
- אנחנו הציבור, למעשה לקוחות הקצה שמקבלים חרא של אבטחה.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

yuval כתב:האבטחה נעשית כמו שכולנו מכירים - כאשר רובנו מזלזלים בנשק המיועד לאבטחה זו (אני מוכן להסביר למה קרבין תקין עדיף לצורכי אבטחה על כל כלי נשק בקליבר 5.56)
זהו שהקרבינים האלה כבר לא תקינים מזמן, לא מתוחזקים וגם לאף אחד לא בדיוק איכפת.
המחסניות ישנות, הקנים שחוקים, הקפיצים חלשים עד כך שלא יכולים לגרוף כדור - ולא בטוח שבמדינה או באיזה מקום מישהו בכלל מחזיק איזה מלאי של חלפים.
הנשק הזה, או יותר נכון הארסנל שנמצא בידי מ"י עם כל הכבוד לו כבר נס ליחו מזמן.
הוא עשה את שלו, צריך להגרס עד דק ולהיות מחולף במשהו יותר ראוי גם אם לא בדיוק מתאים.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

שים לב : הדגשתי תקין - ז"א קרבין תקין בלבד - שנק לא תקין צריך לתקן או במידה ולא ניתן לתקן להשמיד
יובל .
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד