חימוש צבאי באקדח אזרחי
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: חימוש צבאי באקדח אזרחי
לא רק שזה לא חוקי, מדובר בעבירה פלילית .
- סליקאי טיטניום

כל רכוש צבאי אסור להוציא מהצבא, הזוי שאני צריך להסביר את זה....
רוב משרתי המילואים מחזיקים ציוד צבאי כזה או אחר, בין אם זה מדים או אמצעים אחרים, לפעמים כשאתה משרת פעיל זה כורח המציאות - היו פעמים שהגעתי למילואים ונזפו בי שלא הבאתי מדי ב׳ מהבית... או שמה שהיה זמין היה במצב פח או במידות לא מתאימות , היה הגיוני יותר מכל הבחינות לאפשר לחיילי מילואים להחזיק ציוד מסויים ואולי זה כבר נעשה מאז. אבל אל תטעו לחשוב שזה מותר.
מחר המשטרה פושטת בטעות על הדירה שלכם כי התבלבלו בכתובת או קבלו מידע מטעה, האחרי שהשפילו אתכם והפכו את הבית בחיפושים, אתם מצפים לכל הפחות להתנצלות ממפקד המחוז - אבל במקום זה מקבלים מעצר ופתיחת תיק על אחזקת ציוד צבאי או גרוע מכך - תחמושת צבאית. או שחלק מהכותבים כאן מאד צעירים או מאד תמימים...
רוב משרתי המילואים מחזיקים ציוד צבאי כזה או אחר, בין אם זה מדים או אמצעים אחרים, לפעמים כשאתה משרת פעיל זה כורח המציאות - היו פעמים שהגעתי למילואים ונזפו בי שלא הבאתי מדי ב׳ מהבית... או שמה שהיה זמין היה במצב פח או במידות לא מתאימות , היה הגיוני יותר מכל הבחינות לאפשר לחיילי מילואים להחזיק ציוד מסויים ואולי זה כבר נעשה מאז. אבל אל תטעו לחשוב שזה מותר.
מחר המשטרה פושטת בטעות על הדירה שלכם כי התבלבלו בכתובת או קבלו מידע מטעה, האחרי שהשפילו אתכם והפכו את הבית בחיפושים, אתם מצפים לכל הפחות להתנצלות ממפקד המחוז - אבל במקום זה מקבלים מעצר ופתיחת תיק על אחזקת ציוד צבאי או גרוע מכך - תחמושת צבאית. או שחלק מהכותבים כאן מאד צעירים או מאד תמימים...
- סליקאי טיטניום

ניר אני לא בטוח שמדי ב' נחשבים רכוש צבאי.
אני שנים עם מדים משלי כי אתה אמור להגיע למילואים על ב' ואין מאיפה לקחת / כפי שציינת יש מדים בלויים או במידות לא טובות.
לגבי תחמושת וכד' אני יותר ממסכים איתך, ההבהרה שלי היא רק באשר למדים.
אני שנים עם מדים משלי כי אתה אמור להגיע למילואים על ב' ואין מאיפה לקחת / כפי שציינת יש מדים בלויים או במידות לא טובות.
Glock 26 GEN4
מדי ב' ונעליים צבאיות זה רכוש צבאי אבל כחלק מחובת המילואים, חייל מילואים יכול להחזיק בבית זוג מדים ונעלים
- סליקאי כסף

לפחות במקרה שלי (שירות קבע קצר) מדי הב' הם שלי ונרכשו בזכות נקודות המדים
ולא נראה לי שמצ"ח יחפשו אצלי 3 סטים של מדים בני 15 שנים
ולא נראה לי שמצ"ח יחפשו אצלי 3 סטים של מדים בני 15 שנים
- סליקאי כסף

בא נסגור את הפינה סופית.
אסור להשתמש ו\או להחזיק תחמושת צבאית\משטרתית\שב"סית מחוץ למסגרות הנ"ל.
זוהי עבירה פלילית!
גם אם אתה מתאמן בשביל להיות יותר כשיר ויותר מקצועי.
כל הכבוד לך על הגדלת הראש אבל אתה עובר על החוק.
מנהל מטווח לא יאפשר לך להשתמש בתחמושת הזאת אצלו כי אם כן הוא עובר על החוק כמסייע לדבר עבירה.
העבירה היא לא גניבה,העבירה היא אחזקת אמל"ח(!!!) .
תחשוב טוב לפני שאתה עושה שטויות.
אסור להשתמש ו\או להחזיק תחמושת צבאית\משטרתית\שב"סית מחוץ למסגרות הנ"ל.
זוהי עבירה פלילית!
גם אם אתה מתאמן בשביל להיות יותר כשיר ויותר מקצועי.
כל הכבוד לך על הגדלת הראש אבל אתה עובר על החוק.
מנהל מטווח לא יאפשר לך להשתמש בתחמושת הזאת אצלו כי אם כן הוא עובר על החוק כמסייע לדבר עבירה.
העבירה היא לא גניבה,העבירה היא אחזקת אמל"ח(!!!) .
תחשוב טוב לפני שאתה עושה שטויות.
רבות מחשבות בלב איש ועצת ה' היא תקום.
אקדח זה חשוב,אמונה לא פחות
אקדח זה חשוב,אמונה לא פחות
- סליקאי כסף

ניר ל כתב:מחר המשטרה פושטת בטעות על הדירה שלכם כי התבלבלו בכתובת או קבלו מידע מטעה, האחרי שהשפילו אתכם והפכו את הבית בחיפושים, אתם מצפים לכל הפחות להתנצלות ממפקד המחוז - אבל במקום זה מקבלים מעצר ופתיחת תיק על אחזקת ציוד צבאי או גרוע מכך - תחמושת צבאית. או שחלק מהכותבים כאן מאד צעירים או מאד תמימים...
לא כל כך מהר ולא כל כך פשוט.
1. משטרה לא יכולה לפשוט ככה סתם בטעות על הדירה. זה היה נכון פעם, היום זה כבר הרבה הרבה יותר מסובך. משטרה יכולה להכנס אליך הבייתה ללא צו אם יש להם חשד סביר שבמקום מתבצעת עכשיו עבירה מסוג פשע. כל דבר אחר מצריך צו חיפוש חתום על ידי בית משפט.
חיפוש שנעשה שלא כדין הוא עבירה.
2. משטרה לא יכולה להשתמש בראיות שהושגו בחיפוש שנעשה שלא כדין. גם ברכב, גם על גוף וגם בבית. זה נקרא "כלל המניעה" או "פרי העץ המורעל". לדוגמא כשהתקבלה בבית המשפט עליון "הלכת בן חיים", מאות של חשודים בנשיאת סכין זוכו מכל אשמה כי החיפוש שנעשה בכליהם לא היה חוקי.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

bnsagi כתב:ניר אני לא בטוח שמדי ב' נחשבים רכוש צבאי.
ממתי אמורים להגיע למילואים על ב'?
אף אחד לא אמור להחזיק מדי ב' בבית, אז איך אני יכול להגיע למילואים על ב' אם אין לי?
- סליקאי זהב

itamar כתב:ניר ל כתב:מחר המשטרה פושטת בטעות על הדירה שלכם כי התבלבלו בכתובת או קבלו מידע מטעה, האחרי שהשפילו אתכם והפכו את הבית בחיפושים, אתם מצפים לכל הפחות להתנצלות ממפקד המחוז - אבל במקום זה מקבלים מעצר ופתיחת תיק על אחזקת ציוד צבאי או גרוע מכך - תחמושת צבאית. או שחלק מהכותבים כאן מאד צעירים או מאד תמימים...
לא כל כך מהר ולא כל כך פשוט.
1. משטרה לא יכולה לפשוט ככה סתם בטעות על הדירה. זה היה נכון פעם, היום זה כבר הרבה הרבה יותר מסובך. משטרה יכולה להכנס אליך הבייתה ללא צו אם יש להם חשד סביר שבמקום מתבצעת עכשיו עבירה מסוג פשע. כל דבר אחר מצריך צו חיפוש חתום על ידי בית משפט.
חיפוש שנעשה שלא כדין הוא עבירה.
2. משטרה לא יכולה להשתמש בראיות שהושגו בחיפוש שנעשה שלא כדין. גם ברכב, גם על גוף וגם בבית. זה נקרא "כלל המניעה" או "פרי העץ המורעל". לדוגמא כשהתקבלה בבית המשפט עליון "הלכת בן חיים", מאות של חשודים בנשיאת סכין זוכו מכל אשמה כי החיפוש שנעשה בכליהם לא היה חוקי.
א.
איתמר סליקאי בכיר
לא נמלא לפותח הפוסט נושאים לא קשורים,אך המידע שביידך לא נכון בעליל.
א.המשטרה כן יכולה להיכנס למקום ולערוך בו חיפוש ללא צו גם אם לא בוצע שם פשע עכשוי מהמון סיבות מעניינות(למלא לבחור את הפוסט בנושאים לא קשורים,אמרנו)
ב.המשטרה כן יכולה להשתמש בראיה שהושגה לא כדין (חזק ונכון מאוד בארה׳ב).
ג.הילכת בן חיים? ז׳ל! לא קיים עוד.
ד.היחיד שזוכה מנשיאת סכין הוא בן חיים ולא מאות(המון מנסים לרקוד על העניין את מוציאים את עצמם טפשים)
אם שואלים אותי אז דעתי היא:
"When you have to shoot...Shoot! Don't talk"
"When you have to shoot...Shoot! Don't talk"
- סליקאי כסף

זהו דו שיח של חרשים
אחזקה ושימוש אזרחי בתחמושת צבאית מהווה עבירה על החוק
ומהווה עבירה פלילית כי זאת פשוט גניבה.
אז כל אחד שמכבד את עצמו, גם אם זה נורא קורץ ומפתה,
צריך שימנע משימוש בתחמושת צבאית גנובה
אחזקה ושימוש אזרחי בתחמושת צבאית מהווה עבירה על החוק
ומהווה עבירה פלילית כי זאת פשוט גניבה.