רענון מדיניות אישור רשיונות לנשק.

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: רענון מדיניות אישור רשיונות לנשק.

על ידי ניר ל » 20 נובמבר 2014, 12:47

למעט משמר שכבר לא פתוח למצטרפים חדשים, כל תבחין אחר צריך להוכיח עילה קיימת בכל חידוש.
זה לא השתנה . הם גם מתעקשים לא לפרסם את רשימת הישובים הזכאים , קצין מתחת סא״ל צריך להיות משרת פעיל וכו׳
ללכת לבית משפט תמיד הייתה אפשרות שהציבור הרחב בוחר לוותר עליה - אתה משלם אלפי ₪ כדי להציל רכוש ששוה פחות מזה ולרובנו אין כסף לזרוק עבור עיקרון.
בקיצור - הכוונה היא לסתום פיות ולהקדים תרופה לטענות נגד המשרד שאולי המדיניות שלו בשנים האחרונות אשמה במשהו ואחראית לחלק ממקרי הרצח (כי אנשים לא יכלו להתגונן) שהיו או שיהיו .
היות שהשר והאדיוט השני יודעים כמה זמן אורך התהליך - ברור להם שבפועל לא תהיה תוספת רשיונות משמעותית אם בכלל ושבכל מקרה מדובר בצעד שלא יתרום בתקופה הקרובה .
עובדים עלינו בעיניים ואנחנו מתלהבים מזה ...
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי guyweisz » 20 נובמבר 2014, 14:53

ניר ל כתב:למעט משמר שכבר לא פתוח למצטרפים חדשים, כל תבחין אחר צריך להוכיח עילה קיימת בכל חידוש.
צודק.
ניר ל כתב:זה לא השתנה . הם גם מתעקשים לא לפרסם את רשימת הישובים הזכאים , קצין מתחת סא״ל צריך להיות משרת פעיל וכו׳
צודק.
ניר ל כתב:ללכת לבית משפט תמיד הייתה אפשרות שהציבור הרחב בוחר לוותר עליה - אתה משלם אלפי ₪ כדי להציל רכוש ששוה פחות מזה ולרובנו אין כסף לזרוק עבור עיקרון.
צודק.

את הדעה שלי רשמתי בשרשור המקביל.
ואוורסט - אני כל פעם מחדש מתרגש מהאמון שלך במערכת המשפטית, במקומך לא הייתי שם את כל כספי על קרן הצבי הספציפית הזאת. פסיקתו האחרונה של בית המשפט העליון רק מחדדת זאת.
Las armas tienen por objeto la paz, que es el mayor bien que los hombres pueden desear en esta vida
MIGUEL DE CERVANTES
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Everest » 20 נובמבר 2014, 17:17

אין לי אמון במערכת המשפטית.
אבל אופציות יותר טובות(כרגע) לצערי, אין.
המזל היחיד בפסיקת בג"ץ היא שמדובר בערעור ולא בעתירה שהוגשה ישירות לבג"ץ, ככה שאין כאן ממש משום "קביעה חד משמעית" של בג"ץ, אלא חוסר התערבות בעניין(שכבר לא רלוונטי כי נכון לעכשיו אפשר להחליף נשק בתבחיל משמר).
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד